🔴رقابت مسعود و سعید!!!
هرچند نمیپسندم در کارهایی مانند انتخابات نظر بدهم، چنین مینماید که رقابت تنگاتنگ میان مسعود پزشکیان با سعید جلیلی که صاحبان دو نام از یک ریشه بر سر تصاحب پست ریاستجمهوریاند، امری اتّفاقی نباشد و در بر دارندۀ نکاتی است. نخست آنکه سرچشمهگرفتن هر دو اسم از ریشۀ «سعد» را به فال نیک میگیرم و امیدوارم این انتخابات و انتخاب یکی از این دو نامزد، شتاببخش تحوّلات آخرالزّمانی در کشور ایران و زمینهساز رهایی مردم گرفتار سرزمین ما باشد. دیگر آنکه در هر دو اسم نوعی بازگشت دیده میشود؛ در مسعود عود و در سعید عید که یکی از جایگاه خیش باز میگردد و دیگری به جایگاه خیش!!! در هر حال، این سخن ارزشمند امام علی-علیهالسّلام- خطاب به عبدالرحمان ابن عوف را، پس از اظهار پشیمانی از بیعتش با عثمان بر سر خلافت مسلمین، به یاد داشته باشید: «تو در تمام اقدامات او شریکی! چه بخاهی! چه نخاهی!»
ایران - قم - سیّد سلیمان مدنی تنکابنی - ۱۵ تیر ۱۴۰۳
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴در بارۀ دو اسم مسعود و سعید و صاحبانش اسرار دیگری نیز هست. آنکه اکنون شکستخُرده و گریان است، باید از نرسیدنش خُشحال باشد، و آنکه پیروز شده و خشحال است، باید از رسیدنش بدحال باشد. امام علی-علیهالسّلام- میفرماید: «صاحب السلطان كراكب الأسد يغبط بموقعه و هو أعلم بموضعه»؛ -«همنشين پادشاه همچون شيرسوار است كه به جایگاهش رشک برده میشود، در حالی که وی به جايگاه خیش داناتر است! در استخراجات جفری پیرامون سرنوشت مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران، واژههای «عهد، سمج، ابتر، سیف، طرد، وزر» دیده میشوند و چنین دانسته میشود که وی بر عهدش سماجت میورزد، ولی دچار تعب و آه و سیف و وزر میشود و ریاستش ابتر خاهد بود، و خداوند داناتر است.
ناگفته نماند که نام خانوادگی رئیس جمهور منتخب نخست پوزیده (عذرخاه) بوده که سپس پزشکیان شد. از این رو چنین به ذهن میرسد که کار این شخص، برای وعدههایی که داده و کارهایی که دوست داشته انجام دهد ولی نتوانسته، سرانجام به عذرخاهی بکشد!
در بارۀ آذربایجان و برافروختهشدن آتش فتنه و جنگ در این سرزمین و شومبودن کنارۀ رود ارس بارها سخن گفتهایم، و اینک میگوییم چقدر عجیب است که رئیسجمهور پیشین ایران ابراهیم رئیسی در این سرزمین کشته شد و سپس شخصی از همان جا با نام مسعود پزشکیان درست در ایّام محاق قمر به ریاست جمهوری انتخاب شد! از این رو، همان گونه که روی کار آمدن این رئیسجمهور ترکتبار که در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل بیشترین درسد آرا را به خود اختصاص داده و موجب خشنودی بسیاری از هموطنان ترکتبار و حتّی مردم و سران دو کشور ترکنشین آذربایجان و ترکیه شده است، میتوان پیشبینی کرد که هر گونه به چالش کشیدهشدن وی از سوی مخالفان داخلیش نیز میتواند واکنش شدید هواداران ترکتبار داخلی، بهویژه آذریها، و نگرانی سران و مردم ترکتبار دو کشور همسایۀ یادشده را در پی داشته باشد!!!
ایران - قم - سیّد سلیمان مدنی تنکابنی - ۱۸ تیر ۱۴۰۳
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴درگیری بزرگ و جدید میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان یا هر گونه تغییر مرزی در شمال غرب ایران میتواند سرآغاز دور تازهای از حوادث آخرالزّمانی و زمینهساز برافروختهشدن آتش جنگ در آذربایجان ایران باشد!!!
ایران - قم - سیّد سلیمان مدنی تنکابنی - ۲۲ تیر ۱۴۰۳
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
روز شهادت حضرت عبّاس؛ تاسوعا یا عاشورا؟
روز شهادت حضرت عبّاس-علیهالسّلام- عاشورا بوده است، و روز تاسوعا به دلیل ردّ اماننامۀ دشمن از سوی آن بزرگوار به وی نسبت داده شده است.
الحق که به تو نام قمر میآید
ای ماهترین عموی دنیا عبّاس
قامتش اوج قیام است، قیامت کرده
قد سقّای تو رعناست اگر بگذارند
سالگرد تاسوعای حسینی تسلیت باد
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
هدایت شده از آخرالزّمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺من غرّش طوفانم!
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴بستن آب روی اهل بیت امام حسین (ع) به دستور که بود؟
محمد حسین رجبی دوانی کارشناس و پژوهشگر تاریخ اسلام با موضوع شقاوت و معرفی دشمنان امام حسین (ع)، به زندگی «عمر بن حجاج زبیدی» یکی از دشمنان و خائنین واقعه عاشورا اشاره کرد و گفت: یکی از اشقیا و سرشناسان کوفه «عمر بن حجاج زبیدی» است. او سابقه خیانت باری را از خود به یادگار گذاشته و شوهر خواهر هانی بن عروه از اصحاب امام حسین (ع) است. عمر ابن حجاج هنگامی که هانی به سبب پناه دادن به مسلم بن عقیل توسط ابن زیاد دستگیر و در دارالعماره کوفه به زندان افکنده شد همراه با قبیله مذحج برای آزادی او به سوی دارالعماره آمدند و آنجا را محاصره کردند.اما هنگامی که سخنان قاضی شریح را که به خواست ابن زیاد بر فراز بام دارالعماره آمده بود و سخنرانی دروغی مبنی بر سلامت هانی کرد، محاصره را رها کرده و بازگشتند. این اتفاق در حالی افتاد که هانی منتظر بود تا هم قبیله های اوداخل دارالعماره شوند و او را از دست یزیدیان کوفه نجات دهند.
این امکان برای آنها فراهم بود که مانع فاجعه کربلا شوند و همان روز کار یزیدیان کوفه را تمام کنند اما با خیانت حجاج اندکی بعد عبیدالله بن زیاد لعنت الله علیه هانی را به شهادت رساند و پیکر پاک او را در کوچهها و خیابانهای کوفه گرداند. عمر ابن حجاج نه تنها به خون خواهی برادر همسر خویش قیام نکرد بلکه همراه عبیدالله بن زیاد شد و به کربلا آمد.
با یاران هم قبیله خود در مقابل امام حسین علیه السلام قرار گرفت در حالی که جزو کسانی است که از امام برای آمدن به کوفه دعوت کرده بود. حجاج با وقاحت تمام فرماندهی ۵۰۰ نفر از لشکریان اشقیا را برای بستن آب فرات بر امام حسین علیه السلام و خاندان بر عهده گرفت. عمر ابن حجاج زمانی که حضرت ابوالفضل عباس (ع) برای برداشتن آب در روز هفتم محرم همراه شماری از اصحاب به فرات آمده بود درگیر شد، اما نتوانست حریف حضرت شود و از مقابل آنها عقب نشینی کرد. این فرد در روز عاشورا از فرماندهان برجسته عمر سعد لعنت الله علیه بود و او از کسانی بود که پیشنهاد داد با اصحاب امام حسین علیه السلام نمیتوان جنگ تن به تن کرد و باید آنان را در میدان سنگباران کنیم.
هدایت شده از آخرالزّمان
29.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آب آوردن ابوالفضل عبّاس(علیه السّلام) برای اهل بیت امام حسین(علیه السّلام)
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴تصویری از آرایش یاران اندک امام حسین-علیهالسّلام- و سپاه انبوه یزید در سال 61 هجری قمری
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴اسامی شماری از شهدای کربلا سلام الّاه علیهم أجمعین
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴أیْنَ الطّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِکَرْبَلاءَ
امام صادق-علیهالسّلام- فرمود:
«آن گاه که اصحاب امام حسین(علیه السّلام) شهید شدند و ایشان تنها ماند، فرشتگان سوی خدا ضجّه زدند و گریه کردند و گفتند: پروردگارا! با حسین(علیه السّلام) پسر پیامبرت، چنین رفتار کنند؟
پس خداوند نور قائم-عجّلالّاهتعالیفرجه- را به آنان عرضه کرد و فرمود: «با مهدی انتقام او را می گیرم».
اصول کافی ج ١ ص ٤٦٥
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴چند نکته بسیار مهم درباره عاشورا
1. روز عاشورا برای حاجات دنیوی مبارک نیست:
در روایتی از امام باقر-علیهالسّلام- عاشورا برای نیازهای دنیوی همچون انتخاب شغل، تجارت، انتخاب همسر و ...، شوم و نامبارک و بدون برکت، دانسته شده و تصریح شده است حتّی اگر به ظاهر برآورده شود، سرنوشت و عاقبت خوبی نخاهد داشت.
فَإِنِ استَطَعتَ أن لاتَنتَشِرَ يَومَكَ في حاجَةٍ فَافعَل، فَإِنَّهُ يَومُ نَحسٍ، لاتُقضى فيهِ حاجَةٌ، و إن قُضِيَت لَميُبارَك لَهُ فيها، و لَميَرَ رُشداً، و لا تَدَّخِرَنَّ لِمَنزِلِكَ شَيئاً، فَإِنَّهُ مَنِ ادَّخَرَ لِمَنزِلِهِ شَيئاً في ذالِكَ اليَومِ لَميُبارَكَ لَهُ فيما يَدَّخِرُهُ، و لايُبارَكُ لَهُ في أهلِه. (ابن قولویه، کامل الزیارات، ص 326)
از امام باقر-عليهالسّلام- در باره روز عاشورا، روایت شده است: اگر توانستى در پىِ برآوردن حاجتى نروى، نرو؛ چرا كه عاشورا روز شومى است و حاجتى در آن، برآورده نمىشود، و اگر هم برآورده شود، بركتى ندارد و پيشرفتى دیده نخاهد شد. همچنين [در اين روز]، براى خانهات چيزى را اندوخته نكن، كه هر كس در روز عاشورا براى خانهاش چيزى بيندوزد، در اندوختهاش بركتى نخاهد بود و در خانوادهاش نيز بركتى نخاهد بود.
2. ذخیره موادّ غذایی، سنّت بنی اُمیّه:
همچنین امام رضا-علیهالسّلام-، در باب آداب روز عاشورا، از تهیّه و ذخیره موادّ غذایی نهی فرموده است:
... وَ مَنِ ادَّخَرَ إِلَى مَنْزِلِهِ ذَخِیرَهً أَعْقَبَهُ اللَّهُ تَعَالَى نِفَاقاً فِی قَلْبِهِ إِلَى یَوْمِ یَلْقَاهُ، وَ انْتَزَعَ الْبَرَکَهَ عَنْهُ وَ عَنْ أَهْلِ بَیْتِهِ وَ وُلْدِهِ، وَ شَارَکَهُ الشَّیْطَانُ فِی جَمِیعِ ذَالِکَ. (الکلینی، الکافی، ج 4، ص 147)
...کسی که در این روز، برای منزلش چیزی ذخیره کند، در قلبش تا روز قیامت نفاق جای گیرد و برکت از او و خانواده و فرزندانش گرفته میشود و شیطان در همه این موارد با او همراهی و مشارکت خاهد کرد.
3. از نذری و مهمانی و اطعام در روز عاشورا پرهیز شود:
طبق سیره ائمّه-علیهمالسّلام- که فرمودند، بدون نیّت روزهگرفتن، در روز عاشورا، گرسنه و تشنه باشید، و تا عصر عاشورا، چیزی میل نکنید، و به شربة من الماء (و به جرعه آبی اکتفا کنید)؛ بنا بر این، شایسته است از نذری و دعوت و خردن غذاهای لذیذ و چرب و شیرین، در روز عاشورا خدداری شود، امری که متأسّفانه در سالهای اخیر، به خاطر ناآگاهی مردم به این مسأله و دستور اهل بیت-علیهمالسّلام- در حال فراموشی است؛ به خاطر حسّاسیت و عظمت روز عاشورا، اهل بیت حتّی به کوچکترین مسائل را نیز یادآور شدهاند، ولی متأسّفان توجّه چندانی به آنها نمیشود.
وقتی از امام صادق-علیهالسّلام- در باره روزه روز عاشورا پرسیده شد، فرمود: صُمهُ مِن غَیرِ تَبییتٍ و أفطِرهُ مِن غَیرِ تَشمیتٍ و لاتَجعَلهُ یَومَ صَومٍ كَمَلاً وَ لیَكُن إفطارُكَ بَعدَ صَلاةِ العَصرِ بِسَاعَةٍ عَلى شَربَةٍ مِن ماءٍ. (الشیخ الطوسيّ، مصباح المتهجّد ص782). در آن روز، روزه بگیرید؛ امّا بدون تصمیم شبانه (یعنى بى آن كه شب، قصد روزه كنید) و بخرید ؛ امّا نه به قصد شادى (یعنی افطار كن؛ امّا نه براى شماتت و خشحالى؛ بلكه به منظور مخالفت با كسانى كه به قصد تبرّك، روزه مىگیرند) و روزه آن را كامل نكن و خردنت هم ساعتى پس از وقت نماز عصر روز عاشورا با نوشیدن جرعهاى آب باشد و نه چیزی دیگر (غذا باید شبیه غذای مصیبزدهها باشد).
همان گونه که امام صادق-علیهالسّلام- تصریح فرمود، شیعیان در روز عاشورا بهتر است به "شربة من الماء" اکتفا کنند، ولی بدون اینکه نیّت روزه داشته باشند، به احترام شهادت امام حسین-علیهالسّلام- در عاشورا، گرسنه و تشنه باشند و ضمن حضور در مراسم عاشورا، به احترام تشنگی امام حسین، از پذیرش طعام و غذاهای لذیذ، صرفنظر کنند و به روزهای دیگر، موکول کنند که ایام سال، بسی گسترده است.
————————————————
پانوشت: عدهای از مسلمانان (به سبب عدم فهم صحیح از برخی احادیث نبوی) روز عاشورا را روزی مبارک میدانند و در این روز روزه میگیرند. گویا این روز در آیین یهودیان مبارک بوده و پیش از تشریع روزۀ ماه مبارک رمضان، سنّت پیامبر نیز روزهگرفتن در این روز بوده است. در سالهای ابتدایی بعثتِ پیامبر، این روز در تقویم یهودیان، با روز دهم ماه محرّم منطبق بوده است و مسلمانان گمان کردهاند که برکت، مربوط به دهم محرّم بوده است. بعدها نیز بنی امیّه بر این مسأله تأکید کردند و امروز شاهد تبرّکجستن و روزهگرفتن بعضی از مسلمانان در این روز هستیم.
4. پرهیز از انعقاد نطفه فرزند در شب و روز عاشورا:
چنانچه شیخ مفید در مسار الشیعه، چنین میگوید:
فِي اليَومِ العاشِرِ مِنهُ [أي مِن شَهرِ المُحَرَّمِ] مَقتَلُ سَيِّدِنا أبي عَبدِ اللَّهِ الحُسَينِ عليه السلام مِن سَنَةِ إحدى و سِتّينَ مِنَ الهِجرَةِ، و هُوَ يَومٌ يَتَجَدَّدُ فيهِ أحزانُ آلِ مُحَمَّدٍ -عليهمالسلام- و شيعَتِهِم. و جاءَتِ الرِّوايَةُ عَنِ الصّادِقينَ-عليهمالسلام- بِاجتِنابِ المَلاذِّ، و إقامَةِ سُنَنِ المَصائِبِ، وَ الإِمساكِ عَنِ الطَّعامِ وَ الشَّرابِ إلى أن تَزولَ الشَّمسُ، وَ التَّغَذّي بَعدَ ذالِكَ بِما يَتَغَذّى بِهِ أصحابُ أهلِ المَصائِبِ، كَالأَلبانِ و ما أشبَهَها دونَ المَلَذِّ مِنَ الطَّعامِ وَ الشَّراب. (الشیخ المفید، مسار الشیعه، ص 43)
در روز دهم محرّم، به سال 61 هجرى، روز كشتهشدن امام حسين -عليهالسّلام- است، و اين روز، روزى است كه اندوههاى خاندان محمّد -صلّىالّاهعليهوآله- و پيروانشان تازه مىشود. از امامان-عليهمالسّلام- روايت شده كه در عاشورا بايد از كامجويى (جماع و آمیزش جنسی) پرهيز شود و مراسم حزن و ماتم برگزار شود. نيز از خردن غذا و آب، تا عصر خددارى گردد و پس از آن، غذايى در حدّ غذاى مصيبتديده، خرده شود، مانند شير و امثال آن، بى آنكه از غذاها و نوشيدنیهاى لذيذ استفاده شود.
5. چرا کسب درآمد مادی، در عاشورا نهی شده است؟
چون فقهاي شيعه با الهام از روايات اهل البيت-عليهمالسّلام- اين روز را روز حزن و اندوه و برپاکردن عزاداری در مصيبت ابا عبدالّاه الحسين-علیهالسّلام- میدانند، از هر گونه عملی كه با اقامه عزا و حزن و اندوه منافات داشته باشد، در اين روز به شدّت نهی کردهاند و به مؤمنين سفارش کردهاند تا در اين روز دست از كارهای روزمرّه و دنیوی كشيده و اين روز را روز مصيبت و حزن و بكاء خد قرار دهند.
...عَنْ أَبِی الْحَسَنِ عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا-علیهالسلام- قَالَ: «مَنْ تَرَکَ السَّعْیَ فِي حَوَائِجِهِ یَوْمَ عَاشُورَاءَ قَضَى الّاهُ لَهُ حَوَائِجَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ مَنْ کَانَ یَوْمُ عَاشُورَاءَ یَوْمَ مُصِیبَتِهِ وَ حُزْنِهِ وَ بُکَائِهِ جَعَلَ الّاهُ-عَزَّ وَ جَلَّ- یَوْمَ الْقِیَامَةِ یَوْمَ فَرَحِهِ وَ سُرُورِهِ وَ قَرَّتْ بِنَا فِی الْجِنَانِ عَیْنُهُ وَ مَنْ سَمَّى یَوْمَ عَاشُورَاءَ یَوْمَ بَرَکَةٍ وَ ادَّخَرَ فِیهِ لِمَنْزِلِهِ شَیْئاً لَمْیُبَارَکْ لَهُ فِیمَا ادَّخَرَ وَ حُشِرَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ مَعَ یَزِیدَ وَ عُبَیْدِالّاهِ ابْنِ زِیَادٍ وَ عُمَرَ ابْنِ سَعْدٍ-لَعَنَهُمُالّاهُتَعَالَى- إِلَى أَسْفَلِ دَرَکَةٍ مِنَ النَّارِ.» (الشیخ الصدوق، عیون أخبار الرضا، ج ۱، ص ۲۹۸)
از امام علی ابن موسی الرضا-علیهالسلام- روایت شده است که فرمود: «هر کس در روز عاشورا تلاش برای (رفع) نیازهایش را کنار بگذارد، خداوند نیازهای دنیا و آخرتش را رفع میکند، و هر کس روز عاشورا، روز مصیبت و حزن و گریهاش باشد، خداوند-عزّ و جلّ- روز قیامت را روز شادمانی و شادیاش قرار میدهد و چشمش در بهشت به (دیدار) ما (اهل البیت) روشن میشود، و هر کس روز عاشورا را روز خیر و برکت بنامد و چیزی را برای خانهاش ذخیره کند، برایش در آنچه ذخیره کرده است، خیری نخاهد بود، و در روز قیامت همراه «یزید» و «عبیدالّاه ابن زیاد» و «عمر ابن سعد» -خداوند متعالی لعنتشان کند- به قعر آتش فرستاده میشود.»
برگرفته از برخی منابع
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴قیام یزید ضدّ امام حسین-علیهالسّلام-
شیعیان دوازده امامی قیام را تنها برای امام مهدی-علیهالسّلام- و پنج یاور راستینش، هاشمی چینی، شعیب خراسانی، قریشی سیستانی، حسنی گیلانی، حسینی یمانی، جایز میدانند، و سنّیان نیز شوریدن بر فرمانروایان را روا نمیدانند، هرچند هر دو گروه در برهههایی از تاریخ بر این باور پایدار نبودهاند!
شیعیان دوازده امامی، بر پایۀ آنچه در احادیث اسلامی و کتابهای تاریخی آمده است، بر این باورند که امام حسین-علیهالسّلام- چون پیشاپیش میدانست که یزید میخاهد وی را در مکّه دستگیر کند و یا به گونهای ناشناش بکشد، با گروهی از خانواده و خیشان و یارانش از مدینه به مکّه آمد و شتابان از آنجا سوی کوفه رفت تا خد را به هوادارانش برساند، ولی یزیدیان در سرزمین کربلا راه را بر وی و همراهانش بستند و با ایشان جنگیدند و آنان نیز در برابر دشمنانشان از خیش پاسداری و پشتیبانی کردند تا آنکه بیشترشان به شهادت رسیدند. بنا بر این، باید گفت که یزید و پیروانش بر امام حسین-علیهالسّلام- شوریدند، و او بر آنان نشورید، بلکه ایشان را به کارهای نیک فرمان داد و از کارهای زشت باز داشت و هدفش زندهکردن دین و بهبود کار مسلمانان بود، و شایعۀ نادرست قیام امام حسین-علیهالسّلام- بر یزید از تفکّر زیدیان سرچشمه گرفته و نزد شیعیان شهرت یافته است!
📚 گزیدههایی از کتاب: آیینۀ پژوهش؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴کلّ یوم عاشوراء و کلّ أرض کربلاء
بیگمان، گزارۀ «کلّ یوم عاشوراء و کلّ أرض کربلاء» (هر روزی عاشورا و هر زمینی کربلاست) که در روزگار ما بسیار بر سر زبانها افتاده و در کتابها آمده است، سخنی نادرست از ساختههای زیدیان یا کسانی است که پیرو روش آناناند؛ کسانی که باور دارند قیام با شمشیر برای فرزندان فاطمه-علیهاالسّلام- و جز ایشان روا میباشد، هرچند نگاهداشتهشده از لغزش و ناگمارده از سوی خداوند نباشند، و سخن یادشده در کتابهای پیشینیان نیز یافت نمیشود، بلکه ناسازگار با احادیثی است که در بارۀ جایگاه روز عاشورا، روز شهادت امام حسین-علیهالسّلام-، و روایاتی که در برتری زمین کربلا، جای شهادت وی، آمدهاند، که «خداوند آنجا را برترین زمین در بهشت میکند»(۱).
از امام صادق، جعفر ابن محمّد، از پدرش، از نیای وی-علیهمالسّلام- روایت شده است که حسین ابن علیّ ابن ابی طالب-عليهالسّلام- روزی نزد حسن-علیهالسّلام- آمد، و هنگامی که سویش نگاه کرد، گریست. پس، به وی گفت: چه چیز تو را میگریاند ای ابو عبدالّاه؟ گفت: برای آنچه با تو میشود. حسن-علیهالسّلام- به او گفت: بیگمان، آنچه نزد من آورده میشود، زهری است که جاسازی میگردد و با آن کشته میشوم، ولی روزی چون روز تو نیست ای ابو عبدالّاه. سی هزار مرد سوی تو پیشروی میکنند که میگویند آنان از گروه مردمان نیای ما محمّد-صلّىالّاهعليهوآله- میباشند و خُد را پیرو آیین اسلام نشان میدهند، پس، گرد میآیند بر کشتنت و ریختن خونت و دستاندازی به خانوادهات و دربندکردن فرزندان و زنانت و به یغما بردن بار و بنهات؛ پس، در آن هنگام، نفرین خداوند بر بنی اُمیّه فرود میآید، و آسمان خاکستر و خونی میباراند، و بر تو هر چیزی، از جانوران گریزان در بیابانها تا ماهیان در دریا، میگریند.(۲)
از ثابت ابن ابی صفیّه روایت شده است که گفت: سیّد العابدین علیّ ابن الحسین-عليهماالسّلام- به عُبَیْدالّاه ابن عبّاس ابن علیّ ابن أبی طالب-عليهالسّلام- نگاه کرد و اشک چشمش روان شد، سپس فرمود: بر رسول خدا-صلّىالّاهعليهوآله- روزی سختتر از روز اُحُد نبود که عمویش حمزه ابن عبدالمطّلب، شیر خدا و شیر رسولش، در آن کشته شد، و پس از آن، روز موته بود که پسر عمویش جعفر ابن أبی طالب در آن کشته شد. سپس او-علیهالسّلام- فرمود: و روزی چون روز تو نیست ای حسین-عليهالسّلام- که پیشروی کردند سوی تو سی هزار مرد، در حالی که میپنداشتند آنان از این گروه مردم (مسلمانان) میباشند و هر کدام سوی خداوند-عزّ و جلّ- با خون وی نزدیکی میجست، و او خداوند را به آنان یادآور میشد، پس، پند نمیگرفتند تا آنکه وی را با کجروی و ستم و دشمنی کشتند... .(۳)
-----------------------------------------------------
۱. الأُصول الستّة عشر، ص ۱۷، ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲. الأمالي، صدوق، ص ۸-۱۷۷، المجلس ۲۴، ح ۳، ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. الأمالي، صدوق، ص ۵۴۷، المجلس ۷۰، ح ۱۰، ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
📚 گزیدههایی از کتاب: آیینۀ پژوهش؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
هدایت شده از آخرالزّمان
43.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🩸🩸🩸بارش باران خون پس از شهادت امام حسین-علیهالسّلام- ۱
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
هدایت شده از آخرالزّمان
46.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🩸🩸🩸بارش باران خون پس از شهادت امام حسین-علیهالسّلام- ۲
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
هدایت شده از آخرالزّمان
45.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🩸🩸🩸بارش باران خون پس از شهادت امام حسین -علیهالسّلام- ۳
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴حوثیها در یمن و حماس در فلسطین سرنوشت مشابهی دارند. حوثیها حامی حماساند و از نظر آوایی نیز شباهتی میان آن دو دیده میشود!
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴احزاب و گروههای سیاسی چپ و راست در کشورهای جهان، شیطانی و دو تیغۀ یک قیچیاند!!!
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
هدایت شده از طب و بهداشت در آخرالزّمان
🔴صرفهجویی در مصرف انرژی و حفظ تندرستی هنگام گرما و سرما
برای تندرستماندن در برابر گرما و سرما و صرفهجویی در مصرف انرژی، بهویژه برق و گاز، در تابستان دمای کولر گازی را در اندازهای نگه دارید، که کمی احساس گرما کنید، و در زمستان شعلۀ بخاری گازی را در اندازهای نگه دارید که کمی احساس سرما کنید. با این دو کار، افزون بر صرفهجویی در مصرف انرژی، از گرمازدگی و نیز سرماخُردگی آسوده خاهید بود!
✔️کانال طب و بهداشت در آخرالزّمان
@joinchatTebVaBehdasht