☑️ اطلاعیه
بر اساس تماسهای مکرری که در این چند روز با دبیرخانه جشنواره گرفته شده، یکی از پرتکرارترین دلایلی که خواهرانِ محترم فارغالتحصیل یا در حال فارغالتحصیلی در سطح 3 نتوانستهاند فرایند ثبت اثر خود را تکمیل نمایند این است که بر اساس استعلام از مرکز مدیریت خواهران، دوره آموزشی سطح 3 این مرکز بصورت عادی سه سال (شش ترم) پیشبینی شده و بر همین اساس سامانه جشنواره نیز تنها شش ترم را برای این سطح در نظر گرفته.
با این حال، برخی از خواهران محترمه هنگام تکمیل اطلاعات تحصیلی خود، ترمهای 7 تا 10 را برای سطح 3 انتخاب میکنند و در نتیجه، سامانه جشنواره اجازه ثبت اثر به آنها نمیدهد.
با این توضیح، این دسته از خواهران حتما میبایست ترم شش را به عنوان آخرین ترم تحصیلی خود در سطح 3 انتخاب نمایند.
@jhelli_ir
مهلت ثبتنام در جشنواره تمدید شد
با تصویب شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی(ره)، مهلت ثبتنام در شانزدهمین دوره این جشنواره تا بیستم تیر ماه تمدید شد.
طلاب جوان (زیر 35 سال) حوزههای علمیه برادران و خواهران سراسر کشور [متولدین 1368/01/01 و مابعد آن] تا پایان روز چهارشنبه 20 تیر 1403 فرصت دارند فرایند ثبتنام در این جشنواره را تکمیل نمایند.
همچنین، اساتید حوزههای علمیه بدون لحاظ شرط سنی و منوط به داشتن کد استادی در حوزههای علمیه برادران در سال جاری یا مجوز تدریس در حوزههای علمیه خواهران و جامعةالزهراء(س) در سال جاری، میتوانند در بخش اساتید این جشنواره شرکت نمایند.
🌐 لینک ثبتنام
🔰 فایل راهنمای ثبتنام در سامانه جشنواره
@jhelli_ir
در گفتگو با مهر مطرح شد؛
ارزیابی 10775 اثر طلاب جوان در جشنواره پانزدهم
مهدی مظاهری در گفتگو با خبرگزاری مهر به جزئیات برگزاری پانزدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) پرداخت و اظهار کرد: در این دوره، طلاب جوان زیر 35 سال 10775 اثر به دبیرخانههای جشنواره ارسال کردند که شامل 8976 مقاله، 293 کتاب، 1103 تحقیق پایانی و 403 پایاننامه است.
📎 متن کامل خبر در خبرگزاری مهر
@jhelli_ir
گزارش کار مدرسه علمیه آخوند(ره).pdf
1.5M
گزارش برگزاری جشنواره مدرسهای علامه حلی در مدرسه آیتالله آخوند همدان
مدرسه علمیه آیتالله آخوند(ره) همدان با دریافت و بررسی علمی 89 اثر در شانزدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) کار خود را به اتمام رساند.
در این دوره، پس از حذف 69 اثر در ارزیابیهای اجمالی، تعداد 24 اثر به ارزیابی تفصیلی اول، 17 اثر به ارزیابی تفصیلی دوم و 2 اثر به ارزیابی تفصیلی سوم ارجاع شد که ماحصل این ارزیابیها، معرفی 12 اثر منتخب و ارسال این آثار به رقابت مرحله استانی جشنواره بود.
@jhelli_ir
برگزیدگان پانزدهمین دوره جشنواره در مسیر انتخاب
نخستین جلسه شورای علمی جشنواره علامه حلی(ره) به منظور انتخاب برگزیدگان نهایی مرحله کشوری پانزدهمین دوره این جشنواره روز گذشته با حضور تمامی اعضاء در قم برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، حجتالاسلام والمسلمین محمدصالح مازنی، دبیر جشنواره، گزارشی از فرایند جلسات گروههای علمی جشنواره و ارزیابیهای انجام شده در دبیرخانه مرکزی ارائه کرد.
در ادامه، آثار کاندیدای برگزیدگی در گروه علمی «اخلاق و تربیت» بررسی و در مورد این آثار تصمیمگیری شد. ادامه بررسی آثار در یازده گروه علمی دیگر، در جلسات بعدی شورا پی گرفته خواهد شد.
شورای علمی جشنواره شامل شخصیتهای حقوقی و حقیقی زیر میباشد:
1. حجتالاسلام والمسلمین ابوالقاسم مقیمی حاجی، معاون پژوهش حوزههای علمیه و رئیس شورا؛
2. حجتالاسلام والمسلمین محمدصالح مازنی، دبیر جشنواره و دبیر شورا؛
3. پنج نفر از پژوهشگران برجسته حوزوی شامل:
ـ حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا رضایی اصفهانی
ـ حجتالاسلام والمسلمین احمد دیانی
ـ حجتالاسلام والمسلمین حسین حجامی
ـ حجتالاسلام والمسلمین ولی هاشمپور
ـ حجتالاسلام والمسلمین سید کاظم سیدباقری
4. رؤسای گروههای علمی دوازدهگانه جشنواره، حسب مورد.
@jhelli_ir
✅ برگزار میشود؛
آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره علامه حلی(ره)
مراسم تقدیر از برترین آثار پژوهشی طلاب جوان و اساتید حوزههای علمیه، با سخنرانی آیتالله اعرافی، مدیر حوزههای علمیه و با حضور فضلا و پژوهشگران جوان حوزوی برگزار میشود.
📆 زمان: پنجشنبه 3 آبانماه ـ ساعت 9 الی 12 صبح
📌 مکان: قم، ابتدای بلوار امین، سالن همایشهای مدرسه علمیه معصومیه(س)
پخش زنده اینترنتی مراسم:
http://livehowzeh.ir/tv
@jhelli_ir
در اهواز برگزار شد؛
کارگاه وحدت رویه ارزیابی آثار و آموزش سامانه
کارگاه آموزش کار با سامانه و وحدترویهض اساتید ارزیاب نهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) استان خوزستان برگزار شد.
در این کارگاه اساتید ارزیاب مدارس علمیه اهواز به صورت حضوری و اساتید شهرستان ها به صورت مجازی و آنلاین حضور داشتند.
در بخش اول این کارگاه، نحوه ورود به پنل کاربری و دریافت آثار و ثبت ارزیابیها آموزش داده شد.
در ادامه، آییننامه ارزیابی مقالات به صورت کامل تبیین گردید و تذکرات لازم داده شد. در پایان نیز با مرور محتوای فرمهای ارزیابی، نکات مهم مورد گفتوگو قرار گرفت و به پرسشهای اساتید پاسخ داده شد.
این کارگاه به همت معاونت پژوهش استان خوزستان و با حضور بیش از 40 نفر از اساتید ارزیاب به صورت حضوری و مجازی به مدت 2 ساعت در محل سالن اجتماعات مدیریت حوزه استان خوزستان برگزار شد.
@jhelli_ir
نشست خبری جشنواره پانزدهم برگزار شد
نشست خبری مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره علامه حلی(ره) صبح روز سهشنبه با حضور معاون پژوهش حوزههای علمیه و دبیر جشنواره برگزار شد.
برای خواندن متن کامل گزارش این نشست در خبرگزاری حوزه به همراه برخی نمودارها و تصاویر مربوط، ایــنــجــــــا را لمس کنید.
@jhelli_ir
ویژهنامه پانزدهمین جشنواره منتشر شد
سخن دبیر، مصاحبه با معاون پژوهش حوزههای علمیه و رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره و یک عضو شورای علمی جشنواره و مقاله «سیر تطوّر جشنواره علامه حلّی(ره) از نخستین دوره تا کنون» از جمله بخشهای این ویژهنامه 120 صفحهای است.
گزارشهای نموداری پانزدهمین جشنواره علامه حلی و دومین جشنواره پژوهشی اساتید حوزههای علمیه، اسامی منتخبین این دو جشنواره، دبیرخانههای برتر این دور و فهرست آثار راهیافته به ارزیابی تفصیلی از دیگر بخشهای این ویژهنامه میباشد.
برای دریافت فایل این ویژهنامه ایـنـجـــــــــا را لمس کنید.
@jhelli_ir