هدایت شده از آخرالزّمان
🔴😳پیشبینی درگیری آمریکا و همپیمانانش با ایران
از سالها پیش گفته و نوشتهایم که آمریكاییان برای ترس از افزایش توان دفاعی ایران و تجربیّات فراوان نیروهای نظامی این كشور در جنگ هشتساله با عراق و نیز به دلیل هراس از روحیّۀ جنگاوری ایرانیان و برای برنیانگیختن خشم دولتهای اروپایی، روسیه و چین كه در ایران سودهای سرشاری دارند، بیش از جنگ، روی فروپاشی درونی نظام جمهوری اسلامی ایران در پی رویارویی با مشكلات داخلی برآمده از اختلاف رهبران، ضعف مدیریّتها و تحریمهای اقتصادی کمرشکن و تهاجم فرهنگی دنیای غرب، حساب باز كردهاند؛ چنانكه دونالد رامسفلد، وزیر دفاع ۷۰ سالۀ آمریكا، در سخنانی گفته است: «رژیم اسلامی ایران یا توسّط مردم یا تحت تأثیر مشكلات داخلی و دستهبندیهای درونی خود رژیم سقوط خواهد كرد»(۱).
سر انجام، غربیها هنگامی كه میبینند مدّتی دراز از عمر انقلاب ایران گذشته، ولی آرزوی فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران از درون تحقّق نیافته است، و از سویی دیگر، پیشرفتهای ایران در زمینۀ فنآوریهای هستهای و موشکی خطری بزرگ برای دشمنانش، بهویژه اسرائیل، به شمار میرود، روحیّۀ خِیشتنداری را از دست میدهند و كاسۀ صبرشان لبریز میشود و اقدام به تهاجم مستقیم نظامی و یا جنگهای نیابتی میكنند.
شنیدنی است اگر بدانید، در استخراجی جفری كه در سال ۱۳۷۹ هـ.ش انجام گرفته و در آن از چگونگی برخُرد آمریكا با ایران در روزگار کنونی سؤال شده بود، كلمات «صبر» و «حرب» دیده شدند که بنا بر سخن یکی از دوستان دانشمند ما، صبر و شکیبایی، دراززمان، و حرب و کارزار، ناگهانی و در کوتاهزمانی روی خاهد داد!
نیز در برخی استخراجهای جفری که ۲-۱۳۸۱ هـ.ش در بارۀ حوادث ایران در آخرالزّمان و درگیری نظامی آمریکا و متّحدانش با این کشور انجام گرفته است، کلمات زیر پدیدار شدند: «زن، شَرُوس، لبه اَرَس شوم، ز مَهِ دی هَزْل (ضعف) فُرْس (پارسیان)، سَنَه (خشکسالی) بِرَی (تهران)، ترس، صدا در ری، نور ، بَرْد (سرما)، بهانه، زود، شبانه، ز روی آب، تُنْب، بندر، جِت، تازش، سوزش جور... ».
از برخی نوشتارهای زرتشتیان، روایات اسلامی و اشعار نُسْتْرْآدامُوس و محاسبات جفری چنین برمیآید که خطرهایی جدّی ایران عزیز ما را از شمال غرب، غرب و جنوب تهدید میكنند، و درگیریهایی برای ایرانیان از سوی قفقاز جنوبی (مرزهای آذربایجان و ارمنستان)، عراق و خلیج فارس، بهویژه جزیرههای بحرین، کیش و تنب، خاهند بود.
در جاماسب نامۀ پهلوی، ف ۱، بند ۱۵، آمده است: «تازیان با رومیان [و] ترکان اندر آمیزند و کشور بیاشوبند...(۲).
نُسْتْرْآدامُوس، پیشگو و ستارهشناس مشهور فرانسوی، نزدیک ۴۶۰ سال پیش، در بخشی از رباعیای كه با بهرهگیری از روایات اسلامی در بارۀ رویدادهای ایران در آخرالزّمان سروده، پیشبینی کرده است: «باران، گرسنگی و جنگ در ایران بازنمی ایستند...»(۳).
اکنون میگوییم که هرچند مردم ایران دوران چهلسالۀ سرگردانی در آخرالزّمان را سپری میکنند و گرفتاریهای درونی و برونی بسیاری دیده و رنجهای فراوانی کشیده و میکشند، سالهاست که خداوند دشمنان غربی ما را کر و کور کرده و از درگیری رویاروی با کشورمان بازداشته است، و امروزه نیز که ما به پایان این راه دراز سرگردانی و آغاز درخشش دولت عدالتگستر مهدوی نزدیک شدهایم، و آمریکاییان و اروپاییان با همدستی دولتهای ترک و عرب، قصد لشکرکشی بزرگ به خاورمیانه و آسیبرساندن به برخی کشورهای اسلامی، بهویژه ایران عزیز، را دارند، ناگهان میبینیم که عمر دراز زمامداری همۀ آنان به سر رسیده است، و چندماهی که با ایران درگیر میشوند، به گونهای خاهد بود که بلاها از آسمان و زمین بر خُدشان نیز میبارند، و آتش جنگ و آشوبی که برمیافروزند، دامنشان را هم خاهد گرفت، و چنانکه برژینسکی سالها پیش، در کتاب «خارج از کنترل» نوشته و پیشبینی کرده است، قدرتهای بزرگ و دولتهای غربی برای حفظ منافعشان خُدشان بحرانهایی میآفرینند و آنها را مدیریّت میکنند، ولی سرانجام کار به جایی میرسد که بحرانها از کنترل خارج میشوند، و نیز همین سیاستمدار و نویسندۀ آمریکایی، بهتازگی پشبینی کرده است که بهزودی همه جا درگیر بحران میشوند.
«زبیگنیو برژینسکی» مشاور اسبق امنیّت ملّی آمریکا در مصاحبهای با «مرکز مطالعات راهبردی و بینالمللی» (CSIS) تصریح کرد: «امروز به اعتقاد من، جهان با یک بحران جهانی روبهرو است. به طور همزمان با بحران سیاسی، اقتصادی، سیستماتیک، نژادی و مذهبی روبهرو است. ما در طول تاریخ، بحرانهایی در سطح بینالمللی داشتهایم، ولی اندازۀ این بحرانهای بینالمللی بهتدریج بیشتر و بیشتر شده است. هماکنون این بحرانها گسترش یافته و همهگیر شده است، و شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه، مکانهایی که درگیر بحران نیستند بهزودی با بحران روبهرو میشوند»(۴).
هدایت شده از آخرالزّمان
نویسنده، با بررسیهای گسترده در اوضاع کنونی جهان و بهرهگیری از متون پیشگوییها، بهویژه روایات اسلامی، چنین پیشبینی میکند که آمریکاییان و اروپاییان قصد حملۀ شتابان و برقآسا به کشورهای مخالف خُد را ندارند، و در گام نخست، به لشکرکشی و گفتن سخنانی تهدیدآمیز برای ترساندن ایران، روسیه، چین و کرۀ شمالی بسنده میکنند، و کاری که خیلی زود دست به آن خاهند زد، تقویت مخالفان ایران در خاورمیانه و تضعیف دوستان ظاهری این کشور با بهکارگیری شیوههای گوناگون است.
با پشتیبانی دولتهای غربی و عربستان سعودی، اصهب مروانی همراه با نیروهایی از حزب بعث و گروه داعش، از جنوب عراق و نیز جزیره میشورند و مایۀ فروپاشی دولت و کشتهشدن سران این کشور که دوستانِ زمامداران ایراناند، میگردند، و جنگی میان ایران و عراق پدید میآید، و در این هنگام، کردها نیز که دل خُشی از عربهای ستیزهجوی به قدرت رسیده در عراق ندارند، با ایران همپیمان میشوند و در نبرد، به کمک ایرانیان میشتابند.
دولتهای ترک و عرب، نیروهایی شورشی با فرماندهی شروسی یهودی نژاد و ناصبی مذهب از قفقاز جنوبی را بر ایران میشورانند و نبردی ویرانگر پدید میآورند و آن نیروها سرانجام به عراق میروند تا به یاری اصهب مروانی بشتابند و سپاهیان سفیانی از سوریه میآیند و نابودشان میکنند، و سپس سفیانیان بر ایران میتازند و سرانجام عقبنشینی میکنند و نابود میشوند.
در سوریه گروهی مخالف دولت بشّار اسد و وابسته به عربستان سعودی با فرماندهی جُرْهُمِی را تقویت میکنند و در بخشهایی از این کشور، بهویژه حِمْص، به قدرت میرسانند. نیز، دولتهای اروپایی و آمریکا سوریه را از همه سو محاصرۀ اقتصادی میکنند.
همچنین، دولتهای اروپایی و آمریکایی با کمک به عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی، گروه انصارالله و حوثیها در یمن را که وابسته به ایران می باشند، از پایتخت یمن صنعا بیرون میرانند و پادشاهی ستمگر را بر این شهر و کشور یمن چیره میکنند.
غربیان با پشتیبانی از زمامداران بحرین کاری میکنند که آنان با درخاست زمامداران عربستان سعودی، شخصی از علمای شیعه را بکشند، و سپس میان مردم و زمامداران بحرین درگیری روی میدهد، و در آن هنگام، ایران ناچار به یورش بر بحرین میشود، و زمامداران این کشور سوی عربستان سعودی میگریزند، و در پی این رویداد، آمریکا و متّحدان غربیاش در خلیج فارس در چند جا، بهویژه جزیرۀ کیش و تنب، با ایران درگیر میشوند.
کشورهایی مانند هند و پاکستان و چین و کرۀ شمالی و جنوبی و ژاپن را با هم درگیر میکنند و ترس و ویرانی و مرگ یکباره جهان را فرا میگیرد، و سپس رویدادهایی شگفتتر و سختتر از آنچه گفتیم، رخ مینمایند.
در پایان، با نگاه به آنکه آمریکا، اروپا و اسرائیل و دولتهای ترک و عربِ همپیمان هم و نیز دولتهای قدرتمند شرقی، مانند روسیه و چین، همگی در آستانۀ فروپاشی میباشند، به همۀ دوستان گرامی و خانندگانی که این گفتار و دیگر گفتارهای ما را میخانند و چشم به راه ظهور امام مهدی-علیهالسّلام- و امیدوار گشایشی بزرگ در کار جهان میباشند، یادآور میشویم که نگران نباشید و نهراسید، و بدانید که ما اکنون به پایانههای شبهای دراز و سیاه ستم و تباهی رسیدهایم، و سپیدۀ صبح پیروزی و رهایی در حال دمیدن میباشد.
-------------------------------------------------------
۱. روزنامۀ رسالت، ش ۴۸۶۱، ۱۱/۸/۱۳۸۱ هـ.ش، ص ۱۳.
۲. نجاتبخشی در ادیان، ص ۵۳، گفتار ۱.
۳. نوشتارهای نسترآداموس به زبان فرانسوی و برگردان آن به زبان انگلیسی، سانتوری ۱، رباعی ۷۰؛ ترجمۀ یکی از دانشمندان معاصر.
۴. خبرگزاری فارس، ۴/۸/۱۳۹۴ هـ.ش.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی از سفر پوتین به جمهوری آذربایجان
🔴راز سفر پوتین به آذربایجان و دوستی خاله خرسه
پس از فروپاشی حکومت غربگرای محمّدرضا پهلوی و پیروزی انقلاب ایران در ۱۳۵۷، رهبران انقلاب تا کنون شرقگرا، و دولتهای زیر دست آنان گاهی غربگرا (متمایل به ارتباط با اروپا و آمریکا) و گاهی شرقگرا (متمایل به ارتباط با روسیه و چین) بودهاند. چنانکه میدانید، دولت رسیه در گذشته مانند ایران پشتیبان ارمنستان بوده است تا اینکه دولت جمهوری آذربایجان با کمک ترکیه نیرومند شد و توانست قره باغ را از ارمنستان پس بگیرد و روسیه نیز متمایل به آذربایجان شد و ارمنیها هم راه خد را از روسها جدا کردند.
شاید به یاد میآورید که پس از کشتهشدن رئیس جمهور ایران سیّد ابراهیم رئیسی در حادثۀ سقوط بالگرد، خبرگزاری دولتی ریانووستی روسیه اعلان کرد که توافقنامه همکاری جامع میان ایران و روسیه به صورت موقّت، متوقّف شد. از دیدگاه آگاهان سیاسی این کار روسیه تنها دلیلش آن بود که روسها نگران این بودند که آیا دولت روی کار آینده پس از ابراهیم رئیسی نیز مانند دولت وی همچنان شرقگرا و دوست روسیه یا غربگراست تا تصمیم راهبردی خد را در بارۀ سیاستها و همکاریهای خد با ایران با توجّه به شرایط پیشآمده در پیش بگیرند.
پس از آنکه دولت مسعود پزشکیان با همکاری گروه غربگرایان مانند دکتر ظریف و دیگران در ایران روی کار آمد و روسها دانستند که دولتی سازگار با آنان مانند دولت گذشته در کشورمان بر سر کار نیست، دو کار را همزمان انجام دادند که از دیدگاه بنده و کارشناسان سیاسی و نظامی گونهای دهنکجی به ایران و ارمنستان به شمار میآید!
پوتین در سفری ویژه به جمهوری آذربایجان رفت و با استقبال و پذیرایی گرم الهام علیاف و زنش در خانهشان رو به رو شد و مهربان علیاف همسر الهام علیاف را بوسید و به وی دسته گل هدیه داد و مدال دوستی را بر گردنش آویخت! و در مذاکراتی که با الهام علیاف داشت خاستار بازگشایی گذرگاه زنگزور شد! بیگمان پوتین با سفر به باکو اهداف دیگری را نیز دنبال میکرد.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تلویزیون رسمی دولت کشور آذربایجان:
تبریز، اردبیل، زنجان خاک آذربایجان است و به زودی آزاد خواهند شد!
بلومبرگ فارسی✔️
🔴در جواب یاوهگوییهای حاکمان متوهّم باکو یادآور میشوم، همان گونه که هر پژوهشگری میداند و مورّخین و نویسندگانی چون ۱. استرابن۲. آنانیا شیراکاتسی۳. ابن خردابه۴. ابن فقیه۵. ابن حوقل۶. یاقوت حموی اشاره کردهاند، سرزمین واقع در شمال رود ارس که در روزگار ما به دروغ آن را جمهوری آذربایجان نامیدهاند، نام درستش آران است که آن نیز در گذشته بخشی از کشور عزیز ما ایران بوده است، و آذربایجان تنها و تنها سرزمینهای واقع در جنوب رود ارس میباشد و بس!
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔻سه سناریوی پیش روی ایران با ورود روسیه به معادله زنگزور چیست؟
روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:
🔹جمهوری اسلامی ایران با سه سناریو مواجه خواهد بود؛ نخست آنکه جمهوری آذربایجان و حامیان طرح کریدور زنگزور از پیگیری چنین طرحی عقبنشینی کنند و مانند قبل، جمهوری آذربایجان از مسیر ایران برای اتصال به نخجوان استفاده کند. سناریوی دوم آن است که این کریدور تحت حاکمیت ارمنستان ایجاد شود و جمهوری آذربایجان زیر نظر دولت ارمنستان در چنین دالانی تردد داشته باشد. اما سناریوی سوم و پرخطر آن است که جمهوری آذربایجان چشم طمع به تصرف این منطقه داشته باشد که مرز بین ایران و ارمنستان را تغییر خواهد داد.
اعتمادآنلاین
🔴فوری/ سفیر ایران در لبنان مجروح شد
برخی منابع خبری از مجروحیت مجتبی امانی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان طی حمله گسترده سایبری رژیم صهیونیستی در لبنان و سوریه خبر دادهاند.
وسایل ارتباطی (پیجر) اعضای حزب الله در تعدادی از مناطق لبنان منفجر شد.
لحظاتی پیش، منابع خبری از زخمی شدن دهها نفر بر اثر انفجار در دستگاه های ارتباطاتی (پیجر) در لبنان خبر دادند. این منابع مدعی شدند که انفجارها به صورت همزمان و گاهی به طور پیاپی و در مناطق مختلف لبنان رخ داده است. این منابع افزودند که انفجارهای دستگاه های ارتباطاتی به سبب هک این دستگاهها صورت گرفته است.
دنیای اقتصاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش فوری صدا و سیما به انفجار گسترده پیجرها در لبنان
همشهری آنلاین
🔴 منبع سوری:
به نظر میرسد پیجرهای نیروهای حزبالله در سوریه نیز منفجر شده است. در چندین نقطه از دمشق گزارش انفجار وجود دارد.
☑️ بلومبرگ فارسی✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هماکنون وضعیت بحرانی در بیروت
☑️بلومبرگ فارسی✔️