هدایت شده از KHAMENEI.IR
✏️ رهبر انقلاب: مناظرات انتخابات در چهارچوب شرعی و دینی باشد. اظهارات نباید منتهی بشود به ایجاد دشمنی. ۱۳۸۸/۳/۱۴
📥 نسخه قابل چاپ
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✏️ رهبر انقلاب، صبح امروز: فرض بر این است که همهی این آقایان ایران را و جمهوری اسلامی را دوست دارند؛ فرض این است دیگر؛ میخواهند رئیس در این نظام و در این کشور باشند، برای این مردم [کار کنند].
👈 جوری صحبت بکنند که دشمن را خوشحال نکند. ۱۴۰۳/۴/۲
📥 نسخه قابل چاپ
💻 Farsi.Khamenei.ir
#روایت_اول
*🔰 بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه*
2 تیر 1403
1️⃣ دستگاه قضا از جمله نهادهای حساس انقلاب است که تاکنون *شهدای زیادی* را در کسوت رئیس یا مسئولان ردهبالای این نهاد، تقدیم انقلاب اسلامی کرده است. خوب است در قالب یک *مجموعه پوستر یا فتوکامنت،* زندگی، شهادت و نیز شاخصههای برجستۀ شهدای مذکور مرور شود.
*2️⃣ نگاهی آماری مبتنی بر نمودار به فرازوفرود شاخصهای مهم قضایی* طی سالهای گذشته تا کنون تا معلوم شود که کدام یک از این شاخصها، وضعیتی روبهجلو داشته و کدام یک پسرفت؟ شاخصهایی چون: مدت زمان رسیدگی به پروندهها، استحکام و اتقان احکام دادگاههای بدوی، کاهش یا افزایش گزارشها و شکایات به سازمان بازرسی کل کشور، سرعت رسیدگی به پروندههای دارای بازداشتی (طولانیشدن مدت بازداشت موقت افراد) و...
3️⃣ به توجه به فرمایش معظمله که «افکار عمومی، [باید] قوه قضائیه را عدالتخانه و مرکز احقاق بدون ملاحظه حقوق بداند...»، خوب است مبتنی بر *نظرسنجیهای دورهای* (از گذشته تا به امروز)، میزان محبوبیت دستگاه قضا و رضایتِ مردمی از عملکرد آن در ادوار مختلف بازنمایی شود تا مخاطب در جریان فرازوفرود سرمایۀ اجتماعی قوۀ قضائیه قرار گیرد.
4️⃣ در صورت امکان، با استفاده از *تحلیل محتوای بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان دستگاه قضا،* از گذشته تا امروز، مشخص شود که معظمله، در هر دوره بر کدامیک از واژگان و مفاهیم مرتبط با دستگاه قضا بیشتر تمرکز داشتهاند تا نتیجتاً معلوم شود که مطالبۀ اصلی معظمله از قوه، در هر دوره چه بوده است؟ همین کار را میتوان به صورت *ابر کلمات* نیز استخراج کرده و نمایش داد.
5️⃣ در صورتی که دادههایش موجود است، میزان کنشگری دستگاه قضا در امر تقویت *«دیپلماسی قضایی»* بررسی و ارزیابی شود. این ارزیابی هم میتواند کمّی و هم کیفی صورت پذیرد.
6️⃣ نظر به *هشدار رهبر انقلاب به قضات برای استناد نکردن به مبانی حقوق بشری غربی و در مقابل، استناد به قوانین داخلی،* شایسته است در قالب مثال هایی ساده و ملموس و البته واقعی (پس از مشورت با قضات یا وکلای خبره)، مصادیق مختلفی دال بر تأیید این فرمایش معظمله بازگو شود؛ مثلاً فلان پروندۀ قضایی، اگر قرار بود مبتنی بر مبانی حقوق بشری غربی دادرسی شود، قطعاً به ضرر شهروند ایرانی میشد یا... خروجی میتواند در قالب *مجموعه مصاحبه با برخی قضات و وکلا یا تولید مجموعه پادکست* با همین مضمون، البته با نریشنی ساده و جذاب باشد.
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
جبهه رسانهای لرستان
*چهله زیارت عاشورا* متن و صوت B2n.ir/z34815🔗 روز سیام ✅ شروع: ۱۴٠۳/٠۳/٠۴ پایان: ۱۴٠۳/٠۴/۱۳ ــــــــ
*چهله زیارت عاشورا*
متن و صوت B2n.ir/z34815🔗
روز سیویکم ✅
شروع: ۱۴٠۳/٠۳/٠۴
پایان: ۱۴٠۳/٠۴/۱۳
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔗https://eitaa.com/jlorestan/2114
انشاءﷲ روزی یک مرتبه زیارت عاشورا بخوانیم به این نیت که رئیس جمهور انقلابی و عزیزی چون شهید رئیسی نصیب مردم و انقلاب بشود🤲
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#نشر_حداکثری #چهله
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
🔘مقایسه نظرات نامزدهای ریاست جمهوری در حوزه «حجاب»
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
🔘مقایسه نظرات نامزدهای ریاست جمهوری در حوزه فیلترینگ
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
🔘رئیس مرکز تحقیقات صدا و سیما:
🔹اگر شرایط به همین منوال پیش برود، به احتمال زیاد انتخابات به دور دوم کشیده میشود.
🔹 نزدیک ۲۰ میلیون نفر مناظره ی اول را دیدهاند.
🔹 درصد بالایی از افرادی که گفتهاند رای میدهیم هنوز تصمیم نگرفتهاند به چه کسی رای بدهند.
🔹 در اغلب نظرسنجیها ۳ نامزد خیلی به هم نزدیک هستند.
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
💠 رصد راهبردی #انتخابات
🔴 مهمترین گزارههای راهبردی اندیشکدههای خارجی دربارۀ انتخابات ایران
3تیر1403
🔍 انتخابات ریاستجمهوری ایران، اندیشکدهای خارجی را بر آن داشته تا تحلیلها و گزارشهای اختصاصی خود را دراینباره به رشتۀ تحریر درآورند. آنچه در پی آمده، اهم گزارههای راهبردی اندیشکدههای غربی از قبیل «شورای آتلانتیک»، «بنیاد کارنگی»، «انستیتو خاورمیانه»، «انستیتو واشنگتن»، «شورای روابط خارجی آمریکا» و... دربارۀ انتخابات پیش رو در ایران است. شایان ذکر است که *اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما هیچگونه مسئولیتی در قبال گزارشهای تحلیلی و نظرات کارشناسان اندیشکدههای مزبور ندارد.*
1️⃣ دو روند کلیدی در انتخابات جمهوری اسلامی وجود داشته که در داخل ایران به استراتژی *«شُل کن، سفت کن»* معروف است. این روندها که از زمان رهبری آیتالله خامنهای شروع شده، به بازههای هشتسالۀ حکومت محافظهکاران و اصلاحطلبان (عملگرایان) اشاره دارد.
2️⃣ بهمدت هشت سال، *ظلم داخلی و خصومت با جهان آزاد افزایش مییابد* تا پایگاه محافظهکار نظام، وضعیت خود را ساماندهی کند. هشت سال بعد، *آزادیهای اجتماعیِ محدود و اصلاحات تدریجیِ کنترلشده در دستور کار قرار میگیرد.* لفاظیها در حوزۀ سیاست خارجی ملایمتر میشود تا ازطریق رفع تحریمها، فشار خارجی بر نظام کاهش یابد.
3️⃣ مرگ [شهادت] ناگهانی ابراهیم رئیسی، این روند را مختل کرد. از سوی دیگر، جمهوری اسلامی احساس میکند که این دوره نیازی به تکرار بازی براساس الگوی پیشین نیست. *در داخل، اصلاحطلبان و اعتدالگرایان دیگر قادر نیستند پایگاه مردمی خود را بسیج کنند.* در صحنۀ بینالمللی نیز معروف است که در ساختار سیاسی ایران، نهاد ریاستجمهوری یک دستگاه سیاستگذار و تصمیمگیرنده نیست.
4️⃣ روند دوم این بوده که *در ایران افراد شناختهشده و محبوب هرگز شغل ریاستجمهوری را به دست نمیآورند.* رفسنجانی آخرین رئیسجمهوری بود که هم در داخل و هم در خارج از ایران شناخته شده بود. او بهنوبۀ خود، یک انقلابی برجسته نیز بود. خاتمی، احمدی نژاد، روحانی و [شهید] رئیسی پساز نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری به شهرت رسیدند.
5️⃣ هیچ کس در جمهوری اسلامی بیش از دو دورۀ متوالی نمیتواند رئیسجمهور شود. نمونۀ بارز این امر، هاشمی رفسنجانی است که سال 2005، در یک انتخابات مهندسیشده، به احمدینژاد باخت و سال 2013 نیز رد صلاحیت شد. *رهبر ایران نگران آن است که چهرههای تثبیتشده جنبشهایی را در ساختار نظام ایجاد کنند.* از نظر او، اگر این افراد بیشاز حد معین در قدرت بمانند، بهخاطر کسب محبوبیت و همچنین اطلاعاتی که از نحوۀ عملکرد نظام به دست میآورند، ممکن است او را بهچالش بکشند.
6️⃣ وقتی نوبت به ورود اصلاحطلبان به قدرت میرسد، لایههای پنهان قدرت در ایران، *چهرههای کمتر شناختهشده و غیرکاریزماتیک* را ترجیح میدهند. خاتمی یک زمانی دفتر خود را *«پیاده نظام سیستم»* توصیف کرده بود.
7️⃣ احمدینژاد یک دشمن سرسخت برای نظام بود که به او آزادیِ عمل غیرمعمول داده شد! دلیل این آزادی آن بود که نظام پس از پیروزی او در انتخابات تقلبی سال 2009 و پدید آمدن جنبش سبز، پایگاه مردمی خود را پشت سر احمدینژاد جمع کرد. *این امر، او را به قدرت بیسابقهای رساند؛* قدرتی که علیرغم عصیانهایش علیه نظام، به او در برابر خشم رهبر ایران مصونیت بخشیده است.
8️⃣ در مقایسه با کشورهایی مانند آمریکا، در ایران، همهچیز وارونه است. *طبقۀ سیاستگذار و تصمیمگیر در این کشور، غیرانتخابی است. این طبقه، «دولت دائمی» را تشکیل میدهد،* درحالی که بوروکراتها برای اجرای سیاستهای این دولت خود را در معرض انتخاب مردم قرار میدهند. مقامات منتخب تنها میتوانند با برخی شیطنتها، برای سیاستگذاران در دولت دائمی دردسر ایجاد کنند.
9️⃣ دولتهای دموکرات در آمریکا حتی اگر یک محافظهکار در ایران بر سر کار بیاید، به جمهوری اسلامی فضایی برای تنفس (زنده ماندن) میدهند. مذاکرات هستهای از زمانی که باراک اوباما و احمدینژاد در مارس 2013 روی کار آمدند آغاز شد. *اما جمهوریخواهان حتی اگر یک میانهرو رئیسجمهور ایران شود، فشار را افزایش خواهند داد.* استراتژی «فشار حداکثری» در دورۀ ریاستجمهوری روحانی در سال ۲۰۱۸ آغاز شد.
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
🔘داده های فضای مجازی پیرامون نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری
بازه زمانی: 02 الی 03 تیرماه 1403(24 ساعت گذشته)
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
🔘از سفرها تا وعدههای نامزدهای ریاستجمهوری
🔹جلیلی در سفر به اصفهان از آب زاینده رود و در خوزستان از حل مشکلات مردم گفت.
🔹قالیباف در جمع مردم کرج توفیقات و ناکارامدیها را در کشور ناشی از نوع مدیریت خواند ودر قم به دیدار علما رفت.
🔹پزشکیان در مجمع کار آفرینان ایران برای نجات اقتصاد ایران از آنها استمداد طلبید و حضور در گردهمایی فعالان بخش کشاورزی و صنعت غذا از دیگر برنامههای این کاندیدا بود.
🔹حجت الاسلام پور محمدی در مجمع کارآفرینان ایران گفت کارآفرینان و سرمایهگذاران خادمان کشور هستند و بعد در نشست خبری در خبرگزاری تسنیم گفت من وکیل مدافع دولتها نیستم.
🔹زاکانی در اجتماع جامعه ورزش و جوانان در سالن حجاب تهران نوع توزیع امکانات در ایران را ناعادلانه خواند.
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
🔘اهم محور واکنش جریانات پیرامون انتخابات
🗓 بازه ساعت 1 بامداد تا 8 صبح
🔵اصولگرا
1️⃣ هشدار پیرامون هزینه های سنگین داخلی و خارجی از رویکرد قوم گرایی در سفر های انتخاباتی پزشکیان
2️⃣ بازتاب عکس سفر استانی جلیلی به اصفهان و استقبال گردم مردم از وی
3️⃣ انعکاس گلایه قاضیزاده هاشمی از تکرار سوال حضور و عدم حضور نامزدها تا پایان انتخابات و نقض بیطرفی صداوسیما
4️⃣ انتقاد جریان اصولگرا از امیدبخش نبودن نطق های انتخاباتی نامزدها
5️⃣ واکنش های مثبت به اظهارات قالیباف در جمع مردم زنجان
6️⃣ بازنمایی بخش های حاشیه ساز مستند انتخاباتی زاکانی و قالیباف
🟡اصلاح طلب
1️⃣ اعتقاد کاربارن اصلاحات به امکان تشکیل حزب از سوی محمد جواد ظریف برای نمایندگی نیروی های سیاسی مستقل
2️⃣ فضاسازی از ادعای واهمه جریان اصولگرا از روی کار آمدن اندیشه های ظریف در دولت بعدی
3️⃣ القای زیر 50 درصد بودن آمار مشارکت مردم در انتخابات و ادعای بالا بودن رای پزشکیان
4️⃣ هشدار حسام الدین آشنا به قشر خاکستری از عدم شرکت در انتخابات و میدان دادن به پیروز شدن جریان اصولگرا
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
🔘اهم محورهای نظرات کاربران توییتری پیرامون مواضع اخیر انتخاباتی محمدجواد ظریف
بازه زمانی: از ساعت 8 الی 14
🔘نظرات مثبت
1️⃣اقتدار بخشی به ظریف در پی سخنرانی وی در میان مردم کاشان
2️⃣برجسته سازی عبارت «مگر آبرویم را میخواستم به گور ببرم؟ باید همینجا خرجش کنم!» توسط ظریف در گفتگوی کلاب هاوسی ایشان
3️⃣حمایت از سخنان جواد ظریف در جمع مردم کاشان با بیان آنکه حرف دل مردم را گفته است
4️⃣تحسین نوع تفکر سیاسی محمدجواد ظریف
🔘نظرات منفی
1️⃣اعتقاد به فروپاشی تصویر برساخته شده از یک دیپلمات در پی حواشیِ سخنرانی جواد ظریف در میان مردم کاشان و گرگان
2️⃣باورپذیری تلاش های مکرر ظریف برای خرید رای به نفع مسعود پزشکیان به منظور مقابله با شکست در برابر سعید جلیلی
3️⃣ابراز غم و اندوه نسبت به احتمال حضور یافتن جواد ظریف در دستگاه دیپلماسی کشور در صورت ریاست جمهوریِ پزشکیان
4️⃣برچسب زنی به ظریف تحت عنوان «تشنه قدرت»
5️⃣هجمه علیه محمدجواد ظریف با اعتراض به بلند کردن صدا توسط ایشان در برابر منتقدان داخلی و کرنش کردن در برابر دشمن خارجی
6️⃣دروغگو خطاب کردن ظریف به دنبال اظهارات ایشان پیرامون وارد کردن واکسن کرونا در ابتدای دولت شهید رئیسی
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
جبهه رسانهای لرستان
*چهله زیارت عاشورا* متن و صوت B2n.ir/z34815🔗 روز سیویکم ✅ شروع: ۱۴٠۳/٠۳/٠۴ پایان: ۱۴٠۳/٠۴/۱۳ ــــــ
*چهله زیارت عاشورا*
متن و صوت B2n.ir/z34815🔗
روز سیودوم ✅
شروع: ۱۴٠۳/٠۳/٠۴
پایان: ۱۴٠۳/٠۴/۱۳
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔗https://eitaa.com/jlorestan/2114
انشاءﷲ روزی یک مرتبه زیارت عاشورا بخوانیم به این نیت که رئیس جمهور انقلابی و عزیزی چون شهید رئیسی نصیب مردم و انقلاب بشود🤲
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#نشر_حداکثری #چهله
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
بوم مسائل انتخابات03تیر 1403 (1).pdf
2.41M
🔘بوم مسائل ۲۴ساعت گذشته انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
بررسی اهم مسائل جریان ساز حول نامزدهای انتخابات 1403 به همراه تحلیل آماری و مقایسه واکنش جریانات
ستاد|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e دکتر #جلیلی | استان لرستان
@jalilylorestan
🔘پرتکرارترین ویژگیهای فرد اصلح در کلام رهبر انقلاب
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 سخنرانی مهم رهبر انقلاب در روز عید غدیر بصورت زنده پخش میشود
👆برگزاری جشن «ولایت و اخوت» با حضور هزاران نفر از مردم پنج استان کشور در حسینیه امام خمینی
🔹️در سالروز عید سعید غدیر خم و در آستانهی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، هزاران نفر از مردم پنج استان کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
🔹️این مراسم با عنوان جشن «ولایت و اخوت» و با حضور مردم استانهای گیلان، مرکزی، کهگیلویهوبویراحمد، خراسان شمالی و خانوادههای شهدا و خدام آستان مقدس حضرت شاهچراغ فارس، صبح روز سهشنبه با ذکر و مدح امیرالمومنین علی (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی (ره) آغاز میشود و زمان سخنرانی مهم حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ساعت ۱۰ صبح خواهد بود.
🔹️مراسم جشن «ولایت و اخوت» به صورت زنده از حدود ساعت ۹ صبح سهشنبه ۵ تیر، در رسانه KHAMENEI.IR و شبکه اول سیما پخش خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
💠 رصد راهبردی #انتخابات
🔴 مهمترین گزارههای راهبردی اندیشکدههای خارجی دربارۀ انتخابات ایران
🗓 4تیر1403
🔍 انتخابات ریاستجمهوری در ایران، اندیشکدهای خارجی را بر آن داشته تا تحلیلها و گزارشهای اختصاصی خود را دراینباره به رشتۀ تحریر درآورند. آنچه در پی آمده، اهم گزارههای راهبردی اندیشکدههای غربی از قبیل «شورای آتلانتیک»، «بنیاد کارنگی»، «انستیتو خاورمیانه»، «بنیاد هریتیج»، «بنیاد دفاع از دموکراسیها»، «شورای روابط خارجی آمریکا» و... دربارۀ انتخابات پیشِ رو است. شایان ذکر است *اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی صداوسیما هیچگونه مسئولیتی در قبال گزارشهای منتشر شده و نظرات کارشناسان اندیشکدههای مزبور ندارد.*
1️⃣ برخی روسای جمهور در ایران، قلدرانه و برای ترویج یک هدف خاص در مقابل نظام میایستند. در میان آنها، خودیها هم هستند که بهعنوان بهترین نمونه میتوان به احمدینژاد اشاره کرد. رهبر ایران دیگر هیچگاه *«اشتباهِ اعتماد به امثال احمدینژاد»* را تکرار نخواهد کرد.
2️⃣ آیتالله خامنهای برای رسیدگی به بحران اقتصادی جمهوری اسلامی به یک *مدیر اقتصادی* نیاز دارد. [شهید] رئیسی نتوانست این نیاز را برآورده کند. تحریمها به رهبر ایران آموخته است که اولویت کشورش باید *خودکفایی یا ناسیونالیسم اقتصادی* باشد، مفهومی که او آن را «اقتصاد مقاومتی» نامید.
3️⃣ رهبر ایران بیش از آنکه به یک فرد شایسته نیاز داشته باشد، به کسی نیاز دارد که *پایگاه محافظهکار نظام را بسیج و متحد کند.* شاخصهای اقتصادی، حمایت داخلی از نظام، اعتماد به نهادها و همه ارزشهای سیاسی در ایران روبهافول است. آیتالله خامنهای به رئیسجمهوری نیاز دارد که بتواند *روحیۀ جوانان تندرو را تقویت کند* و ازنظر ایدئولوژیکی به آنها انگیزه بدهد تا معترضان را در خیابانها بزنند و در سوریه و عراق بجنگند.
4️⃣ مسعود پزشکیان یک شخصیت کاریزماتیک نیست؛ پایگاه مردمی و حمایت ساختاری نظام را با خود ندارد؛ صلاحیت و مدیریت اقتصادیاش آزمایش نشده است.* اگرچه پزشکیان پایگاه مردمی را برای رهبر یا نظام جمهوری اسلامی فراهم نخواهد کرد، آیتالله خامنهای هنوز سیگنالی برای بسیجِ نیروهای امنیتی پشت سر یک نامزد محافظهکار ارسال نکرده است. این واقعیت احتمالاً نشانهای ضمنی است دال بر اینکه رهبر ایران مخالفتی با پزشکیان ندارد.
5️⃣ علیرضا زاکانی یک چهرۀ کماهمیت است که رهبر ایران در برنامههای کلان خود ارزشی برای او قائل نیست.* زاکانی یک شخصیت معمولی و مکمل است که هیچکس او را بهعنوان نامزد اصلی و مهم انتخابات به یاد نخواهد آورد، بنابراین واکاوی دقیق او و مواضعش غیرضروری است.
6️⃣ قاضیزاده هاشمی تلاش میکند یکی از مهمترین بخشهای پیادهنظام جمهوری اسلامی، یعنی جانبازان و خانواده شهدا را برای حمایت از نظام و رأی دادن به یک نامزد محافظهکار بسیج کند.* بهدلیل سرخورده شدن بسیاری از جانبازان و روی برگرداندن خانوادۀ شهدا از سیاستهای نظام، او کار سختی پیشِ رو دارد.
7️⃣ محمدباقر قالیباف هیچگاه تهدیدی برای نظام نبوده است؛ شخصیت کاریزماتیکی ندارد؛ در میان لایههای پنهان قدرت، نامحبوب است.* فساد قالیباف در سالهای اخیر باعث شد در بین کانونهای اصلی قدرت که عناصر پوپولیستی نظام هستند، به شخصیتی نامطلوب تبدیل شود. بااینوجود، او یک خصوصیت بارز دارد: *وفاداری به آیتالله خامنهای.*
8️⃣ قالیباف مدت زیادی است که در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی حضور دارد و فردی شناختهشده است. اگر رهبر ایران تصمیم به حمایت از او بگیرد، بهدلیل شرایط فوقالعادهای است که انتخابات این دوره در آن برگزار میشود. *زمان کافی برای انتخاب و ارتقای چهرهای کمتر شناختهشده وجود ندارد.*
9️⃣ پورمحمدی کاندیدای ایدهآل است؛ اما دو ایراد دارد: اول اینکه *او یک فرد شناختهشده است* که رهبر ایران آن را نمیپسندد. دوم، *او تنها فرد مُلَبَّس در این انتخابات است.* بااینحال، یک روحانی تندرو این پتانسیل را دارد به یک *مدعی برای جانشینی رهبر* تبدیل شود.
🔟 سعید جلیلی یکی از اعضای شناختهشده در اردوگاه اصولگرایان است. *در مقایسه با دیگر نامزدهای اصولگرا، جلیلی ایدئولوژیکتر و انعطافناپذیرتر است.* افتخار او این است که بهعنوان مذاکرهکنندۀ هستهای به دشمن باج نداده است. مراکز پنهان قدرت به او اقبال دارند و ایدئولوژی سختگیرانهاش را بهحساب شایستگیاش میگذارند، بااینوجود، *او تنها نامزدی است که میتواند به یک احمدینژاد دیگر تبدیل شود.* برخلاف [شهید] رئیسی که درایت داشت و از اظهارات آتشین دربارۀ مسائل خارجی اجتناب میکرد، مواضع جلیلی بهگونهای است که احتمالاً برای مذاکره با غرب و کاهش تحریمها خطرات جدی ایجاد خواهد کرد.
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
#کاریکاتور| ترس فرقههای ضاله از رئیسجمهور شدن امثال شهید رئیسی
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
40.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎶 نماهنگ «عید ولا»
✨عید ولا عید غدیر آمده😍
✨رایحه نام امیر آمده❤️
🎙گروه سرود آوای انقلاب
👥👤👥 @avayenghelab
💟 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 دعوتنامه
🎉مهمانی و جشن بزرگ عید غدیرخم
⏰ زمان: سهشنبه ۵تیرماه، ساعت ۱۶تا۲۳
📍مکان: خرمآباد، بلوار شورا(شهید سیدنورخدا موسوی)
💠 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
💠 اسعدﷲ ایامکم و عیدکم سعیدا،یاصاحب الزمان(عج)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#عیدغدیرخم #عید #عید_امامت_و_ولایت #خرم_آباد #لرستان
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
🔘سبد رأی نامزدهای ریاست جمهوری چهاردهم بر اساس آخرین نظرسنجی متا
🔹بر اساس آخرین نظرسنجی متا (مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)) که در تاریخ ۲ و ۳ تیرماه انجام شده میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری، ۵۱.۷ درصد پیشبینی شده است.
🔹 ۲۴.۴ درصد از مشارکت کنندگان قطعی و احتمالی در انتخابات، گفتهاند به آقای مسعود پزشکیان رای خوهند داد. آقای محمدباقر قالیباف با ۲۳.۴ درصد رای و آقای سعید جلیلی با ۲۱.۵ درصد به ترتیب در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
🔹️آقایان قاضیزاده با ۴.۵ درصد زاکانی و پورمحمدی به ترتیب با ۲.۴ درصد و ۲ درصد در مراحل بعدی از نظر مردم قرار دارند. همچنین براساس این نظرسنجی، ۲۱.۸ درصد از مردم هنوز تصمیم نگرفتهاند که رأی خودرا به نفع کدام نامزد به صندوق بیندازند.
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
🔘یکی از مهمترین سؤالات در ایام انتخابات، سهم نامزدها از سبد رای یکدیگر است. بر این اساس از رأیدهندگان به هر نامزد پرسیده شده است «در صورتیکه نامزد مورد نظر شما از رقابت در انتخابات انصراف دهد شما به کدام یک از نامزدهای دیگر رأی میدهید؟
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
🔘یکی از مهمترین سؤالات در ایام انتخابات، سهم نامزدها از سبد رای یکدیگر است. بر این اساس از رأیدهندگان به هر نامزد پرسیده شده است «در صورتیکه نامزد مورد نظر شما از رقابت در انتخابات انصراف دهد شما به کدام یک از نامزدهای دیگر رأی میدهید؟»
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
بوم مسائل انتخابات04تیر 1403.pdf
2.19M
🔘بوم مسائل ۲۴ساعت گذشته انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
بررسی اهم مسائل جریان ساز حول نامزدهای انتخابات 1403 به *همراه تحلیل آماری و مقایسه واکنش جریانات*
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e
💠 #رصد_ویژه
🔘اهم سوژههای داغ انتخاباتی تلگرام
1️⃣بازتاب تاکید بر حضور قالیباف تا پایان انتخابات
2️⃣انعکاس اظهارات رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان مبنی بر تهدید دانستن جلیلی
3️⃣برجسته سازی نظرسنجی متا از مشارکت ۵۲ درصدی مردم و پیشتازی پزشکیان از قالیباف
4️⃣گمانه زنی اصلاحات از کشیده شدن انتخابات به دور دوم و پیروزی پزشکیان
5️⃣بازنمایی خبر نماینده داشتن نامزدها انتخابات در شعب اخذ رای
6️⃣بازتاب ممانعت کانادا از برگزاری انتخابات ایران در این کشور
7️⃣فضاسازی از ادعای عدم شور و شوق میان مردم جهت شرکت در انتخابات با کنایه زنی از مورد اقبال قرار گرفتن بازی همستر در ایران در مقایسه با انتخابات
8️⃣بهرهبرداری از اتهامات محسن هاشمی به جریان اصولگرا پیرامون ادعای تلاش این جریان برای پایین آوردن میزان مشارکت
9️⃣انعکاس تاکید سردار حاجیزاده بر شاخصهای کارآمدی و مدیریت اجرایی در انتخابات
|☫|جبهه رسانهای لرستان
|🇮🇷|Channel https://eitaa.com/joinchat/4260757557C4f4046d91e