10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨اعتراضات علیه الجولانی در سوریه
🔹منابع سوری خبر دادند که عناصر وابسته به ابومحمد الجولانی طی روزهای گذشته، دهها نفر را در حلب ربوده و زندانی کردهاند.
🔹صبح دیروز نیز تعدادی زیادی در حلب تجمع کرده و ضمن درخواست آزادی ربودهشدگان، علیه تشکیل حکومت سکولار در سوریه شعار داده و خواستار تشکیل «دولت اسلامی» در سوریه شدند.
🔹اما پس از این اعتراض، عناصر وابسته به هیئه تحریرالشام، زنان ۱۰ تن از معترضان را نیز ربوده و زندانی کردند.
🔹پس از این واقعه طایفه زنان ربوده شده شب گذشته، سلاح به دست به خیابانها آمده و خواستار آزادی فوری و بیقید و شرط زنان زندانی شدند.
#جلوه_مقاومت
#جلوه_بیداری
🏷 @jelvenews
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ایران گوگلیترین کشور دنیا!
یک خطر بزرگ برای ایران
🔹دکتر روح الله رحمانی از مدیران سابق مایکروسافت: وابستگی ۹۷ درصدی ایران به گوگل، از جستجو تا جمعآوری دادههای لهجهها، خطری جدی برای امنیت دیجیتال کشور است.
#جلوه_رسانه
🏷 @jelvenews
♾ دوره #مجازی «بینهایتشو»
🌐 این بار در ایام تحصیلی 😍
⏳هر24ساعت، 15دقیقه کلیپ ببین
براساس امتیازت بدون قرعهکشی، برنده شو...✌️
🎁 با جوایز ارزنده:
▫️اردوی ویژه تفریحی در مشهدمقدس
▫️1 میلیارد ریال وجه نقد
▫️کوادکوپتر
▫️اسکوتر برقی
▫️لپ تاپ
▫️نیم ست طلا
▫️تبلت و گوشی هوشمند
▫️کوله پشتی شگفت انگیز
▫️ و هزاران جایزه بدون قرعه کشی...
👥 ویژه دانشآموزان و دانشجویان پسر و دختر
( متولدین 80 تا 90 )
✅ هزینه رایگان، اینترنت نیمه بهاء
🌐 ثبتنام و اطلاعات بیشتر در:
bn.javanan.org
🔹 موسسه جوانان آستان قدس رضوی
#جلوه_تربیت
🏷 @jelvenews
جلوه
✅ اعتماد به نفس ۱ #قسمت۱ 🔻 اعتماد به نفس چیست؟ 1⃣ اعتماد به توانایی های خود برای برقراری و تداوم بخش
✅ اعتماد به نفس ۲
#قسمت۲
🔶 اهمیت تقویت اعتماد به نفس
🔻 اعتماد به نفس به کودک کمک میکند که فردی با خصوصیات زیر باشد
1⃣ اجتماعی و خونگرم باشد
2⃣ صادق و صمیمی باشد
3⃣ اهل اعتماد و با حسن نیت باشد
4⃣ معتمد و قابل اعتماد باشد
5⃣ قاطع و مصمم باشد
#جلوه_کودک
🏷@jelvenews
"سبحانک انی کنت من الظالمین"
🔺 در جنگ جهانی اول نوشتند که پس از پایان جنگ خانمان سوز عمومیِ جهانی، حدود بیست میلیون نفر تلف شدند. بیست، بیست و پنج میلیون هم یا معلول شدند و یا افراد باقی مانده از جنگ بودند که آنها هم خودشان یک بلایی بودند.
🔸 در نتیجه مردم دیدند که اصلاً دنیا یک تنور سوزان و یک آتشکده و یک مرکز بلاست. زیرا آنها که کشته شدند، تمام شد. اما بیشتر بلاها آن بلاهایی است که باقی میماند و تبعات آن چند سال طول میکشد.
🔹 بعد از جنگ مردم از نظر جسمی ضعیف، کور و کر و انواع و اقسام بیماریها را گرفتهاند. و نیز قحطیها و فقر و فاقه و گرفتاری که پیدا میشود، باعث فواحشی میشود که [برای نمونه] زنها با عفتشان برای نانشان کاسبی کنند و ...
🔸 پس بر اثر جنگ بلایی پیدا میشود که بلای جنگ و کشتار در برابرش چیزی نیست.
🔺 وقتی مردم اروپا- آنهایی که متدین ظاهری به کلیسا بودندـ اینها را دیدند، کم کم شیطانشان قویدستتر شد و در دل آنها شروع به وسوسه کرد که این چه خدایی بود که داشتیم و روز یکشنبه میرفتیم برایش آنجا شعر میخواندیم و اینها؟!
کم کم عقیدهشان هم متزلزل شد تا این که آن چیزی که اعتقاد داشتند را، انکارش کردند.
🔸 این بود که بعضی از دانشمندان دلسوز مثل فلاماریون فرانسوی در صدد این برآمدند که برای جلوگیری از این مشکلات و از این طوفانهای فکری، یک سدی ایجاد کنند و بنا کردند به دفاعکردن و پاسخگفتن.
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
#جلوه_معارف
🏷 @jelvenews
📍سرانجام آمریکا در سوریه
یادداشت مهدی فضائلی در روزنامه همشهری
🔹اتاق فرمان آمریکایی با هماهنگی صهیونیسم و همراهی ترکیه، فعلا توانستهاند با ساقطکردن بشار اسد، ظاهرا شکست قبلی را جبران کنند و بر سوریه حاکم شوند، اما آیا این پایان ماجرا خواهد بود؟ بعید است تحلیلگری را بتوان یافت که بتواند آینده روشنی را برای سوریه ترسیم و پیشبینی کند و این آینده در هالهای نه در ابهام بلکه در ابهامات متعدد قرار دارد.
در این یادداشت بنای خوانش گزینههای محتمل برای آینده سوریه را ندارم و صرفا به پاسخ یک پرسش میپردازم.
🔸آیا آمریکا به اهداف خود در سوریه دست خواهد یافت؟
خوب است بدانیم آمریکا پس از جنگ جهانی دوم بارها و بارها برای تغییر نظامهای سیاسی مخالف خود در منطقه خاورمیانه دست به کار شده و با بهانههای مختلف ازجمله مقابله با کمونیسم، رقابت با رقبای ژئوپلیتیک، جلوگیری از سلاحهای کشتارجمعی، مبارزه با تروریسم و گسترش دمکراسی، شیوههای گوناگونی را به کار گرفته است. حمایت از کودتای نظامی، کمک نظامی آشکار و پنهان به گروههای اپوزیسیون، حمله و اشغالکردن کشور، پشتیبانی هوایی از قوای اپوزیسیون، تحریم و... از جمله شیوههای این کشور متجاوز در دستاندازی به کشورهای منطقه بوده است.
خوب است این را هم بدانیم که وقتی دولتمردان آمریکا برای سرنگونی نظامی مصمم میشوند، با فریبکاری تمام، درباره تهدیدات آن نظام غلو میکنند، واژگان جذاب و همهپسند مانند دمکراسی، مبارزه با تروریسم، حقوق بشر و امثال آنرا استخدام میکنند، وعده دستاوردهای بسیاری را میدهند و زودهنگام ادعای پیروزی و موفقیت میکنند.
و اما پاسخ این پرسش که آیا آمریکا به اهداف خود در سوریه دست خواهد یافت یا نه را به یک کارگزار باتجربه آمریکایی واگذار میکنم؛ کسی که حدود ۳دهه سیاستهای آمریکا را در غرب آسیا دنبال کرده و در پی تحقق اهداف کشور متبوعش در این منطقه حساس جهان بوده است.
فیلیپ گوردون، هماهنگکننده اسبق کاخ سفید در امور خاورمیانه، کتابی دارد بهنام «شکست در بازی طولانی». او در این کتاب، ضمن موافقت و همراهی با اهداف دولتمردان آمریکا در سرنگونی نظامهای سیاسی غیرهمسو با آمریکا، راهبردهای دستیابی آمریکا به اهدافش را به چالش میکشد و آنها را ناموفق ارزیابی میکند.
گوردون، سیاستها و دخالتهای آمریکا در تغییر دولتهای عراق، لیبی، افغانستان و سوریه را مرور میکند و به این سؤالات پاسخ میدهد که چرا تغییر رژیم در خاورمیانه چنین دشوار است؟ چرا همیشه از آنچه انتظار میرود سختتر است و پیامدهای بدی به همراه دارد؟ چرا رهبران آمریکا فکر میکنند که «میتوانیم درست انجامش بدهیم» و فریب این توهم را میخورند که این دفعه فرق میکند؟ آیا اصلا برای سیاستی که پیوسته به شکست میانجامد، هیچ راه جایگزینی هست که واقعگرایانه باشد؟
پاسخ گوردون به این پرسشها با بررسی ۷۰سال تلاش ایالات متحده آمریکا برای تغییر نظامهای سیاسی غرب آسیا صورت گرفته است.
فیلیپ گوردون در بخش پایانی کتاب خود به جمعبندی مطالبش میپردازد و در بخشی از این جمعبندی چنین مینویسد:
«ماجراهای تغییر رژیمهایی که در این کتاب دربارهشان بحث شد تفاوتهای بسیاری با هم دارند، ولی شباهتهای مهمی نیز بینشان وجود دارد. در تکتک موارد، تلاش برای سرنگونی رژیم فعلی و نشاندن حکومتی بهتر به جای آن بسیار پرهزینهتر از چیزی درآمد که پیشبینی شده بود؛ نتوانست ثبات را به همراه بیاورد و طیف گستردهای پیامد ناخواسته و نامطلوب بهوجود آورد.»
نویسنده تصریح میکند: «وقتی به تکتک عملیاتهای تغییر رژیم در خاورمیانه مینگریم که از سال۱۹۵۳ به رهبری ایالات متحده انجام شد، هیچ نمونه موفقی به چشم نمیخورد؛ با چندین شکست فاجعهآمیز روبهرو شدهاند، همیشه نیز هزینهها بیشتر از چیزی بود که سیاستگذاران و حامیان تغییر رژیم قول میدادند، منافع کمتری داشت و نتایج پیشبینینشدنیتر بود.»
براساس آنچه سیاستمدار و مجری باسابقه سیاستهای آمریکا در منطقه غرب آسیا مطرح کرده میتوان آینده سوریه را ضمن ابهامات بسیاری که دارد، پرچالش، پرهزینه و بدون دستاورد مطلوب برای آمریکا توصیف کرد؛ آیندهای که شاید اتاق فرمان آمریکایی را یکبار دیگر مبهوت و پشیمان کند و در این آینده، جوانان غیور سوریه نقشی مهم ایفا خواهند کرد.
💢 متن یادداشت در همشهری
https://www.hamshahrionline.ir/news/911094
#جلوه_مقاومت
🏷 @jelvenews
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس کمیسیون جوانی جمعیت: قانون جوانی جمعیت باعث شد بعد از ۷ سال کاهش نرخ باروری متوقف شود
🔹این قانون باعث شد سال گذشته کاهش تولدها از ۱۷۰ هزار کاهش به ۱۷ هزار کاهش برسد و نزولیبودن نرخ باروری متوقف شود.
🔹تولد فرزند سوم ۹ درصد و تولد فرزند چهارم ۲۸ درصد و تولد فرزند پنجم ۵۱ درصد اضافه شده است.
🔹قانون جوانی جمعیت خوب است، دولت باید همت کند و آن را درست اجرا کند تا به نتایج بهتری برسیم.
#جلوه_خانواده
🏷 @jelvenews
چرا تهدید یمن برای غرب قابل حل نیست؟
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️ارتش یمن در روزهای اخیر عملیات های بزرگ و چشمگیری را علیه ناوگان دریایی آمریکا در در دریای سُرخ و رژیم صهیونیستی انجام داده که تعجب ناظران سیاسی و نظامی را برانگیخته است.
🔸️ اهمیت این حملات از آن جنبه است که یمنی ها بزرگترین قدرت های نظامی را به چالش کشیده اند اما کسی نمی تواند آن را متوقف کند.
🔸️در خصوص چرایی این مهم چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ یمنی ها ذاتا جنگجو و اهل نبرد هستند و اراده ای پولادین دارند ؛ آمیخته شدن این روحیه و مرام با مذهب زیدی که بر قیام به سیف (شمشیر) تاکید می کند ، آنها را به ملتی رزمنده و آشتی ناپذیر تبدیل کرده است.
به عبارت دیگر جنگیدن مداوم جزو مذهب و یک تکلیف شرعی برای آنهاست نه فقط علاقه و فرهنگ ملی.
2️⃣ یمن کشوری فقیر است که بالای ۸۰ درصد مردم آن در روستا زندگی می کنند و بسیاری از خدمات اجتماعی متعارف در آن وجود ندارد.
🔸️در نتیجه مردم آن چیزی برای از دست دادن نداشته و هیچ نگرانی بابت نابود شدن دارایی راهبردیِ صنعتی و اقتصادی کشورشان ندارند.
3️⃣ مشروعیت دولت نجات ملی برای مردم یمن بالاست و شکافی بین قبایل و مسئولان وجود ندارد، زیرا همه آنها تقریبا در یک سطح زندگی می کنند .
4️⃣ حملات چندین ساله ائتلاف سعودی- اماراتی عملا هرچه در یمن شمالی (مناطق تحت کنترل دولت نجات ملی) وجود داشت را نابود کرد و مشخص نیست اسرائیل و آمریکا برای مقابله با یمن قرار است چه راهبردی را اتخاذ کنند و مثلا کجای آن را بزنند تا آنها را در تنگنا گرفتار ساخته و به تسلیم وادار نمایند.
5️⃣ با همه مسائل فوق یمنی ها به پیشرفته ترین امکانات نظامی مجهز گشته اند و قابلیت ساخت انواع تسلیحات مناسب برای نبرد نامتقارن را دارند؛ به نحوی که در زمینه موشکی و پهپادی از جمله بهترین های جهان هستند.
🔸️برای نمونه حمله اخیر به تل آویو که به وسیله یک موشک بالستیک هایپرسونیک انجام گرفت ، یک شاهکار بود که می تواند در خصوص تاسیسات انرژی و اقتصادی رژیم صهیونیستی نیز تکرار شود.
🔸️حال اسرائیل برای زدودن این تهدید چه خواهد کرد؟ فاصله ۲ هزار کیلومتری با یمن کار را برای نیروی هوایی رژیم سخت کرده، زیرا یمن در مجاورت فلسطین اشغالی نیست که مکررا بشود آن را بمباران کرد و در بَعد اصلا کجای یمن را بمباران کنند ؟
6️⃣ تاکنون ۳ ناو هواپیمابر آمریکایی و ناوگان همراه آن نتوانسته اند ضربه قابل توجهی به توان ارتش یمن وارد کنند تا جایی که با دادن خسارات فراوان مجبور به ترک آبهای دریای سرخ شده اند.
🔸️دیروز نیز یک هواپیمای اف ۱۸ آمریکایی در پی حمله موشکی و پهپادی یمنی ها (احتمالا با آتش پدافند آمریکایی به اشتباه) سرنگون شد و یک آبروریزی بزرگ را برای یانکی ها رقم زد.
🔸️نکته ظریف اینست که آمریکا در برابر کشورهای غیرمطیع از ابزار سیاسی ، اقتصادی(تحریم) و نظامی استفاده می کند؛ اما دولت نجات ملی یمن نه توسط سازمان ملل به رسمیت شناخته می شود نه تحریم های آمریکا روی اقتصاد بدوی و روستایی یمن تاثیرگذار است و نه حمله هوایی به آن می تواند دارایی های نظامی ارتش این کشور ( که زیر کوه است) را از بین ببرد.
7️⃣ در نتیجه احتمالا غربی ها سعی داشته باشند از طریق فعال کردن نیروهای زمینی وابسته به متحدان عربی خود در یمن (مانند عمالقه) دولت نجات ملی را با چالش مواجه سازند؛ ولی نکته اینجاست که ارتش یمن می تواند در صورت لزوم در واکنش به فعال سازی احتمالی مزدوران امارات و سعودی، هر نقطه ای را در عربستان و امارات هدف بگیرد و مراکز اقتصادی، تجاری ، صنعتی و انرژی آنان را دچار اختلال کند و هزاران میلیارد دلار سرمایه گذاری این دول ثروتمند را از بین ببرد.
🔸️نباید از از خاطر برد که یمنی ها در ماههای اخیر اجازه نداده اند که حتی یک کشتی آمریکایی ، اسرائیلی ، انگلیسی و ... از دریای سرخ عبور کند و اعتبار تهدید خود را تا بالاترین سطح ممکن ارتقا داده اند.
📌حال سوال اینجاست آمریکا برای مقابله با تهدیدات یمن چه راهبرد و راهکنشی را در پیش خواهد گرفت ؟ ادامه حملات هوایی یا گزینه ای دیگر ؟
✍علیرضا تقوی نیا
#جلوه_مقاومت
🏷 @jelvenews
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 | بانوان ایرانی
الهام بخش بانوان ترکیه ای
بانوان ترکیهای فارغ از کلیشهها و جنجالهای رسانهای از "ایران و بانوی ایرانی" صحبت میکنند
♻️ نشست صمیمی با بانوان فعال ترکیهای
1403/08/23
🎞ویدئو رو با کیفیت ببین
کانال رسمی بنیاد نهضت پیشرفت بانوان
@nehzatepishraft
#جلوه_بانوان
🏷 @jelvenews
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ورکشاپ طراحی عکس و تولید محتوا
💬 با هوش مصنوعی! 💬
🔺آشنایی با نرم افزارهای کاربردی هوش مصنوعی تولید عکس
🔺آشنایی با فرایند تولید محتوی با کمک هوش مصنوعی
_____🍃
🛎بخش اول
با تدریس سرکارخانم دکتر سمیه فقیه میرزایی
📮آموزش رو از 👈 اینجا 👉 کامل ببین
#آکادمی_مریم #جلوه_بانوان
🏷 @jelvenews