اختتامیه جشنواره مدرسهای حضرت ولیعصر(عج) پردیسان برگزار شد
مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره مدرسهای علامه حلی(ره) در مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(عج) پردیسان قم، روز چهارشنبه ۶ دی ۱۴۰۲ با حضور حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی، معاون پژوهش حوزههای علمیه، برگزار شد.
گزارش تصویری این مراسم در خبرگزاری حوزه
https://hawzahnews.com/photo/1127626
@jhelli_ir
سیزدهمین جشنواره استان اصفهان برگزیدگان خود را شناخت
مراسم پایانی سیزدهمین جشنواره علامه حلی در استان اصفهان صبح روز چهارشنبه ۶ دیماه برگزار شد.
آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد، نماینده ولیفقیه و امام جمعه اصفهان در این مراسم با اشاره به اینکه علما و بزرگان شیعه در زمینه کتابت فعال بودند و کلام ائمه را به نگارش در میآوردند، گفت: کار روحانیت، پژوهشگری است و این امر، از گذشته در حوزهها مرسوم بوده است.
وی افزود: شما طلاب جوان نیز میبایست در آثار و مقالات خود، علاوه بر مطالعه و بررسی مطالب دیگران، خودتان هم چیزی به آن حوزه دانشی اضافه نمایید.
حجتالاسلام والمسلمین محسن جلالی، معاون پژوهش حوزه علمیه اصفهان نیز در این مراسم بر لزوم تداوم حمایت از برگزیدگان ادوار این جشنواره تأکید کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدصالح مازنی، دبیر جشنواره سراسری علامه حلی(ره) نیز در سخنانی ضمن اشاره به وفات حضرت امالبنین(س) به ایمان و معرفت آن بانو در شناخت جایگاه اهلبیت(ع) اشاره کرده و گفت: مزیت امالنین(س) به دلیل معرفت و ایمان بلند او به مقام عصمت اهلبیت(ع) بوده، به نحوی که بهرغم فداکاری برای اینکه فرزندان فاطمه(س) جای خالی مادر را احساس نکنند، شأنی بالاتر از کنیز آن حضرت برای خویش قائل نبود.
دبیر جشنواره سراسری علامه حلی همچنین جایگاه جشنواره اصفهان در جشنواره سراسری را ممتاز دانست و به توفیقات این استان در رتبهآوری مرحله کشوری جشنواره اشاره کرد.
در پایان این مراسم از ۳۲ نفر از برگزیدگان این جشنواره استانی شامل هشت استاد منتخب و ۲۵ طلبه جوان منتخب با اهدای جوایزی تجلیل شد.
@jhelli_ir
استفاده انحصاری از نظریههای مطرح جامعهشناسی برای شناسایی مسائل اجتماعی نابسنده است
حجتالاسلام والمسلمین مازنی در آیین پایانی سیزدهمین جشنواره علامه حلی اصفهان، با اشاره به سالروز وفات حضرت امالبنین(س)، به ایمان و معرفت آن بانو در شناخت جایگاه اهلبیت(ع) اشاره کرده و گفت: در زمانه معصومان(ع) افراد زیادی حضور داشتند، اما همه ندرخشیدند؛ حتی متاسفانه برخی از امامزادگان نااهل بودند، ضمن اینکه عدهای از همسران حضرات معصومین(ع) در نقشه شهادت آنها مشارکت داشتند.
وی افزود: مزیت امالنین(س) نه صرفا به دلیل همسری علی(ع) و نه مادری چهار شهید والامقام کربلا، بلکه به دلیل معرفت و ایمان بلند او به مقام عصمت اهلبیت(ع) بوده؛ به نحوی که بهرغم فداکاری برای اینکه فرزندان فاطمه(س) جای خالی مادر را احساس نکنند، شأنی بالاتر از کنیز آن حضرت برای خود قائل نبود.
دبیر جشنواره علامه حلی در بخش دیگری از سخنانش به مقوله آسیبهای اجتماعی و نقش طلاب جوان در حل مسائل اجتماعی اشاره و با تأکید بر نابسنده بودن نظریههای موجود جامعهشناسی در ارائه معیار مسائل اجتماعی گفت: با توجه به اینکه هریک از این نظریهها نقاط قوت و ضعفهایی دارند، نه طرد همه رویکردها مطلوب و نه استفاده از یک رویکرد انحصاری صواب است، بلکه باید برای رفع نقایص هریک از رویکردهای شناسایی مسایل اجتماعی، از رویکرد ترکیبی بهره جست.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، جایگاه جشنواره اصفهان در جشنواره سراسری را ممتاز دانست و به توفیقات این استان در رتبهآوری مرحله کشوری جشنواره طی ادوار مختلف اشاره کرد.
@jhelli_ir
گزارش تصویری مراسم سیزدهمین جشنواره علامه حلی(ره) استان اصفهان
https://hawzahnews.com/photo/1127631
@jhelli_ir
شورای سیاستگذاری جشنواره تشکیل جلسه داد
جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی(ره) صبح امروز شنبه 9 دیماه 1402 با حضور اعضاء در محل معاونت پژوهش حوزههای علمیه برگزار شد.
«تعیین دبیر جشنواره پانزدهم»، «پیشنهاد ترمیم اعضای شوراهای سیاستگذاری و علمی جشنواره»، «تعیین موضوعات بخش ویژه جشنواره شانزدهم» و «پیشنهاد تغییراتی در گروههای علمی جشنواره» از جمله موضوعات مورد بحث در این جلسه بود.
با رأی اعضای این شورا، حجتالاسلام والمسلمین محمدصالح مازنی به عنوان دبیر جشنواره پانزدهم ابقا شد. همچنین، گروه علمی «علوم انسانی مرتبط با حوزه دین» به سه گروه مجزای «سیاسی و اجتماعی»، «مدیریت و اقتصاد» و «علوم تربیتی و روانشناسی» تقسیم شد.
این شورا با تداوم موضوع بخش ویژه سال گذشته با عنوان «حوزههای علمیه و فرهنگ عمومی» در دوره شانزدهم و همچنین اضافه شدن موضوع «پژوهش و تبلیغ ؛ ابزارها و شیوهها» موافقت کرد.
معاون پژوهش حوزههای علمیه، رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه، معاون علمی حوزه علمیه خراسان، نماینده معاونت آموزش حوزههای علمیه مدیر ترویج پژوهش حوزههای علمیه، دبیر جشنواره و دو نفر از پژوهشگران حوزوی، اعضای شورای سیاستگذاری این جشنواره هستند.
@jhelli_ir | جشنواره علامه حلی
گروههای علمی جشنواره افزایش یافت
با مصوبه امروز شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی(ره)، گروه علمی «علوم انسانی» این جشنواره به سه گروه علمی «سیاسی و اجتماعی»، «مدیریت و اقتصاد» و «علوم تربیتی و روانشناسی» تقسیم شد. همچنین گروه علمی «ادبیات» به گروه علمی «ادبیات و زبانشناسی» تغییر نام داد.
بر این اساس، فهرست گروههای علمی جشنواره علامه حلی(ره) از شانزدهمین دوره جشنواره به شرح زیر میباشد:
1. گروه علمی «فقه و حقوق اسلامی»
2. گروه علمی «اصول فقه»
3. گروه علمی «تفسیر و علوم قرآنی»
4. گروه علمی «علوم حدیث و درایه»
5. گروه علمی «کلام»
6. گروه علمی «تاریخ اسلام»
7. گروه علمی «اخلاق و تربیت»
8. گروه علمی «ادبیات و زبانشناسی»
9. گروه علمی «فلسفه و منطق»
10. گروه علمی «سیاسی و اجتماعی»
11. گروه علمی «مدیریت و اقتصاد»
12. گروه علمی «علوم تربیتی و روانشناسی»
@jhelli_ir | جشنواره علامه حلی
هدایت شده از مسابقه ایدهپردازی پژوهش طلاب
فرصت شرکت در مسابقه تمدید شد
◻️معاونت پژوهش حوزههای علمیه با هدف شناسایی و عملیاتیسازی ایدههای پژوهشی، فراخوان «ایدهپردازی برای مشارکت اساتید و طلاب دروس آزاد در پژوهش» را برگزار میکند.
🔻 مخاطبان مسابقه:
عموم طلاب، اساتید، پژوهشگران، مسئولان و پرسنل حوزههای علمیه میتوانند با تکمیل و ارسال فرم شرکت در مسابقه [به صورت متن تایپشده (Word)] به آیدی: @helli_fest در پیامرسان ایتا، در این مسابقه شرکت کنند.
◻️ اطلاعات بیشتر: @eidehpardazi
◻️ دانلود فرم ثبتنام: اینجا
◻️ به ایدههای برتر جوایزی اعطا خواهد شد.
◻️ آخرین مهلت ارسال آثار: 30 دی 1402
@eidehpardazi
جشنواره استان البرز در ایستگاه پایانی
شورای علمی جشنواره استانی علامه حلی(ره) البرز صبح امروز شنبه 30 دیماه با حضور دبیر جشنواره کشوری علامه حلی در حال برگزاری است و آثار برتر این استان امروز معرفی خواهند شد.
در پانزدهمین جشنواره علامه حلی(ره) طلاب و اساتید این استان در مجموع با 112 اثر در این رقابت پژوهشی شرکت کرده بودند که پس از ارزیابیهای مرحله مدرسهای و استانی، در این جلسه تعدادی از آثار به عنوان برگزیده مرحله استانی معرفی خواهند شد.
@jhelli_ir | جشنواره علامه حلی
اختتامیه نهمین جشنواره استانی علامه حلی( ره) استان یزد برگزار شد
نهمین جشنواره استانی علامه حلی(ره) یزد روز یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ با برگزاری مراسم تجلیل از ۶۰ طلبه جوان و استاد برگزیده خواهر و برادر حوزه علمیه این استان به کار خود پایان داد.
این مراسم با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین مازنی، دبیر جشنواره کشوری علامه حلی(ره) و با حضور مدیر و مسئولان حوزههای علمیه خواهران و برادران استان و جمعی از طلاب و فضلای یزد برگزار شد.
در بخش دیگری از این مراسم نیز حجتالاسلام والمسلمین محمد فیاضی، معاون پژوهش حوزه علمیه استان و دبیر جشنواره استانی یزد گزارشی از فرایند برگزاری جشنواره در استان ارائه کرد و در ادامه، مهدی مظاهری، کارشناسمسئول جشنواره توضیحاتی در خصوص فراخوان جشنواره شانزدهم و تغییرات صورتگرفته در گروههای علمی و قالب آثار ارائه کرد.
در پایان این مراسم، از منتخبین این جشنواره استانی با اهدای هدایایی تجلیل شد.
@jhelli_ir
هفتمین جشنواره استان سیستان و بلوچستان به ایستگاه آخر رسید
با پایان ارزیابی آثار هفتمین دوره جشنواره استانی علامه حلی(ره) در استان سیستان و بلوچستان، آیین اختتامیه این جشنواره استانی روز پنجشنبه 10 اسفند 1402 با سخنرانی نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه زاهدان در سالن اجتماعات مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) این شهر برگزار شد.
در این دوره، طلاب برادر استان با ارسال 227 اثر در جشنواره مشارکت کردند که پس از انجام سه مرحله ارزیابی در جشنوارههای مدرسهای و سه مرحله ارزیابی در مرحله استانی، در نهایت 20 اثر به عنوان آثار برگزیده استان موفق به راهیابی به مرحله کشوری جشنواره شدند.
@jhelli_ir
اختتامیه جشنواره هفتم زنجان برگزار شد
آیین اختتامیه هفتمین جشنواره علامه حلی(ره) استان زنجان و تجلیل از اساتید و فعالین عرصه پژوهش استان روز سهشنبه 15 اسفند 1402 با حضور مسئولین حوزوی استان و با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین علیرضا مهرانفر، مدرس حوزه و دانشگاه، برگزار شد.
طلاب جوان استان زنجان با ارسال 49 اثر (33 اثر از برادران طلبه و 16 اثر از خواهران طلبه) و اساتید این استان با ارسال 11 اثر 8 اثر از اساتید برادر و 3 اثر از اساتیدخواهر) در این دوره از جشنواره به رقابت پرداختند.
@jhelli_ir
🔹 گزارش آیین اختتامیه هفتمین جــــشنواره عــــــــلامــــه حـــــلّـــــی(ره) زنجان
🏅معاون پژوهش برتر استان
▫️ حجتالاسلام والمسلمین حسین قنبری، معاون پژوهش مدرسه علمیه سید زنجان
🏅اساتید ارزیاب
▫️ حجتالاسلام والمسلمین معصومعلی بیات
▫️ حجتالاسلام والمسلمین مجتبی بیگمحمدی
▫️ حجتالاسلام والمسلمین کریم حسنی
🏅بخش آثار برتر اساتید
▫️ سرکار خانم خدیجه سپهری
🥇حائز رتبه اول
عنوان مقاله | مستثنای صعق در تفسیر عرفانی آیه 68 سوره زمر
🥈حائز رتبه دوم
عنوان مقاله | سریان تجرد در مادیات از منظر ملاصدرا
🥈حائز رتبه دوم
عنوان مقاله | جایگاه حسن فعلی و حسن فاعلی در ارزشمندی اخلاقی افعال از منظر آیتالله مصباح یزدی(ره)
▫️ حجتالاسلام دکتر سید ابوالفضل حسینینسب
🥈 حائز رتبه سوم
عنوان مقاله | ساخت و اعتباریابی پرسشنامه غفلت بر اساس منابع
🏅بخش آثار برتر طلاب جوان
▫️ سرکار خانم کبری جباری
🥈حائز رتبه دوم
عنوان مقاله | کارکرد افعال گفتاری در دراماتیزه کردن ایده ناظر در فیلمنامه با رویکرد دینی
🥈حائز رتبه دوم
عنوان مقاله | بررسی مبانی فلسفی ملا هادی سبزواری در تحلیل موفق
▫️ حجتالاسلام علیرضا کرمی
🥉حائز رتبه سوم
عنوان مقاله | بررسی قضیه تاریخی بحیرا
▫️ حجتالاسلام علیرضا قهرماننیا
🏅حائز رتبه شایسته تقدیر
عنوان مقاله | بررسی ماهیت جنگ نرم از دیدگاه مقام معظم رهبری
▫️ طلبه فاضل، جمشید صیدیوند
🏅حائز رتبه شایسته تقدیر
عنوان مقاله | بررسی انواع و اقسام کلمه ال
@jhelli_ir
راهنمای ثبتنام در جشنواره.pdf
807.8K
فایل راهنمای ثبتنام در شانزدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره)
جشنواره کرمانشاه منتخبین خود را شناخت
مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره علامه حلی(ره) استان کرمانشاه روز دوشنبه 21 اسفند با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین صادق ایرانی، مدیر حوزه علمیه استان کرمانشاه، در مدرسه علمیه امام خمینی(ره) شهرستان سنقر و کلیایی برگزار شد.
طلاب جوان کرمانشاهی با ۱۶۷ اثر و اساتید استان با ۱۲ اثر در این دوره از جشنواره استانی شرکت کرده بودند.
@jhelli_ir
فراخوان شانزدهمین جشنواره علامه حلی آغاز شد
طلاب جوان (زیر 35 سال) حوزههای علمیه برادران و خواهران سراسر کشور [متولدین 1368/01/01 و مابعد آن] تا پایان روز سهشنبه 15 خرداد 1403 فرصت دارند فرایند ثبتنام در این جشنواره را تکمیل نمایند.
همچنین، اساتید حوزههای علمیه [بدون شرط سنی] و منوط به داشتن کد استادی در حوزههای علمیه برادران در سال جاری یا مجوز تدریس در حوزههای علمیه خواهران و جامعةالزهراء(س) در سال جاری، میتوانند در بخش اساتید این جشنواره شرکت نمایند.
آثار ارسالی میبایست در یکی گروههای علمی دوازدهگانه جشنواره شامل:
▫️ تفسیر و علوم قرآنی
▫️ علوم حدیث و درایه
▫️ کلام
▫️ اخلاق و تربیت
▫️ فقه و حقوق اسلامی
▫️ فلسفه و منطق
▫️ اصول فقه
▫️ تاریخ اسلام
▫️ ادبیات و زبانشناسی
▫️ سیاسی و اجتماعی
▫️ اقتصاد و مدیریت
▫️ علوم تربیتی و روانشناسی
باشد. همچنین آثار ارسالی طلاب جوان میبایست در یکی از قالبهای «مقاله»، «کتاب»، «تحقیق پایانی سطح دو» و «پایاننامه سطح سه حوزه یا کارشناسی ارشد دانشگاهی طلاب» باشد. [تحقیق پایانی و پایاننامه در بخش اساتید پذیرفته نمیشود.]
«نقش حوزههای علمیه در راهبردهای فرهنگ عمومی و دینداری جامعه» و «پژوهش و تبلیغ ؛ ابزارها و شیوهها» به عنوان موضوعات بخش ویژه جشنواره شانزدهم است و افرادی که در این موضوع آثار خود را به جشنواره ارسال نمایند از 5 امتیاز ویژه در ارزیابی آثار و در صورت برگزیده شدن، معادل 1.5 برابر جوایز منتخبین بخش عادی جشنواره بهرهمند خواهند شد.
🌐 لینک ثبتنام در جشنواره
🔰 فایل راهنمای ثبتنام
@jhelli_ir
کارگروه مشورتی بررسی فرایندهای جشنواره برگزار شد
در این کارگروه که با حضور تعدادی از مسئولان گروههای علمی و اعضای دبیرخانه جشنواره برگزار شد، پیشنهادات واصله به دبیرخانه جهت بازبینی و اصلاح فرایندهای اجرایی و علمی این جشنواره در مراحل استانی و کشوری بررسی و نظرات اعضای کارگروه در این خصوص دریافت شد.
لزوم رعایت جدول زمانبندی برگزاری سه مرحله مدرسهای، استانی و کشوری جشنواره و بررسی راههای کاستن از زمان انجام هر یک از این مراحل، راهکارهای افزایش دقت در ارزیابی آثار و تأکید بر ثبت نقاط قوت و ضعف آثار در فرمهای ارزیابی از محورهای مهم مباحث این کارگروه بود.
با اتمام مراحل مدرسهای و استانی جشنواره و ارسال آثار برتر استانها، هماکنون ارزیابی آثار در مرحله کشوری پانزدهمین جشنواره علامه حلی(ره) در حال انجام است و فراخوان شانزدهمین دوره جشنواره نیز تا 15 خرداد ادامه دارد.
@jhelli_ir
اختتامیه جشنواره استان گیلان با حضور دبیر جشنواره کشوری
مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره علامه حلی(ره) استان گیلان صبح امروز شنبه ۲۲ اردیبهشت، با حضور نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه رشت، دبیر جشنواره کشوری، مدیران حوزههای علمیه برادران و خواهران استان و جمعی از مدیران مدارس، اساتید و طلاب این استان برگزار شد.
در این مراسم که در حوزه علمیه امیرالمؤمنین(ع) رشت برگزار شد، آیتالله رسول فلاحتی، نماینده ولیفقیه در استان با اشاره به سیره عالمان دین در توأمان داشتن علم و عمل، به دانستن عمیقانه اسلام تأکید کرد و از طلاب و روحانیون خواست در حطیهٔ عمل هم نسبت به رفتار و کردار خود در جامعه مراقبت جدی داشته باشند.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدصالح مازنی، دبیر جشنواره کشوری علامه حلی(ره) نیز در بخشی از این مراسم ضمن اشاره به تدوین نیازسنجیهای پژوهشی استانی و اقتضائات خاص ناظر به نیازها و جغرافیای فرهنگی دینی هر استان، به وضعیت مشارکت طلاب و اساتید استان گیلان در جشنواره علامه حلی(ره) اشاره و بر نقش مثبت طلاب گیلانی در این جشنواره تأکید کرد.
در پایان این مراسم از برگزیدگان و شایستگان تقدیر این جشنواره استانی با اهدای لوح تقدیر و هدایای نقدی تقدیر شد.
@jhelli_ir