حتماً 👂 #بشنوید
📆 امروز، ۳ آذرماه ۹۸ ⌚ ساعت ۱۳ 🔊 صدای استاد روحالله #مومن_نسب را از برنامهٔ دال 🔄 با موضوع حقالناس در فضای مجازی 📻 همزمان از #رادیو_جوان و سروش 🔴 بهصورت زنده ببینید! 👇
🔊 sapp.ir/sapp_live_123671
#نهضت_روشنگری ✊️ @jebheh
هدایت شده از محمد
📜 بسم الله الرحمن الرحیم؛
🖊 معتادانِ مدرن؛
وقتی میگویم همه معتاد به اینترنت شدهایم دقیقا منظورم چیست؟
⭕ در کارگاههای مختلفی که با موضوع سواد رسانهای و سواد فجازی (فضای مجازی) داشتهام، فراوان پیش آمده که از دو مفهومِ (#اعتیاد_اینترنتی) و (#زندگی_دوم) سخن گفتهام و کم و بیش مفهوم آنها را شرح دادهام؛ در کلاسهایم مثالهای زیادی از بروز این نوعِ از اعتیاد در زندگیِ مردم را آوردهام؛ اما جا دارد در این شرایط -علی رغم ابعادِ مختلفی که میتوان از محدودیتِ چند روزهی اینترنت بیان کرد- از یک بعدِ دیگر نیز به مسئله نگاهی بیندازیم و آن نیز نگاه سواد فضای مجازی است؛
✅ چند روزی است که در کشور با محدودیت اینترنت مواجه شدهایم؛ این چند روزه به عینه دیدهایم خمارانی از نسل زد (نسل اینترنت) را که عملکردشان آدم را به یاد معتادانِ بنگی میاندازد؛ این نسل همانهایی هستند که سیگنال ۰ و ۱ دود میکنند و با انجام فرایند سرچ در فضای سایبر به نشئگی میرسند؛ طبیعی است که این نسل در زمان فقدان نت و عدمِ اتصال حالشان ناخوش خواهد شد، زندگیشان مختل خواهد شد و عملا همه چیزش به هم خواهد خورد؛
✅ شاید این چند روز برای شما هم پیش آمده باشد که این سوال را از خودتان بپرسید که چرا من تا این حد به این فضا وابسته شدهام؟! پاسخ ساده است؛ شما درصد بالایی از اعتیاد به زندگیِ دوم (زندگی در زیستگاهِ فضای سایبر) را تجربه کردهاید و عملا تا حد زیادی به اینترنت معتاد گشتهاید؛ دقت کنید، بسیاری از فعل و انفعالاتِ شما در این فضا رقم میخورند؛ شما دائما کانکت بودهاید، با دیدنِ هر مسئله به جای تفکر سرچ کردهاید، بدون توجه به زمان و مکان درگیرِ این فضا شدهاید، بدون در نظر گرفتن نیازتان دائما سیگنالها را به رگ خود تزریق کردهاید! پس این حال و روز امروز شما طبیعی است؛
✅ اعتیاد اینترنتی چیست؟ همین است که این چند روز دیدید. اعتیاد اینترنتی یعنی همین که در این مدتِ محدودیت در دسترسی به اینترنت به صورت واضحتری ادراک کردیم و بهتر فهمیدیم؛ شاید این روزها بیش از پیش اهمیت سواد رسانهای و سواد فجازی برای همهی ما روشن شده باشد؛ بیائید از امروز برنامهای بریزیم و کمی در استفاده از رسانهها و به خصوص فضای مجازی قانونمندتر و با کنترل بیشتری عمل کنیم؛ به عبارت واضحتر کمی سواد رسانهایِ خودمان را بالا ببریم و وابستگیمان به این فصا را کم نمائیم؛
➖➖➖➖➖
✅ (کانال #رویش_عمیق) مجموعه یادداشتها و فعالیتهای یک محقق انقلابی؛
🖊 #محمد_سخایی
👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2108882971C2f8a8e3c40
هدایت شده از امیر علیمردانی
کنم؟ شما میتوانید طرح چندساله داشته باشید برای ورود مردم به شبکههای اجتماعی داخلی که بگویید به تدریج بر اساس آمار و ارقام کارشناسان، این تعداد ورود داریم و ما هم فرصت داریم به کمک دولت زیرساختهای مورد نیاز را فراهم کنیم؛ اتفاقی که برای همراه اول افتاد. دولت زیرساخت لازم را برای آن فراهم کرد، وقتی رشد کرد، وارد بورس شد و واگذار شد. ما بارها پیشنهاد یک دیتاسرور ملی را دادهایم که ابتدا با تعداد کمی شروع کنید و با استقبال مردم، به تعداد آنها اضافه کنید، حمایت کنید و آنوقت از من انتظار خدماتدهی مناسب و بهموقع را داشته باشید. من این طرح را دو سال پیش داده بودم و بعد از دو سال پیگیری جوابی که از معاون وزیر شنیدهایم این بوده که دولت در حال حاضر پول برای این کارها ندارد... شاید اگر کمی از خرجهای سفرهای استانی کم کنند، این پول بهراحتی تهیه شود... شما از مجلس سوال کنید طرحی که برای پیامرسانهای داخلی بردند، چه شد؟ بهراحتی وارد بازیهای سیاسی کردند و مسکوت شد و همه حمایتها فراموش شد...
این داستان قطع و وصل اینترنت و استقبال کاربران از پیامرسانهای داخلی و مجددا با وصل نت، بازگشت به تلگرام و اینستا بارها تکرار شده و شعارها و حمایتها از پیامرسانهای داخلی از زبان مدیران بارها شنیده شده ولی نه تا به حال عملیاتی شده و نه کاربران پای این اعتماد یک هفتهای ماندهاند...
این فهم که نیاز به پیامرسان داخلی وجود دارد، اغلب گفته شده و وجود دارد، ولی متاسفانه همه ماجرا تبدیل به یک بازی سیاسی شده و اینطور به نظر میرسد که حمایت از پیامرسان داخلی باعث رای نیاوردن در انتخابات است در صورتی که برای ما گروههای سیاسی تفاوتی ندارند و همه در آنها فعالیت دارند ولی بعضیها میخواهند بازی را خارج از این قاعده ادامه دهند. شما به این نکته توجه کنید؛ از زمانی که اینترنت قطع شده، تمامی گروههای معاند و مستهجن که در تلگرام فعالیت داشتند، دیگر قادر به بارگذاری اطلاعات نبودند. مطمئن باشید که دولت تمام اطلاعات ادمینهای این گروهها را در اختیار دارد. شاید نباید از دولت به خاطر بازیهای سیاسی توقع داشت، ولی انتظار ما از مجلس بیشتر از اینهاست. مرکز ملی فضای مجازی برای ما چه کار کرده؟ بارها گفتهاند که پیامرسانهای داخلی ناتوان بودهاند؛ شما برای ما چه کار کردهاید؟
خب حمایت چگونه باید باشد؟ شما چه زیرساختی را باید فراهم میکردید؟
اولا این وظیفه دولت بوده که این زیرساخت را فراهم کند؛ ثانیا اگر ادعا دارید که ما نمیتوانیم، خب تکنولوژی آن را وارد کنید، به ما کمک کنید و از ما حمایت کنید
نه فقط بهانه بیاورید. مرکز ملی فضای مجازی هیچ طرح مدونی برای پیامرسانهای داخلی نداشته است به جز اینکه خواسته پنج میلیارد وام و پهنای باند بدهد که ما نگرفتهایم. پهنای باندی را که ما تولید میکنیم، هیچکس نمیخرد؛ چرا باید زیر بار این قرض برویم؟ ما که هیچ درآمدی نداریم. تمام این اتفاقات، صحبتها و حمایتها برای همین 10 روز است و به محض اینکه اینترنت وصل شود، همه چیز فراموش خواهد شد. ما پیامرسانهای داخلی همه زیرمجموعه شرکتهای دانشبنیان هستیم و اطلاعرسانی شرکتهای دانشبنیان در تلگرام است، یعنی مضحکتر از این نمیشود که کار از سرچشمه خراب است.
http://sobhe-no.ir/newspaper/827/11/33357
هدایت شده از رادار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️از متصدی شبکه ملی اطلاعات تا پیام رسانی که در دوره قطعی #اینترنت بهتر از بقیه کار کرد به روایت یک کارشناس فناوری/نسیم
🇮🇷 گلچین مطالب انقلابی با ذکر منبع🇮🇷
@Radar_enghelab
هدایت شده از پارتیزان/ علی جمشیدی
⚫️ کانالی با عنوان #ضداسلام_امریکایی در یادداشتی مدعی شده که نقد های منصفانه به وزیر ارتباطات نمی شود. نویسنده در این متن انقدر جاهل است یا شاید مغرض که تفکرات لیبرل خود را در این نوشته جای داده.
1⃣ ما هیچ وقت دنبال صرف وزیر جوان در دولت بودن نبودیم و ما دنبال وزیر جوان انقلابی هستیم نه وزیر جوان تکنوکرات فقط.
2⃣ نویسنده مدعی شده که اذری جهرمی اصلا قدرتی در این دولت ندارد ، پس مسخره است که کسی که هیچ اختیاری ندارد در منصب خود بماند و اگر هم مانده حتما سودی برایش دارد؟؟؟
3⃣ نکته جالب بسیجی و معتقد خواندن کسی است که ۲۰۰ لپ تاب به نهاد ریاست جمهوری داده ، با هواپیمای شخصی با پول اپراتور ها جا به جا می شود ، خواهر زنش با رانت اطلاعاتی در اموری دخالت می کند و از همه مهمتر کسی که سال ها است در راه اندازی شبکه ملی اطلاعات همان «اینترنت ملی » عمدا سنگ اندازی کرده است.
◀️ این گوشهای از خیانت های وزیر ارتباطات بود و به ولنگرای فضای مجازی ، ازادی ادمین های کانال ضد اخلاقی ، ریپرتاژ شدید اخبار جهرمی در کانال های تلگرامی و اهمیت ندادن به پیامرسان های ایرانی هیچ اشارهای نکردم.
📝 #علی_جمشیدی
🇮🇷 @paartizan 🇮🇷
🔴 برای ملی شدن صنعت اینترنت چه کنیم؟
⭕ سال ۱۳۷۹: طرح توسط رهبر بصیر انقلاب
⭕ سال ۱۳۸۴: تصویب در هیئت دولت
⭕ سال ۱۳۸۹: تصویب در مجلس
⭕ سال ۱۳۹۰: دستور کتبی امام خامنهای
⭕ سال ۱۳۹۴: دستور مجدد امام خامنهای
⭕ سال ۱۳۹۵: تصویب در شورایعالی فضای مجازی
🔴 ۱۹ سال است که وزارت ارتباطات هزاران میلیارد بودجه گرفته تا مردم برای مصارف داخلی به اینترنت آمریکا نیاز نداشته باشند.
یقیناً جبران دهها هزار میلیارد خسارت وارد شده به کشور و مردم، از جمله در قطعی اخیر اینترنت آمریکایی، قانوناً برعهدهٔ ابوالحسن فیروزآبادی و محمدجواد آذریجهرمی (جواد ناظری) است، که از ابتدا مسئولیت مستقیم داشتهاند.
🔺🔻 پیشنهاد میشود کارآفرینان و کاربرانی که بهخاطر قطع بخش آمریکایی اینترنت خسارت دیدهاند، حتماً از وزارت ارتباطات شکایت و درخواست جبران خسارت کنند:
1⃣ سامانهٔ الکترونیک قضایی (قوهٔ قضاییه)
🔗 http://adliran.ir
2⃣ سازمان بازرسی کل کشور (قوهٔ قضاییه)
🔗 https://shekayat.bazresi.ir
3⃣ سازمان تعزیرات حکومتی (وزارت دادگستری)
🔗 http://tazirat.gov.ir
4⃣ دادستانی کل کشور (قوهٔ قضاییه)
🔗 https://internet.ir/shekayat/main
5⃣ کمیسیون اصل نود (مجلس)
🔗 https://www.parliran.ir/majles/fa/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B5%D9%84-90
✒ روحالله #مومن_نسب
#نهضت_مطالبه_گری ✊ @jebheh
هدایت شده از بیداری ملت
🔴متهم ردیف اول
نه تحریم نجات بخش و مشکوک آمریکا علیه وزیر تلگرام، نه تعریف و تمجید عجیب بیبیسی و لوموند فرانسه از سطح بالای شبکه ملی اطلاعات ایران، و نه بغض مصنوعی جهرمی در برابر دوربین، نمیتواند مانع محاکمه مهمترین متهم بسترسازی برای رسانههای اینترنتی ضدانقلاب و اخلال در شبکه ملی اطلاعات گردد.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از مسعود عبدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلترینگ تلگرام در کشورهای خارجی
جنایت هایی که در پیامرسان #تروریست_پرور تلگرام صورت گرفته
ولی خب تنها کشوری که حق فیلترینگ ندارد و تلگرام پیام رسان مورد علاقه دولتمردانش میباشد #ایران است!
@Bisimchimedia
هدایت شده از جواد جاویدنیا
✔️ درس عبرتی که باید از غائله آبان 98 گرفت
◾️چندسال پیش وقتی درباره اثرات منفی #امنیتی #شبکه_های_اجتماعی #خارج_پایه صحبت می کردیم عده ای ما را به #پیشگویی_های_نادرست و #عدم_فهم_الزامات_جهان_فناوری_محور متهم می کردند.
اما اکنون و پس از آشکار شدن نقش این شبکه ها در شرارت های سال 96 ، اقدام تروریستی علیه خانه ملت و #غائله_آبان_98 دیگر کمتر کسی شک دارد این شبکه ها می توانند به عنوان #اسب_تراوای_دشمن، #آرامش و #امنیت_ملی کشور را برهم بزنند.
◾️ما براین باوریم این #شبکه_ها امکان #اخلال در #جریان_آزاد_اطلاعات در کشور و اعمال #راهبردهای_جنگ_شناختی را به دشمن می دهد و تداوم این ولنگاری و بی انضباطی در فضای سایبری کشور این #تهدیدات را به صورت نهادینه علیه امنیت ملی تداوم می دهد،که تصمیم گیری اساسی و ملی را #ضرورتی_اجتناب_ناپذیر می کند.
به عنوان #متخصص_رصد_تهدیدات علیه #زیرساخت_های_حیانی کشور رسما اعلام می کنیم #افکار_عمومی به عنوان یک #دارایی_راهبردی کشور در معرض یک #تهدید_قطعی است.
◾️هزینه های میلیاردی که #آمریکا، #رژیم_صهیونیستی، #عربستان و دیگر #مرتجعین_منطقه بر روی #اردوگاه_های_سایبری #منافقین، #سلطنت_طلب_ها و #ضدانقلاب انجام داده اند ما را به این ضرورت می رساند تا چاره ای جدی بیندیشیم. #امنیت_مردم نمی تواند دستمایه بازی چند عنصر فریب خورده قرار گیرد.
◾️در همین ایامی که با دستور نهادهای امنیتی صالح ، اینترنت دچار اختلال شده، #شبکه_ملی_اطلاعات نشان داد که می تواند در سطح نسبی نیازهای اساسی مردم اعم از حوزه #ارتباطات، #بانکداری، #حمل_و_نقل و ... را پوشش دهد. مهمترین مشکل عدم ارائه خدمات #موتور_جستجوگر با کیفیت بالا و بعصی الزامات دیگر بود که قبلا هم به نقص و ضرورت تکمیل آن اشاره کرده بودیم. که ان شاالله به سرعت تکمیل شود.
◾️ما برای تامین #امنیت_کشور در تمامی ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیاز به #ملی_سازی_فضای_سایبری و توسعه #شبکه_ملی_اطلاعات و#شبکه_ملی_اجتماعی داریم.
تجارب تلخ چندسال گذشته و اغتشاشات اخیر نشان داد آنهایی که حامی شبکه ملی اطلاعات و شبکه ملی اجتماعی نیستند یا جاهل و یا مغرضند. شبکه ملی اطلاعات یعنی اینترنتی ارزان تر، سریع تر و امن تر که می تواند به عنوان مبنای توسعه اقتصادی کشور قلمداد گردد.
آیا بازهم قرار است از اتفاقات اخیر به دلیل #منافع_سیاسی چشم پوشی شود و درس عبرت نگیریم؟!
◾️از تمامی آنهایی که دلشان برای این ملت و خاک پاک ایران اسلامی می تپد دعوت می کنم که با #صدای_رساتر از قبل تکمیل شبکه ملی اطلاعات و شبکه ملی اجتماعی را به عنوان یک مطالبه عمومی مطرح کرده و اجازه ندهند برخی به دلیل منافع غیرملی در این مسیر #سنگ_اندازی کنند.
✍️دکتر غلامرضا جلالی
http://sapp.ir/drjalalifarahani
هدایت شده از خبر ویــــــژه
📸 واکنش جالب همسر استراماچونی سرمربی استقلال به قطعی اینترنت
🔹در ابتدا من ناامید شدم ، بسیار ناامید...اما من زنده ماندم و توانستم کارهای ارزشمندتری انجام دهم ، مانند خواندن کتاب ، پخت و پز بدون جستجو در گوگل برای یافتن دستور العمل آنها، شما میتوانید به نقشه های کاغذی نگاه کنید تا به بعضی جاها بروید، روزنامه بخرید و اخبار را تماشا کنید، به خرید بروید و با مردم به گفتگو بپردازید.
@khabar_forie
هدایت شده از مسعود عبدی
📷 اینفوگرافیک/ موتورهای جستجوگر ایرانی در یک نگاه
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
هدایت شده از صاحب نیوز
🔴 چه کسانی شبکه ملّی اطلاعات را مانعی برای منافع خود می بینند؟
🔹شبکه ملی اطلاعات زیرساختی است برای امنیت اطلاعات و حفظ حریم خصوصی کاربران و سپر دفاعی برای حفظ حریم مرزهای مجازی ایران؛ شبکه ای امن، سریع، ارزان و با کیفیت که در اکثر کشورهای پیشرفته مورد بهره برداری قرار گرفته است.
🔸تاکنون کشورهایی مانند ژاپن، آلمان، چین، کره، استرالیا، فرانسه و بلژیک از سپر دفاعی شبکه ملی اطلاعات استفاده کرده اند
🔹روند به شدت ضعیف و کند، در اتمام و اجرای این پروژه حیاتی نشان می دهد «وزارت ارتباطات» تمایلی برای راه اندازی سریع شبکه ملی اطلاعات ندارد
🔸 آیا وجود مدیر دو تابعیتی در رأس تیم اجرایی شبکه ملی اطلاعات و دلالان اینترنت و اپراتورهایی که از فعالیت اپلیکیشن های خارجی سودهای میلیاردی به جیب می زنند نقشی در سرعت لاک پشتی این پروژه دارند
🖊 به قلم: نفیسه پرورش
📝 جزئیات بیشتر در لینک زیر🔻
↪️ snai.ir/979664
🆔 @sahebnews_ir
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
#ویژه
⭕️ اکانت «اسرائيل به فارسي» در ایران بارگذاری میشود!
🔺 همزمان با محدوديت اينترنت كشور، اکانت «اسرائيل به فارسي» از دسترس خارج شد!
🔺بررسيها نشان ميدهد همزمان با محدوديت اينترنت كشور (۱۵ نوامبر) اكانت توييتري و تلگرامي «اسرائيل به فارسي» نيز تا (۱۹ نوامبر) از دسترس خارج شده است.
وزارت ارتباطات و همچنین وزارت اطلاعات میبایست این موضوع را پیگیری کنند که چرا همزمان با محدوديت اينترنت كشور، اکانتهای معاند نیز از دسترس خارج شده است. این مسئله این شائبه را ایجاد کرده است که این اکانتها در داخل کشور بارگذاری و مدیریت میشود.
پيشتر نیز رسانهها اعلام کردند كه كانالهاي ضدانقلابي چون كلمه، فاكسنيوز، امتداد، مملكته، سحامنيوز، راسوياب، آژانس ايران خبر و جهان باستان همزمان با قطع اينترنت در ايران با اختلال مواجه و فعاليتشان در اين مدت متوقف يا محدود شده است.
همچنين كانالهاي «عاليجناب»، «فيگارو فارسي» و «تقاطع» از ديگر كانالهاي شاخص ضدانقلاب هستند كه همزمان با قطع اينترنت با اختلال مواجه شده و چند روز در دسترس نبودهاند و اكنون با فيلترشكنهاي ارائهشده مجدداً فعال گشتهاند.
🆔 @pedarefetneh
TMP_6zMvhradio-javan-98_09_04-13_00.mp3
14.4M
🎙📻 گفتوگوی آقای مختاریفرد، مدیر جویشگر هورا hoora.com با رادیو جوان را حتماً #بشنوید
🔴 چرا داشتن جویشگر قوی بومی لازم است و موانع چیست؟
#جهاد_اقناعی ✊️ @jebheh
هدایت شده از دعوت شوم
#تأمل
[به ادعای پیروان احمد بصری، صفحه او در فیس بوک، از معجزات ارزشمند (!) وی به حساب می آید که البته احمد این معجزه را مدیون مالکین یهودی و آمریکایی این شبکه اجتماعی است!]
📡 این واقعیت هر چند برای اتباع احمد و خود او تلخ است، اما باید پذیرفت که: «معجزه ی احمد را می توان براحتی فیلتر و محدود کرد و در روزهای اخیر هم معلوم شد که می توان به طور کلی حتی آن را از کار انداخت...»
‼️بود و نبود این معجزه، به یک دکمه بند است...!
♨️در آینده، پیرامون تنها درگاه ارتباطی این مدعی دروغین یمانی با پیروانش، مستند ویژه ای منتشر خواهیم کرد.
@DavateShoom
هدایت شده از کانال خبری 20:03
🔸 فاش شدن اطلاعات شخصی بیش از ۱.۲ میلیارد نفر از طریق «گوگل درایو»
🔹 روز گذشته یکی از کارشناسان امنیت سایبری آمریکایی فاش کرد که اطلاعات شخصی بیش از یک میلیارد کاربر در اینترنت فاش شده است.
🔹 این اطلاعات در یک پایگاه داده ناامن ذخیره شده بود که با حمله هکرها اطلاعات آن فاش شده است.
🔹 این اطلاعات شامل حسابهای کاربری، ایمیل، آدرس، شماره تلفن و سابقه کاری افراد میباشد.
@jaarchi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یکتجربه| نقشآفرینی نرمافزار مسیریاب اسرائیلی در اغتشاشات اخیر
fna.ir/ddok63
@Farsna
هدایت شده از جواد جاویدنیا
⭕⭕⭕سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور در اولین یادواره میهمانی افلاکیان یادبود شهید مدافع حرم مجید قربانخانی در فاطمیه شهر بادرود:
نرم افزارها و شبکه های اجتماعی خارجی ابزار دشمن برای ضربه به نظام اسلامی و کشور است.
https://www.iribnews.ir/fa/news/2580046/
@Dr_javidnia
هدایت شده از هیئت محبین اهل بیت علیهمالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حتما ببينيد👆
⁉️ الآن و بعد از خوابیدن غائله بنزین، وقت چه سوالاتی ست؟!
🎙حجت الاسلام حاج احمد پناهیان
#شبیخون_بنزینی #بنزین_روحانی
#وزارت_اطلاعات #وزارت_ارتباطات
#مجلس #بسیج #هیئت #مسجد
👌 کانال هیئت بروز و انقلابی👇
http://eitaa.com/joinchat/478543872C0e8341874d
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
🚩شکست برنامه های آمریکا در ایران
گلوبال ریسرچ:
🔹 ناآرامی ها در ایران، از طریق سامانه های اینترنتی و شبکه های اینترنتی-اجتماعی، از قبل به دقت برنامه ریزی شده بود و ایران با قطع اینترنت، توانست آرامش را به کشور بازگرداند و از این رو باید گفت: سازمان سیای آمریکا و بنیاد ملی دموکراسی بار دیگر میلیون ها دلار خرج کردند، ولی باز هم مانند گذشته، شکست خوردند.
http://eitaa.com/joinchat/1707147264Cb54b6c0cea
حجةالاسلام محمد کهوند، کارشناس فضای مجازی با تاکید بر اینکه نیازهای اینترنتی عموم مردم از طریق سرویسهای داخلی تأمین میشود، گفت:
🔴 افرادی که موجب تسلط بیگانگان بر فضای مجازی کشور شدند باید شناسایی و مجازات شوند.
🔗 http://fna.ir/ddore8
#⃣ #مجازات_فجج
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
هدایت شده از جنبش مردمی ساج
#رصد
اینترنت بینالملل نباید قطع میشد/افرادی که موجب تسلط بیگانگان بر فضای مجازی کشور شدند باید شناسایی شوند
«کهوند» کارشناس فضای مجازی:
🔹دسترسی به اینترنت بینالملل ضروری است. به همین دلیل ما مخالف مسدودسازی اینترنت بینالملل هستیم و از این تصمیم هم تعجب کردیم.
🔹برخی در کشور دوست دارند به مردم اثبات کنند اینترنت یعنی گوگل و تلگرام و واتساپ و اینستاگرام. اگر اینها بسته شود کل اینترنت هم بسته میشود!
🔹در شورای عالی فضای مجازی تصمیم گرفته شد شرکتهای خارجی علاوه بر اینکه باید نمایندگی پاسخگو در کشور داشته باشند، اجازه خروج اطلاعات کاربران ایرانی را به خارج از مرزهای کشور ندهند. اما این مصوبه هیچوقت اجرا نشد.
🔹با پیگیری برخی کارشناسان متوجه شدیم یکی از مسئولان عالیرتبه کشور مانع اجرای این مصوبه شده و گفته لازم نیست شرکتهای خارجی در کشور نمایندگی داشته باشند و جلو خروج اطلاعات از کشور را هم نگیرید!
🔹شبکه ملی اطلاعات اینترنتی امن، ارزان، سالم و پرسرعت هست که در عین ارتباطات با اینترنت بینالملل، استقلال کشور را تماماً لحاظ میکند. اما دوستان ما اصلاً قائل به موضوع راهبردی استقلال نیستند.
🔹چین و روسیه با فهم اهمیت استقلال در فضای مجازی، شبکه ملی اطلاعات را راهاندازی کردند. وجود مفاسد اخلاقی فراوان در سرویس غیربومی نیز نشان میدهد با شبکه ملی اطلاعات فاصله زیادی داریم.
🔹وجود یک موتور جستجو در کشور که دسترسی به گوگل، یاهو، بینگ، یاندکس و.. داشته و نتایج جستجو را با کمک اینها به مردم نشان دهد ضروری است.
🔹با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات اگر اینترنت بینالملل به هر دلیلی مانند تحریم قطع شود، هیچ خللی به ارتباطات و تعاملات و امور عادی قریب بهاتفاق مردم به وجود نخواهد آمد.
🔹مدیریت ۱۵ ساله یک تیم فاسد در فناوری اطلاعات کشور باید به پایان برسد و افرادی که موجب تسلط بیگانگان بر فضای مجازی کشور شدند باید شناسایی شوند.
fna.ir/ddore8
@SajIRAN
هدایت شده از رویش | محمد سخایی
📜بسم الله الرحمن الرحیم،
🖊ضعف شبکهی ملیِ اطلاعات حاصل بینش کد خدابین؛
✅ بدون شک #شبکه_ی_ملی_اطلاعات، که بیشتر با نام #اینترنت_ملی از آن یاد میشود، یکی از الزامات برداشتن گامهای بلندِ تمدنی و همچنین بسترِ مهمِ رونق تولیدات تکنولوژیک به حساب میآید؛ انشاالله به زودی چند شماره یادداشت پیرامون چرایی نیاز به شبکهی ملیِ اطلاعات خواهم نگاشت، اما در اینجا میخواهم پاسخ به این سوالِ مهم را مطرح کنم، که چرا باید شبکهی ملیِ اطلاعات در کشور ما تا به این حد ضعف داشته باشد؟ به عبارتِ دیگر، کدام جریان فکری-سیاسی مقصر است که با خودباختگیِ فکریِ خود اقتدار سایبریِ کشور را برنمیتابد و اینترنت را فقط متصل بودن به شبکهی بین المللی اطلاعات!!! (بخوانید شبکهی آمریکاییِ اطلاعات) میداند؟!
✅ ایتا در چند روز گذشته ۲ میلیونی شد؛ قاعدتا استفادهی این حجمِ کاربر و کلایِنت از ۷۰ سرورِ ایتا سطح پردازشِ این پیامرسانِ تولید ملی را به کندی میبرد و سرعتِ خدماتِ دهیاش را کم میکند. خوب هرچه باشد ایتا مانند تلگرام نیست که با پشتیبانیِ قدرتمندِ ۵۰۰۰۰ سرور اداره شود!! فقط ۷۰ سرور دارد! از طرفِ دیگر ضعفِ شدید موتورهای جستجو نیز در این چند روزه قابل مشاهده بود؛
✅ در واقع دلیلِ اصلی ضعف شبکهی ملیِ اطلاعات نبودن نیروی انسانیِ نخبه و دانش ایجاد این مکانیزم نیست، بلکه وجود مسئولانِ کج اندیش و بینشی مانند #آذری_جهرمی در راس امور اجرایی و مدیریتیِ کشور است، که وجودشان مسخرِ کدخداست؛ اگر کسی بینش #شهید_تهرانی_مقدم را داشته باشد ایران را در مدتِ کوتاهی به اقتدارِ موشکی خواهد رساند، به طوری که پشتِ استکبار میلرزد و میخواهد به واسطهی جریانِ خاص در کشور بر سر میز مذاکره بیاید که دیگر تولیدِ موشک بس است؛ اما اگر مسئولانی مانند آذریِ جهرمی باشد که غرب در چشمانش یعنی کدخدای عالم، تلگرام هم که در کشورش آشوب به پا کند باز هم او با دیپلماسیِ التماس و با حقیرترین شکلِ ممکن با پاول دوروف توئیت بازی میکند و ملتماسانه دست خود را به سوی کدخدا دراز میکند؛ این افراد نه تنها از ساختارهای سختافزاری و نرمافزاری حمایت نمیکنند، بلکه با سنگ اندازیهای مختلف خود روند این پیشرفت را تا اندازهی زیادی نیز متوقف میکنند؛ (این حکایت ضعفِ ما در شبکهی ملیِ اطلاعات است؛)
➖➖➖➖➖
✅ (کانال #رویش_عمیق ) مجموعه یادداشتها و فعالیتهای یک محقق انقلابی؛
🖊 #محمد_سخایی
👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2108882971C2f8a8e3c40