هدایت شده از استاد عابدینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_نوشت
🔰 برداشت از برنامه زندگی پساز زندگی چگونه باشد؟
🔻 هیچ کدام از تجربهگر ها مرگ را لمس نکردهاند!
#زندگی_پساز_زندگی
#استاد_عابدینی
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
🌐 TAMHIS.IR | @Abedini
📌ظاهرا کم کم اقتصاددان ها دارند متوجه می شوند که تورم همیشه یک پدیده صرفا پولی نیست و نرخ ارز تاثیر عجیبی بر تورم دارد!
〽فقط اختلاف بر سر راه حل است! عده ای مانند دکتر جبرائیلی و دکتر قلی زاده و دکتر یزدی زاده نگاه شان به داخل کشور است و دیگری مانند دکتر وهاب قلیچ، نگاهش به خارج از کشور!
📎متن در تصویر، تحلیل دکتر قلیچ، عضو هیئت علمی و مدیر همایشها و کارگاههای آموزشی پژوهشکده پولی و بانکی، می باشد که اشاره می کند در دهه ۹۰، نرخ ارز تاثیر عجیبی بر نرخ تورم داشته و نقش نقدینگی، نقش غالبی نمی باشد! فقط مشکل راه حل شان هست که راه حل کنترل انتظارات ارزی و تثبیت نوسانات ارزی را در مباحث سیاسی مانند امثال برجام می بینند!
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌وقتی حضرت آقا فرمودند، اینجور صحبت کردن یعنی چه؟!🤔
⛔️"حرف های قشنگیه!"
‼️در ضمن اقتصاددان ها هم که نظرشان مختلف است.
⚠️برای چی یک مسئول مدیریتی اینگونه باید حرف بزند؟!
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فریب بزرگ شبهاقتصاددانان درباره اثر دستمزد کارگران بر تورم!
دکتر جعفری رییس دفتر اقتصاد کلان سازمان برنامهوبودجه در نشست«رابطه دستمزد و تورم»، اعلام کرد که طبق بررسی، افزایش ۵۷درصدی دستمزد کارگران برخلاف ادعای برخی اهالی شبه علم در اقتصاد مبنی بر ایجاد تورم های سنگین، حداکثر ۳درصد بر تورم موثر بوده است!
مدعیان اقتصاددانی در ایران کارنامه سیاهی در یکسال اخیر کشور از خود به جا گذاردند اما به مدد لشکر رسانهای و پمپاژ پول پرقدرت، همچنان با توهین به اقتصاددانان دلسوز و کارآمد انقلابی به تئوری پردازی نظریات مخرب لیبرالی خود ادامه میدهند.
الحمدالله یکسال اخیر فضای روشنی را برای قضاوت بین کارآمدی جریانهای اقتصاد ایران و پیامدهای استفاده از نظرات جریان لیبرالی به جای جریان انقلابی فراهم آورده است.
انشالله دیگر با طناب پوسیده شبهاقتصاددانان به چاه معیشتسوز و مخرب لیبرالیسم اقتصادی کشیده نشویم.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
📌ترجمه ای دیگر از تحلیل موجود در تصویر از تغییر نرخ پایه پتروشیمی ها!
⚠تعیین قیمت پایه محصولات پتروشیمی با ارز نیمایی، نباید موجب نگرانی ۳ میلیون و خورده ای فعال بازار سرمایه(تعداد سرمایه داران خورد در بازار سرمایه) شود!، چرا که قیمت های نهایی در بورس کالا براساس رقابت تعیین می شود و شرکت ها با عرضه با میزان های مختلف خودشان و ایجاد رقابت، باعث گران شدن نهایی قیمت محصولات خود می شوند و به صنایع پایین دست، دوباره محصولات گران تری می دهند و فرقی نمی کند شما نرخ پایه پتروشیمی را نیمایی تعیین کنید یا ۳۶ هزار تومان! همه چی دست خودمان است! خودمان با قیمت ها در بورس کالا بازی می کنیم! و باعث گران شدن محصولات نهایی برای ۸۵ میلیون انسان در کشور می شویم!
⛔پدیده ای به نام بورس کالا از پای بست ویران است!
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
📌پدیده ای عجیب به نام بورس کالا!
⚠️سخنان آنوش رحام، دبیر سندیکای لوله و پروفیل، در تاریخ ۷ دی ۱۴۰۱: «بورس کالا شرکتی است که هیات مدیره آن عمدتا شرکتهای بزرگی همچون فولاد مبارکه یا شرکت مس و نظایر آن هستند که خودشان تعیینکنده اصلی در بازار هستند و در اصطلاح شرکتهای مادر صنعتی هستند. حال اگر قرار باشد این شرکتها کالای خود را به قیمت جهانی در بورس کالا عرضه کنند یا با افزایش نرخ ارز، بخواهند قیمت کالای خود را افزایش دهند، چرا ادعا میشود که قیمت نهادههای داخلی را به دلار عرضه نمیکنیم یا مدعی هستند که کالاهای داخلی براساس نرخ ارز، ارزشگذاری نمیشوند؟!»
پ.ن:
⛔️این دقیقا همان حرفی است که ما می زدیم که چگونه می شود هیئت مدیره بورس کالا، همان شرکت های بزرگ پتروشیمی و فولادی باشند و تعارض منافع صورت می گیرد! نگو که دبیر سندیکای لوله و پروفیل هم از این تعارض منافع می نالید!
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
#نه_به_دلاری_سازی
#بورس_کالا
@jebhetse
📌توییت سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق:
⚠️من نمیدونم کجای کار می لنگه، امار گمرگ حاکی از ۵۳ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی وطبق گزارش خزانه حداقل ۴۵ میلیارد دلار صادرات نفت وگاز میباشد ودر مقابل واردات کشور حدود ۶۰ میلیارد دلار بوده، چرا بنگاهها ماههاست درصف تخصیص ارز هستند وکسی پاسخگو نیست؟ ۳۸ میلیارد دلار مازاد چی شده
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
📌خودمختاری صرافی ها!
⚠چند روز پیش، در جلسه ای در کمیسیون صنایع مجلس، مشکلات ارزی تولیدکنندگان مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه از جمله مواردی که مطرح شد، دغدغه هایی است که در حال حاضر بسیاری از صنایع برای تهیه مواد اولیه داشتند و این موضوع که ارز به آنها تخصیص داده می شود اما تأمین نمی شود، یعنی برای تأمین ارز تخصیص داده شده آنها را به صرافی ها ارجاع می دهند و صرافی ها یک ماه این ارز را نگه می دارند و یا اینکه هر طور که دل خودشان میخواهد رفتار می کنند و یا اگر ارز را هم به تولیدکنندگان بدهند توافق می کنند که ارز را با قیمتی بالاتر از آنچه که هست ارائه کنند!
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
هدایت شده از آموزشگاه رسمی مداحی انوارالثقلین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭وداع جانسوز حاج آقا مجتبی تهرانی با ماه مبارک رمضان
#ماه_رمضان #مناجات #عید_فطر #وداع_با_ماه_رمضان
🎤مدرسه مداحی انوارالثقلین 🎤
https://eitaa.com/joinchat/2086010880Cfe957a58a0
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای دکتر نیلی زمان آغاز فاجعه در اقتصاد ایران را درست تشخیص دادهاند: سال ۱۳۸۷. زمانی که هیچ خبری از تحریم نبود. اما میگویند نمیدانند که سال ۱۳۸۷ چه اتفاقی رخ داده است. دلیل این ندانستن آن است که آنچه در سال ۸۶ اتفاق افتاد، در هیچ کدام از کتاب هایی که در رشته اقتصاد ترجمه شده و تدریس می شود، نیامده است. آنچه آقای نیلی و دیگر اقتصاد دانان ریاضی زده از آن خبر ندارند این است که از سال ۸۶ اقتصاد ایران دلاری سازی و جهانی سازی شد. یحتمل از این هم بی خبرند که فاجعه سال ۸۶ محصول نظریات خود اینهاست که مفهومی تحت عنوان یارانه پنهان را جعل کرده و خواهان حذف آن شدند. هیچ تردیدی ندارم که با اصلاح این اقدام غلط که به نام آوردن پول نفت سر سفره ملت صورت گرفت، ملت ایران در مدت کوتاهی، بر تحریم و تورم، هر دو، پیروز خواهد شد. همه چیز به تشخیص و تصمیم و اقدام شجاعانه ی آقای رئیسی وابسته است.
@syjebraily
هدایت شده از اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید در همه شبکه های مجازی بازنشر شود.
این یک #حرف_اقتصادی_تاریخی و بسیار مهم و پنجره فرصت اقتصاد ایران است. نگذارید در لابلای گردوخاک #سوداگران_فقر_و_رانت گم و به فراموشی سپرده شود.
@hemmatgholizadeh
📌یکی از چالشهای اقتصاد ایران که دور از چشم هیچ کس نیست، وابستگی ۱۰۰ درصدی اقتصاد ایران به نوسان قیمت دلار میباشد. ارزش پول داخلی با توجه به افزایش قیمت دلار کاهش یافته و محصولات داخلی را با افزایش قیمت همراه میکند. توجه به نمودار قیمت ورق روغنی فهم بهتر این چالش بزرگ را آسان میکند.
⚠فروردین ماه سال ۱۴۰۱ قیمت دلار با ۲۷۵۰۰ تومان معامله میشد که این قیمت در اسفند ماه به ۶۰۰۰۰ تومان رسید که در طی مسیر افزایش قیمت دلار، محصولات فولادی اعم از قیمت انواع ورق فولادی و مقاطع مختلف با افزایش قیمت همراه شده که برای مثال میتوان گفت قیمت پایه لوله و پروفیل سبک از ۳۱۰۰۰ تومان به ۶۵۰۰۰ تومان افزایش قیمت را تجربه کرد.
〽در نمودار بالا نوسان و افزایش قیمت ورق روغنی را مشاهده مینماید. در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ ورق سرد با قیمت ۲۶۰۰۰ تومان معامله میشد که با افزایش قیمت بی مهابا قیمت آن به ۵۲۰۰۰ رسید که باعث رکود در بازار و همچنین پیرو آن افزایش قیمت مقاطع تولیدی از این ورق شد.
⛔مگر فولاد مبارکه به عنوان تولیدکننده ورق روغنی، مواد اولیه اش را به دلار میخرد که محصولاتش را به دلار بفروشد؟!
📎شرکت فولاد مبارکه، با حجم بالای تولید و ارائه ورق در بورس، یکی از کارخانه های تامین ورق روغنی و دیگر ورق های فولادی در کشور می باشد.
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
#نه_به_دلاری_سازی
#بورس_کالا
@jebhetse