🔻وزرای خارجه بیش از ۴۰ کشور جهان هم اکنون در نشستی که در رم، پایتخت ایتالیا در حال برگزاریست جمع شدهاند تا راه حلی برای برای افزایش تهدیدات گروه موسوم به حکومت اسلامی (داعش) در آفریقا بیابند.
آمریکا ریاست این نشست را بر عهده دارد.
این گردهمایی در حالی برگزار میشود که گسترش داعش در بخشهای زیادی از قاره آفریقا به نگرانیهایی دامن زده است.
بی بی سی فارسی
🔴😳پیشبینی درگیرشدن داعش آفریقایی با اروپاییان و آمریکاییها و اسرائیل
خانندگان گرامیای که از سالها پیش گفتارهای آخرالزّمانی ما را میخانند، خوب به یاد میآورند که با بهرهگیری از روایات اسلامی پیشبینی کردهایم که داعش آفریقایی و همکیشانشان پس از شورشی بزرگ در لیبی، بر مصر یورش میبرند و در اسکندریه با نیروهای اروپایی و آمریکایی مستقر در آنجا درگیر میشوند و حکومت مصر را فرو میپاشند و سپس سوی فلسطین و اردن و میآیند و در آنجا بر بیتالمقدس و اسرائیل یورش میبرند و آنگاه سوی دمشق میآیند و با نیروهای ارتش بشّار اسد و همپیمانانش درگیر میشوند!
🔹کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🌺از سری خبرهای سرّی در کانال آخرالزّمان
🔴😳مردم ایران سه سال فرصت دارند!!!
در زمستان ۱۳۹۸، روزی با انسانی اهل دل و پند و موعظه همصحبت شدم، چون رند و زیرک بود، دستش را رو نمیکرد. جسته و گریخته و عوامانه حرفهایی میزد، و من که خوب به سخنانش گوش میدادم، بیآنکه از حوادث آخرالزّمان برایش چیزهایی بگویم، به گونهای کلّی پرسیدم: آیا حوادث روزگار ما به ظهور امام زمان(علیهالسّلام) میانجامند؟ پاسخ داد: کارها به آن سو پیش میروند، ولی این را دانسته باش که این مردم سه سال فرصت دارند تا کارهایشان را جمع و جور کنند. بعد حوادث مهمّی رخ میدهند که بیشترشان سختی و عذابند تا به ظهور برسیم!!!
مراد از «فرصت» در اینجا، مهلتی است که خداوند پیش از فرود عذابهای آخرالزّمانی به انسانها میدهد تا کارهایشان را جمع و جور کنند و دست از ستم و سرکشی و گناه بکشند و بدهکاریها را بپردازند و به نیازمندان کمک کنند و از زراندوزی بپرهیزند و از کسانی که حقّی بر گردنشان دارند، حلالیّت بطلبند، و به درگاه خالق هستی توبه کنند.
یادآوری میشود، برخی افراد کجفهم عیبجویی نکنند و نگویند که آن بزرگوار وقتی برای ظهور تعیین کردند!!! زیرا در این پیشبینی تعیین وقت دقیق که کاری مخالف روایات اسلامی است، نشده است.
🔵آن کس که ز شهر آشنایی است//داند که متاع ما کجایی است
ایران-قم-سیّد سلیمان مدنی تنکابنی- ۱۳۹۹/۱/۲۱
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴خانندگان گرامی، ماجرای سه سال فرصت داشتن با ماجرای سه سال سخت در روایات اسلامی فرق دارد.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🔴😳وای بر کجروان و ستمگران!
علی ابن ابی طالب(علیهماالسّلام)، در بیان نشانههای ظهور قائم(علیهالسّلام)، فرمود: ... آه (دردا) بر حقداران و آه (دردا) بر ناتوانشدگان در تنگناها... .(۱)
وقتی میبینی در کشوری زندگی میکنی که بهای یک بستنیاش ۴۰۰ هزار تومان است، و فقیر اگر صدقه نگیرد، از داشتن لقمۀ نانی محروم میشود تا شکم گرسنهاش را سیر کند، و حقداران حقّشان نزد کجروان پایمال میشود، مییابی درونمایۀ سخن امام علی(علیهالسّلام) در حال پدیدارشدن است!
هنگامی که با مادربزرگ رنجکشیدهای روبهرو میشوی که در حسرت خریدن خوشۀ انگوری برای نوههای خردسالش که هوس خُردن انگور کرده بودند، میسوزد، میتوانی نزدیکبودن زمان نزول انواع عذابهای زمینی و آسمانی را بر توانگران کشورت خیلی آسان پیشبینی کنی!
———————————————————-
۱. إلزام الناصب، ج ۲، ص ۱۸۴، خطبة البیان ۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴افزایش همکاریهای پاکستان و چین باعث تیرگی روابط پاکستان با آمریکا شده است، و این امر زمینهساز تقویت هند از سوی آمریکا و درگیر جنگ کردن هند با پاکستان خاهد شد؛ همان رویدادی که با بهرهگیری از روایات اسلامی و علم جفر پیشبینی کردهایم.
بنگرید👇👇👇
🔻صفحۀ 1 از 2
🔴جنگ هند و پاکستان در آخرالزّمان
جنگ میان هند و پاکستان و رویدادن ویرانی و کشتار در سرزمینهای هند و سند و چیرهشدن هندیان بر پاکستانیها از نشانههای نزدیکشدن زمان قیام امام مهدی(علیهالسّلام) است.
در کتاب ابو حُذَیْفَه آمده است که مُقاتِل گفت: پس از مرگ ضَحّاک، در کتابهای گردآوریشده نزدش، در بارۀ گفتار خداوند(عزّ و جلّ): «و هیچ آبادیای نیست، مگر آنکه ما پیش از روز قیامت نابودگر یا شکنجهکنندۀ آن میباشیم، شکنجهای سخت؛ آن در کتاب نوشته شده بود»(۱)، خاندهام: ... ویرانشدن سند از سوی هند است... .(۲)
چنین مینماید که این روایت از سخنان پیامبر(صلّىالّاهعليهوآله) باشد، اگرچه ضَحّاک ابن مُزاحِم خراسانی تابعی آن را به وی نسبت نداده است.
بدان که مراد از «روز قیامت» در برخی آیات قرآنی و بسیاری از روایات اسلامی، روز قیام قائم(علیهالسّلام)، و مقصود از «کتاب» در اینجا همان لوح محفوظ است.
قَتادَه از سعید ابن مُسَیِّب روایت کرده است که امیر مؤمنان [علی(علیهالسّلام)](۳) در بارۀ سخن او (خداوند) متعالی: «هیچ آبادیای نیست، مگر آنکه ما پیش از روز قیامت نابودگر یا شکنجهکنندۀ آن میباشیم»(۴)، پرسیده شد؟ فرمود: ویران میشود ... سند از هند... .(۵)
امام علی ابن ابی طالب(علیهماالسّلام)، در بیان نشانههای قیام قائم(علیهالسّلام)، فرمود: ای وای بر سرزمينهای سند و هند از آنچه(۶) در آنجاها فرود میآید از كشتن، سربريدن و ویرانشدن در آن زمان... .(۷)
نیز امیر مؤمنان علی(علیهالسّلام)، در بیان رویدادهایی که پیش از قیام قائم(علیهالسّلام) خاهند بود، فرمود: ... چیرهشدن هند بر سند... .(۸)
همچنين از برخی محاسبههای جفری در بارۀ شورش خراسانی در مشرق بهره گرفته میشود که پیش از آن یا همراهش، سرزمینهای سند با بمبها و موشکهایی که دهلی آنها را بر آنجاها پرتاب میکند، آشفته میشوند، و سخن بیرونآمده از جفر این است: «مَحالِ سند زار به سَهمِ دهلی»(۹)، و گمانی نیست در اینکه هاشمی چینی در پی رویدادن جنگی میان هند و پاکستان و چیرهشدن هندیان بر پاکستانیها، سپاهش را از سینکیانگ در غرب چین به مُلْتان در جنوب استان پَنْجابِ پاکستان میآورد و سپس از آنجا سوی ازبکستان میکوچکد تا در سمرقند با شعیب تمیمی خراسانی همپیمان و هماهنگ شود.
با نگاه به روایات اسلامیای که در بارۀ هند و سند در آخرالزّمان آمدهاند، بهره میگیریم که مراد از «هِنْد»، کشور کنونی هند، و مقصود از «سِنْد»، کشور کنونی پاکستان میباشد.(۱۰)
شبهقارّۀ هند در روزگاران کهن به دو بخش بزرگ با نام «سرزمینهای هند» و «سرزمینهای سند و پنجاب» جدا میشده است، و سرزمینهای سند که بخش بزرگی از کشور پاکستاناند، همان سرزمینهای دربرگیرندۀ رود سند (Indus) میباشند که از فلات تبّت در شمال رشتهکوههای هیمالیا سرچشمه میگیرد، و از بخش جامو و کشمیر در شمال غربی هند میگذرد، و بیشترش در سرزمینهای پاکستان، از شمال تا جنوب، روان میشود تا آنکه نزدیک بندر کراچی در اقیانوس هند بریزد.
🔻صفحۀ 2 از 2
شایان یادآوری است، از هدفهای راهبردی دولتهای غربی ناتوانسازی دولتهای اسلامی در روزگار کنونی است، و دولت پاکستان از بزرگترین دولتهای اسلامی در خاورمیانه است، و آن، نخستین دولتی در میان مسلمانان است که به انرژی هستهای دست یافت و جنگافزار اتمی ساخت، و هند نیز کشوری است که در آن شمار بسیاری از مسلمانان میزیند. بنا بر این، اسرائیل و آمریکا در برافروختن آتش جنگ میان هند و پاکستان میکوشند، و بودن ناسازگاریها و درگیریهای ریشهدار و درازهنگام میان هندیان و پاکستانیها بر سر استان راهبردی کشمیر از چیزهایی است که مایه و زمینهساز رویدادن جنگی بزرگ میان دو کشور میشود، و چنانکه میدانید، پس از جدایی خونبار پاکستان از هند در سال ۱۹۴۷ م که بیش از یک میلیون کشته بر جای گذاشت، کشمیر سه بخش شد که دو بخش آن را هند گرفت و بخش سوم به پاکستان داده شد، و از آن زمان دو کشور بر سر چیرهشدن بر همۀ بخش کشمیر درگیرند، و افزون بر این، چین نیز خاستار گرفتن بخشی از آن استان است، با این گواه که زیندگان بخش شرقی کشمیر که «آکسای» نامیده میشود، ریشهای چینی دارند، و چینیها پس از نبرد با هندیان در سال ۱۹۶۶ م بر بخشی از شرق کشمیر چیره شدند، در حالی که کشمیریها میکوشند که از هر کدام از هند و پاکستان و چین جدا و خُدگردان شوند، و تا کنون یک جنگ میان چین و هند و سه جنگ میان هند و پاکستان بر سر سرزمین کشمیر روی داده است.
نیز از چیزهای ناسازگار میان پاکستان و هند آن است که اقتصاد پاکستان به گونهای بنیادین بر کشاورزی پایهگذاری شده است که نیازمند آب میباشد، و فراهمکردن بخش بزرگی از نیازمندیهای سرزمینهای پاکستان از آبهای برخی رودها مانند سَتلُج و جِهلُم و سِند انجام میشود که از کوههای هیمالیا در شمال هند و بخش کشمیر سرازیر میشوند، و برای همین، کشمیر دارای برجستگی اقتصادی ویژهای برای پاکستانیها است، افزون بر برجستگی سیاسی و ارتشی، و در برخی زمانها سران هند سران پاکستان را از بستن آب سند بر ایشان میترسانند.
امروزه میبینید که میان هند با آمریکا و اسرائیل پیوندهای استواری یافت میشوند، و هند از همپیمانان روسیه نیز میباشد، و از نیروی ارتشی برتر و پایداری سیاسی نیرومندی برخُردار است، در حالی که هر چند پاکستان در گذشته یکی از همپیمانان آمریکا بود، آمریکاییها اکنون تلاشی در توانمندسازی نیروی ارتشی پاکستانیها نمیکنند، و کمکهای آنان به ایشان تنها اقتصادی است، و نیز پاکستان از همپیمانیاش با چین سود بسیاری نمیبرد، و از پایداری سیاسی نیرومندی برخُردار نیست. پس، بهناچار اگر جنگی میان دو دولت هند و پاکستان روی دهد، هندیان پیروز خاهند شد.(۱۱)
------------------------------------------------------------
۱. قرآن کریم، سورۀ اسراء، آیۀ ۵۸؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲. البدء و التاریخ، الجزء ۴، ص ۴-۱۰۲، ف ۱۳؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. میان دو چنگک از افزودههای ما است.
۴. قرآن کریم، سورۀ اسراء، آیۀ ۵۸؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۵. مناقب آل أبي طالب، ج ۲، ص ۳۱۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۶. در همۀ نسخههای چاپی إلزام الناصب نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «و ما» یافت میشود که به «ممّا» اصلاح و ترجمه گردید.
۷. إلزام الناصب، ج ۲، ص ۱۵۷، خطبة البیان ۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۸. مناقب آل أبي طالب، ج ۲، ص ۳۰۹؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۹. مَحال: محلها و جایها. زار: آشفته و پریشان. سَهْم: تير.
۱۰. سخن نویسنده.
۱۱. بهرهگرفتهشده از: منابع گوناگون.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🌺هدیهای امیدبخش به همۀ منتظران نگران!
برخی با خُد اندیشناکاند که آیا روزگار ما واقعاً همان آخرالزّمان و عصر ظهور است، یا نه، ظهور دهها و سدها سال دیگر رخ میدهد؟!
در پاسخ به افرادی با چنین نگرش و نگرانیای، یادآور میشوم که نویسنده با بیش از بیست سال پژوهش در مباحث مهدویّت و آخرالزّمان، از طریق متون کتابهای آسمانی و منسوب به پیامبران، مانند قرآن کریم، تورات، انجیل و اوستا و نیز پیشگوییهای برخی دانشمندان پیشگو و دارایان علوم باطنی و غریبه، مانند مُوَکَّل و جفر، و بررسی اوضاع و احوال کنونی جهان و بشارتهایی دیگر، بیهیچ شک و شبهای بر این باورم که روزگار ما همان آخرالزّمان و عصر ظهور است، ان شاء الّاه.
قال الّاه تعالی: «إنّهم یرونه بعیداً * و نراه قریباً» (سورة المعارج، الآیة ۷-۶).
خداوند متعالی فرمود: بیگمان، کافران آن روز را دور میبینند* و ما آن را نزدیک میبینیم.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴جایگاه ترکیه و ترکهای این کشور و پیرامونش در آخرالزّمان!
طبق روایاتی که در کتابهای شیعیان و سنّیان آمده است، ترکهای ترکیه نیروهایی از قفقاز جنوبی را ضدّ ایران میشورانند و سپس به عراق میفرستند، و نیز نیروهایی را از لیبی و پیرامونش ضدّ مصریان و اردنیها و نیروهای اروپایی و آمریکایی مستقر در اسکندریه و نیز مستقر در فلسطین و نیز ضدّ اسرائیل و نیروهای یمنی هوادارش و نیز ضدّ سوریها و حزب الّاه لبنان و نیروهای ایرانی مستقر در سوریه میشورانند!
این صفکشیها و درگیریها به قدری عجیبند که کارشناسان سیاسی نظامی نیز از درک و تجزیه و تحلیل عباراتی که نوشتهام چه بسا عاجزند و با خد بگویند مگر میشوند نیروهایی بیایند که هم با مصریان و اردنیها و هم با اروپاییان و آمریکاییها و اسرائیلیها و یمنیها و سوریها و ایرانیها و حزب الّاه لبنان دشمنی داشته باشند!
دهها روایت شاهد بر درستی گفتارم یافت میشوند که اکنون جای طرح آنها نیست، و تنها به بیان دو روایت بسنده میکنم.
از عَمّار ابن یاسِر روایت شده است که وی گفت: بیگمان، دولت خاندان پیامبر شما در آخرالزّمان خاهد بود، و برای آن نشانههاییاند ... پس، هر گاه رومیان و ترکها بر شما بشورانند، و لشکرها بسیج شوند ... و ترکها و رومیان با هم ناسازگاری میکنند، و جنگها در زمین فراوان میشوند... .(۱)
چنین مینماید که این حدیث از سخنان پیامبر(صلّىالّاهعليهوآله) باشد، اگرچه عمّار ابن یاسر صحابی آن را به وی نسبت نداده است.
وَلِید ابن یَزِید گفته است: هر گاه ترکها بر دارندگان پرچمهای سیاه بشورند و با آنان کارزار کنند، زیرزینیهای چهارپایانشان خشک نخاهد شد تا آنکه زیندگان مغرب برشورند.(۲)
چنین مینماید که این حدیث از سخنان پیامبر(صلّىالّاهعليهوآله) باشد، اگرچه ولید ابن یزید تابعی آن را به وی نسبت نداده است.
نُسْتْرآدامُوس در یکی از رباعیهایش، از احادیث اسلامی بیانگر رویدادهای آخرالزّمان بهره گرفته و از رویدادن زمینلرزههایی پیاپی در زیر دریای مدیترانه و پیرامونش خبر داده است که توفانهایی دریایی (تسونامی) پدید میآورند و برخی شهرهای کنارهای اروپا و ترکیه را در آب فرو میبرند، و نیز به دو تلاش پی در پی در بهار و دو نبرد دلیرانه اشاره کرده است، و گمانی نیست در اینکه مرادش همان یورش نیروهای خزر و ترک قفقازی بر ایران و یورش نیروهای قیسی، بربر و سیاه آفریقایی بر مصر، فلسطین، اردن و سوریه میباشد:
برای چندین شب زمین خاهد لرزید.
در بهار دو تلاشِ پی در پی انجام میگیرد.
كورِنْتوس و اِفِسُوس در دو دریا شناور میشوند.
جنگ در دو نبرد دلیرانه پایدار خاهد ماند.(۳)
كورِنْتُوس شهری کهن و بندری در جنوب يونان میباشد که بر خليج كورنتوس جای دارد، و اِفِسُوس شهری کهن در غرب تركيه و نزديک کنارۀ دريای اِژِه است(۴)، و گروههای خزر و ترک قفقازی و گروههای قیس و بربر و سیاه آفریقایی از روزگاران کهن به دلیری در جنگ شناخته شده بودند.
————————————————————-
۱. الغیبة، توسی، ص ۴-۴۶۳، ف ۷، ح ۴۷۹؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲. الفتن، ص ۱۷۷، الجزء ۴، ح ۷۱۶؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. نوشتارهای نسترآداموس به زبان فرانسوی و برگردان آن به زبان انگلیسی، سانتوری ۲، رباعی ۵۲؛ ترجمۀ یکی از دانشمندان معاصر.
۴. بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1