eitaa logo
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
1.8هزار دنبال‌کننده
6.8هزار عکس
2.5هزار ویدیو
120 فایل
⚠️دشمن هر نوع تفکر لیبرالی و نئولیبرالی خادم کانال: @jebhetse_1
مشاهده در ایتا
دانلود
امیر کرمانی استادیار دانشکده بازرگانی هاس و گروه اقتصاد دانشگاه کالیفرنیا برکلی است. او کارشناسی ارشد اقتصاد خود را از دانشکده اقتصاد لندن و دکترای خود را در اقتصاد در موسسه فناوری ماساچوست دریافت کرد.
کوثر یوسفی - استادیار موسسه مطالعات مدیریت و برنامه ریزی - موسسه نیاوران (IMPS) تهران. کوثر پس از اخذ دکترای اقتصاد از دانشگاه تگزاس در آستین، به عنوان پژوهشگر فوق دکتری در دانشکده حقوق دانشگاه نورث وسترن مشغول به کار شد. کوثر در سال 1386 برنده بورسیه تحصیلی بیتا دریابری برای زنان در اقتصاد شد و دارای مدرک کارشناسی ارشد در اقتصاد و مدرک کارشناسی مهندسی برق و مهندسی نفت از دانشگاه صنعتی شریف است.
زهرا محمدی دارای مدرک لیسانس در رشته مهندسی برق بوده و همچنین در سال جاری مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه صنعتی شریف تهران به پایان خواهد رساند. او در طول دوره کارشناسی ارشد خود هماهنگ کننده سخنرانی های هفتگی اقتصادی در دانشکده تحصیلات تکمیلی مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف بوده است و به عنوان عضو بنیاد HAND، امیدوار است با سازماندهی به تربیت نسلی از روشنفکران اقتصادی در ایران ادامه دهد. گفتگوهای دانشمندان ایرانی در دانشکده های اقتصاد ایران.
مریم فربودی استادیار مالی در دانشکده مدیریت MIT Sloan است. علایق تحقیقاتی او در زمینه‌های اصطکاک مالی، امور مالی شرکت، اقتصاد کلان و طراحی مکانیزم است. پیش از این، فربودی استادیار مرکز مالی Bendheim در دانشگاه پرینستون بود. قبل از آن، او عضو فوق دکتری در دانشگاه پرینستون بود. او دارای مدرک کارشناسی ارشد اقتصاد از دانشگاه تگزاس در آستین، کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر از دانشگاه مریلند در کالج پارک، و همچنین دکترای اقتصاد از دانشگاه شیکاگو است. مریم قبل از پیوستن به دانشگاه شیکاگو، تحقیقات نظری در مورد کاربردهای طراحی مکانیزم در حراج‌های جستجوی حمایت‌شده انجام داد و بهترین مقاله سال دوم را برای کارش در استراتژی‌های حراج بهینه در حراج‌های موقعیت دریافت کرد. او در حال حاضر روی مکانیسم‌های بهینه حراج آنلاین کار می‌کند که در برابر اختلالات در رفتار جستجوی مصرف‌کننده مقاوم هستند. وی همچنین دارای مدرک لیسانس از دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی کامپیوتر است.
محمد مروج که رتبه 9 کنکور سراسری خود را کسب کرده است دارای مدرک لیسانس مهندسی برق و مهندسی نفت از دانشگاه صنعتی شریف تهران و کارشناسی ارشد مهندسی نفت از دانشگاه استنفورد است. پایان نامه کارشناسی ارشد وی در مورد به حداکثر رساندن NPV و راندمان تولید میادین نفتی با پیشنهاد سناریوهای تولید بهینه با استفاده از الگوریتم ژنتیک پیوسته بود. او علاقه مند به مدل سازی بازار انرژی و طراحی سیاست هایی است که پایداری انرژی و حفاظت از محیط زیست را تضمین می کند. سایر زمینه های مورد علاقه او شامل اقتصاد خرد کاربردی، سازماندهی صنعتی و نظریه بازی است. محمد برای تحصیل در مقطع دکترا در رشته اقتصاد در دانشگاه شیکاگو بورسیه بنیاد HAND را دریافت کرد.
سید احسان آذرمسا دانشجوی دکترای اقتصاد در دانشگاه شیکاگو است. او دریافت کننده بورسیه 2015 HAND Foundation است. احسان در سال 1388 موفق به کسب مدال برنز پنجاهمین المپیاد بین المللی ریاضی شد. وی مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق و کارشناسی ارشد خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرد. او کتاب ریاضی را عمدتاً برای دانش‌آموزان دبیرستانی به منظور گسترش و بهبود درک ریاضی در بین دانش‌آموزان ایرانی نوشت.
هانیه محمدی مشاور اقتصادی وزارت کار و رفاه اجتماعی ایران است که مشاور ویژه معاونت اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. او دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و توسعه بین‌الملل از دانشکده کندی هاروارد و لیسانس مهندسی مکانیک و MBA از دانشگاه صنعتی شریف است. زمانی که در دانشگاه شریف بود، برنامه مشترکی را در زمینه توسعه انرژی آغاز کرد. متعاقباً او یک شرکت تجاری نوپا در زمینه تهویه مطبوع تأسیس کرد. ام‌اس. محمدی برای MPA خود در مدرسه کندی هاروارد، بورسیه ACCC - Chen Family Foundation را دریافت کرد.
بهرنگ کمالی در سال 2012 برای اولین سال تحصیل در مقطع دکترا در رشته اقتصاد در دانشگاه پنسیلوانیا، بورسیه بنیاد HAND را دریافت کرد. بهرنگ پس از اخذ مدرک دکترا در سال ۱۳۹۵ به عنوان استادیار اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف منصوب شد. بهرنگ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی سیستم اقتصاد اجتماعی و کارشناسی خود را در رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرد.
علی کاخبد دانشجوی دکترای اقتصاد در موسسه فناوری ماساچوست (MIT) است. او دریافت کننده بورسیه 2015 HAND Foundation است. وی پیش از این دکترای مهندسی برق و علوم کامپیوتر با گرایش تئوری اطلاعات و کنترل و کارشناسی ارشد ریاضی با گرایش تصادفی و بهینه سازی را از دانشگاه میشیگان دریافت کرده است.
رضا صالح نژاد کارشناسی ارشد و دکتری خود را از دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن انگلستان دریافت کرد. او اقتصاد را در دانشگاه کمبریج و سیتی تدریس کرده است. او همچنین کتابی در زمینه عقلانیت، عقلانیت محدود و بنیادهای خرد نوشته است که توسط پالگریو مک میلان (2006) منتشر شده است. رضا مدرس اقتصاد در مدرسه بازرگانی منچستر، دانشگاه منچستر، انگلستان است.
نگین موسوی دانشجوی دکترای اقتصاد در دانشگاه شیکاگو است. او دریافت کننده بورسیه 2015 HAND Foundation است. وی مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق در سال 1392 و کارشناسی ارشد خود را در رشته اقتصاد در سال 1394 از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرد. او در المپیاد ملی ریاضی در سال های 1386 و 1387 موفق به کسب دو مدال نقره شد.
میلاد شهیدی برای تحصیل در مقطع دکترا در رشته اقتصاد در دانشکده اقتصاد لندن بورسیه بنیاد HAND را دریافت کرد. وی دارای مدرک لیسانس مهندسی برق و فوق لیسانس اقتصاد از دانشگاه صنعتی شریف در تهران است. او همچنین به تازگی مدرک کارشناسی ارشد خود را در اقتصاد در LSE به پایان رسانده است، جایی که بورسیه تحصیلی PJD Wiles به او اعطا شد و با ممتاز گذراند.