رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره:
به دنبال نهادینهسازی پژوهش در حوزههای علمیه هستیم
@jhelli_ir
جشنواره علامه حلی
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره: به دنبال نهادینهسازی پژوهش در حوزههای علمیه هستیم @jhelli_ir
به دنبال نهادینهسازی پژوهش در حوزههای علمیه هستیم
به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ نشست خبری دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) پیش از ظهر امروز ـ یکشنبه 26 اردیبهشت 1400 با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات انجمنهای علمی حوزه در شهر قم برگزار شد.
در ابتدای این نشست، معاون پژوهش حوزه و رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی(ره) اظهار داشت: این جشنواره از سال 87 شروع به کار کرد و فردا دوشنبه آئین اختتامیه دوازدهمین دوره آن برگزار میشود.
حجتالاسلام والمسلمین «ابوالقاسم مقیمی حاجی» افزود: این جشنواره همهساله با همکاری مرکز مدیریت حوزههای علمیه خوهران و جامعةالزهراء(س) و با هدف زمینهسازی و فرهنگسازی و هدایت طلاب جوان برای نهادینه کردن پژوهش و تقویت تحقیق نوقلمان و طلاب جوان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه به دنبال آن هستیم تا پژوهشها در سطوح علمی مختلف حوزه با هدف برطرف کردن نیازمندیهای جامعه باشد، ادامه داد: جشنواره علامه حلی(ره) ابتدا به صورت کشوری و در سالهای بعد در سطح استانی برگزار میشود و در برخی مناطق، جشنواره در سطح مدارس نیز اجرا میشود.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی(ره) با اشاره به اینکه برای نهادینهسازی پژوهش، طرح جامع پژوهش در سطوح مختلف حوزه تعریف شده است، در ادامه گفت: در پایههای مختلف حوزه، پنج نمره به امر پژوهش اختصاص داده شده است. همچنین تحقیق پایانی الزامی شده و یکسری کلاسهای آموزشِ مهارتهای پژوهشی منعقد میشود و به دنبال آن هستیم تا پژوهش در کنار آموزش در حوزهها نهادینه شود.
وی درباره تقویت سطح علمی اساتید حوزه در عرصه پژوهش اظهار داشت: اساتید در پژوهش نقش کلیدی دارند و دورههایی برای تربیت و تقویت علمی اساتید در امر پژوهش برگزار میکنیم. چند سالی است که با برگزاری کارگاههایی، آموزش مهارت پژوهشی را برای اساتید آموزشی راهاندازی کردهایم.
حجتالاسلام والمسلمین مقیمی افزود: برای نهادینه کردن پژوهش، معاونت پژوهش حوزه کانونهای علمی را با محوریت یک استاد و چند طلبه تشکیل داده است. فعالیتهای پژوهشی در این کانونها شکل خواهد گرفت و این امر در آشنایی طلاب با مهارتهای آموزشی کمک میکند و شاهد افزایش کمی و کیفی آثار در جشنواره علامه حلی خواهیم بود.
وی در پایان گفت: 700 کانون علمی در حوزههای علمیه کشور داریم و به دنبال طرح حمایت و ارتقای علمی این کانونها هستیم. بدیهی است که تقویت علمی کانونها به ارتقاء امر پژوهش در حوزههای علمیه خواهران و برادران منجر خواهد شد.
@jhelli_ir
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مازنی: اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) فردا در قم برگزار میشود.
@jhelli_ir
جشنواره علامه حلی
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مازنی: اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) فردا در قم برگزار می
اختتامیه دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی روز دوشنبه در قم برگزار میشود
به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ نشست خبری دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) پیش از ظهر امروز ـ یکشنبه 26 اردیبهشت 1400 با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات انجمنهای علمی حوزه در شهر قم برگزار شد.
دبیر دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) در این نشست اظهار داشت: مراسم اختتامیه این جشنواره فردا با رعایت شیوهنامههای بهداشتی و با حضور تعداد محدودی از برگزیدگان از شهر قم، از ساعت 9 تا 11 در سالن آیتالله شرعی مرکز مدیریت خواهران برگزار میشود و همزمان از برگزیدگان در استانها نیز قدردانی خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر «محمدصالح مازنی» در تشریح آثار دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) گفت: به تفکیک جنسیت، 7554 اثر از خواهران و 8267 اثر از برادران به دبیرخانه جشنواره ارائه شده است. 4119 اثر از گروه اخلاق و تربیت، 3481 اثر از گروه علوم انسانی، 2001 اثر از گروه تفسیر و علوم قرآنی، 1980 اثر از گروه کلام، 1545 از گروه فقه و حقوق اسلامی، 891 اثر از گروه اصول فقه، 799 اثر از گروه تاریخ اسلام، 572 اثر از گروه ادبیات، 234 اثر از علوم حدیث و درایه و 219 اثر از گروه فلسفه و منطق میباشد.
وی افزود: هر چند اولویت ما شرکت آثار طلاب خارجی نیست اما 6 اثر از پاکستان، 5 اثر از افغانستان و یک اثر از تاجیکستان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
دبیر دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی همچنین عنوان کرد: از مجموع 15821 اثر مدرسهای و استانی، 578 اثر برگزیده جشنوارههای استانی بوده که از این تعداد 53 اثر جزء آثار برگزیده جشنواره کشوری انتخاب شد. از آثار برگزیده 27 اثر از بانوان و 26 اثر از برادران بوده است. بر اساس استان، قم با 26 اثر برگزیده اولین استان و اصفهان با 7 اثر دومین استان میباشند.
وی در پایان گفت: از ویژگیهای این دوره تجلیل از دبیرخانههای برتر است که شور و نشاط علمی را در استانها ایجاد کردهاند و فراخوان جشنواره سیزدهم از آبان سال گذشته آغاز و تا پایان خرداد سال جاری ادامه دارد.
@jhelli_ir
ویژهنامه دوازدهمین جشنواره علامه حلی.pdf
6.46M
فایل PDF ویژهنامه دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره)
📡 اخبار مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره)
🔹 بصورت حضوری و مجازی برگزار شد؛
نشست برگزیدگان جشنواره دوازدهم با مسئولان جشنواره
🔸 دوازدهمین دوره جشنواره برگزیدگان خود را شناخت
🔹 آیتالله العظمی مظاهری در پیام به جشنواره علامه حلی:
حیات و رشد حوزههای علمیه در گرو بالندگی و پویایی تحقیقات و پژوهشهای علمی است
🔸 در گزارش دبیر جشنواره مطرح شد؛
با جشنواره علامه حلی(ره) به سوی نخبهپروری
🔹 معاون پژوهش حوزههای علمیه:
پژوهش موتور پیشران در تولید علم است
🔸 مدیر حوزههای علمیه خواهران:
نخبگان و استعدادهای برتر سرمایههای ارزشمند حوزه هستند
🔹 آیتالله حسینی بوشهری:
تلاشها و موفقیتهای حوزه برای خود حوزویان نیز ناشناخته است
📷 گزارش تصویری اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) در خبرگزاری حوزه
@jhelli_ir
برگزیدگان دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) در بخش مقالات سطح یک
💠 سطح یک جشنواره شامل:
▪️ برادران: پایه یک تا سه
▪️ خواهران: ترم یک تا شش دوره عمومی
@jhelli_ir
برگزیدگان دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) در بخش مقالات سطح دو
💠 سطح دو جشنواره شامل:
▪️ برادران: پایه چهار تا شش
▪️ خواهران: دو سال پایانی دوره عمومی و سال اول سطح سه
@jhelli_ir
برگزیدگان دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) در بخش مقالات سطح سه
💠 سطح سه جشنواره شامل:
▪️ برادران: پایه هفت تا نه
▪️ خواهران: دو سال پایانی سطح سه
@jhelli_ir
برگزیدگان دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) در بخش مقالات سطح چهار
💠 سطح چهار جشنواره شامل:
▪️ برادران: پایه ده و درس خارج
▪️ خواهران: سطح چهار
@jhelli_ir
برگزیدگان دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) در بخش تحقیقات پایانی سطح دو
@jhelli_ir
برگزیدگان دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) در بخش پایاننامههای سطح سه
@jhelli_ir