شرکتهایی وجود دارند که با دریافت یک مبلغ به نسبت زیادی بعد از مرگ شخص، حدود ۱ تا ۵ میلیگرم از خاکسترش رو به فضا میفرستن
🏢 @jebreil1
مایکروسافت اعلام کرد؛
🔴 استخدام ۲۵ هزار نفر در حوزه امنیت سایبری
🔹مایکروسافت قصد دارد به ۲۵ هزار دانشجوی رشتههای مرتبط با امنیت سایبری بورس تحصیلی یا کمک مالی بدهد و ۱۵۰ استاد دانشگاه را در دانشگاههای مختلف آمریکا را تحت آموزش قرار دهد.
🔹مایکروسافت همچنین برنامههای درسی مورد نیاز دانشگاهها در این حوزه را به رایگان در اختیار آنها قرار میدهد.
🔹براد اسمیت رئیس مایکروسافت به تازگی در یک کنفرانس مطبوعاتی تصریح کرد: ظرف سه سال آینده دهها میلیون دلار صرف تلاش برای ارائه آموزشهای سایبری خواهد شد و این طرح آغازین است و سقف آن چیزی که مایکروسافت قصد دارد به آن برسد، محسوب نمیشود./ رویترز
🏢 @jebreil1
♦️نویسنده و فعال سیاسی آمریکایی خطاب به زنان
🔹خانمها: یک مرد خوب پیدا کنید. ازدواج کنید. و در صورت داشتن توانایی و تمایل، تعداد زیادی فرزند داشته باشید.
🔹آشپزی یاد بگیرید. خانهدار باشید. این یک دروغ نسلی است که این چیزها شما را برده میکند.
🔹برعکس، آنها وجود شما را غنی میکنند.
خانواده زندگی است نه کار...
🔹چقدر رسانه ها به ما دروغ گفتند...
🏢 @jebreil1
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
امام هادی(ع): لودگی، شوخی نابخردان و پیشه جاهلان است.
⏳امروز شنبه
۸ آبان ۱۴٠٠
۲۳ ربیع الاول ۱۴۴۳
۳۰ اکتبر ۲۰۲۱
🏢 @jebreil1
مایکروسافت اپل را کنار زد
🔹مایکروسافت دوباره توانست با کنار زدن اپل، باارزشترین شرکت جهان شود.
🔹در حالی که بسیاری از شرکتها با مشکلات زنجیره تامین دست و پنجه نرم میکنند، مایکروسافت تقریبا آسیبی ندیده است./ اقتصاد آنلاین
🏢 @jebreil1
♦️اولین پیام اینترنتی ۵٢ سال پیش در چنین روزی ارسال شد
🔹اولین پیام توی شبکه اینترنت (بین دو کامپیوتر در شبکه آرپانت) دقیقا ۵۲ سال پیش یعنی ۲۹ اکتبر ۱۹۶۹ ارسال شد. پیام قرار بود «login» باشه اما تبدیل شد به «lo» چون بعد از دو کاراکتر، سیستم هنگ کرد!
🏢 @jebreil1
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
امام محمد باقر(ع): چه نیکوست نیکیها بعد از بدیها و چه زشت است بدیها پس از نیکیها
⏳امروز یکشنبه
۹ آبان ۱۴٠٠
۲۴ ربیع الاول ۱۴۴۳
۳۱ اکتبر ۲۰۲۱
@jebreil1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک رستواران غذای دریایی با تکنولوژی روز
🏢@jebreil1
♦️اسناد فاش شده علیه فیس بوک نشان میدهد این کمپانی کودکان ۶ ساله را طعمه تجاری خود قرار داده است.
🔹تیم حقوقی افشاگر معروف، فرانسیس هاگن اسناد جدید را فاش ساخته و نشان میدهد قبل از رو شدن اسناد، پروژه مذکور شروع شده بوده است.
🔹در ۵ سال اخیر فیس بوک نحوه جذب افراد کم سن و سال یعنی کودکان ۱۰ تا ۱۲ ساله را به عنوان کاربران جدید پلتفرم خود مورد بررسی قرار داده بود، اما اسناد جدید هدف قراردادن کودکان ۶ ساله را ثابت میکند.
کارشناسان معتقدند تغییر نام فیس بوک به متا دردی را از این برند دوا نخواهد کرد.
🏢 @jebreil1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رونمایی زاکربرگ از پروژه « #متاورس» در صفحه اینستاگرامی خود
🔹زاکربرگ در چند روز گذشته از نام جدید شرکتش رونمایی کرد و گفت که دیگر فیسبوک نه تنها بازگو کننده فعالیتهای آینده این شرکت نیست بلکه فعالیتهای کنونی را نیز پوشش نمیدهد.
🔹متاورس قرار است که دنیای دیجیتال را متحول و بستری را برای ارتباط بیشتر مخاطبانش فراهم کند.
🏢 @jebreil1
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
امام محمد باقر(ع): در کار خود، (فقط)با کسانى مشورت کن که از خدا میترسند.
⏳امروز پنجشنبه
۱۳ آبان ۱۴٠٠
۲۸ ربیع الاول ۱۴۴۳
۴ نوامبر ۲۰۲۱
🏢 @jebreil1
♦️اینستاگرام قابلیت جالبی به نام Add Yours رو عرضه کرده که به کاربران این امکان رو میده تا استوریهایی به صورت زنجیره وار بسازن.
🔹نحوه کار این استیکر جدید که در استوریها قابل استفاده هست، اینجوریه که کاربر یک استوری میسازه و این استیکر رو روی اون قرار میده و میگه مثلا تیپ امروزتون چه شکلیه.
🔹بعد از اون فالوورها هم میتونن با کلیک کردن روی دکمه Add Yours در این استیکر، یک استوری در جواب اون قرار بدن. این استوری جدید در صفحه خودشون همراه با استیکر اصلی هم درج میشه و پیجشون به لیست پیج هایی اضافه میشه که بقیه کاربران میتونن با کلیک روی این استیکر مشاهده کنن.
🔹چنین قابلیت پتانسیل بالایی به خصوص برای اظهار نظر در مورد چیزای ترند یا کمپین های تبلیغاتی داره.
🔹علاوه بر این کاربران با رفتن به لیست کسانی که در این استیکر استوریشون رو اضافه کردن، میتونن پیج های جدیدی پیدا کنن که با علایقشون سازگار هست و همچنین پیج خودشون رو در معرض دید افراد جدید قرار بدن و بدین صورت فالوورهای جدیدی اونهارو دنبال کنن.
🏢 @jebreil1
♦️راه های مقابله با شایعات
🔹اول اینکه مردم در هرجایی بهتر است افراد شایعه ساز را شناسایی و آنها را به مراجع قانونی معرفی کنند. به عنوان مثال در فضای مجازی که پلیس فتا مسئول حفظ امنیت آن است مردم می توانند کانال ها یا اکانت هایی که در انتشار شایعه نقش پررنگی دارند شناسایی کنند.
🔹دومین اقدام که می تواند در فضای مجازی و حقیقی صورت بگیرد بی اعتبار کردن منابع شایعه ساز است. وقتی فردی به خبری استناد می کند که از منبع غیر موثقی تهیه شده است با اعلام بی هویت بودن آن می توان کمک کرد که اطرافیان مان از خطر شایعه پراکنی آنها در امان بمانند.
🔹سومین راه حل دادن اطلاعات صحیح به مردمی است که تحت تاثیر شایعه هستند، با انتشار اطلاعات و اخبار صحیح می توان یک توازن در جامعه و فضای مجازی ایجاد کرد و با کمتر شدن ابهام ها در خصوص شایعه از گسترش آن جلوگیری کرد.
🏢 @jebreil1
میانگین سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران چقدر است؟
🔹️بر اساس آمار جهانی اعلام شده در سال ۲۰۲۱ میانگین سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران ۳۰.۱۷ مگابیت بر ثانیه بوده است در حالی که میانگین سرعت دانلود اینترنت موبایل در جهان حدود ۵۳.۳۸ مگابیت بر ثانیه گزارش شده است.
🔹️طبق گزارش جهانی در سال ۲۰۲۱ ضریب نفوذ اینترنت در جهان، ۶۴.۲ بوده است. بر این اساس ضریب نفوذ اینترنت در ایران در سال ۱۳۹۹ بالاتر از میانگین جهانی بوده است./تسنیم
🏢 @jebreil1
♦️۴۴ میلیون حمله توسط شبکه ملی تله بدافزار شناسایی شد
🔹۴۴ میلیون و ۲۲۸ هزار و ۴۲۳ حمله توسط شبکهملی تله بدافزار (سنسورهایی که در شبکهها کار گذاشته میشوند تا بدافزارها و حملات را شناسایی کنند) در هفت ماه نخست امسال صورت گرفته است.
🏢 @jebreil1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حفظ_آبروی_مردم
🔹هیچوقت در فضای_مجازی با آبروی کسی بازی نکنید
گناه سنگین پخش کردن خبرهای دروغین...!
🏢 @jebreil1
در یک سال اخیر چند دستگاه تلفن همراه وارد کشور شد؟
🔹طبق آمار اعلام شده از سوی انجمن واردکنندگان تلفن همراه، واردات تلفن همراه در ۱۲ ماه گذشته به میزان ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه رسیده است که از این تعداد، ۱۷ میلیون و ۶۴۰ هزار دستگاه توسط مصرف کنندگان وارد شبکه ارتباطی کشور شده اند.
🔹شهریور ماه امسال یک میلیون و ۷۱۰ هزار دستگاه موبایل وارد کشور شده اما میزان مصرف موبایل یک میلیون و ۸۴۰ هزار دستگاه بوده است.
🔹گلکسی A۱۲ سامسونگ بیشترین میزان فروش را داشته است و،گلکسی A21S سامسونگ، نوکیا ۱۰۵، سامسونگ A5، شیائومی پوکو M3 و شیائومی پوکو M3 PRO بیشترین اقبال را داشتهاند.
🏢 @jebreil1
سامسونگ یه شلوار جین معرفی کرده که جیب مخصوص برای گوشی تاشوی Z Flip 3 داره 😂
سامسونگ فقط 450 تا از این شلوار ساخته که همراه با گوشی Z Flip 3 با قیمت 1114 دلار به فروش میرسن
🏢 @jebreil1
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
امام علی(ع): سبکسری، شر به بار میآورد.
⏳امروز جمعه
۱۴ آبان ۱۴٠٠
۲۹ ربیع الاول ۱۴۴۳
۵ نوامبر ۲۰۲۱
🏢 @jebreil1
📱 #گوگل_پلی ۱۵۱ اپلیکیشن کلاهبرداری پیامکی را حذف کرد
🔹 مجموعهای از ۱۵۱ اپلیکیشن کلاهبرداری مرتبط به یک کمپین پیامکی توسط شرکت امنیت سایبری آواست (Avast) کشف و از فروشگاه گوگل پلی حذف شدهاند.
🔹 شرکت Avast تحقیقات کاملی در مورد یک کمپین پیامکی به نام UltimaSMS انجام داده است که شامل اپلیکیشنهایی میشود که به راحتی در گوگل پلی میتوان آنها را پیدا کرد. پس از نصب، این اپلیکیشنها، اطلاعات کاربران را درخواست میکنند تا آنها را در یک سرویس ممتاز که ممکن است ماهانه ۴۰ دلار هزینه داشته باشد عضو کنند.
🏢@jebreil1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافه ای که مشتریانش میتونن تصویر خودشون یا هر تصویر دلخواهی رو که بخوان روی قهوه سفارش داده شده براشون چاپ کنه👌😁
🏢 @jebreil1
📱 سامسونگ صدرنشینی بازار موبایل اروپا را در فصل سوم ۲۰۲۱ از آن خود کرد
🔹 براساس دادههای آماری «کانترپوینت» برای سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱، #سامسونگ با سهم بازار ۳۰.۴ درصدی صدرنشین، شیائومی با سهم بازار ۲۳.۶ درصدی در جایگاه دوم و و اپل با سهم بازار ۲۲.۱ درصد در جایگاه سوم ایستاده است.
🔹 هرچند سامسونگ با سهم بازار ۳۰.۴ درصدی بخش زیادی از بازار موبایل اروپا را در اختیار خود دارد اما این میزان نسبت به سه ماهه سوم سال گذشته (۳۵.۸ درصد) کاهش پیدا کرده است. در واقع رشد سامسونگ نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد و نسبت به سه ماهه قبل ۶ درصد کاهش یافته است.
🏢 @jebreil1
27.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️افشادی دست صاحبان اینترنت جهان
پیشینه آژانس امنیت ملی ( #NSA ) به دوره #جنگ_جهانی_دوم و شکستن سایفرهای ارتباطی برمیگردد.
اما این سازمان در سال ۱۹۵۲ (میلادی) به صورت رسمی با دستور رئیسجمهور آن هنگام #آمریکا هری ترومن بنیانگذاری شد. از آن هنگام، آژانس امنیت ملی، از هر دو نگاه شمار پرسنل و بودجه، بزرگترین سازمان اطلاعاتی بین جامعه اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا شده است.
در سال ۲۰۱۲ معاون ادارهکننده آژانس، جان سی. اینگلیس به شوخی گفت که "شمار کل کارمندان آژانس امنیت ملی، چیزی بین ۳۷,۰۰۰ تا یک میلیارد است" و آژانس امنیت ملی، "احتمالاً بزرگترین کارفرمای درونگرا است".
در سال ۲۰۱۳ مجله #اشپیگل اعلام کرد که آژانس امنیت ملی ۴۰,۰۰۰ کارمند دارد.
#دکتر_احسان_کفشدارطوسی
🏢 @jebreil1