🔴تحلیلی درباره احتمالات جنگ زمینی !
▪️حمله زمینی اصلی به ایران اینی ک الان ازش حرف میزنن نیست.
دقت کنید قشنگ چی میخام بگم تا بد و اشتباه برداشت نکنی منظورمو
الان حمله زمینی ک میخان بکنن
فراخوان آشوبی ک جدیدا صادر کردن برا مزدوراشون
حملاتی ک با جنگنده و پهپاد و موشک دارن انجام میدن
میدونی دلیلش چیه؟
هدف اصلی فعلا اینکه سر ایران رو بخودش گرم کنن
تا نتونه ب داد عراق برسه
هدف اصلی الانه دشمن ، فتح کامل عراق توسط جولانی و داعش و ایناهاست
بعد این عمل ، حمله اصلی زمینی میشه
برا همینکه سپاه هر شب داره کومله رو میزنه
کردای اربیل رو میزنه
چون نمیخاد تو دام این نقشه دشمن اسیر بشه
ما باید ب هر قیمتی شده ب داد عراق برسیم و کانون جنگ اونجا باشه
این حملات زمینی ک قرار بکنن
ب نسبت حملات زمینی ک قرار بعد فتح عراق ب ایران بکنن
شوخیه
برا همین میگم تو نطفه باید خفه کرد اینارو!!
#تحلیل
🚨پیام مهم قرارگاه حمزه سیدالشهدا سپاه به مردم ایران
هرگونه تحرک تروریستها را در نطفه خفه میکنیم
قرارگاه حمزه سیدالشهدا سپاه پاسداران:
🔹دشمنان زبون و فرومایه این آب و خاک مقدس از روی استیصال و درماندگی به پخش شایعات و اخبار جعلی متوسل شده و مدعی ناامنی و حضور ضدانقلاب در منطقه شدهاند تا بتوانند افکار عمومی را تحت تاثیر خود قرار داده و از تالمات روحی و روانی شدید خود بکاهند.
🔹به مردم ایران اسلامی اطمینان میدهیم امنیت کامل در جای جای حوزه مأموریتی قرارگاه حمزه سیدالشهداء برقرار بوده و چشمهای بیدار و دستان توانمند نیروهای مسلح در منطقه شمالغرب هوشیارتر و آمادهتر از هر زمان دیگر ضمن رصد کامل تحرکات ایادی استکبار، اجازه شکلگیری هیچگونه تهدیدی علیه امنیت ملی کشور را نداده و با اقتدار، تلاش مذبوحانه دشمن را در نطفه خفه خواهند کرد.
🔹دشمنان و عناصر فریب خورده ضدانقلاب نیز یقین بدانند در صورت ارتکاب هرگونه خباثتی علیه تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران زمینه نابودی کامل خود را فراهم آورده و هیچ فریادرسی نخواهند یافت.