هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرمت امامزاده را تولیت آن نگه میدارد.
به واقع آیا شرع در نظام مالی ایران تولیتی ندارد؟
این سکوت علما ناشی از چیست؟
آیا نباید به دهان این فرد بکوبند که شرع را نسبت به ساختار اختاپوسی و دزد بانکداری ساکت می داند؟
این سکوت شرع است یا سکوت حافظان شرع؟
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از حوزه انقلابی
🌀با طرح آبرسانی غدیر دل مردم محروم خوزستان شاد شد
▪️#قدردانی از اقدامات دولت اصولگرای رئیسی بابت بهرهبرداری از طرح بزرگ آبرسانی غدیر
🔹ابر پروژه آبرسانی غدیر که از ۱۰ سال پیش در خوزستان آغاز شده است به عنوان بزرگترین طرح آبرسانی خاورمیانه روز جمعه ۱۱ شهریور با حضور رییس جمهور به بهرهبرداری رسید.
🔹این طرح بزرگ برای افق ۲۵ ساله و تامین آب با دبی ۲۰ متر مکعب بر ثانیه تعریف شده که با کار جهادی در سازمان آب و برق خوزستان، این دبی که قرار بود در ۲۵ سال آینده تامین شود از هم اکنون تامین شده است.
🔹با اجرای طرح آبرسانی غدیر، آب ۲۶ شهر و یک هزار و ۶۰۰ روستای خوزستان، به لحاظ کمی ۱۰۰ درصدی و به لحاظ کیفی ۵۰ درصد تامین میشود.
🔹پروژه عظیم آبرسانی غدیر، در این مرحله آب شرب مورد نیاز شهرهای اهواز، آبادان، خرمشهر، دشت آزادگان و بیش از هزار روستای اطراف را تامین می کند.
#قدرشناسی_از_مسئولان
#دولت_اصولگرای_رئیسی
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
41.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️تبیین تفصیلی حجت الاسلام معصومی نیا
⛔️اصلاحات این طرح کاملا روبنایی است و مشکلات اصلی نظام بانکی را در نظر نگرفتند.
نظام بانکداری فعلی ربوی است.
خلق پول بانک های خصوصی از عوامل اصلی فساد و ضد عدالت است.
🚫رهبری درباره بنگاه داری بانک ها فرمودند:"بانک ها غلط کرده اند و باید جلوی آنها گرفته شود" در حالی که در این طرح دیده نشده است.
⁉️قبل از این طرح به معاملات ربوی، بنگاه داری و خلق پول خصوصی می گفتیم تخلفات بانکی اما با این قانون تبدیل به اعمال قانونی می گردد.
با این طرح عملا شورای فقهی بانک مرکزی از کارکرد افتاده است.
⭕️این طرح، طرح همه مجلس نیست و طرح یکی دو نفر از نمایندگان روحانی مجلس است که این سهل انگاری ها از آنان پذیرفته نیست!
‼️اکثریت فقها و اساتید اقتصاد اسلامی حوزه علمیه پس از ساعت ها جلسه کارشناسی مخالفت خود را با این طرح اعلام نموده اند.
حوزه باید به عنوان مدافع شرع ورود کند.
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
📌صندوق بین المللی پول(IMF) و سکوت جریان انقلابی
✍🏻سید محمد کریمی
〽️در اوایل کرونا، دولت روحانی و رئیس وقت بانک مرکزی، همتی، درخواست وام از صندوق بین المللی پول را کرده بودند که imf نپذیرفت.
⚠️رهبری در سال 97 در سخنرانی عمومی حرم مطهر رضوی فرمودند: «در طول سالهای گذشته، در دولتهای مختلف، چندبار میخواستند از بانک جهانی یا صندوق بینالمللی پول، وام بگیرند، بنده نگذاشتم؛ جلویش را گرفتم؛ مقدّمات را فراهم کرده بودند که این کار را انجام بدهند. اینکه ما از بیگانه طلب بکنیم و متعهّدِ در مقابل بیگانه بشویم، این خطای بزرگی است؛ باید اقتصاد درونزا باشد».
‼️متاسفانه رئیس فعلی بانک مرکزی، آقای صالح آبادی، در تاریخ 22 مهر 1400 طی جلسه مجازی با مدیر منطقه ای خاورمیانه imf خواستار تسریع در پرداخت وام شده است و در این جلسه ارسال هر چه سریعتر پرونده ایران به هیئت مدیره صندوق برای تصویب پرداخت وام را از مدیر خاورمیانه صندوق بین المللی پول خواستار شد.
⚜️در ادامه مطالبی برای شما عرض می کنم تا اهمیت این موضوع و اهمیت سخنان رهبری را درک کنید و مطالبه گری صورت بگیرد.
⛔️جفری ساکس اقتصاددان و استاد دانشگاه کلمبیا آمریکا درباره صندوق بین المللی پول گفته است: «صندوق بینالمللی پول ابزاری است که با آن وزارت خزانهداری ایالات متحده آمریکا در کشورهای در حال توسعه دخالت میکند»!
📌در مذاکراتی که بین کشورها و نمایندگان صندوق بینالمللی پول جهت دریافت وام صورت میگیرد همواره شروطی از سوی این صندوق مطرح میگردد که اغلب با نظام اقتصادی کشورها سازگار نبوده و ضربه به استقلال اقتصادی و عامل فشار اقتصادی بر مردم کشورها محسوب میشود. آزادسازی تجارت، خامفروشی برای جبران خروج ارز، اعمال محدودیت در اجرای سیاستهای پولی و بانکی، محدودیت عرضه پول، افزایش نرخ سود بانکی، افزایش قیمت حاملهای انرژی و آزادسازی نرخ ارز از جمله سیاستهای این صندوق در کشورهای مختلف است. (به مجموعه این سیاست ها، سیاست تعدیل ساختاری گفته می شود که رهبری در سال 97 در حرم مطهر رضوی فرمودند که یکی از موانع پیشرفت کشور، عمل کردن به سیاست تعدیل می باشد) به عنوان مثال کشور مصر که برای توسعه انرژی، تولید بنزین با کیفیت بالا و تولید برق از انرژی خورشیدی درخواست وام ۱۲ میلیارد دلاری داشت، از سوی این صندوق ملزم شد تا قیمت حامل انرژی را تا حدود ۹۵ درصد قیمت جهانی آن افزایش دهد.
⛔️کشور سودان نیز نمونه بارز دیگری از کشورهای آسیبدیده از اجرای سیاستهای IMF است. این کشور که حدود ۱.۴ میلیارد دلار بدهی به صندوق بینالمللی پول دارد؛ همواره به این بهانه آماج تحمیل سیاستهای این صندوق بر نظام اقتصادی خود بوده است. اعمال این سیاستها روز به روز بر فشار وارده بر معیشت مردم میافزود و حکومت تضعیف شده و متکی به خامفروشی نفت عمرالبشیر را آسیبپذیرتر میکرد. در نتیجه تداوم اجرای سیاستهای IMF اوضاع سودان از نظر میزان بدهیهای خارجی تا جایی پیش رفت که بدهی یک میلیارد و چهارصد میلیون دلاری این کشور به صندوق بینالمللی پول به بدهی خارجی بیش از ۵۰ میلیارد دلاری در سال ۲۰۱۸ بدل شد. در این بین آزادسازی نرخ ارز تحت فشار این صندوق آخرین تیری بود که بر پیکره حکومت در سودان وارد آمد و اعتراضات گسترده مردمی را تشدید کرده و به حکومت سی ساله عمرالبشیر را پایان داد.
⚠️سخن پایانی با جریان انقلابی:
برادران انقلابی عزیز، مواجهه جریان انقلابی نسبت به دولت انقلابی، تبدیل به یک رویکرد غالبا منفعلانه شده است و این نادرست است. بلکه باید با رصد اتفاقات مهم در جامعه، به دولت کمک کنیم تا نیروهای لیبرال که تمام وجودشان پرشده از تفکرات اقتصادی و سیاسی غرب، نتوانند در کشور، در قالب دولت انقلابی، به خواسته های خود برسند. رهبری در سال 85 فرمودند: «ماهاتیر محمد به من گفت: من فقط همین قدر به شما بگویم که ما یک شبه گدا شدیم! البته وقتی کشوری وابستگی اقتصادی پیدا کرد و خواست نسخه های اقتصادی بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول را عمل بکند، همین طور هم خواهد شد». فرد انقلابی باید در جوانب مهم جامعه، بصیرت داشته باشد و با توجه به جنگ اقتصادی جامعه که به استناد سخنان رهبری، یکی از مهم ترین بلکه مهم ترین مشکل کشور می باشد، باید در حوزه سیاست های اقتصادی غرب، بصیرت داشته باشد و این بصیرت حاصل نمی شود مگر با مطالعه تفکرات اقتصادی لیبرالیسم و بانک جهانی و صندوق بین المللی پول و با توجیه کردن مسائل، کاری از پیش نمی رود و غربگراها به سادگی با چهار تا گزاره به ظاهر علمی(!)، سرمان کلاه میگذارند و ما هم در خوشحالی خود، به سر می بریم!
#نئولیبرالیسم
#بانک_جهانی
#صندوق_بین_المللی_پول
#سیاست_تعدیل_ساختاری
@jebhetse
🌷دغدغه مندان و دلسوزان انقلابی
انشالله فردا در تجمع فیضیه قم
حضور پیدا کنید.
#حضور_حداکثری
@jebhetse
هدایت شده از بیداری ملت
🔴پلن جدید حیازدایی به بهانه فوتبال:
⏪بعد از ورود زنان به ورزشگاه حالا از درخواست جدید دیگر فیفا رونمایی شد:"فیفا با ارسال نامه به فدراسیون خواستار قضاوت داوران زن برای بازی مردان شده است"
🔹رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال تایید کرد فیفا در نامهای، فدراسیون فوتبال را ملزم به استفاده از داوران زن در مسابقات مردان کرده است.
🔹جالبش اینجاست که رئیس کمیته داوران ایران به راحتی با این درخواست کنار آمده و دنبال راهکار برای آن میباشد .افشاریان گفته: باید راهکاری پیدا کنیم که خانمهای داور ما در ردههای پایینتری در رده نوجوانان و جوانان قضاوت کنند.
⏪لابد بعدیشم مسابقه مختلط زنان و مردان و بعدش هم استفاده از پرچم همجنسبازیه ....
وقتی برای بدست آوردن رضایت سازمان های بین المللی تحت سلطه غرب یکی یکی از مواضع و هنجارهای دینی و اخلاقی عقب نشینی کنیم باید منتظر درخواست های وقیحانه آنها در مسائل دیگر باشیم . سازمانهای ورزشی یکی از سیاسی ترین ابزار های غرب برای توسعه سلطه سیاسی و فرهنگی آنهاست.
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
🔴پلن جدید حیازدایی به بهانه فوتبال: ⏪بعد از ورود زنان به ورزشگاه حالا از درخواست جدید دیگر فیفا رون
⚠️دوستان مصلحت سنج، میشه مصلحت این رو توضیح بدید؟! این هملابد مصلحت داره؟! هی کوتاه بیایم تا کم کم آنچه بخوان بکنند!
My recording 11.m4a
9.34M
🎙صوت سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید محمدرضا رضی (پژوهشگر حوزوی و دکترای اقتصاد)
⚜تجمع اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در اعلام برائت از "طرح بانکداری مجلس"
⚠️مهم ترین انتقاد به این قانون مجلس، این است که فرصت طلایی تحول در گام دوم انفلاب را از ما میگیرد و شرایط جولان و تاخت و تاز بانک های خصوصی را بر بدن های مردم ما، به مدت ۲۰ الی ۳۰ سال دیگر، با این نعل های تازه اش، ادامه خواهد داد.
⛔️قانونی که در مجلس در حال تصویب هست، محصول تنگاتنگ جامعه لیبرال دانشگاهی ایران، بچه های شیکاگو و متاسفانه برخی از هم لباس های ماست!
⚠️در این میدان از لیبرال ها گله ای نیست! اما از بعضی از دوستان روحانی ای که امروز سردمدار این قانون هستند، توقع داریم، گله داریم.
〽️چون بحث مصالح مسلمین هست، اجازه بدهید بی تعارف عرض بکنم! اینجا کسانی که دارند کوتاهی می کنند، نمی توانند جواب خداوند را بدهند. با اجازه شما نام ببرم از حجت الاسلام بحرینی، نماینده محترم مجلس که علمدار تصویب این قانون به مدت ۸ و ۹ سال در کشور با تمام توان ایشان هستند! با همکاری نزدیک جامعه لیبرال دانشگاهی کشور!
‼️سرور عزیز! امروز کسانی برای شما کف می زنند که من چند تایشان را نام میبرم؛ سند ننگین مربوط به طرح ایران ۲۰۴۰ دانشگاه استنفورد، بچه های شیکاگو، مکتب مقداری پول متعلق به میلتون فریدمن، جامعه لیبرال ها، بدنه بانکی کشور، و در مقابل چه کسانی نگران هستند؟! اساتید معظم اقتصاد اسلامی در حوزه علمیه که به مراتب اقتصاد را هم و نه فقط فقه را، از لیبرال ها، بهتر و دقیق تر می فهمند.
⛔️امروز تکلیف جامعه حوزوی ماست که فریاد بزند!
@jebhetse
My recording 12 (mp3cut.net).m4a
6.58M
🎙صوت سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قنبرزاده، عضو شورای فقهی مرکز اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه
⚜️در تجمع اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در اعلام برائت از"طرح بانکداری مجلس"
⚠️تشکیل تیمی از اساتید سرشناس اقتصاد اسلامی به دستور آیت الله اعرافی در تابستان سال گذشته
〽️ارائه پیشنهادات اثباتی برای اشکالات سیستم بانکی و مدل های جایگزین
⛔️آسیب شناسی ۷ مشکل اساسی سیستم بانکی و ارائه راه حل های قانونی به صورت ریز به ریز ماده قانونی و خط قرمز بودن این ۷ مشکل برای نظام اقتصادی کشور
‼️از این هفت خط قرمز، سه خط قرمز که دانه درشت ترین هایش بودند، در این قانون حل نشده است!
⚠️مساله خلق پول یکی از مسائل حل نشده؛ بانک حساب هرکسی را بخواهد شارژ می کند!!! چرا نقدینگی به دست تولیدکنندگان نرسد ولی یک سری موسسات مالی اجازه داشته باشند هر مقدار نقدینگی ایجاد کنند؟!
❌مساله بنگاه داری بانک ها یکی دیگر از مسائل حل نشده؛ لزوم ممنوعیت بنگاه داری بانک ها و عدم شفافیت این قانون در محدوده عرصه سرمایه گذاری بانک ها برای سودآوری شخصی خودشان
‼️این قانون که هیچ! پدر جدّ این قانون هم باشد، بانک ها در این چهل سال یادگرفتند چطور دور بزنند! قانون باید شفاف باشد!
⛔️در بدترین شرایط رکورد، تنها بنگاه هایی که هیچوقت رکورد برایشان معنا ندارد، موسسات اعتباری بانک ها هستند!!!
⚠️حیل ربوی مساله حل نشده دیگر؛ حتی براساس مبنای کسانی که حیل ربوی را در فقه فردی قبول دارند و نظر حرام بودن حیل ربوی مرحوم امام را کنار بگذاریم، کدام فقیهی قائل است که قانونی بنویسید که تمام زندگی مردم براساس حیل ربوی اداره شود؟!
@jebhetse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📞یک صحبت کوتاه با بعضی از دوستان انقلابی که گاه بیگاه اشکال می کنند که طرح حذف ارز ترجیحی یا طرح اخیر بانکداری مجلس، ربطی به لیبرالیسم ندارد!
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
📝برادر عزیز انقلابی من! برای اینکه حکمی بر یک موضوعی برود، ابتدا موضوع باید به درستی تصور شود، پیشنهاد می کنم ابتدا بروید گزاره های اصلی اقتصاد لیبرالیسم را ببینید و بعد حکم کنید که این آن نیست!
خیلی از این اشکالات و دفاع های نا به جا، بخاطر اطمینان بیش از حد به طرف مقابل و عدم آگاهی کامل از موضوع و محمول در بحث هست.
⚠️قبلا هم یک درخواست داشتم که سیاست تعدیلی را که چندین بار، مورد مذمت حضرت آقا قرار گرفته هست، یکبار تحقیق کنید و ببینید اصلا چی هست!
#دل_نوشته
@jebhetse
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
⚠️هشدار!!
🚫🚫⛔️⛔️اگر مسلمان هستید این مطالب را در دفاع از ربا نخوانید!!
متن زیر از هفته نامه تجارت فردا:
https://www.tejaratefarda.com/fa/tiny/news-42139
اگر قرار باشد مسائلی را که بانکهای خصوصیشده در سالهای اخیر با آن روبهرو شدهاند، بررسی کنیم، به چند عامل عمده میرسیم. ابتدا مساله قانون است. قانون بانکداری بدون ربا در ایران یک قانون مندرآوردی بوده که با اصول بانکداری متعارف در دنیا چندان هماهنگی ندارد. قانون بانکداری بدون ربا در ایران بانک را به یک موسسه سرمایهگذاری تبدیل کرده است. موسسهای که ملزم است عملیات بانکی را تحت عناوینی مانند مضاربه، مشارکت مدنی، مشارکت حقوقی خرید سلف و حتی جعاله، مزارعه و مساقات انجام دهد. اقداماتی که از اساس با وظایف بانکهای تجاری همخوانی ندارد. به نظر من منشأ مشکلات همینجاست. چرا که وظیفه بانک این است که طبق بانکداری متعارف دنیا منابع را از سپردهگذاران جمعآوری کرده و در اختیار تسهیلاتگیرندگان قرار دهد. این همان شیوهای است که در بانکداری متعارف دنیا اعمال میشود.
مشکلی دیگر که در نظام بانکی کشور وجود دارد، این است که عملاً طبق همین مقررات به اصطلاح بانکداری بدون ربا مجوز صدور مدارک و مستندات صوری زیادی داده شده است. بسیاری از پیشفاکتورهای استفادهشده در نظام بانکی صوری بوده و همین مساله مشکلات زیادی را ایجاد کرده و قبح تقلب را کمرنک کرده است. نکته دیگر درباره قانون بانکداری بدون ربا این است که با تصویب این قانون، منابع حسابهای جاری و حسابهای پسانداز و قرضالحسنه جزو منابع بانک قلمداد شده و مانند منابع سپردهگذاری قلمداد شد و منافع آن مستقیماً بهعنوان منابع تامین سود برای صاحبان سرمایه بانک در نظر گرفته شد. از آنجا که منابع جاری و قرضالحسنه معمولاً بدون بهره هستند بنابراین وقتی چنین مقرراتی وضع میشود عملاً به نوعی رانت برای سهامداران بانک محسوب میشود. متاسفانه قانون بانکداری بدون ربا را افرادی تهیه کردند که بیشتر اهل تئوری بودند و سروکاری با بانک نداشتند ولی با این حال قانونی نوشتند که بعدها شهامتی برای تغییر آن وجود نداشت. مساله دیگری که همواره برای نظام بانکی کشور مشکل ایجاد کرده این است که بانک مرکزی نرخ بهره تسهیلات و نرخ بهره سپردهها را تعیین میکند، در حالی که در هیچ کجای دنیا چنین نیست. تعیین این دو نرخ وظیفه بانک مرکزی نیست. بانک مرکزی فقط باید نرخ بهره بینبانکی را از طریق مکانیسمهایی که در دست دارد و سیاستهای بازار باز تعیین کند. بانکهای دیگر هم بر اساس مصلحت خودشان نرخهای خود را تعیین میکنند. متاسفانه در ایران ابتکار عمل از بانکها گرفته شده و در واقع مدیریت در بانکها نقش قابل ملاحظهای در عملکرد بانک ندارد.
⭕️متوجه شدید چی شد؟
کل مشکلات کشور را به قانون «من درآوردی بانکداری بدون ربا» ربط داد...
در جمهوری اسلامی...
بگذریم...
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco