هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا با پیوستن به cft از لیست سیاه خارج می شویم؟
🔹«جبرائیلی» کارشناس اقتصاد سیاسی پاسخ می دهد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بررسی اقدامات خلاف مقررات و ارزشهای اخلاقی سلبریتیها
🔹صبح امروز جلسه بررسی تهدیدات موجود در حوزه های فرهنگی هنری اجتماعی و نیز بررسی اقدامات خلاف مقررات و ارزشهای انقلاب اسلامی توسط برخی از چهرههای فرهنگی و هنری با حضور مسئولان عالی رتبه در این حوزه برگزار شد.
🔸در این نشست حجت الاسلام محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور، جاویدنیا معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی و جمع کثیری از مسئولان مرتبط با این حوزه حضور داشتند.
fna.ir/bqtu66
@Farsna
هدایت شده از جبهه پایداری استان البرز 🇮🇷
پلاکاردی جالب در راهپیمایی حماسه ۹ دی:
جنگ را با ۲۰ ساله ها بردیم
اقتصاد را با ۶۰ ساله ها باختیم!
@paidarialborz
هدایت شده از ✍ یادداشتهای محمدجواد اخوان 🇮🇷 ☫
دانشگاه و تحول راهبردی در علم و فناوری
از مهمترین مؤلفههای اقتدار ملی یک کشور، قدرت علمی است که از ظرفیتسازی در حوزه دانش و فناوری نشئت میگیرد. در کشور ما نیز به برکت انقلاب اسلامی و روحیه اعتمادبهنفس ملی ناشی از آن، گامهای بزرگی در این مسیر برداشتهشده و حوزه علم و فناوری یکی از حوزههای پیشتاز و البته پیشبرنده پیشرفت کشور است. در این میان، دانشگاهها کانون اصلی این حوزه به شمار رفته و انتظار میرود کهنقش فعالتری در این عرصه ایفا کنند.
اینک به مناسبت «روز پژوهش» به مهمترین انتظارات انقلاباسلامی از دانشگاه در این حوزه میپردازیم:
۱- دانشگاه مسئلهمحور: پیشنیاز این تحول دائمی، اصلاح نگاه به دانشگاه است، بهگونهای که در تعبیرات حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی) نیز مشاهده میگردد «درگیر شدن دانشگاه با مسائل کشور» و بهطورکلی «رویکرد مسئلهمحور و کارگشایانه» باید در دانشگاه ساری و جاریشده و نگاه جامعه به دانشگاه نیز بر همین اساس تنظیم گردد. نمونههایی که پیشتر نیز در بیان معظمله مورداشاره قرارگرفته است، همچون حوزههای اقتصاد، صنعت، آسیبهای اجتماعی و زنجیره چرخه تولید و مصرف بهخوبی نشان میدهد که چرخهای پیشرفت کشور تا چه حد منوط به تحول و نقشآفرینی هرچه بیشتر مراکز علمی و بهخصوص دانشگاههاست. اگر در بسیاری از حوزهها کاستیهایی مشاهده میگردد به این نقطهضعف در حوزه دانشگاهی بیارتباط نیست. البته این مهم نیازمند عزمی مدیریتی از سوی مسئولان اجرایی نیز هست که در جای خود شایسته بررسی و مداقه بیشتر است.
۲- تولیدکنندگی دانش: پس از اصلاح نگاه بنیادین، نقطه ابتدایی تحول دائمی در دانشگاهها تبدیل رویکرد «مصرفکنندگی علم» به «تولیدکنندگی علم» است و این مهم تحقق نمییابد مگر با تقویت روحیه خودباوری و اعتمادبهنفس ملی در اصحاب دانشگاه و پژوهش و جوشیدن چشمههای تلاش مجاهدانه و خستگیناپذیر در مسیر جهاد علمی.
۳- تحول در علوم انسانی: نگاه بومی و اسلامی انقلاباسلامی در حوزه دانش و پژوهش در ابعاد مختلفی قابلفهم و مداقه است، اما در حوزه علوم انسانی این نگاه، ویژه و دارای آرمانهای متعالیای است. اکنون نزدیک به چهار دهه است در محافل علمی و حاکمیتی از لزوم تحول در علوم انسانی و اسلامی سازی آن سخن به میان میآید و انصافاً تلاشهایی نیز در این زمینه انجامگرفته، اما معالأسف حاکم شدن نگاه سلیقهای بر برخی مقامهای ذیربط، فقدان برنامه بلندمدت و نیز تلاش بیوقفه جریان غربگرای قدرتمند در حوزه علوم انسانی دانشگاهها، سبب شده عملاً راه زیادی را همچنان در پیش داشته باشیم. اکنون یکی از محورهای تحول دانشگاهها فعال شدن در این مسیر و شتاب بخشی به آن است.
۴- عبور از رکود علمی: در عین تحول اسلامی و بومی در علوم، عبور از رکود و درجازدگی علمی نیز ضرورتهای حوزه علوم انسانی است. علوم انسانی برای آنکه بتواند به پرسشهای مهم و کاربردی جامعه و مطابق با مقتضیات زمانی و مکانی پاسخ دهد، باید از قالبهای کلیشهای عمدتاً ترجمهای موجود که متعلق به سالها پیش و بهدوراز مقتضیات کشور ما تعریف گردیده خارجشده و در این میان میتوان از برخی رهیافتهای روز دنیا که تنوع شرایط جوامع را به رسمیت میشناسند بهره جست.
۵- دانشگاه امیدآفرین: دانشگاه بهعنوان کانون تحرک علمی و مرکز حضور جوانان پرشور، نقش موتور محرک پیشرفت جامعه را هم ایفا میکند و یأس و ناامیدی و یا امیدواری و خودباوری جوانان دانشجو و پژوهشگر دانشگاهی در تغییر گرایشهای مثبت و منفی جامعه مؤثر است. ازاینرو تحول دانشگاه باید در مسیری تعریف گردد که مولد احساسات مثبت و انگیزشهای مفید اجتماعی باشد.
۶- هدفمندی: توجه به هدفمند کردن تحقیقات و پژوهشها» نکته ضروری دیگر برای تحول دانشگاهها است که دو هدف اساسی «تأمین نیازها و حل مسائل کشور» و «رسیدن به اوج و مرجعیت علمی و حضور در جمع سرآمدان جهانی علم» غایت این هدفمندی خواهد بود.
۷- آمایش آموزش عالی: مسئله آمایش آموزش عالی نیز از محورهایی است که در تحول دائمی دانشگاه باید بدان توجه داشت. توجه به این ضرورت، موجب تقسیمکار ملی میان دانشگاهها در بخشهای مختلف علمی و سهولت در همافزایی، برنامهریزی برای رشد علمی و ارزیابی وضع علمی کشور میگردد.
۸- حاکم شدن اسناد بالادستی: در حال حاضر اسناد بالادستی مفیدی وجود دارد که به دلیل اعمال سلایق شخصی مدیریتی و فقدان اندیشه راهبردی در برخی مسئولان، مورد غفلت واقع میشوند. اسنادی همچون «سند آمایش آموزش عالی» و «نقشه جامع علمی کشور» بخش مهمی از اهداف نظام در این حوزه را معین و قابلدسترسی نموده که متأسفانه به دلایلی کمتر موردتوجه قرارگرفته است. به نظر میرسد حاکم شدن سندی همچون «نقشه جامع علمی» نیازمند جهدی تمامعیار از بدنه دانشگاهی است، بهگونهای که به مطالبهای ملی و نخبگانی تبدیل شود.
@mjakhavan
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
مسمومیت کُشنده را جدی بگیریم - ۱
✍ زوال عقل و به جنون کشاندن افراد، کارویژه مهمی است که دشمن از فضای مجازی لجام گسیخته انتظار دارد. مطلوب دشمن، گسترش انواع جرائم و به انفجار کشاندن جامعه هدف، در ابعاد فرهنگی، اخلاقی، اقتصادی، امنیتی و سیاسی است. و کسانی در این مسیر گروگانگیری یا سربازگیری می شوند که در فضای هار مجازی، آسیب پذیر تر ند و ریشه های عقلی و اعتقادی سست تری دارند.
♦️دشمنان بشریت، مشروبات و مخدرهای قدیمی را به محصولات صنعتی نظیر قرص های روانگردان توسعه دادند. مصرف کننده این مواد چنان متوهم و از خود بی خود می شود که سر همسر یا فرزند یا والدین خود را گوش تا گوش می بُرد. یا درِ خودروی در حال حرکت در اتوبان با سرعت بالا را باز می کند و پیاده می شود تا چند نخ سیگار خرد و عیش شان کامل تر شود! رفیق هم دردش هم که رانندگی می کند، می گوید باشد برو سیگارت بخر و بیا! اصلا نمی فهمد که در حال رانندگی است.
🔹مسمومیتی شیرین در حال رخ دادن است؛ در مسمومیت شیرین، قربانیان خوابزده، از نشت گاز مسموم می شوند و می میرند، بی آن که خبردار شوند. فضای مجازی، از آخرین و بدترین اعتیاد کُشنده در تاریخ بشر رونمایی کرده است. بسیاری از ما بی آن که بدانیم، به مهلک ترین مخدر معتاد شده ایم.
♦️آلودگی و عادت و اعتیاد به حدی است که حتی برخی افراد ذی شعور و غیرت هم تُرش می کنند، وقتی می شنوند که کسی می گوید این فضا را باید محدود و بسامان کرد. به شدت پریشان و عصبی شان می شوند یا دست کم، برچسب عهد حجری می زنند.
🔹انسان یاد این واقعیت می افتد که انبیا و اولیای الهی مسخره می شدند و این آزار برای آنها از دیگر اذیت ها سخت می نمود. اما خداوند وعده کرد "انّا کفیناک المستهزئین. ای پیامبر، ما تو را ما در مقابل مسخره کنندگان کفایت می کنیم".
✳️ رهبر معظم انقلاب چند ماه قبل در جمع یکصد هزار بسیجی به درستی فرمودند:"دشمن از ابزار رسانه استفاده می کند برای اثرگذاری بر افکار عمومی. ابزار رسانه، ابزار مهم و اگر دستِ دشمن باشد، ابزار خطرناکی است. ابزار رسانه را تشبیه می کنند به سلاحهای شیمیایی در جنگ نظامی؛ سلاح شیمیایی را وقتی می زنند، تانک و تجهیزات را از بین نمی برد؛ تجهیزات می ماند و انسانها از بین می روند و از قدرتِ استفادهی از ابزار میافتند؛ ابزارِ رسانه هم اینجور است".
✳️ ایشان افزودند: "امروز از تلویزیون، از رادیو، از اینترنت، از شبکههای اجتماعی، از انواع و اقسام وسایل فضای مجازی، علیه افکار عمومی ما استفاده می شود؛ این را کسانی که مسئولیّت این بخش از کشور را -بخش #ارتباطات را- دارند، درست توجّه کنند. ما در جلسات حضوری هم به اینها #تذکر دادهایم، تأکید کردهایم، حالا هم می گوییم؛ توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند #سلاح_شیمیایی خودش را علیه این مردم به کار ببرد. وظیفهی خودشان را بدانند و با جدّیّت عمل کنند".
(ادامه دارد)
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
مسمومیت کُشنده را جدی بگیریم - ۲
🔹آیا می شود از طریق فضای بی در و پیکر مجازی، راه ترویج و تهییج شهوات و جرایم گوناگون را باز گذاشت اما هنگامی که جرمی - مثلا جنایت تلخ ورامین و سیرجان و دبیرستان معین- رخ داد اشک تمساح ریخت؟! شدن که می شود اما بی شرافتی و رذالت محض است.
♦️اخیرا ماجرای ارتباط اینستاگرامی دختر 16 ساله تهرانی با پسر 21 ساله سیرجانی و شکنجه و آزار دختر توسط همان پسر به صورت لایو! در فضای مجازی منتشر شد و موجی از تحیّر را برانگیخت. هر دو مجرم، قربانی فضای هار مجازی اند. همان گونه که ستایش قریشی کودک 6 ساله بیگناه و قاتل 17 ساله وی، قربانی همین فضا شدند.
🔹قاتل 17 ساله ستایش که اعدام شد، گفته بود صبح روز جنایت پس از تماشای تصاویر مستهجن در فضای مجازی ( گوشی هوشمند) مرتکب اقدام شنیع شده است. براستی چند جنایت دیگر لازم است تا غیرت خشکیده همه مدیرانی را که مسموم شده اند و تکان نمی خورند، به حرکت درآورد؟
♦️به تعبیر رهبر انقلاب، فرصت های فضای مجازی به خاطر ولنگاری، تبدیل به سگ هاری شده که وقتی می پرسیم قلاده اش کجاست، می گویند قرار است بسازیم!
🔹آیا می شود امور پرورشی را مورد استهزا قرار داد و مدارس را پولی کرد و افزایش راندمان درسی محض و نگاه کنکور محور و مدرک محور را غلبه داد و بر همان اساس، جذب افراد بی باور را محور کرد و منتظر فجایعی نظیر جنایت اخیر در دبیرستان غرب تهران نشد؟!
♦️آیا می شود با سرپوش حجاب اختیاری، ریشه عفت و حجاب و حیا را زد و به بهانه ترویج پیش کسوتان، سراغ هنرپیشه های روزگار طاغوت و میراث سینمایی مبتذل و مهوع آنها رفت و به بهانه دفاع از آزادی، راه ورود فاضلاب سکس و شهوت افسار گسیخته را در فضای مجازی به روی پیر و جوان و کودک باز گذاشت اما هنگامی که تعفن مسمومیت فرهنگی و اخلاقی بالا زد، قیافه غمخواری برای امنیت اخلاق و عفت عمومی به خود گرفت؟ و پای انقلاب و نظام نوشت؟!
🔹این همان سبک سیاست و مدیریت غارتگر غربی در قواره کاپیتالیستی و لیبرالیستی است که شهروندان را در قالب گاو و گوسفند و خوک تربیت می کند و پروار می سازد،؛ چنان که قابلیت دوشیده و قربانی شدن داشته باشند اما هرگز نخواهند و نتوانند از فضیلت و انسانیت و کرامت و عزت بپرسند.
♦️جهان به ظاهر مدرن امروز، انباشته از انواع جنایت های اخلاقی و جنسی است. متاسفانه سیاست بازان غربگرا، می خواهند همان مصیبت جهان غرب را برای ملت ما سوغات بیاورند. فضای مجازی دریچه سرایت این بیماری کشنده است.
🔹از باب قاعده حقوقی "سبب، اقوی از مباشر"، سهم اصلی در زمینه سازی جرم _ غیر از سهم مجرم میدانی _ متعلق به شبکه های مافیایی سرمایه و رسانه است که برای خلع بشریت از کرامت انسانی و به خدمت در آوردن او ، آتش شهوترانی را در شعله ور ترین حد ممکن می افروزند و علی الدوام، بر این آتش بنزین می ریزند.
♦️نمی شود شهوت را در رها شده ترین شکل آن، در فضای مجازی تهییج کرد و سپس مدعی صیانت از امنیت شهروندان شد. و مگر تربیت، جز رام کردن غرایز وحشی است و نه لجام گسیختن از این غرایز و تحریک به درندگی؟
🔹هر انسان آزاده و ذی شعوری که می خواهد خشونت و جنایت به ویژه از نوع جنسی آن به حداقل برسد ، قبل از هر چیز باید علیه همین مافیای سرمایه و رسانه برآشوبد و ریل گذاری های جدید این شبکه عنکبوتی را به هم بریزد. باید ریشه را خشکاند ؛ اگر نه درختی که دشمنان بشریت کاشته اند، هر لحظه میوه انبوه و مسموم می دهد و شما نمی توانید با میوه های آن بجگید.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
مسمومیت کُشنده را جدی بگیریم - ۳
♦️آقای جهرمی وزیر ارتباطات پارسال در جلسه اخذ رای اعتماد گفته بود "در صورت وزیر شدن ، دکترین رهبر معظم انقلاب را اجرا می کند". اما نه او و نه وزیر قبلی (محمود واعظی) که جهرمی معاونش بود، در چند سال گذشته با وجود رهنمود ها و هشدار های مکرر رهبر انقلاب درباره فضای مجازی ، تقریبا هیچ کاری نکرده اند؛ یا برعکس عمل کرده اند.
دکترین رهبری درباره فضای مجازی از جمله شامل این دل مشغولی هاست:
✳️ امروز این جوانهای دانشجو و غیر دانشجو را که مشاهده میکنید - حالا من دانشجوها را میگویم - همهشان تقریباً و تغلیباً مشتاقند از مفاهیم اسلامی و معارف اسلامی چیزهائی را بشناسند و چیزهائی را بفهمند و سر در بیاورند. من و شما باید زمینه فراهم کنیم که بتوانیم به آنها جواب دهیم. این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟ علاوه بر این، ابزارهای تسهیلکننده، مثل رایانهها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست.
✳️ اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوقالعادهای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفادهای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟ (بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی - ۱۳۹۱/۰۷/۱۹)
✳️ اگر شما اهل شبکه های اجتماعی هستید و اهل فضای مجازی هستید، خوب میفهمید و خوب میدانید که بنده کجا را دارم اشاره میکنم؛ از همهی طُرق دارند استفاده میکنند که ایمان اسلامی ما را متزلزل کنند. ما یعنی چه کسی؟ یعنی منِ پیرمرد هفتاد هشتاد ساله؟ نه، نسبت به ماها خیلی نگران نیستند؛ ایمان نسل بعد ما را و نسل بعدِ بعد ما را [میخواهند متزلزل کنند]؛ دارد تلاش میشود. خب، یکی از آن زمینههای اقتدار ما و زمینه های توانمندی ما، ایمان اسلامی ما است؛ این یکی از آماج دشمنیهای آنها است. (بیانات در دیدار مسئولان نظام - ۱۳۹۵/۰۳/۲۵)
✳️ این فضای مجازی امروز از فضای حقیقیِ زندگی ما چند برابر بزرگتر شده؛ بعضیها اصلاً درفضای مجازی تنفّس میکنند؛ اصلاً آنجا تنفّس میکنند، زندگیشان در فضای مجازی است. جوانان هم سروکار دارند با فضای مجازی، با انواع و اقسام چیزها و کارها، با برنامههای علمیاش، با اینترنتش، با شبکههای اجتماعیاش، با مبادلات و امثال اینها سروکار دارند؛ خب، اینجا لغزشگاه است. هیچکس نمیگوید آقا جادّه نکش. اگر شما در یک منطقها ی جادّهای لازم دارید، خیلی خب، جادّه بکش، جادّهی اتوبان هم بکش امّا مواظب باش! آنجایی که ریزش کوه محتمل است، آنجا محاسبهی لازم را بکنید.
✳️ ما به دستگاههای ارتباطی خودمان، به مجموعهی وزارت ارتباطات و شورای عالی مجازی - که بنده از آن هم گله دارم - سفارشمان این است. ما نمیگوییم این راه را ببندید؛ نه، اینکه بیعقلی است. یک کسانی نشستهاند، فکر کردهاند، یک راهی باز کردهاند بهعنوان این فضای مجازی و به قول خودشان سایبری؛ خیلی خب، از این استفاده کنید منتها استفادهی درست بکنید؛ دیگران دارند استفادهی درست میکنند؛ بعضی از کشورها طبق فرهنگ خودشان این دستگاهها را قبضه کردهاند. ما چرا نمیکنیم؟ چرا حواسمان نیست؟ چرا رها میکنیم این فضای غیرقابل کنترل و غیرمنضبط را؟ (دیدار معلمان و فرهنگیان با رهبر انقلاب - ۱۳۹۵/۰۲/۱۳)
✳️ استقلال فرهنگی به اعتقاد بنده از همهی اینها مهمتر است. استقلال فرهنگی در این است که سبک زندگی را، سبک زندگی اسلامی - ایرانی انتخاب بکنیم. بنده در باب سبک زندگی دو سه سال قبل از این مفصّل صحبت کردم؛ سبک زندگی از معماری، از زندگی شهری، از زیستِ انسانی، از پیوندهای اجتماعی تا همهی مسائل گوناگون را شامل میشود. تقلید از غرب و از بیگانه در سبک زندگی، درست نقطهی مقابل استقلال فرهنگی است. امروز نظام سلطه بر روی این مسئله دارد کار میکند؛ همین مسئلهی مهندسی اطّلاعات، این ابزارهای جدیدی که وارد میدان شده است، اینها همه ابزارهایی هستند برای تسلّط بر فرهنگ یک کشور.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
مسمومیت کُشنده را جدی بگیریم - ۴
♦️رهبر انقلاب همچنین می فرمایند:
✳️ بنده با این حرف نمیخواهم بگویم این ابزارها را از زندگی خودمان خارج کنیم؛ نه، اینها ابزارهایی هستند که میتوانند مفید واقع بشوند امّا سلطهی دشمن را از این ابزارها بایستی سلب کرد. نمیتوانید شما برای اینکه مثلاً فرض بفرمایید رادیو و تلویزیون داشته باشید، رادیو تلویزیونتان را بدهید در اختیار دشمن؛ اینترنت هم همینجور است، فضای مجازی هم همینجور است، دستگاههای اطّلاعاتی و ابزارهای اطّلاعاتی هم همینجور است، اینها را نمیشود در اختیار دشمن قرار داد؛ امروز در اختیار دشمن است؛ وسیله و ابزار نفوذ فرهنگی است؛ ابزار سلطهی فرهنگی دشمن است. (بیانات در مراسم بیست و هفتمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) - ۱۳۹۵/۰۳/۱۴)
✳️ “اینترنت یکی از نعم بزرگ الهی است، اما در عین حال یک نقمت بزرگ هم هست؛ یعنی یک چاقوی دو دم و خطرناک… اینترنت الان مثل یک جریان افسار گسیخته است… این مثل آن است که کسی یک سگ وحشی را بیاورد، بگویند قلادهاش کو؟ بگویند سفارش کردهایم آهنگر قلاده را بسازد!”
♦️رهبر حکیم انقلاب همچنین در نشست مسئولان ارشد با موضوع آسیب های اجتماعی نیز خاطر نشان کرده اند:
✳️ "به مسئله ی آسیب های اجتماعی در سطح کشور جوری نگاه کنیم که اگر این آسیب در داخل خانواده ی خود ما بود، آن جور نگاه می کردیم. اگر بنده یک بچه ی معتاد داشته باشم چه حالی دارم؟ اگر کسی در خانه یک دختر فراری از خانه داشته باشد چه حالی دارد؟ تصورش را بکنید، اگر این دختر از خانه ی دیگری هم فرار کرد، ما باید همان احساس را به خودمان تلقین کنیم ولو طبیعتاً نداشته باشیم...ما در واقع اهتمام مان به وضعیت مردم مثل اهتمام مان به داخل خانواده ی خودمان باشد.
✳️ انتظارم از مجموعه ی حاضر کارهای فوق العاده است؛ یک کارهایی هست که کارهای طبیعی دستگاه شما است و باید انجام بدهید، لابد هم انجام می دهید، بعد از این هم-این جلسه و امثال این جلسه باشد یا نباشد- انجام می دهید؛ این چیزی نیست که ما را قانع کند؛... یک کار فوق عادت انجام بگیرد، یک تلاش مضاعف انجام بگیرد".
♦️ قبیل این دغدغه های واقعی و ملموس را مقایسه کنید با ادبیات مغلوط امثال آقایان روحانی و واعظی (که در ادبیات آقای جهرمی هم تکرار می شود) : "برخی نظرشان درباره اینترنت مثل این است که اگر کسی در اتوبان تصادف کرد قاضی میتواند اتوبان را برای همیشه ببندد".
🔹چه کسی می گوید اتوبان را ببندید؟ اما آیا اتوبان را می توان بدون دوربین و پلیس و علایم هشدار و محدود کننده ها و تنظیم کننده های سرعت رها کرد؟ این سگ وحشی بی لجام هر روز خانواده و شهروندانی را بی سر و صدا از پا در می آورد و انواع آسیب ها را تولید می کند اما هنوز برخی مدیران دولتی ، احساس نگرانی نمی کنند.
♦️چرا؟ چون مثلا ستایش قریشی 6 ساله که قربانی شهوت افروزی بی حساب همین فضای مجازی شد، یا آن دختر 14 ساله و پسر 21 ساله، فرزند یا نوه دولتمردان ما نبودند!؟
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
🔹 اکنون که با موضع صریح وزیر اطلاعات معلوم شده ادعای شکنجه اسماعیل بخشی در بازداشت دروغ بوده، باید چوب در آستین همه آنهایی کرد که طی چند روز گذشته با این دروغ سازی، باعث انحراف افکار عمومی از مسائل مهم شدند؛ بلکه هدفشان همین بود. باید آنها را چوب در آستین گرداند تا همه بشناسند شان.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از هوشدار
🔹حضرت آقا: هیچ کس در عالم #روحانیت اگر انصاف و خرد را میزان قرار دهد نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد./ نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار مبلغان اسلام قرار داده، کِی چنین چیزی در اختیار شما بود؟ / این که یک آقایی در یک گوشهای عبایش را به کول خودش بکشد و بگوید به نظام کار ندارم، این افتخار نیست؛ این #ننگ است./ روحانی باید از وجود چنین نظامی که پرچمش اسلام و قانونش فقه اسلامی است با تمام وجود استقبال کند/ حوزه های علمیه باید خود را #سربازان_نظام بدانند و برای نظام کار کنند و دل بسوزانند و در خدمت تقویت نظام حرکت کنند و این دقیقا عکس سیاستهای سرویسهای امنیتی آمریکا، انگلیس و #اسرائیل و دیگران است./ اینکه ما به مسائل نظام کار نداریم به مسائل حکومت کار نداریم این #سکولاریسم است.
🔸روشن است بنا به بیانات صریح رهبر انقلاب، آن حوزویانی که جدا بودن حوزه از نظام اسلامی را افتخار میدانستند و بر آیتالله یزدی به همین بهانه خرده میگرفتند؛ باید بدانند اولا اینکه جدا دانستن حوزه از نظام افتخار نیست بلکه ننگ است ثانیا آن حوزوی که خود را در سرباز نظام نداند و در خدمت نظام نباشد، مامورِ درخدمت اجرای سیاستهای سیاستهای موساد و سیا و MI6 است. ثالثا آنان که باغیان بر نظام اسلامی را به همنشینی خود میپذیرند و اینگونه به مسائل نظام و حکومت و قانون حکومت اسلام که از فقه گرفته شده کجدهنی میکنند سکولارهای مروج #اسلام_آمریکایی و بیخردانِ بیانصافی هستند.
@houshdar
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مردم قم :
« انقلاب و نظام با خواست و حمایت مردم شکلگرفته و استمرار یافته اما مستکبران با وقاحت تمام، مردم را به مقابله با همین نظام فرامیخوانند که لازم است مردم در مقابل این تبلیغات ایستادگی و علیه آن حرکت کنند و جوانان با هوشمندی، فضای مجازی را به ابزاری برای زدن تودهنی به دشمنان تبدیل کنند.»
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 از روزنامه شرق تا کادرسازی برای بی بی سی به روایت قسمت نهم مستند «خارج از دید2»
نازنین زاغری که رسانه های غربی از او به عنوان کارمند یک بنیاد خیریه یاد می کنند در واقع کارمند رسمی رسانه دولتی انگلیس بود، او وظیفه جذب جوانان داخل ایران و کادرسازی برای بنگاه های خبری خارج کشور را برعهده داشت.
مستند «خارج از دید2» با موضوع نفوذ هر شب بعد از خبر 22 از شبکه سوم سیما پخش می شود.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از تاملات حقوقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کلیپ دیدنی درباره cft
حق شرط بی حق شرط!
طبق ماده ۱۹ کنوانسیون حقوق معاهدات٬ حق شرط مغایر با اهداف و مقاصد کنوانسیون غیر قابل پذیرش است.
حق شرط کشورها هم رد شد.
ماده ۶ کنوانسیون #CFT را ببینید.
هدایت شده از جواد جاویدنیا
تسنیم: بیش از ۵ سال مردم را مجبور به استفاده از "تلگرام" کردیم
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ عباس آسوشه صبح امروز در نشست رسانهای "بررسی عملکرد پیامرسانهای داخلی و نقش نهادهای ذیربط در تقویت یا تضعیف آنها" اظهار کرد: امروز هر کسی بخواهد درباره فضای مجازی دنبال مقصر بگردد، تقصیرات را گردن دو نهاد مرکز ملی و شورای عالی فضای مجازی میاندازد.
معاون مرکز ملی فضای مجازی خاطرنشان کرد: بیش از 5 سال مردم را مجبور کردیم از تلگرام استفاده کنند و تمام کارهای خود اعم از خانوادگی، اقتصادی و .. را در آنجا انجام دهند.
وی تصریح کرد: جلسات متعدد با صاحبان کسب و کار داشتیم که علت حضور آنها را در تلگرام بدانیم که میگفتند مردم در کدام پیامرسان حضور دارند؟
آسوشه با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی به این نتیجه رسیده که مولفههای قدرت و ساختار حکمرانی در دنیا در حال تغییر است ، گفت: پیامرسانها یک موضوع بسیار کوچک در این مولفهها هستند.
معاون مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه پیامرسان، نقطه کوچک است و اصلاً نقطه بزرگی نیست، یادآور شد: فقط دو پیامرسان از هفت پیامرسان داخلی به مرکز ملی فضای مجازی برنامه ارائه دادند، پیامرسان نقطه کوچکی است.
وی با بیان اینکه موضوع هاتگرام و طلاگرام باید تمام میشد، گفت: این اتفاق به دلیل اینکه مرکز ملی به عنوان جایگاه بالاتری دیده نمیشود، رخ نداد.
آسوشه با بیان اینکه در حد توان مسئولیت خود را درباره هاتگرام طلاگرام انجام داده و تا آخر آذر فرصت به آنها داده بودیم، گفت: مابقی ماجرا مربوط به قوه قضاییه است.
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/10/11/1912856
هدایت شده از جواد جاویدنیا
انتقاد نمایندگان مرکز ملی فضای مجازی و قوه قضائیه از عدم اجرای صحیح فیلترینگ تلگرام/ تأکید سردار جلالی بر مخاطرات امنیت ملی تلگرام
https://www.yjc.ir/fa/news/6782718
هدایت شده از جواد جاویدنیا
عضو شورای عالی فضای مجازی:
اطلاعات دشمنان از ریز مسائل مردم ما بیشتر از خود ماست
http://ana.ir/fa/news/45/349013
هدایت شده از جواد جاویدنیا
جواد جاویدنیا:کوتاهی ۵ ساله دولت علت اصلی نابسامانی فضای مجازی و فیلترینگ پیام رسانها/ پیام رسانهای خارجی چنانچه مجوز نگیرند فیلتر خواهند شد/ فعالیت دستگاههای دولتی و کسب وکارهای مجازی دارای مجوز در تلگرام و پوستههای آن ممنوع است
https://www.mizanonline.com/fa/news/481199
@Dr_javidnia
کانالهای ارتباطی ما:
https://sapp.ir/Dr_javidnia سروش
https://gap.im/Dr_javidnia گپ
https://eitaa.com/Dr_javidnia ایتا
https://ble.im/Dr_javidnia بله
https://bpn.im/Dr_javidnia بیسفون
https://aparat.com/jjavidnia آپارات
https://hoorsa.com/Dr_javidnia هورسا
هدایت شده از جواد جاویدنیا
#نظرات_ارسالی_کاربران
گفت ⬅ بعد از فیلتر شدن اینستاگرام چه اتفاقی می افتد؟
گفتم ➡
۱- بستر اشاعه بدون زحمت فحشا از بین میرود.
۲- نگرانی والدین از در اختیار گذاشتن اینترنت برای فرزندان خود کاهش پیدا میکند.
۳- اینترنت کشور پاکتر میشود.
۴- افرادی که عکسها و فیلمهای مخرب خود را از داخل کشور آپلود میکنند به زحمت بیشتری میافتند.
۵- وقتی مخاطب کاهش پیدا میکند، انگیزهٔ آپلود محتوای ناسالم هم کمتر میشود.
۶- بار گناه مسئولین بیتفاوت سبکتر میشود.
۷- سرویسهای مشابه داخلی رونق پیدا میکنند.
۸- فرصت ایدهپردازی و تلاش برای خلق سرویسهای مشابه داخلی بیشتر میشود.
۹- ارز کمتری از کشور برای خرید پهنایباند خارج میشود.
۱۰- سود دلالان پهنایباند کاهش پیدا میکند.
۱۱- زمینهٔ فساد و گناه و تحریکپذیری و انحراف اخلاقی در افراد جامعه کاهش پیدا میکند.
۱۲- نوجوانی که میخواهد خود را از طوفان غرائض حفظ کند، بیشتر محافظت میشود.
۱۳- منافع مالی دشمنان اسلام کاهش پیدا میکند.
۱۴- خوابهایی که دشمنان کشور برای انحراف جوانان و در نتیجه تسلط هرچه بیشتر خود دیدهاند، تعبیر میشود.
۱۵- حاکمیت قانون در کشور بیشتر میشود.
۱۶- عکسهای خانوادگی افراد کمتر در معرض انتشار ناآگاهانه قرار میگیرد.
۱۷- سلبریتیهای بیعفت کمتر مجال خودنمایی در فضای مجازی پیدا میکنند.
۱۸- مخاطب سرویسهای داخلی افزایش پیدا کرده و با رونق آنها تلاش برای افزایش کیفیتشان بیشتر میشود.
۱۹- زمینهٔ جهانی شدن سرویسهای داخلی بیشتر مهیا میشود.
۲۰- غربگدایی تضعیف و خودباوری تقویت میشود.
۲۱- مصلحتاندیشی بیمورد جای خود را به قانونگرایی میدهد.
۲۲- رضایت خدا بر رضایت خلق خدا ترجیح داده میشود.
۲۳- خواستهٔ اقلیت متوهّم وتقعیّتپسند جای خود را به خواستهٔ اکثریت دیندار حقیقتطلب میدهد.
۲۴- مزیّتهای اینترنت از معایبش پیشی میگیرد.
۲۵- مطالبات رهبری در سالمسازی فضای مجازی ترتیب اثر داده میشود.
۲۶- از هدر رفتن میلیونها ساعت وقت با ارزش افراد جامعه به بطالت جلوگیری میشود.
۲۷- ارادهٔ دشمن تبدیل به ارادهٔ نظام میشود.
۲۸- از پارازیتهای اضافی بر ذهن جوانان کشور کاسته میشود.
۲۹- جوانان زیادی از دام دشمن نجات پیدا میکنند.
۳۰- قلب امام زمان (عج) کمتر به درد میآید.
۳۱- یکی از جلوههای پیروزی حق بر باطل هویدا میشود.
۳۲- سه درصد از بازدید یکی از مهمترین سایتهای صهیونیستها کاسته میشود.
۳۳- عکسهای خصوصی ایرانیهای مسلمان در دست صهیونیستهای کافر نمیافتد.
۳۴- قسمت عمدهای از مشکلات عدم توانایی پلیس در شناسایی مجرمین اینترنتی برطرف میشود.
۳۵- شبههپراکنی جای خود را به مطالبات قانونی و منطقی و مستدل میدهد...
✒ رحمتیزاده
@Dr_javidnia
هدایت شده از جواد جاویدنیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قوانین فضای مجازی در دیگر کشورها
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
📈 کارنامه انقلاب از زبان مخالفان👌
🛡اردشیر زاهدی فرزند فضل الله زاهدی (نخست وزیر)، وزیر خارجه و داماد شاه بوده است. وی به معنای واقعی شاه دوست بود و حتی جنازه شاه را خودش غسل و کفن داد و هنوز تعبیر «اعلیحضرت» را نسبت به محمدرضا پهلوی به کار می برد و از مخالفان جمهوری اسلامی است. زاهدی در مصاحبه ای درباره جمهوری اسلامی چنین می گوید:
🔰کارآمدی جمهوری اسلامی
به ۸۰ میلیون نفر خدمات دادن و آب و برف و گاز رساندن کار آسانی نیست و با وجود همه مشکلات آینده ایران را خوب میبینم. همچنین با وجود آنکه موافق رژیم (جمهوری اسلامی) نیستم، اما مقامات جمهوریاسلامی را خائن به آب و خاک وطن نمیدانم 👌
🔰کارآمدی انقلاب در حوزه زنان
وی درباره زنان در جمهوری اسلامی گفت: برخلاف گذشته که بسیاری از مردم بیسواد بودند، در سالهای اخیر بسیاری از مردم و جوانان بخصوص دختران تحصیلات دانشگاهی دارند و سطح درکشان بالا رفته است.👸
🔰حمایت از حضور ایران در منطقه
اردشیر زاهدی با دفاع از سیاست منطقی ایران در مقابله با تروریست در منطقه و حضور نظامی در سوریه و عراق و یمن، گفت: “غرب و آمریکا در پی ایجاد اختلاف مذهبی در منطقه هستند و در دنیای ما عدالت وجود ندارد و زنان و کودکان یمنی را میکشند و صدای کسی درنمیآید. اگر کمی شرافت داشته باشیم حداقل باید از این جنایتها ناراحت شویم …”✅
🔰کسی توامایی مقابله با ایران را ندارد.
داماد «محمدرضا پهلوی» با اذعان به قدرت ایران گفت: برخی میخواهند ایران را مثل سوریه و عراق کنند. اما ناکام میمانند … من کسی را نمیبینم که بتواند با حکومت ایران مقابله کند …✌
http://www.empireoflies.ir/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DB%8C%D8%B1-%D8%B2%D8%A7%D9%87%D8%AF%DB%8C/
ناب ترین ها در مدرسه انقلاب👇👇
@darseenghelab
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
🎙محمدرضا پهلوی از نظر جلال آل احمد:
🔰 مرد کوچکی، پنهان شده در پس دروغ های بزرگ🕳
♨️آل احمد، جشن های بزرگ و ولخرجی های شاه را در جهت پوشاندن حقارت و کوچکی شاه می داند✅
@darseenghelab