#تربیت_فرزند
✅ هم بازى و همراز شدن با فرزند
استاد_قرائتی :
منزل یكى از محترمین تهران بودم، پسرش از منافقین فرارى بود.
پدر، عالمى وارسته و پسر، منافقى فرارى!
درباره اینكه چطور شد پسرش اینگونه شد، گفت: به تربیت پسرم نرسیدم. از صبح زود تا آخر شب اینجا و آنجا سخنرانى و برنامه هاى علمى و تحقیقى داشتم، ولى از فرزندم غافل شدم. الآن چوبش را مى خورم. همه اعضاى خانواده در این غم مى سوزیم كه چرا باید جوانى از خانواده ما به این راه كشیده شود.
الآن مى فهمم كه على بن ابیطالب (علیه السلام) كه فرمود: هر كس بچه اى دارد، باید بچه شود یعنى چه. یعنى پدرها باید در خانه ژست پدرى را كنار بگذارند و با بچه ها هم بازى و همراز شوند.
#آیه_درمانی
استجابت #حاجات مهم
اگر ڪسی این آیه را هزار بار
با نیت خالص و توجه به خدا بخواند
هر حاجت ڪه داشته باشد روا شود
📚 خواص الآیات ۹۸
#ایران_قوی
متاسفانه اینم کار خودشونه...
#کار_خودشونه
رتبه چهارم در تولید علوم ناباروری و باروری
استاد #فاطمي_نيا ره:
معرفت الله بسيار اهميت دارد و راه حل تمام مشكلات ، شناخت حقيقي خداوند است.
وقتي دعا ميكنيم بايد باور داشته باشيم كه هيچ چيز از خود نداريم و اميدمان فقط به خدا باشد.
اين باور، بسيار مهم و راه گشاست.
"مالي سوي فقري اليك وسيلة
فبالافتقار إليك فقري ادفع"
"براي من وسيله اي بسوي تو، جز فقر و نيازم نيست، پس با همين فقر و نيازم به تو، فقر و نيازم را دفع ميكنم"
يعني همين كه ميدانم هيچ ندارم، با همين دانستن، فقر ونيازم را دفع ميكنم!
اين شناخت خداست.
#استاد_فاطمی_نیا
چه اشتباهاتی ما را از ارتباط با نوجوانان مان باز میدارند؟
🔶۵- عدم درک نیاز به استقلال و آزادی: نوجوانان ما باید به افرادی تبدیل شوند که تجربیات تازهای را کسب میکنند. این موضوع به آنان اجازه میدهد تا دید و رویکردشان نسبت به دنیای اطرافشان شکل گیرد. تغییرات عصبی که نوجوانان متحمل میشوند آنان را وادار میسازد تا خود را مستقل و متفاوت از ما نشان دهند. این موضوع برای رشد شخصیت آنان اساسی است.
🔹۶- این فرض که بهترین راه برای یادگیری آنان این است که وقتی کار اشتباهی انجام میدهند آنها را تنبیه کنید: تنبیه تجربه یادگیری نیست و تنها به پیوندهای میان ما با فرزندانمان آسیب میرساند. نوجوانان باید قوانین و محدودیتهای روشنی داشته باشند که مورد توافق کل خانواده باشند. این موضوع به آنها کمک میکند تا تعهداتی را در قبال اعمالشان را بپذیرند، به آن پایبند باشند و پیامدهای تصمیمات خود را درک کنند.
🔶۷- باور به اینکه آنان دیگر مانند دوران کودکی به محبت ما نیاز ندارند: با وجود این که نوجوانانمان اکنون بسیار بزرگ شده اند، اما هر روز به آغوش، بوسه ما و واژگان تشویق کننده ما نیاز دارند. این ابراز محبت به آنان آرامش و احساس امنیت میدهد. این حس نزدیکی و درک متقابل نقش اساسی در رشد و عزت نفس آنان خواهد داشت.
#نوجوانان
چه اشتباهاتی ما را از ارتباط با نوجوانانمان باز میدارند؟
🔶۱-از آنان انتظار داشته باشیدکه بتوانند همواره کنترل براحساسات خودرا حفظ کنند: اگریک نکته وجود داشته باشدکه مشخصه نوجوانی باشدآن مشکلی است که فرزندان مادر تنظیم احساسات خود دارند.فرزندانمان به ما نیازدارند تابه آنان کمک کنیم احساسات خود راشناسایی کرده و راهبردهایی برای آن ایجاد کنیم.
🔹۲-این باور که دیگر نیازی به مادر کنار خود ندارند: واقعیت آن است که فرزندان ما هنوز نیاز دارند والدین وسرپرستانی در محیط زندگیشان حضورداشته باشند تابه اتفاقاتی که برایشان رخ میدهند توجه نشان دهند،احساس کنند که ما درکنار آنان هستیم وزمانی که به مانیاز دارند ناپدیدنخواهیم شددرست مانندوضعیتی که درکودکی به سرمیبردند.
🔶۳-رعایت نکردن فضایاحریم خصوصی آنان: احترام بااحترام به دیگران بدست میآید! مابایدبه آنان زمان بدهیم واعتمادکنیم که یاد خواهندگرفت کارها رابه درستی انجام دهند.ساعاتی که به تنهایی در اتاقشان میگذرانند برای آنان به منظوریافتن آرامشی که نیازدارندضروری است.
🔹۴- اینکه بخواهیم آنطور که ماانتظار داریم فکر یاعمل کنند: نوجوانی زمانی است که کودکان شروع به پرورش روحیه مستقل خودمیکنند، تصمیمات خود رامیگیرند وپیامد اعمال خود را برعهده میگیرند. بهتراست که ما در راستای به حداکثررسانی استقلال آنان تلاش کنیم وبپذیریم که آنان ممکن است متفاوت ازمارفتارکنندیاچیزهایی را بخواهندکه ماهرگزنمیخواهیم. ضروری است آنان احساس کنندما آنان را همانطور که هستند دوستداریم.
#نوجوانان