فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💙پاسخ
{{ ⚠️پسر پنجسالهام عصبی و زیادهخواه هست⚠️ }}
💙👇💙👇💙👇💙👇
⏳خانم مشاور گفت👇
سلام
دوست و همراه عزیز😊
تربیت فرزند به شیوه درست و همچنین کنترل فرزند در موقعیت های مختلف، یکی از دغدغههای اساسی همه والدین است. این را بدانید اگر چه فرزند شما فرزند بزرگتر شما است، اما من فقط پنج سال سن دارد! و امری طبیعی است که رفتارهای بچگانه داشته باشد. کودکان تا ۷ سالگی فقط باید با بازی کردن به آنها آموزش داده شود. اما وقتی شما مانند یک آدم بزرگسال با او رفتار می کنید، قطعاً دچار به هم ریختگی خواهد شد. قبل از هر چیز این ذهنیت را داشته باشید که فرزند شما هنوز کودک است و فقط ۵ سال است که این دنیا را شناخته است. اینگونه به برخی از رفتارهای بچگانه او حق میدهید. بدانید خیلی از رفتارهای فرزندتان عکسالعمل رفتارهای شما است. نوع تربیت صحیح شما در کنترل رفتارهای اشتباه و ایجاد رفتارهای درست کمک کننده خواهد بود.
در ادامه چند نکته عرض میکنیم و امیدواریم مفید واقع شود.
۱. مادری قاطع و مهربان باشید؛ شما باید سعی کنید که فرزند خود را بسیار محبت بکنید. و او را از محبت سرشار کنید، در آغوش بگیرید و کلمات محبت آمیز به او بگویید. شاید تولد فرزند دوم شما موجب شده است که قدری از آن غافل شویم و توجه کمتری به او داشته باشید، این امری طبیعی است. اما اگر چه کمیت رابطه پایین آمده است، باید کیفیت رابطه افزایش یابد. یعنی اگر قبلاً هر روز ۲ تا ۴ ساعت با او بازی می کردید، اکنون روزی نیم ساعت باید برای او وقت بگذارید و بازی کنید و حرف هایش را بشنوید. بازی هایی که علاقه دارد و دوست دارد تا با شما بازی کند، بسیار در روحیه و کنترلش موثر خواهد بود. همچنین اقتدار مادرانه داشته باشید. یعنی در برخی از موارد نه بگویید. به عنوان مثال وقتی می خواهد برای بازی کردن با دوستانی که از او بسیار بزرگتر هستند به بیرون از خانه برود، قاطعانه نه بگویید و اجازه رفتن به بازی با دوستان را به او ندهید، اما سعی کنید در این موقعیت به هیچ عنوان عصبانی نشوید و تنبیهی را در نظر نگیرید. هرچقدر فرزندتان اصرار کرد و خشمگین شد یا گریه کرد، شما قاطع و مهربان بگوید نه! اجازه نمی دهم که بیرون از خانه بروی و با آنها بازی کنی. اما به هیچ عنوان عصبی و پرخاشگر نشوید. فقط قاطعانه و مهربان بر روی حرف خود بمانید.
۲. اگر فرزند شما زمان بازی با دوستانی که تفاوت سنی بالایی با آنها دارد، تنها میشود و ممکن است زمان طولانی با آنها باشد، احساس خطر بکنید. قبل از اینکه خدای نکرده اتفاقی پیش بیاید و خطری برای پسر شما داشته باشد، اجازه بازی کردن با آنها را به پسرتان ندهید. سعی کنید هفته ای دو تا سه بار پسرتان را برای بازی کردن به پارک و فضای سبز نزدیک خانه ببرید، تا بتواند انرژی درونی خود را تخلیه کند.
همچنین به دلیل اینکه پسر شما هیجانات بالایی دارد و انرژی زیادی نیز در او وجود دارد، او را در یک کلاس ورزشی ثبت نام کنید، تا خود را با ورزش تخلیه کرده و زمانی که به خانه می آید آرام باشد.
بهترینها را برای شما آرزو داریم.
💙💙💙💙💙💙💙
#پرسش_پاسخ
#تربیت_فرزند
کانال مفید 💙 چنــد دقیقہ با خانــمـ مشاوِر 💛
بزن رو لینک👇
https://eitaa.com/joinchat/2789015912Ce770834f94
https://eitaa.com/joinchat/2789015912Ce770834f94
{{ ⚠️ بچهم خیلی شلوغ و بیادبه!!😣⚠️ }}
👇💛👇💛👇💛👇💛👇
🗣سلام خانم مشاور...
من یه پسر ۸ ساله دارم. که خیلی شیطون و بیادب هست. اصلا هیجانش نمیتونه کنترل کنه. همش دنبال خراب کاری هست و بچه ها رو خیلی میزنه و بعد میاد معذرت خواهی میکنه...
اما بازم دوباره تکرار میکنه.
من مامانش هستم اصلا گوش بحرف نمیده...
لطفا کمکم کن😔
💛💛💛💛💛💛💛
#پرسش_پاسخ
#تربیت_فرزند
#مشاوره
🔆شایـــــــد این موضوع و این مشکل سوال و دغدغه شما، یا یکی از اطرافیان شما نیز باشد🔆
💙 پاسخ مشاورمحترم خانم جبرییلزاده
👇👇💛💛👇👇💛💛
💙پاسخ سوال
{{ ⚠️ بچهم خیلی شلوغ و بیادبه⚠️ }}
💙👇💙👇💙👇💙👇
⏳خانم مشاور گفت👇
سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه و طعم شیرین بازیهای بچگی رو از یاد نبرده باشین😊
تربیت فرزند برای والدین، همواره با چالش هایی همراه بوده است. هر کودکی متناسب با شخصیت خود، اخلاقیات و خصوصیات خاص خود را دارد و نمی توان یک شیوه تربیتی را برای همه کودکان به کار برد تربیت فرزند از ابتدای بارداری مادر آغاز می شود و به مرور زمان شخصیت کودک شکل میگیرد. پس محیط به عنوان یک عامل مهم در امر تربیت محسوب می شود. نگرانی شما را برای رفتارهای فرزندتان درک میکنیم. اما بدانید که فرزندتان هنوز کودک است و امری طبیعی است که برخی رفتارها را داشته باشد که شما نپسندید. سعی کنید آرامش خود را به دست آورید و با صبر و حوصله در تربیت فرزندتان بکوشید.
در ادامه چند نکته عرض میکنیم و امیدواریم مفید واقع شود.
💙۱. اجازه بازی بدهید؛ فرزند شما فقط ۸ سال دارد و جزء اساسی زندگی او بازی کردن است. او با بازی کردن زندگی را معنا می کند و آرامش او در بازی و کشف چیز های تازه است. پس به جای اینکه بخواهید او را امر و نهی کنید و یا مدام به او تذکر دهید، راه درست بازی کردن را به او یاد دهید. وقتی می بینید بازی خطرناک انجام می دهد، سریع او را مورد خطاب قرار ندهید و بگویید نه این کار را نکن! بلکه برای او جایگزینی قرار دهید. مثلا بگویید: این بازی را انجام بده، یا بیا با یکدیگر این بازی را بکنیم. کودکان در شنیدن کلمه نه و نهی کردن، عکس العمل معکوس نشان میدهند. پس به جای نهی کردن، از جایگزین سازی استفاده کنید.
💙۲.الگوی خوبی باشید؛ اگر متوجه این مطلب شدید که فرزند شما با همسن و سالان خود ارتباط خوبی ندارد، و با پرخاشگری با آنها رفتار می کند، بهتر است که در رفتار خود تجدید نظر کنید و مروری به رفتارهای خودتان داشته باشید. شما در هنگام عصبانیت با او چگونه رفتار می کنید؟ اگر کودک تان، هم سن و سالان خود را کتک میزند، سوال ما از شما این است که آیا شما هم کودکتان را کتک می زنید؟ اگر برای تربیت او از تنبیه بدنی استفاده می کنید، این امری طبیعی است که برای درخواست هایش از همسن و سالان از کتک زدن استفاده بکند. زیرا شما برای الگو هستید و به او یاد داده اید که هرگاه از چیزی ناراحت شد، با پرخاشگری و عصبانیت، ناراحتی خود را ابراز کند. اگر شما هنگام ناراحتی آرامش خود را حفظ کنید و با فرزندتان صحبت کنید، و به او محبت کافی داشته باشید، او نیز در برخورد با اطرافیان این نوع رفتار را خواهد کرد. پس پیشنهاد می کنیم الگوی مناسبی برای او باشید تا رفتار های منفی شما را تکرار نکند.
💙۳. ورزش را جزوه برنامه روزانه فرزندتان قرار دهید؛ همانطور که گفتید فرزند شما انرژی بالایی دارد و برای تخلیه انرژی نمی تواند آرام در گوشهای بنشیند و به حرفها و نصیحت های شما گوش فرا دهد، بلکه به دنبال راه حلی می گردد تا به صورت کودکانه انرژی خود را تخلیه کند. شما به عنوان مادر و پدر و والدین باید مکانی برای تخلیه انرژی فرزندتان فراهم آورید. پیشنهاد ما این است که او را در یک کلاس ورزشی و یا باشگاه ورزشهای رزمی ثبت نام کنید، تا روزانه با تخلیه انرژی در ورزشگاه، در خانه آرام تر باشد و انرژی در جای درست تخلیه شود، و همچنین موجب رشد فرزندتان در زمینه ورزشی شود. ورزش موجب میشود اکسیژن خون بالا رفته و خونرسانی به مغز بیشتر شود. پس اگر فرزندتان علائمی از خشم و عصبانیت دارد، از نظر جسمی نیز موثر واقع خواهد شد.
امیدواریم که مطالب گفته شده، شما را در حل مشکل به وجود آمده یاری کند.
اگر در مورد مطالب گفته شده سوالی برایتان پیش آمد، خوشحال میشویم با ما مطرح کنید.
بهترینها را برای شما آرزو داریم.
💙💙💙💙💙💙💙
#پرسش_پاسخ
#تربیت_فرزند
#مشاوره
کانال مفید 💙 چنــد دقیقہ با خانــمـ مشاوِر 💛
بزن رو لینک👇
https://eitaa.com/joinchat/2789015912Ce770834f94
دوستان
ممنون میشم در نظر سنجی ما
شرکت کنید
حاضرهستید کانال مارو به دوستان و یا آشنایانتون هم معرفی کنید⁉️⁉️
اینجا بهم بگید👇👇
@Ad_khanom_moshaver
🔴فردا پاسخ هارو باشما عزیزان به اشتراک میذارم☺️😊
ممنون از همکاری تک تک شما عزیزان❤️
💐امروز شروع کن
به لطف و ز سر مهر الهی !
💐فردای دگر عمر
به فردا که امروز قشنگ است