♨️ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه
موافق: ۲۴۷ رای
🔹️ رای اعتماد مجلس را کسب کردند.
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
♨️ عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی
موافق: ۱۹۲ رای
🔹️ رای اعتماد مجلس را کسب کردند.
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
♨️ سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات
موافق: ۲۶۱ رای
🔹️ رای اعتماد مجلس را کسب کردند.
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
♨️ امین حسین رحیمی وزیر دادگستری
موافق: ۲۶۸ رای
🔹️ رای اعتماد مجلس را کسب کردند.
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
♨️ ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
موافق: ۲۶۴ رای
🔹️ رای اعتماد مجلس را کسب کردند.
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
♨️ علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش
موافق: ۲۶۸ رای
♨️ محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی
موافق: ۱۶۳ رای
♨️ احمد میدری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی
موافق: ۱۹۱ رای
♨️ غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی
موافق: ۲۵۳ رای
🔹️ رای اعتماد مجلس را کسب کردند.
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
🔴 در انگليس چه ميگذرد!
✍ محمدكاظم انبارلويي
هفته گذشته دو خبر مهم در سپهر رسانههاي انگليس بيش از اخبار ديگر برجسته بود.
1- خبر كشته شدن سه هزار نفر از شهروندان انگليسي به دليل تزريق خونهاي آلوده به مردم !
اين خونها از آمريكا وارد شده بود كه از معتادين و زندانيان پرخطر گرفته شده بود.
همين خبر حاكي است 30 هزار نفر از مردم انگليس به دليل اين خونهاي آلوده به بيماريهاي صعبالعلاج مبتلا شدند. نخستوزير انگليس قول پرداخت 12 ميليارد دلار به خسارت ديدگان اين حادثه را رسانهاي كرد!
2- رسانههاي انگليس گزارش كردند در شهر ساوت پورت انگليس روز 29 ژوئيه يك مهاجر 17 ساله با چاقو به كودكان حمله كرده طي آن 3 كودك كشته و 10 نفر ازجمله 8 كودك زخمي شدند. با اين حادثه گروههاي بهاصطلاح راست افراطي به خيابانها ريختند با حمله به مساجد، خانهها و محل كار ، خودروهاي متعلق به مهاجرين حملهور شدند و با پليس درگير شدند. درگيريها در اين شهر به سرعت به شهرهاي ديگر كشيده شد و صدها نفر دستگير و دهها نفر مجروح و ميلياردها پوند خسارت وارد شد. شهردار لندن وسط اين معركه مصاحبه كرد و گفت : خانوادهها ميترسند بچههاي خود را به مدرسه بفرستند.
چند سؤال كليدي بيپاسخ در رابطه با اين دو خبر مطرح است :
الف- آمريكاييها با صادرات خونهاي آلوده باعث مرگ يا بهتر بگوييم قتل عام 3 هزار نفر و مجروح شدن 30 هزار نفر شدند درست مثل بخشي از تلفات يك جنگ تمام عيار!
عكسالعمل مردم و دولت انگليس نسبت به دولت آمريكا چه بود؟ هيچ!
ب- خسارت را آمريكاييها به انگليسيها زدند، اما دولت انگليس با برآورد 12 ميليارد دلار خسارت گفته من اين خسارت را ميپردازم كه تا حالا هم نپرداخته است!
ج- مردم انگليس به خاطر مرگ مشكوك سه كودك شهر ساوت پورت به خيابانها ريختند همه چيز را به آتش كشيدند. پليس انگليس بيش از هزار نفر را دستگير كرد و بدون اعلام وضعيت فوقالعاده در برخي شهرها تقريبا حكومت نظامي برقرار كرد.
سؤال اين است مرگ اين سه نفر كه معلوم نيست توسط چه كسي يا كساني صورت گرفته اينهمه عكسالعمل خشن و خونين داشته اما مرگ سه هزار نفر هيچ اعتراض خياباني و حتي عكسالعملي از سوي قربانيان در كف خيابان ديده نميشود ! چرا ؟
د- چرا در رسانههاي انگليس و فضاي مجازي صدا و تصوير اعتراض قربانيان سه هزار نفر و مجروح شدن 30 هزار نفر به خاطر تزريق خونهاي آلوده ، شنيده و ديده نميشود ! اما صداي آن سه قرباني با ضريب بالا در رسانهها منجر به يك درگيري تمام عيار خياباني ميشود ؟!
هـ – آیا بزرگ كردن حادثه دوم براي كوچك كردن حادثه اول يك تردستي رسانهاي نبوده است ؟!
و اين تردستي در سپهر رسانههاي انگليس چگونه صورت گرفته است؟!
آيا سكوت در برابر كشتار سه هزار نفر و اعتراض براي كشته شدن سه نفر ، مخاطب رسانه در انگليس را به اين نتيجه نمي رساند خبر دوم كار خود دولت انگليس براي مشغولسازي افكار عمومي و پنهانسازي جنايت آمريكاييها بوده است ؟!
و- وسط اين معركه نقش بيبيسي فارسي و بيبيسي انگليسي براي مديريت اين دو خبر و اثرگذاري اين دو حادثه در ذهن مخاطب در داخل انگليس و بيرون از آن چيست؟ بايد به مديران اين دو رسانه كليدي در انگليس تبريك گفت وظايف خود را خوب ميدانند و آنها از دل اين دو حادثه نفرت عليه مسلمانان و پناهندگان و مهاجرين استخراج كردند و نگذاشتند نطفه نفرت عليه آمريكا به خاطر كشتار سه هزار نفر در ذهن مردم شكل بگيرد چه برسد به اينكه منجر به يك شورش خياباني شود !!
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 لحظه واژگونی اتوبوس زائران پاکستانی در استان یزد
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
💠 بخشی از جریان نو «اصولگرایی» چون ذهنیتشان از مردم، طبقاتی و منحصر در طبقه متوسط کلانشهری است، واقعاً به این نتیجه رسیدهاند که:
مردم بیشتر به ارزش هایی تمایل دارند که جریان «اصلاحات» آنرا نمایندگی میکند و ما هم برای اینکه به مردم نزدیک شویم باید خودمان را به آن ارزش ها نزدیک کنیم و صد البته ظاهر اصولگرایانه خود را هم حفظ کنیم!.
🔻لذا در کمال تعجب میبینیم که در نزد آنها، همان چیزی معیارِ کارآمدی میشود که مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی بر اساسِ آن،کسی مثل «کرباسچی» را فردی کارآمد میدانست.
🔻مایه أسف آنجاست که چنین اعتقادی ناخودآگاه به بدنه جامعه انقلابی و حزباللهی هم سرایت کرده و در موسم انتخابات خودش را نشان میدهد.
✍️روح الله شمسی کوشکی
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
🔴دوستی نکته دقیقی نوشته بود، شما هم بخوانيد 👇
🔹با برچسب افراطی! که طراحی جریان اصلاحات بود، خودمان به دست خودمان جریان انقلابی را ذبح کردیم و امروز هم میوهاش چیده شد.
حالا دوستان راهبردی نویس! و مطلع! بروند هی سر مصادیق بحث کنند که فلانی خبر داریم خودش شِبه عدالتطلب یا ریزشی هست، نتیجه این شد که امروز از لحاظ جریانی، جنگ را باختیم.
طرف مقابل طیفهای رادیکال خودشان را طرد نمیکنند و آنها را سرمایه اجتماعی خودشان میدانند. اما ما عناصر خوب و مستعد خودمان(البته ضعفهایی هم دارند) را بی آبرو کردیم.
پ.ن: بله مسئله امروز ما همین عدم تشخیص آثار مواضعمان است، مواضعی که ابراز عمومیشان، خون تازه به رگهای جریان غربگرایی است. یک نمونه همین حمایت بیچون و چرای برخی افراد شاخص رسانهای جریان نواصولگرایی، از کابینه پزشکیان و حمله شدید همینها به نمایندگان منتقد کابینه در مجلس بوده، تا جایی که امروز هرچه رئیس جمهور بیشتر از رهبری هزینه میکرد، صدای سوت و کف نمایندگان بیشتر بلند میشد، جز همان معدود نمایندگان انقلابی که بهشان برچسب افراطی و متحجر زدند..
تا جایی که وقتی کابینه پزشکیان 100% تأیید شد، آشنا اینگونه حزباللهیها رو خطاب قرار داد.
✍سید بدون سانسور
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر سهیلا سامی هستن از شاگردان پرفسور سمیعی؛
+جراح نخبه مغز و اعصاب؛
+که حدود ۱۰۰۰ عمل جراحی موفق تو آلمان انجام داده؛
+توی ۳۵۰۰ جراحی هم بعنوان دستیار و جراح حضور داشته
+حافظ بخشی از قرآن
+به ۴ زبان مسلطه
+و توی آلمان جایگاه مهمی داشته و یک پزشک معروف و حاذق بوده
دکتر سامی بعد از سالها کسب تجربه به ایران برگشت تا تو ایران خدمت کنه.
وطنپرست این شکلیه دوستان
🗣 آدم
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen
🌴 اهمیت اربعین و پیاده¬روی برای آن
✅ بعضی از محققین برقراری سنت پیاده¬روی اربعین سید الشهدا(ع) را در سال 62هجری ـ یک سال بعد از شهادت امام حسین(ع)ـ یکی از مهمترین زمینههای برانگیختن شور اجتماعی با رویکرد مذهبی و احیای سنت شهادت و اسلام از سوی اهل بیت(ع) می¬دانند.
✅ اینکه اربعین که مصادف با بازگشت خاندان امام حسین(ع) از سفر طولانی کوفه به شام و شام به کربلا یا مدینه و حضور جابر بن عبدالله و عطیه کوفی به عنوان اولین زائر در کربلا به سال 61 یا 62 هجری اتفاق افتاده باشد، در میان محققین و پژوهشگران حوزة دین و تاریخ اسلام به ویژه تشیع اختلاف نظر وجود دارد. در این موضوع تحقیقات و تألیفاتی با موضوع اربعین اول یا دوم توسط متأخیرین و متقدمین انجام گرفته است. در این زمینه دو دیدگاه اساسی وجود دارد.
✅ دیدگاه نخست: پژوهشگران و عالمانی که معتقدند با توجه به طولانی بودن مسیر کربلا به کوفه، کوفه به شام و برگشت از شام به کربلا، خستگی راه، مرکب¬های نامناسب و... از لحاظ ظاهری و منطقی شدنی نیست و کاروان اسرا نمی¬توانستند در سال 61هجری در کربلا باشند این گروه عبارتند از: شیخ مفید، شیخ طوسی، علامه حلی، علامه مجلسی، میرزا حسین نوری، میرزا ابوالحسن شعرانی، شیخ عباس قمی، شهید مرتضی مطهری، دکتر سیدجعفر شهیدی و....
✅ دیدگاه دوم: گروه دیگر از پژوهشگران هم بر این باورند که اهل بیت امام حسین(ع) در اربعین سال 61هجری از شام به کربلا برگشته و همراه با جابر و عطیه به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) نایل آمده¬اند. این گروه عبارتند از: ابومخنف، سید مرتضی علم الهدی، ابوریحان بیرونی، شیخ طبرسی، سبط بن جوزی، سید بن طاووس، ابن نما حلی، سید محسن امین عاملی، سید عبدالرزاق مقرم، سید محمد علی قاضی طباطبایی [ایشان کتاب اربعین اول را در این باره تحقیق و تدوین کرده است]، شیخ بهایی و...
✅ هر یک از این گروه¬ها برای اثبات نظر و دیدگاه¬شان دلایل و مستنداتی را ارائه کرده¬اند. بعضی تعداد مسیرها، نقشة دقیق جغرافیایی منطقه و مسیر رفت و برگشت، منزل¬ها و توفقگاه¬ها در طول مسیر، مدت زمان توقف کاروان اسرا در کوفه و شام را با توجه به احادیث، متون تاریخی و مقاتل بررسی و به عنوان شاهد استفاده کرده¬اند.
✅ برای نمونه، ابوریحان بیرونی در کتاب «آثار الباقیه» در مورد اربعین گزارش قابل توجهی ارائه داده است. ابوریحان مینویسد که در روز ۲۰ ماه صفر ـ سال 61 هجری ـ سر امام حسین(ع) به بدن ایشان ملحق شد و در مکان شهادت دفن شدند. از این رو زیارت اربعین نیز در این روز به سنتی تبدیل شد و آنان ۴۰ نفر از اهل بیت(ع) بودند که پس از بازگشت از شام، قبر امام(ع) را برای نخستین بار زیارت کردند. به عقیده او این زیارت مبنای شکلگیری سنت زیارت اربعین در گذشته تمدن اسلامی بوده است. (الآثار الباقیة عن القرون الخالیة، ص 331)
✅ در سال¬های اخیر راهپیمایی اربعین به¬عنوان نماد اتحاد بین شیعیان از ملت¬ها، نژادها و گرایشات گوناگون شده است. البته حضور پیروان سایر ادیان از جمله مسیحیان و همچنین تعداد زیادی از فرق اهل سنت در کنار شیعیان نیز بر جلوة جهانی آن افزوده است.
✅ وبگاه¬های مختلف مانند ویکی¬پدیا و... در بازتاب جهانی این حرکت الهی و تعداد شرکت کنندگان آن با ارائة مستنداتی معتقدند بعد از تشییع امام خمینی(ره) تعداد حاضران در راهپیمایی اربعین از لحاظ حضور مردمی در جهان بی¬نظیر است.
👈 دعا کنیم و خالصانه از خدای مهربان بخواهیم که نام و یاد ما را هم در فهرست زائران اربعین حسین(ع) ثبت و ضبط کند و از فیض¬های معنوی آن بهره¬مند سازد. آمین یا رب العالمین.
با ارادت محمود یعقوبی الیزه
_ 🇮🇷🇮🇷 جهاد تبیین 🇮🇷🇮🇷_
@jihadTabeen