هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 3 از 4
امیر مؤمنان علی ابن ابی طالب-عليهالسّلام- فرمود: سه پرچم ناسازگاری میکنند: پرچمی در مغرب، وای بر مصر از آنچه(۱۵) در آنجا فرود میآید از آنان (مغربیها)، و پرچمی در جزیره، و پرچمی در شام؛ آشوب یکسالی میان آنان پایدار میشود... .(۱۶)
بیگمان امام علی-عليهالسّلام- در این روایت از رویدادن آشوبهایی یکساله میان نیروهای اعرج کندی از لیبی و نیروهای اصهب مروانی از جزیرۀ عراقی و نیروهای عثمان سفیانی از سوریه خبر داده است، و از برخی احادیث اسلامی بهره گرفته میشود که آشوبها در میان پرچمداران سهگانه از ماه صفر پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- آغازیده میشوند، و در صفر پس از قیامش پایانداده میشوند.
شَهْر ابن حَوْشَب گفته است: ... در صفری از صفرها هر بسیارزورگویی در جایگاه گردآمدن رودها کشته میشود.(۱۷)
چنین مینماید که این حدیث از سخنان پیامبر-صلّىالّاهعليهوآله- باشد، اگرچه شهر ابن حوشب تابعی آن را به وی نسبت نداده است.
مراد از «صفری از صفرها» در این روایت، صفری است که در پیِ محرّمی میآید که امام مهدی-علیهالسّلام- در آن ماه در مکّه قیام میکند، و مقصود از «جایگاه گردآمدن رودها»، سرزمینهای میان دو رود دِجْلَه و فُرات و پیرامون آن دو میباشند که کشتارگاه بسیاری از بسیارزورگویان در آخرالزّماناند.
ابو بَصِیر از ابو عبدالّاه [صادق]-عليهالسّلام- روایت کرده و گفته است: از او در بارۀ رجب پرسیدم؟ فرمود: آن ماهِ یادآوری است که عربهای روزگار نادانی آن را بزرگ میداشته اند، و آن را ماه ناشنوای خدا مینامیدهاند(۱۸). گفتم: شعبان؟ فرمود: کارها در آن شاخه شاخه میشوند. گفتم: رمضان؟ فرمود: ماه خدا است، و در آن به نام زمامدارتان و نام پدرش بانگ زده میشود. گفتم: پس شوّال؟ فرمود: کار گروه در آن پراکنده میشود. گفتم: پس ذی قعده؟ فرمود: در آن مینشینند(۱۹). گفتم: پس ذی حجّه؟ فرمود: آن ماهِ خون است. گفتم: پس محرّم؟ فرمود: در آن حلال حرام، و حرام حلالکرده میشود. گفتم: صفر و ربیع؟ فرمود: در آن دو رسواییای سخت زشت و کاری بزرگ است. گفتم: جمادی؟ فرمود: در آن گشودن است از آغازش تا پایانش.(۲۰)
بنا بر آنچه هویداست، مراد از «کارها» در این حدیث، کارهای بنی عبّاس میباشد، و «زمامدارتان» همان امام مهدی-عليهالسّلام- است، و مقصود از «گروه»، فرمانروایان بنی عبّاسیاند که بخشی از سرزمینهای مشرق را در آخرالزّمان فرمانروایی میکنند.
در پایان این گفتار برای شما روشن میکنم که بنا بر برخی روایات اسلامی، در آخرالزّمان، میان مردم، بهویژه مسلمانان، آشوبها و جنگهایی آشکار میشوند که دوازده سال پایدار میمانند، و سپس آشوبها و جنگهایی سختر از پیش که پایدار و ناگسستنیاند، در آستانۀ قیام امام مهدی-علیهالسّلام- از صفر تا صفر روی میدهند.
از بَزَنْطِی روایت شده است که رضا-علیهالسّلام- فرمود: پیشاپیش این رویداد کشتاری بسیار ریشهبرانداز(۲۱) است. گفتم: بسیار ریشهبرانداز چیست؟ فرمود: پایداری است که سست نمیشود.(۲۲)
مراد امام رضا-علیهالسّلام- از سخنش: «این رویداد»، قیام امام مهدی-علیهالسّلام- میباشد.
---------------------------------------------------------
۱. بیگمان در برخی روایات اسلامی آمده است که «حسین-علیهالسّلام- از فاطمه-علیهاالسّلام- و از هیچ زنی شیر نخُرد»، و در هیچ روایت و تاریخی یافت نمیشود که عبدالّاه ابن بشّار و امام حسین-علیهالسّلام- از یک پستان شیر خُرده باشند، مگر در این سخن، و شاید مراد گویندهاش آن باشد که آن دو را یک دایه پرورش داده است.
۲. الصراط المستقیم، ج ۲، ص ۲۸۵، ب ۱۱، ف ۱۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. در همۀ نسخههای چاپی الفتن نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «صوت» یافت میشود که سازگار با آنچه در المستدرك علی الصحيحين آمده است، به «موت» اصلاح و ترجمه گردید.
۴. الفتن، ص ۱۴۹، الجزء ۳، ح ۶۱۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۵. در همۀ نسخههای چاپی الفتن نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «يبتدأ» یافت میشود که به «یتبدّی» اصلاح و ترجمه گردید.
۶. الفتن، ص ۱۴۸، الجزء ۳، ح ۶۰۹؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۷. الفتن، ص ۱۵۲، الجزء ۳، دنبالۀ ح ۶۲۰؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۸. در نسخۀ چاپی الفتن پشتوانۀ ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «ذي قریات» یافت میشود که به «ذي قربات» اصلاح و ترجمه گردید.
۹. میان دو چنگک از افزودههای ما است که آن را از روایت دیگری از ذی قربات مانند این روایت که در «الفتن، ص ۱۹۶، الجزء ۴، ح ۸۰۱» آمده است، گرفته و ترجمه کردهایم.
هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 4 از 4
۱۰. میان دو چنگک از افزودههای ما است که آن را از روایت دیگری از ذی قربات گرفتهایم که گفته است: «پس هر گاه سفیانی به کسی که در مصر است برسد، سپاهی را سوی کسی که در مکّه است، میفرستد، و مدینه را سختتر از حَرَّه ویران میکنند تا آنکه به بَیْدا رسیدند فرو برده میشوند»؛ الفتن، ص ۱۹۶، الجزء ۴، ح ۸۰۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۱. الفتن، ص ۱۹۸، الجزء ۴، ح ۸۰۶؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۲. جزیره بخش شمالی سرزمینهای میان دو رود دِجْلَه و فُرات از جنوب شرقی ترکیه و شمال و شرق سوریه تا درون عراق است، و مراد از «جَزِیرَه» در اینجا، بیشتر سرزمینهای جزیره میباشد که درون کشور عراق جای دارد، و از مَوْصِل در شمال تا تَکْرِیت بر کنارۀ باختری دجله و حَدِیثَه بر کنارۀ خاوری فرات کشیده میشود؛ بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
۱۳. مقصود از «عِراق» در اینجا، بخش جنوبی سرزمینهای میان دو رود دِجْلَه و فُرات و پیرامون آندو است که از سامَرّا بر کنارۀ خاوری دجله و هِیْت بر کنارۀ باختری فرات آغاز میشود و تا آبادان در جنوب غربی ایران و پایانۀ بَصْرَه در شمال کویت کشیده میشود؛ بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
۱۴. زمامداران سکولار کسانیاند که نه باورهای دینی را پشتیبانی و نه با آنها ناسازگاری میکنند.
۱۵. در همۀ نسخههای چاپی عقد الدرر نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «و ما» یافت میشود که به «ممّا» اصلاح و ترجمه گردید.
۱۶. عقد الدرر، ص ۷-۱۲۶، ب ۴، ف ۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۷. الملاحم، ص ۱۶۶، ب ۱۸، ح ۹۷؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۸. بر کسی که به تاریخ روزگار نادانی عربها مینگرد پوشیده نمیماند که آنان واژۀ «الّاه» را به کار میبرده و او را باور میداشتهاند، ولی ایشان برای «الّاه» همبازانی میگرفتند و بتها را در کنار «الّاه» میپرستیدهاند. و جوهری در الصِّحاح گفته است: «مردم روزگار جاهلیّت رجب را ماه ناشنوای خدا مینامیدهاند. خلیل گفته است: جز این نیست که به آن نام نامیده شده است، چون در آن ماه صدای یاریخاهی و کارزاری و برخُرد جنگافزاری شنیده نمیشده است؛ زیرا آن از ماههای حرام است».
۱۹. در نسخۀ چاپی سرور أهل الإيمان پشتوانۀ ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «يقاعدون» یافت میشود که سازگار با آنچه در بحار الأنوار آمده است، به «يقعدون» اصلاح و ترجمه گردید.
۲۰. سرور أهل الإيمان، ص ۴۶؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲۱. در همۀ نسخههای چاپی بحار الأنوار نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا و پس از آن «بَیُوح» و «البیوح» یافت میشوند که سازگار با آنچه در روایتی دیگر مانند این روایت که در بحار الأنوار آمده است، به «بَؤُوح» و «البؤوح» اصلاح و ترجمه گردیدند.
۲۲. بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۱۸۲، ب ۲۵، ح ۶، با گزارش از: قرب الإسناد؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴اگر در ماه صفر سالی جنگی در جایی آغاز شود و مرگ و میری رخ دهد و کم کم در طول یک سال در بخشهای دیگر جهان نیز جنگ روی دهد، آن جنگ و دیگر جنگها، جنگهای پیشدرامد ظهور خاهند شد.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴اگر در ماه صفر امسال میان ایران و اسرائیل جنگ روی دهد، از دیدگاه روایی و نیز اگر آغاز این جنگ در ماه شهریور باشد، از دیدگاه نجومی و تکرار تاریخ جالب توجّه خاهد بود!!! یادتان هست که جنگ هشت ساله ایران و عراق نیز در شهریور ماه 1359 آغاز شد!!! هنوز قضاوت در این باره زود است و باید صبر کنیم و ببینیم که در مقدّرات الاهی چه سرنوشتی برای مردم ایران رقم خُرده است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴پذیرش آتشبس در غزّه از سوی اسرائیل به معنای آمادهشدن صهیونیستها برای حمله به ایران یا رویارویی با تهاجم ایرانیان است!!!
🔴 سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل به نقل از مقامات امنیتی:
عملیات ارتش اسرائیل به طور کلی در غزه پایان یافته است.بلومبرگ فارسی✔️
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴نیازمندیهای سال را پیشاپیش فراهم کنید!!!
با توجّه به پیشبینی آسیبدیدن فراوردههای کشاورزی در پی بروز برخی پدیدههای طبیعی، و گرانی، کمیابی و جیرهبندی آنها و نیز خشکسالی درازمدّت و جنگهایی که در آخرالزّمان روی میدهند، اندوختن نیازمندیهای یک سال، از کالاهای دارویی، بهداشتی و شویندهها، مانند برخی داروهای ضروری برای بیماران و سابون مایع، و خُراکیهایی مانند برنج، نُخُد، لوبیا و دیگر حبوبات، گردوی پوستدار، بادام درختی(۱)، خرما، کشمش و مویز(۲)، آرد و نان خشک، روغن و ربّ گوجه و پیاز و سیبزمینی، کاری شایسته است. دسترس به آب، بهویژه آب آشامیدنی، نیز باید همواره مورد توجّه انسان باشد.
یکی از راههای پیشگیری از خرابشدن و کرمزدن و حشرهافتادن حبوبات و آرد، ریختن آنها درون ظرفهای دردار و کیسههای پلاستیکی، مانند ظرف نوشابه، و بستن درب آنهاست تا هوا نکشند و سپس در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری شوند.
برنج را نخست درون کیسۀ پلاستیکی بیسوراخی ریخته و سپس سر کیسه را خوب جمع کنید تا درون کیسه جایی برای هوای اضافه نباشد و درب آن را سفت ببندید تا هوا نکشد و کیسه را درون کیسۀ معمولی دیگری بگذارید و در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب قرار دهید تا سالم بماند و خراب نشود، و هر زمان که مقداری از آن را برمیدارید، دوباره همان کار را انجام دهید.
گفتنی است، هرچند در هر جای و زمانی، اندوختن توشۀ سال کاری پسندیده و سازگار با خردورزی و آیین اسلام است، در روایات اسلامی بیانگر رویدادهای آخرالزّمان به اندوختن خُراک یک سال از هنگام دیدن ستارۀ دنبالهدار سختیآور در ماه رمضان پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- سفارش ویژه شده است.
نیز شایان یادآوری است، کسانی که دارا میباشند، برای خانوادههای نادار و نیازمند آذوقه و دیگر نیازمندیهای سالشان را فراهم کنند تا اندوختۀ دنیا و آخرتشان باشد، و پس از ظهور امام مهدی-علیهالسّلام- روسپید شوند.
وای بر کسانی که بیش از نیاز خِیش و برخی نیازمندان مورد نظرشان، کالاها را ذخیره و احتکار کنند و مایۀ کمبود و افزایش بهای آنها شوند. بیگمان، چنین کسانی خیلی زود نتیجۀ کارهای بد خُد را خاهند دید و در دولت مهدوی و نیز در جهانِ پسین کیفر داده میشوند!!!
-------------------------------------------------------------
۱. بادامِ درختی اندازهای کوچک و نیرویی بسیار دارد؛ چنانکه مرتاضان نیز در زمان نخُردن و کمخُری از آن بهره میگیرند، و در اشعار شاعران پارسیگو نیز اشاره شده است: «ریاضتکش به بادامی بسازد»! در روزگار سختی و گرسنگی، ۷ دانه بادام و ۳ دانه خرما و ۱ قرص نان برای غذای روزانۀ انسان بس است.
۲. امام صادق-علیهالسّلام- فرمود: هر گاه گرسنگیای به شما رسید، با مویز خُد را سرگرم کنید؛ الکافي، ج ۱۰، ص ۵۲۳، ک المعیشة، ب ۱۵۹، ح ۱۹؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
کسانی که این پیام را میخانند، نگران نباشند و بدانند که این هشداری برای وضعیّت کنونی است، و ارتباطی با شرایط ویژه و سخت در سال ظهور ندارد، و اگر نتوانستند نیازمندیهای سال را فراهم کنند، میتوانند به اندوختن نیازمندیهای نیمسال یا فصل یا ماه نیز بسنده کنند.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴برخی آثار نزدیکی مشتری و زحل در گذشته آشکار شدند و برخی نیز به زودی پدیدار میشوند!!! 👇👇👇
هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 1 از 2
🔴پیشدرآمدها و پیامدهای نزدیکی مشتری و زحل در آخرالزّمان
🔵نزدیکشدن مشتری و زحل از رویدادهای نجومیای است که هر بیست سال یک بار انجام میشود.
منجّمان خبر دادهاند که مشتری و زحل، در ۱ دی ۱۳۹۹ برابر ۲۱ دسامبر ۲۰۲۰، با ۶ دقیقۀ کمانی در صورت فلکی جَدْی (بزغاله)، به هم نزدیک میشوند، و گفتهاند که این نزدیکی کمیابترین و نزدیکترین نزدیکی میان دو بزرگستاره از ژوئیه ۱۶۲۳ است که در آن نزدیکیای با ۵ دقیقۀ کمانی روی داده است(۱)؛ زیرا دوری مشتری و زحل هنگام اقتران کمتر از یک درجۀ قوسی خاهد بود، و دو بزرگستاره، با نزدیکی بسیار و کمیابی میانشان، آشکارا کمی پس از غروب خُرشید در جنوب غربی آسمان دیده میشوند، و چنین نزدیکیای در گذر سدهها و روزگاران جز بارهایی اندک روی نمیدهد.
دانشمندان نجوم باور دارند که نزديكی دو بزرگستارۀ مشتری و زحل در برخی زمانها از آشکارشدن انسانهای برجستۀ کارساز در سرنوشت بشر و رویدادن زمینلرزهها، ناسازگاریها، دشمنيها، ناآرامیها و جنگها ميان فرمانروایان و مردمان و فرودآمدن اندوهها و سختیها بر سران و ناتوانشدن پادشاهان و مرگشان و فروپاشیدن حکومتها و دولتها و کشورها و جابهجاشدن فرمانروایی از خاندانی به ديگری و دگرگونی در اخلاق مردم و دینهایشان خبر میدهد، و بر کسی که در علم نجوم پیگیری و آزمودگی دارد، پوشیده نمیماند که این رویدادها گاه از یکسالی پیش از اقتران تا سهسالی پس از آن نمایان میشوند، و گاهی پیامدهایشان در درازای سالیان یا سدهها و روزگاران پایدار میمانند، و خداوند داناتر است.
شیخ مفید-رحمهالّاه- آورده است: هرگاه زحل و مشتری در یک برج گرد آیند، دنیا در بیشتر حالات دگرگون میشود، و کارهای مردم دگرگون میشوند، و شورشیان از همه سو، بهویژه از گیلان و از دیلمها و کردها، برمیشورند، و مردم را میکشند، کشتاری سخت، و کار بر مردم از ترس و اندوه سخت میشود، و فرومایگان جایگاهشان بلند میشود، سرشتهای همۀ مردمان دگرگون میشوند، و از آنان شرم و انسانیّت میرود، و هر کدام در دیگری آزمندی میکند، و در ایشان، بهویژه زنان، تباهی، انداختن زایندگان فرزندان حرام را، ریختن خونها، کشتن و گرسنگی افزوده میشود.(۲)
بدان که نوشتار نجومیای که پیشتر آوردیم، به واپسین نزدیکیای که میان مشتری و زحل پیش از ظهور امام مهدی-علیهالسّلام- روی میدهد، اشاره میکند. پس، پیامدهای پیشبینیشده برای این اقتران بهرهگرفتهشده از علم نجوم و برپایۀ درونمایۀ برخی روایات اسلامیِ بیانگر رویدادهای آخرالزّماناند؛ مانند آنچه امیر مؤمنان علی-علیهالسّلام- فرمود: «هر گاه ... قیامگری از ما در گیلان برخیزد»(۳)، و آنچه امام صادق-علیهالسّلام- از آن خبر داد: «حسنی، نوجوان روشنچهره، از سوی دیلمان بيرون میآید»(۴)، و آنچه امام علی-علیهالسّلام- آن را پیشبینی فرمود: «هر گاه ... برای بلندقدان و تناوران کردها پرچم برافراشته شود»(۵)، و مراد از «شورشیان از همه سو ... برمیشورند»، کسانیاند که پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- برمیشورند، حق باشند یا باطل، مانند: هَجَری کوتاهقد در اَحسا یا بحرین، عَوْف سُلَمِی و اَصْهَب مَرْوانِی در جزیره و عراق، هاشمی شَیْصَبانِی در کوفه، شَهْرزُورِی در سلیمانيه از کردستان عراق، سعید شُوشِی در خوزستان، عَدَوِی سیستانی در سیستان، حسنی گیلانی در دَیْلَمِسْتان، شُعَیْب تَمِیمِی خراسانی در سمرقند، هاشمی چینی در سِینْکِیانْگ، شَرُوسِی در ارمنستان و آذربایجان، اَعْرَج کِنْدِی در لیبی، اَبْقَع فِهْرِی در مصر، جُرْهَمِی و رَبِیعِی و سُفْیانِی در سوریه، چشمفروهشته در صنعا و حسینی یمانی در یمن.
نیز احمد بُونی گفته است: هر گاه زحل با مشتری نزدیک شود، جنگ در سرزمینها فراگیر میشود، و پادشاهی از پادشاهان دنیا و زمین میمیرد.(۶)
هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 2 از 2
شایان یادآوری است که بیگمان مشتری و زحل، در ۱۰ دی ۱۳۵۹ برابر ۳۱ دسامبر ۱۹۸۰، با ۱ درجه و ۲ دقیقۀ کمانی، به هم نزدیک شدند، و یکسالی پیش از این نزدیکی، ارتش سرخ شوروی در ۲۵ دسامبر ۱۹۷۹ وارد افغانستان شد و حفیظالّاه امین رئیسجمهوری را در ۲۷ دسامبر ۱۹۷۹ کشتند و بَبْرَک کارْمَل را جایگزین وی کردند، و نهسالی در آنجا ماندند، و در این دوران، یک و نیم میلیون افغان کشته و سه میليون زخمی و دو میلیون رانده و پنج میلیون تن به دیگر کشورها پناهنده شدند، و پنجماهی پیش از نزدیکی، پادشاه بركنارشدۀ ایران محمّدرضا پهلوی در ۵ مرداد ۱۳۵۹ در مصر مرد، و سهماهی پیش از نزدیکی، میان ایران و عراق در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ جنگی بزرگ شعلهور شد که هشت سال پایدار ماند و کشتههای بسیار و ویرانیهای فراوانی از آن بر جای ماند، و نهماهی پس از آن نزدیکی، محمّد اَنْوَر سادات، رئیسجمهوری مصر، در ۶ اکتبر ۱۹۸۱ کشته شد، و محمّد حُسْنِی مبارک، در ۱۴ اکتبر ۱۹۸۱ جانشينش گردید، و نیز میان مشتری و زحل در ۸ خرداد ۱۳۷۹ برابر ۲۸ می ۲۰۰۰ نزدیکیای با ۱ درجه و ۹ دقيقۀ کمانی روی داد، و پس از گذشتن پانزدهماهی از این نزدیکی، حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در آمریکا روی داد که مایۀ ویرانی دو برج مرکز تجارت جهانی در نیویُرک و کشته و زخمیشدن نزدیک ۱۰ هزار تن شد، و در پی آنها، آمریکا و همپیمانانش جنگ با افغانستان را در اکتبر ۲۰۰۱ برپا ساختند و حکومت طالبان را که سازمان القاعده را پناه داده بود، برانداختند، و سپس در مارس ۲۰۰۳ بر عراق یورش بردند و حکومت حزب بعث با رهبری صدّام را فروپاشاندند، و از این دو جنگ هزاران کشته و زخمی و زیانهای مالی فراوانی بر جای مانده است!
هنگامی که به تاریخهای دور مینگریم، میبینیم که بیگمان مشتری و زحل در سال ۶ پیش از سال میلاد عیسی مسیح-علیهالسّلام- نزد بیشتر مسیحیان، به هم نزدیک شدند، ولی چون برخی پژوهشگران باور دارند که مسیح چهار تا هشتسالی پیش از سال آغازین میلادی زاده شده، پس، سزاوار است گفته شود که ولادت در سال اقتران یا در سالی نزدیک به آن بوده است، و نیز میبینیم که بیگمان میان مشتری و زحل در ۵۷۱ م، سال ولادت پیامبر-صلّیالّاهعلیهوآله-، و همچنین در سال ۶۱۰ م، سال بعثت وی، نزدیکی روی داده است!
افزون بر آنها، مشتری و زحل در مارس ۱۲۲۶ با ۲ دقیقۀ کمانی به هم نزدیک شدند، و زمینلرزۀ سختی شهرزور در کردستان عراق را در نوامبر ۱۲۲۶ ویران کرد، و چنگیزخان، بنیادگذار امپراتوری مُغُلی، در اوت ۱۲۲۷ مرد!
در پایان این گفتار از خداوند متعالی میخاهیم که بدیها و آسیبهای آسمانی و زمینی را، با برکت محمّد و خاندان پاکش-صلواتالّاهعلیهم- و خاندن آیةالکرسی و دادن صدقات در راه خدا، از ما و همۀ مؤمنان، دور کند.
------------------------------------------------------------------
۱. در سال ۱۶۲۳ م شاه عبّاس یکم بغداد را گشود و آن را از دستان سپاهیان دولت عثمانی بیرون آورد.
۲. الاختصاص، ص ۱-۱۶۰، آفة العلامات في السنة؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. الغیبة، نعمانی، ص ۲۸۳، ب ۱۴، ح ۵۵؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۴. الهدایة الکبری، ص ۴۰۳، ب ۱۴؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۵. مشارق أنوار الیقین، ص ۲۶۶، خطبة التَّطَنْجِيَّة؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۶. شمس المعارف الكبرى، ص ۳۲، الجزء ۱، فصل في اقتران الکواکب بالکواکب؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
ایران-قم-یکشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۹
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴برق سراسر لبنان قطع شد
تامین برق در تمام مناطق لبنان به طور کامل متوقف شده است.پایگاه خبری النهار
اداره برق لبنان: دلیل قطع برق در سراسر این کشور، کمبود سوخت است.ایسنا