📮انتشار حداکثری با شما.
✅گروه جهاد تبیین
https://eitaa.com/joinchat/3439853763C3525cede24
✅کانال جهاد تبیین
https://eitaa.com/joinchat/3254517953C292c42baa2
@Jehadetabeen | جهــادِتبییــنــــ
ارتباط با ادمین
@valayat
❣ #سلام_امام_زمانم❣
عشق آن دارم که تا آید نفس
از جمال دلبرم گویم فقط
حق پرستم، مقتدایم مهدی است
تا ابد از سرورم گویم فقط
اللهم عجل لولیک الفرج
🔶فرازهایی بسیار زیبا از سوره های حج، بلد و واقعه، با تصاویر دیدنی و مربوطه.
📮انتشار حداکثری با شما.
https://eitaa.com/joinchat/3254517953C292c42baa2
@Jehadetabeen | جهــادِتبییــنــــ
YEKNET.IR - zamine -shabe 5 fatemie avval 1401 - rasouli.mp3
8.52M
🔳 #ایام_فاطمیه
🌴نفسای تو به شمارش افتاده
🌴میبینی علی رو به خواهش افتاده
🎤 #مهدی_رسولی
⏯ #زمینه
👌بسیار دلنشین
1522605827_1656433582.mp3
51.54M
#بازنشر
🎙صوت کامل حجه الاسلام استاد راجی
🔵شیوه تعامل با دانش آموزان معترض.
🛑پنج شبهه اصلی دانش آموزان و چگونگی برخورد با آنها
#ویژه_همکاران_آموزش_پرورش
#ویژه_فعالان_فرهنگی
#ویژه_والدین_دغدغه_مند
#روشنگری #ایران 🇮🇷
📮انتشار حداکثری با شما.
https://eitaa.com/joinchat/3254517953C292c42baa2
@Jehadetabeen | جهــادِتبییــنــــ
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 محسن شکاری اولین اعدامی اغتشاشات ۱۴۰۱ - آیا جمهوری اسلامی به محسن شکاری ظلم کرد؟
📮انتشار حداکثری با شما.
https://eitaa.com/joinchat/3254517953C292c42baa2
@Jehadetabeen | جهــادِتبییــنــــ
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ کی گفته رهبری جانشین امام زمانه ؟
⛔️چه کسی رهبری را نائب امامزمان کرده ؟
#رهبری #ولایتفقیه #نائبامامزمان
📮انتشار حداکثری با شما.
https://eitaa.com/joinchat/3254517953C292c42baa2
@Jehadetabeen | جهــادِتبییــنــــ
💥 اگر ما مستقيماً وارد طرح تحلیلها و اندیشههای اجتماعي بشويم و به بهترين شكل هم آن را بيان كنيم، ولی پیش از آن، ریشههای اعتقادی و معارفیاش را برای نسل کنونی تبیین نکرده باشیم، حرکت او مستمر نخواهد بود و دوام نخواهد داشت و نخواهد توانست يکدنيا مسئوليتهاي اجتماعي (همچون جنگ با آمريكا و كفر، انقلاب فرهنگي و نهضت علمی، درگيري با فرهنگ پيچيده كفر و...) را بر روي دوش خود تحمل کند.
🔵 آیتالله میرباقری:
🔶 موضوعات آموزش و تبليغ بايد داراي چند خصوصيت ذيل باشد:
اولاً بايد موضوعاتي باشند كه واقعاً بتواند ريشههاي معنويت و ايمان را در ميان مخاطبان خود تقويت كند، نگاه مخاطبان را از يك نگاه سطحي تغيير بدهد و يك بينش عميقی نسبت به مجموعه اعتقادات و معارف ايجاد نمايد.
ثانياً ارتباط با زندگي اجتماعي و روز آنها نيز ايجاد کند.
هر كدام از اين دو خصيصه نباشد، نقص وجود دارد. يعني اگر ما مستقيماً وارد مباحث روز اجتماعي بشويم و به بهترين شكل هم آن را بيان كنيم، ريشه ندارد. وقتي ريشه نداشت، مستمر نيست و دوام ندارد. از آن طرف هم اگر واقعاً مبلغ مباحث عميق را مطرح كند و ريشهها را درست كند امّا ارتباط آن را با موضعگيري زندگي فرد روشن نكند ـ اگر چه كار خودش را ميكند ـ تأثير جدي نخواهد داشت. يعني اگر فرد نتواند رابطه اعتقادات با عمل اجتماعي خودش را معين كند، در زندگي اجتماعي دچار مشكلات جدّي خواهد شد.
🔶 اگر ما نتوانيم رابطه موضعگيري اجتماعي را با اعتقادات معنوي و سنتي جامعه تمام كنيم و اگر نتوانيم يك ريشههایي ايجاد كنيم كه اين بدنه را بكشد، اين بدنه سنگين نميتواند روي ريشه ضعيف بند بشود. شما ميخواهيد يك دنيا مسئوليتهاي اجتماعي روي دوش افراد بگذاريد، ميگوئيد جنگ با آمريكا و كفر، انقلاب فرهنگي و نهضت علمی، درگيري با فرهنگ پيچيده كفر و...، حالا ميخواهيد اين انسان را به حركت در بياوريد اما با كدام انگيزه؟ چه انگيزهاي را ميتوانيد ايجاد كنيد كه بتواند بار اين همه سياست را بكشد؟ خدا رحمت كند مرحوم حاج شيخ علي صفائي(ره) ميفرمود: اين چنگي كه شما به ديوار زديد نميتواند اين وزنه گوشت را تحمّل كند!
🔶 در نگاه بعضي از دوستان، جنبه اجتماعي كار براي آنها خيلي مهم است كه واقعا هم مهم است و اصلاً نبايد كمرنگ بشود، يعني نگاه به شرايط عيني داشتن و عمل اجتماعي جامعه را بسامان كردن، اين نكته خيلي مهم است، ولي آن پايگاهي كه بايد براي بحث تعبيه بشود كه از آن پايگاه بشود بار را بر دوش جامعه گذاشت، بینش اعتقادی و معارفی است. اگر شما نتوانيد آن پايگاه را تعبيه كنيد، جامعه نميتواند آن بار را بكشد. به عنوان نمونه ميخواهيد ولايت مطلقه فقيه و لوازم آن را در جامعه بياوريد ـ كه لوازم بسيار عظيمي دارد و يك تحولات عظيمي بهدنبال آن اتفاق ميافتد ـ حالا ميخواهيد روي چه سوار كنيد؟ اگر نتوانيد پايگاه معنوي آن را درست كنيد كه بتواند اين همه بار را تحمل كند، قاعدتاً اين حرفها در محدوده زبان ميماند و دوام تاريخي هم پيدا نميكند.
🔶 بنابراين بايد از يك جاي ديگري شروع كنيد. يعني ابتدا بايد نگاه آنها را به دين و ولايت الهيه و تاریخ را تغيير بدهيد. و از شئون ولايت الهيه در مرحله خُرد، ولايت اجتماعي ميشود.
تا این نگاهها اصلاح نشود، قاعدتاً چيزي هم اصلاح نميشود و ريشه آن را هم بايد در اعتقادات بگذاريد نه در فلسفه. جامعه يك پايگاه اعتقادي دارد كه براي همه، تاريخي شده است و به آن ايمان دارد و در فطرت اوست. كلمات نوراني وحي و اعتقاد به وحي در جامعه يك امر راسخي است. شما پايه آن را در فلسفه نگذاريد. نميگويم فلسفه لازم نيست، ولي آن چيزي كه باعث ميشود بار سنگين لوازم اين بحث را تحمل كند، اين است كه ارتباطش با بنيادهاي اعتقادي تمام بشود. و اگر تمام نشود، افراد نميتواند تحمل كند. ممكن است در مرحلهاي زير اين بار سنگين برود امّا دوباره رها ميكند و ميرود؛ چه دانشگاهي، چه حوزوي و چه بدنه جامعه.» (۱۳۸۳)
☑️ @mirbaqeri_ir