eitaa logo
ژلوفن
500 دنبال‌کننده
16.5هزار عکس
9هزار ویدیو
34 فایل
خسته شدی از یک روز پرکار و پرمشغله!!؟ حوصله هیچ چیز رو نداری!!؟ میخوای تسکین بدی خستگی هات رو!!؟ اینجا همه چی هست یک پکیچ کامل طنز سرگرمی حیات وحش و... همه چی که حالت رو خوب کنه 🔻کانالی که خستگی هات رو میشوره و می بره 🔸️کانال #ژلوفن مسکن پنج کاره🙃
مشاهده در ایتا
دانلود
❌ دیاثت و دیوثی، سبک زندگی لیبرال!! 🌀 کشیده‌زدن ویل اسمیت توی گوش مجری مراسم اسکار ربطی به غیرت و همسرداری ویل اسمیت نداره، چند ماه قبل «ویل اسمیت» برای توجیه کردن و هرزگی خود و همسرش در مصاحبه‌ای گفته بود من و همسرم اعتقادی به تک همسری نداریم و در طول زندگی مشترک‌مون با افراد مختلفی رابطه جنسی داشتیم‼️ 😐 https://t.me/Halalzadeha/18962 ⚠️ دیوث به کسی گفته می‌شود که از ی همسرش مطلع است اما هیچ غیرزدایی و غیرتی ندارد تا جلوی او را بگیرد! ⛔️ امروزه یکی از شاخصه‌های نکبت و در کشورهای غربی به رهبری آمریکا، این است که دیوثی و بی‌غیرتی به یک ژانر در سینمای هالیوود، سبک زندگی سلبریتی‌های غربی و صنعت پورن تبدیل شده؛ خصیصه‌ای که در میان حیوانات، خوک به آن شناخته می‌شود!!
🔴هشت توصیه امام هشتم برای روزهای آخر شعبان 🌕 اباصلت می‌گوید: در آخرین جمعه شعبان خدمت امام رضا علیه‌السلام رسیدم. فرمود: 🔹 ای اباصلت، بیشترِ ماه شعبان سپری شده و امروز آخرین جمعه شعبان است، پس در روزهای باقیمانده کوتاهی‌های روزهای گذشته را جبران بکن و باید به آنچه برایت مهم است اقدام کنی: 1️⃣ زیاد دعا کن 2️⃣ زیاد استغفار کن 3️⃣ زیاد قرآن تلاوت کن 4️⃣ از گناهانت به درگاه خدا توبه کن تا خالصانه به ماه خدا وارد شوی 5️⃣ هر امانتی که گردنت هست ادا کن 6️⃣ تمام کینه‌هایی که در دلت نسبت به مؤمنان داری، از دل بیرون کن 7️⃣ هر گناهی که به آن مبتلا هستی از آن دست بکش و تقوای خدا پیشه کن و در آشکار و پنهان بر خدا توکل کن... 8️⃣ و در روزهای باقیمانده این ماه بسیار بگو: 🔶اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ
🌹♥️ 🌷شهید رحمت جعفریان رستمی *بهشهر
واکنش‌ها به افشاگری سمیه میرشمسی (دستیار کارگردان) از آزار جنسی توسط یک بازیگر سرشناس در پشت صحنه یک فیلم 🔻چند روز پیش میرشمسی در رشته توئیتی از یک اتفاق و در پشت صحنه یک فیلم نوشت که در پی این سایر بازیگران هم واکنش‌هایی در صفحات مجازی خود نشان دادند. 🔻 هستی‌ مهدوی‌فر بازیگر سینما در استوری صفحه خود نوشت: بله بترسید ... این آب از آب تکان نخوردن موقتی است، به زودی سیل ویران‌تان خواهد کرد، منتظریم. 🔻مروارید کاشیان هم در اینستاگرام خود نوشت: اگر ما زن‌ها در سینما دهان باز کنیم نصف شهر روی هواست. 🔸 بابک کریمی هم در اینستاگرام خود به این موضوع پرداخت و گفت: باید سکوت را در مورد آزار در سینما بشکنیم چرا افشاگری درباره آزارگران جنسی سینمای ایران به سرانجام نمی‌رسد؟! 🔸 در پی افشاگری‌های سمیه میرشمسی، انجمن صنفی برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان سینما هم اطلاعیه‌ای صادر کرد، ولی هنوز بازیگر سرشناسی که این اتهامات به آن وارد شده هیچ واکنشی در رد و تکذیب این اتهامات منتشر نکرده است.
❌ در بازار نوروزی جمهوری اسلامی ایران دقیقا چه خبر است! ⁉️ آیا مسؤولین فرهنگی هم مسیر را پی گرفته‌اند؟
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دین می‌گوید اگر ما فرزندمان را توحیدی و ولایی تربیت کنیم، خود به خود دچار خیلی از مشکلات نمی‌شوند. اساسا چرا ما به دنبال درمان پرخاشگری هستیم؟ دین می‌گوید، اگر زیر ۷ سال بچه را آزاد بگذاریم که خوب بازی کند، اصلا دچار لجبازی و پرخاشگری نمی‌شود. حواسمان باشد نسخه دین در تربیت، نسخه خالق برای مخلوق و نسخه غرب برای تربیت، نسخه مخلوق برای مخلوق است. خالق، به انسان اِشراف دارد و از بالا به او نگاه می‌کند اما مخلوق تازه دارد شروع می‌کند، تا چیزی از انسان سر در بیاورد. خالق، اِشرافش به جسم و روح است و مخلوق سراسر جهل به روح و جسم است. 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼دعای روزهای آخر ماه شعبان ✍اللّٰهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ غَفَرْتَ لَنا فِيما مَضَىٰ مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فِيما بَقِيَ مِنْهُ. خدایا، اگر در آنچه از ماه شعبان گذشت ما را نیامرزیدی، پس در آن مقدار که از آن باقی مانده است ما را بیامرز.