🌺روشهای چیرهشدن بر تشنگی و گرسنگی در هنگام روزهداری
با درازشدن روزها، گرمشدن هوا و آلودگی آن و گرانی نرخها در این روزگار سختی و تندگدستیِ بسیاری از مردم، روزهداری برای مؤمنان کاری بسدشوار است. بنا بر این، افزون بر سفارش به دارایان برای کمک به نیازمندانی که چه بسا کولر، پنکه و یخچال نیز ندارند، یادآور میشویم که برای کاستن از تشنگی در شب و چیرهشدن بر آن در روز و نیز افزایش توان انسان در برابر گرسنگی، روزهداران گرامی، روزه را با چند دانه خرما و یک لیوان نوشیدنی گرم(۱) مانند شیر یا دمنوشهای طبیعی چون دمکردۀ بهسیب یا آویشن با عسل و نان و پنیر و مغزگردو باز کنید، و پس از آن یکی دو لیوان از آب میوههای طبیعی یا شربتهای خنک بیدمشک یا گلاب همراه با دانههای گیاهی چون خاکشی، بارهنگ و ... بنوشید، و دو ساعت پس از آن، اگر احساس گرسنگی کردید، کمی شام بخُرید، و در درازای شب تا سحر، به اندازۀ نیاز آب خنک بنوشید و میوههایی مانند هندوانه، طالبی و خربزه بخُرید، و هنگام خُردن سحری، یک دانه خیار پوستکندۀ ورقورقشدۀ بینمک و نیز کمی آب لیموی تازه همراه با غذا یا آب بخُرید، و سحرها از خُردن سبزیجات خام، چای، دوغ، ماست، تخم مرغ، ماهی، غذاهای سرخکردنی و پُرچرب و تند و شور بپرهیزید، و روزها از ماندن در زیر گرمای خُرشید و انجام کارهای توانفرسا خُدداری کنید. همچنین از روزهگرفتن بیسحری (آب و غذا) بپرهیزید که برای بدن زیانآور و مایۀ ناتوانی است.
-------------------------------------------------------
۱. نوشیدن نوشیدنیهای خنک، مانند آب سرد و شربتهای خنک، هنگام گرسنگی، برای بدن، بهویژه معده، بسیار زیانآور است، و گاه میتواند به مرگ انسان نیز بیانجامد.
📚گزیدههایی از کتاب: طبّ سلیمانی؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴این استانها منتظر خشکسالی شدید باشند | در کدام استانها بارشها مناسب بود؟
رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی با اشاره به اینکه امسال دومین سال خشکسالی است،اظهار کرد: در هفتههای اول اردیبهشت ممکن است که میزان بارندگیها مناسب باشد ولی کمبود آب را جبران نمیکند.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، احد وظیفه درباره وضعیت بارندگی در فروردین ماه اظهار کرد: میزان بارندگیها نسبت به سال گذشته کمی بهتر شده ولی نسبت به بلند مدت حدود۳۰ درصد بارندگیها کاهش یافته است بنابراین به طور کلی میزان بارندگیها درکشور وضعیت خشکسالی شدید در غالب نقاط کشور را نشان میدهد و اصلا بارندگیها رضایتبخش نیست و بسیار کمتر از حد نرمال است.
به گفته وظیفه به دلیل اینکه سال گذشته هم بسیار سال کم بارش و استثنایی بود و امسال هم شاهد دومین سال خشکسالی هستیم،اثرات این وضعیت شدیدتر میشود.
رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی ادامه داد: بارندگیها در استانهای ایلام، کرمانشاه ، لرستان و همدان بسیار کاهش یافته است و حدود ۳۵ درصد تا ۶۵ درصد بارندگیها زیر حد نرمال بوده است.
وی افزود: در استانهای تهران، قزوین، البرز و دامنههای جنوبی رشته کوه البرز شامل سمنان و خراسانهای شمالی و رضوی هم بارشها به شدت کاهش داشته و در این مناطق هم ۳۵ تا۴۵ درصد بارندگیها کمتر از حد نرمال بوده است وآب پشت سدها و رودخانهها بسیار زیر حد نرمال هستند.
🔴😳رئیسی: تورّم، مردم و علما را نگران کرده / تورّم کنونی در هفتاد سال گذشته بی سابقه بوده!!!
خبرآنلاین
🔻صفحه 1 از 3
🔴گرانشدن نرخها در آخرالزّمان
گرانشدن نرخهایی که مایۀ تنگی و دشواری و گرسنگی میشود، از نشانههای نزدیکشدن زمان قیام امام مهدی-علیهالسّلام- است.
بنا بر روایات اسلامی، شکنجههای خداوندیای که بر مردمان فرود میآیند، برآیند کارهای ناشایست آناناند، و دو گونه میباشند: شکنجههای بزرگ و یکباره، مانند پرتابکردن، فروبردن و زشتکردن؛ و شکنجههای کوچک و اندکاندک، مانند گرانی نرخها، گرسنگی و از راستی برگشتن پادشاهان.
ۀ سخن خداوند-عزّ و جلّ-: «و سوگند که بیگمان آنان را پیش از شکنجۀ بزرگتر، از شکنجۀ نزدیکتر میچشانیم»(۱) پرسیدم؟ فرمود: نزدیکتر گرانی نرخ، و بزرگتر مهدی با شمشیر است.(۲)
شایان یادآوری است، ضمیر در سخن خدای متعالی: «و سوگند که بیگمان آنان را ... میچشانیم» به «بیرونروندگان از راه درست» برمیگردد، و گمانی نیست در آنکه امام مهدی-علیهالسّلام- با شمشیرش برای مؤمنان، مهربانی و خُشی، و برای بیرونروندگان از راه درست، شکنجه و کیفر میباشد.
حَفْص ابن عُمَر از مردی روایت کرده است که ابو عبدالّاه [صادق]-عليهالسّلام- فرمود: گرانی نرخ بدخویی میآورد، امانتداری را از میان میبرد و مرد مسلمان را به ستوه درمیآورد.(۳)
قاسم ابن اسحاق از پدرش از نیای خُد روایت کرده است که رسول خدا-صلّیالّاهعلیهوآلهوسلّم- فرمود: نشانۀ خُشنودی خداوند-تعالی- در مردمش، ارزانی نرخهایشان و برابریورزیدن پادشاهشان، و نشانۀ خشمگینی خداوند-تباركوتعالى- بر مردمش، از راستی برگشتن پادشاهشان و گرانی نرخهایشان است.(۴)
امیر مؤمنان [علی]-عليهالسّلام- روایت کرده است که رسول خدا-صلّیالّاهعلیهوآلهوسلّم- فرمود: هر گاه خداوند بر گروهی از مردم خشم گیرد و میان آنان شکنجهای فرو نفرستد(۵)، نرخهاهايشان گران میشوند، عمرهايشان كوتاه میشوند، بازرگانانشان سود نمیبرند، ميوههايشان پاكيزه نمیشوند، رودهايشان پُرآب نمیشوند، بارانهايشان از آنان بازداشته میشوند و بدهایشان بر آنان چيره میگردند.(۶)
محمّد ابن مُسْلِم گفته است که شنیدم ابو عبدالّاه [صادق]-عليهالسّلام- میفرمود: بیگمان پیشاپیش قائم، آزمايشی از سوی خداوند خاهد بود. گفتم: فدايت شوم، آن آزمايش چيست؟ آیۀ «و سوگند که بیگمان شما را با چيزی از ترس، گرسنگی و کاستن داراییها، جانها و ميوهها میآزماييم، و به شكيبايان مژده بده»(۷) را خاند. سپس فرمود: ترس از پادشاهان پسرانِ فلانی [در پایان زمامداریشان](۸)، گرسنگی از گرانی نرخها، كاستن داراییها از بیرونقیِ دادوستدها و کمیِ بهرۀ آنها، كاستنِ جانها از مرگی فراگیر و کاستنِ ميوهها از رويش اندک كِشْتهها و کمفزونی ميوهها. سپس فرمود: و شكيبايان را در آن هنگام به شتابانکردن شورش قائم-عليهالسّلام- مژده بده.(۹)
مراد از «پادشاهان پسرانِ فلانی» در این حدیث، بنی عبّاسیاند که بخشی از سرزمینهای مشرق را در آخرالزّمان فرمانروانی میکنند.
از عبدالّاه ابن مسعود روایت شده است که رسول خدا-صلّىالّاهعليهوآلهوسلّم- میفرمود: ساعت برپا نمیشود ...، مگر آنكه اسبان و زنان گران شوند. سپس ارزان میشوند و تا روز قیامت (رستاخیز) گران نخاهند شد.(۱۰)
با نگاه به همراهی ساعت با قیامت در این حدیث، بهره میگیریم که مراد از «ساعت» در اینجا، زمان قیام قائم-علیهالسّلام- میباشد، و در بسیاری از روایات اسلامی و برخی آیات قرآنی نیز کار این گونه است.
از سخن پیامبر-صلّیالّاهعلیهوآله- هویداست که هنگام نزدیکشدن زمان قیام امام مهدی-علیهالسّلام- بهای همه گونه ابزارهای جابهجایی، مانند اسبان، استران، خُدروها، کشتیها و هواپیماها و مهر زنان و هزینههای پیوند زناشویی بالا میروند، و سپس نرخها در دولت گرامیاش ارزان میشوند و تا روز رستاخیز همین گونه میمانند.
کعب ابن حارث از كاهِنی به نام «سَطِیح»(۱۱)، در بیان رویدادهای آخرالزّمان، روایت كرده است: ... برآمدن بزرگستارهای که عربها را سخت و ناگهان میترساند، و برای آن مانند دُم است؛ پس در آن هنگام، بارانها نمیبارند، رودها خشک، شهرها(۱۲) ناسازگار و نرخها در همۀ کشورها گران میشوند... .(۱۳)
🔻صفحه 2 از 3
از این روایت و دیگر روایات اسلامی بیانگر رویدادهای آخرالزّمان برمیآید که گرانی سخت و فراگیر نرخها در سرزمینها در پی برآمدن بزرگستارهای دنبالهدار خاهد بود که «گیسوی سختیآور» یا «گیسوی شیطان» نامیده میشود، و کمی پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام-، از صفر تا رجب در کرانههای آسمان میگردد تا آنکه در شعبان میان خُرشید و زمین جای میگیرد و در ماه رمضان به زمین نزدیک میشود و پیرامونش میچرخد و اندکاندک درون پوشش گازیاش میرود و میسوزد و شعلهور میشود و سه یا هفت شبی پیاپی برای زمینیان نورافشانی میکند، و تندبادی سرخ پدید میآورد و شهابهایی فراوان بر روی زمین فرومیباراند و ناگهان با صدایی سخت و بسیارترسناک در مشرق میافتد و مایۀ گرفتاریها و ناخُشیهایی برای مردم، بهویژه عربها، میشود.
سَدِیر صَیْرَفِی گفته است که با گروهی از کوفیان نزد ابو عبدالّاه جعفر ابن محمّد-عليهماالسّلام- بودیم، به آنان رو کرد و فرمود: ... پس در آن هنگام، از حج بازداشته میشويد، ميوهها كاهش میيابند، سرزمينها بیباران و خشک میشوند، دچار گرانی نرخها و از راستی برگشتن پادشاه میشوید، ستمگری و ستمِ بیش از اندازه با گرفتاری، وبا و گرسنگی ميان شما پدیدار میشوند، و آشوبها از همۀ گوشهوکنارهها بر شما سايه میافكنند... .(۱۴)
مَدائِنِی در کتاب «صفّین» روایت کرده و گفته است: علی-علیهالسّلام- پس از پایان کار نَهْرَوان(۱۵) سخنرانی کرد و چیزهای نو و شگفتی از نبردهای پُرکشتار را یادآور شد و فرمود: هر گاه میان شما، نژادآمیختگان افزون و نَبَطِیها چیره شوند، ویرانشدن عراق نزدیک خاهد شد. آن، هنگامی است که شهری که دارای درخت شورهگز(۱۶) و رودهایی میباشد، ساخته شود. پس هر گاه در آنجا نرخها گران، ساختمانها برافراشته و بیرونروندگان از راه درست فرمانروا شوند و گرفتاری سخت شود و مردمان پست و بد به خُد ببالند، فرورفتن بَیْدا(۱۷) نزديک و گريختن با شتاب و ترس و کوچیدن گوارا شود... .(۱۸)
بیگمان امیر مؤمنان علی-علیهالسّلام- در این پیشگویی از رویدادن برخی رویدادهای برجسته در عراق، بهویژه شهر بغداد، کمی پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- خبر داده است، و آن، هنگامی است که میان عراقیها گروههای نژادآمیخته، مانند گروه داعش و دیگر تروریستهایی که از سراسر جهان به عراق میآیند، افزون شوند، و نیز هنگامی است که نَبَطِیها، مانند برخی کسان از حزب بعث، بر زیندگان عراق چیره میشوند و بر اهواز یورش میبرند، و گمانی نیست در آنکه پس از این رویدادها ایرانیان با عراقیها میجنگند و شهر راهبردی بصره را میگیرند و زیندگان عراق را در تنگنای اقتصادیای میافکنند که مایۀ کمشدن خُراکیها و گرانی نرخها میان آنان میشود، و سپس سفیانی از سوریه بر عراق یورش میبرد و سپاهی را سوی ایران و سپاهی را سوی عربستان سعودی میفرستد؛ پس سپاه دوم در بیدا فروبرده میشود، هنگامی که میخاهند از مدینه به مکّه بروند، و مراد از «بیرونروندگان از راه درست» و «مردمان پست و بد»، اصهب مروانی و پیروانش، از بازماندگان حزب بعث و گروه داعش، میباشند که خُدشان را مسلمان نشان میدهند، ولی آنان بهراستی از ناسازگاران با اسلام و بیرونروندگان از راه درستاند، و برای سروری کوتاهزمانشان به خِیش میبالند.(۱۹)
«نَبَطِیها» گروهی ناعرب و ناپارسیاند که در سیاه زمینِ عراق جای دارند، و به کشاورزی، چوپانی و هنرهای دستی سرگرم میباشند، و «سیاه زمینِ عراق» نامی است که کشورگشایان مسلمان بر سرزمینهای سبز و پُردرخت و کِشْتۀ رو به سیاهی از روستاها و کشتزارهای جایگرفته در جنوب سرزمینهای میان دو رود دِجْلَه و فُرات و پیرامون آندو گذارده بودند.(۲۰)
امیر مؤمنان علی-علیهالسّلام-، در بیان نشانههای قیام قائم-علیهالسّلام-، فرمود: ... مردم به کفر بازمیگردند. پس در آن هنگام، خداوند ویرانکردن شهرها و سرزمینها را میآغازد ... مَوْصِل پس زیندگانش از گرسنگی و گرانی نابود میشوند ... و اَنْتاکِیَه از گرسنگی، گرانی و ترس ویران میشود ... و حِمْص از گرسنگی و گرانی ویران میشود... .(۲۱)
«موصل» شهری در شمال عراق، «انتاکیه» شهری در جنوب ترکیه و «حمص» شهری در غرب سوریه است.
علی ابن ابی طالب-علیهماالسّلام-، در بیان نشانههای ظهور قائم-علیهالسّلام-، فرمود: ... در شام گرانی فرود میآید... .(۲۲)
گرانی نرخها در سرزمینهای شام، بهویژه سوریه، از رومیان، مانند اروپاییان و آمریکاییان، سرچشمه میگیرد، هنگامی که نیروهایشان را به آنجا میفرستند و بر برخی بخشهایش چیره میشوند و از رسیدن داراییها و خُردنیها به شامیها جلوگیری میکنند و آنان را در تنگنای اقتصادی سختی میافکنند.
«شام» سرزمینی پهناور در خاورمیانه است که فلسطین، اردن، لبنان و بیشتر سوریۀ کنونی و بخشی از جنوب ترکیه و شرق مصر را در بر میگیرد.(۲۳)
🔻صفحه 3 از 3
امیر مؤمنان علی-علیهالسّلام-، در بیان نشانههای قیام قائم-علیهالسّلام-، فرمود: هشدار، ای وای بر نَجْد از آنچه(۲۴) در آنجا فرود میآید از بیبارانی و گرانی... .(۲۵)
«نَجْد» سرزمینی گسترده در میانۀ کشور عربستان سعودی است که مرکزش ریاض میباشد. نجد از شمال به عراق و اردن و از جنوب به رُبْع خالی و از شرق به اَحْسا و از غرب به حجاز میرسد. بُرَیدَه، عُنَیزَه، سَدِیر، رِیاض -پایتخت عربستان سعودی-، خَرْج و دَمام از برجستهترین شهرهای نجد میباشند.(۲۶)
--------------------------------------------------------
۱. قرآن كریم، سورۀ سجده، آیۀ ۲۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲. بحار الأنوار، ج ۵۱، ص ۵۹، ب ۵، ح ۵۵، با گزارش از: تأویل الآیات الظاهرة؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. الكافي، ج ۱۰، ص ۵۵، ک المعیشة، ب الأسعار، ح ۶؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۴. الكافي، ج ۱۰، ص ۵۲، ک المعیشة، ب الأسعار، ح ۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۵. مرادش آن است: میان آنان گرفتاری بزرگ و یکبارهای نفرستد.
۶. الكافي، ج ۱۰، ص ۵۵۳، ک المعیشة، ب النوادر، ح ۵۴؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۷. قرآن كريم، سورۀ بقره، آيۀ ۱۵۵؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۸. میان دو چنگک از افزودههای ما است، و آن را از دو حدیث همانند این حدیث گرفتهایم که یکی از آندو در: الغیبة، نعمانی، ص ۲۵۰، ب ۱۴، ح ۵، و دیگری در: کمال الدین، ص ۶۷۸، الجزء ۲، ب ۲۵، ح ۳، آمده است.
۹. الإرشاد، ج ۲، ص ۸-۳۷۷؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۰. المستدرك علی الصحيحين، ج ۵، ص ۳-۷۳۲، ک الفتن و الملاحم، ح ۸۶۴۴؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۱. سَطِیح کاهن از شناختهشدهترین پیشگویان عرب در روزگار نادانی عربها بود که از برخی چیزهای پنهان خبر میداد، و مردی یمنی زیندۀ شام بود که ناتوان زاده شده بود، و همواره چون پارهگوشتی بیاستخان پهنشده بر روی زمین بود، به گونهای که نمیتوانست بایستد یا بنشیند؛ بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
۱۲. در همۀ نسخههای چاپی بحار الأنوار نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «الأعصار» یافت میشود که به «الأمصار» اصلاح و ترجمه گردید.
۱۳. بحار الأنوار، ج ۵۱، ص ۳-۱۶۲، ب ۱۱، با گزارش از: مشارق أنوار الیقین؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۴. الأمالي، مفید، ص ۵-۶۴، المجلس ۷، ح ۱۰؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۵. مراد از «کار نَهْرَوان» نبردی است که میان گروهی گمراه از مسلمانان با نام خَوارِج (شورشیان) و سپاه امام علی-علیهالسّلام- در سرزمین نهروان -میان واسِط و بغداد-، در سال ۳۸ هـ.ق، روی داده است؛ بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
۱۶. شورهگز درختی شکوفهآور از دستۀ درختان گز است که بیشتر در زمینهای خیسِ نزدیک آبها، رودها و درهها میروید، و در خیابانها برای آراستن کاشته میشود، و بومی عربستان سعودی، مصر، عراق، ایران، افغانستان و پاکستان میباشد؛ بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
۱۷. بَیْدا در روزگاران کهن زمینی بیابان در جنوب مدینه بر راه مکّه بود، و امروزه، درون آبادی شهر مدینه است؛ بهرهگرفتهشده از: معجم معالم الحجاز، ج ۱، الجزء ۲، ص ۳-۲۴۲، درگاه «البَیْداء».
۱۸. شرح نهج البلاغة، ج ۳، الجزء ۶، ص ۵-۱۳۴، ب الخطب و الأوامر، دنبالۀ خطبۀ ۷۰؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی. گفتنی است، این سخن که به امام علی-علیهالسّلام- نسبت داده شده است، در نسخههای چاپی «وقعة صفّین» نزد ما، یافت نمیشود، و شاید ابن ابی الحدید آن را از نسخهای که فراگیرتر از این نسخهها بوده، آورده است، و یا آن را از منبعی دیگر گرفته و نامش را نادرست برده است، و به هر روی، این سخن و همانندهایش جز از پیامبر یا سفارششدۀ وی-صلواتالّاهعلیهما- پدید نمیآید.
۱۹. سخن نویسنده.
۲۰. بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
۲۱. إلزام الناصب، ج ۲، ص ۳-۱۷۲، خطبة البیان ۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲۲. إلزام الناصب، ج ۲، ص ۱۸۴، خطبة البیان ۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲۳. بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
۲۴. در همۀ نسخههای چاپی إلزام الناصب نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «و ما» یافت میشود که به «ممّا» اصلاح و ترجمه گردید.
۲۵. إلزام الناصب، ج ۲، ص ۸-۱۵۷، خطبة البیان ۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲۶. بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman
🌺شرف شمس چه زمانی و برای چه کارهایی است؟
شرف شمس روز و ساعاتی ویژه است که خُرشید در آن روز و ساعات، در جایگاهی بسیار سعد و توانمند در میان ستارگان میباشد، و برای انجام برخی کارها و نوشتن و خاندن برخی دعاها و کندن برخی نقوش و طلسمات مقدّس بر نگینهای انگشتری یا الواح بسیار مناسب و نیکو است.
صورتهای فلکی یا پیکرهای آسمانی گردایههایی از ستارگاناند که از دیدگاه بینندگان زمینی نزدیکهم دیده و به گونههای ویژهای چون انسانها، جانوران و چیزهای دیگر مانندسازی و نامگذاری شدهاند.
♦️نزدیک ۱۵۰۰ سال پیش صورتهای فلکی با برجهای نجومی دوازدهگانه برابر بودهاند، و خُرشید در نخستین روز و ماه سال، فروردین، در آغاز برج حَمَل (گوسفند) جای داشت، ولی اندکاندک با دگرگونی جایگاه ستارگان در آسمان، ناهمگونی پدیدار شد، و در روزگار ما خرشید در نخستین روز از نخستین ماه سال در آغاز برج حُوت (ماهی) میباشد.
بسی ناگوارانه باید گفت که بیشتر منجّمان و تقویمنویسان روزگار ما با ناآگاهی از این نکتۀ کلیدی در علم نجوم و سادهپنداری در محاسبات نجومی، هرساله از روز ۱۹ فروردین با نام روز شرف شمس یاد میکنند!
بنا بر آنچه گفتیم، روز شرف شمس که خرشید در ۱۹ درجۀ صورت فلکی (برج) حمل است، در دهۀ دوم اردیبهشتماه میباشد که تعیین زمان دقیق آن نیاز به محاسبات نجومی دارد.
♦️بر پایۀ محاسبات یکی از دانشمندان نجوم، با بهرهگیری از نرمافزارهای نجومی، در سال ۱۴۰۱ هجری شمسی، به وقت رسمی ایران، در چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۲۰ و ۵۵ دقیقه و ۴۰ ثانیۀ af خرشید وارد درجۀ نوزدهم صورت فلکی (برج) حمل میشود و به مدّت ۲۴ ساعت در درجۀ شرف باقی است.
♦️بهترین ساعات شرف شمس و گل آن، سه ساعت از آغاز آن گذشته تا سه ساعت به پایانش مانده، است.
شایان یادآوری است، ساعات شرف شمس ارائهشده در این گفتار برای شهر تهران و همۀ کشور ایران میباشد، و ساکنان شهرهای غرب کشور ایران تا شهرهای آمریکا مقدار اختلاف ساعات را از آن کم کنند، و ساکنان شهرهای شرق کشور ایران تا شهرهای کشور ژاپن مقدار اختلاف ساعات را بر آن بیفزایند. برای نمونه ساکنان شهر واشینگتن در آمریکا ساعات شرف شمسشان نزدیک ۸ و نیم ساعت زودتر از ایران آغاز میشود و پایان مییابد، و ساکنان شهر توکیو در ژاپن ساعات شرف شمسشان نزدیک ۵ و نیم ساعت دیرتر از ایران آغاز میشود و پایان مییابد.
برخی از خواصّ طلسم شرف الشمس عبارتند از: برآوردهشدن حاجات مهم، دفع بلیّات، نجات از شدائد، وسعت رزق، شفای امراض، جلب قلوب، دفع چشم زخم، ابطال سحر، نزول برکات و ایجاد گشایش، دفع شیاطین جنّ و انس و قضای جمیع حوائج ان شاء الّاه تعالی.
اگر نخاهید کارهای ویژۀ شرف شمس و نوشتن طلسم آن بر انگشتری یا بر لوح فلزی یا کاغذی را که نزد اهل فن مرسوم است، انجام دهید، هر دعا و درخاست مثبت دیگری را که دارید، میتوانید در این ساعات از خدای متعالی بخاهید و انجام دهید؛ بهویژه دعاها و کارهایی پیرامون افزایش روزی و عزّ و جاه و نیرومندشدن و دستیابی به علومی خاص و ...
♦️در گردآوری و نوشتن این گفتار از دیدگاهها و راهنماییها و محاسبات برخی از بزرگترین دانشمندان نجوم ایران زمین بهره بردهایم.
📚گزیدههایی از کتاب: آیینۀ پژوهش؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴اوضاع اسفباری در پیش است!
خشکسالی و تورّم اقتصادی و گرانی و کمبود موادّ غذایی در جهان، بهویژه در ایران، رو به فزونیاند، و زندگی روز به روز برای تودههای کمدرآمد سختتر میشود. همۀ اینها بنا بر پیشگوییهای آیات قرآنی و روایات اسلامی از نزدیکبودن زمان ظهور امام مهدی(علیهالسّلام) خبر میدهند. نیز اختلافات و ناسازگاریهای میان دولتهای غربی و شرقی، بهویژه پس از تهاجم روسیه به اکراین، در حال افزایش است، و طبق خبرهایی که داریم از چند ماه اخیر به این سو اختلافات خانوادگی و مالی، بهخصوص در زمینه ارث و میراث، به گونهای وحشتناک افزایش یافتهاند. ناگفته نماند، پیشتر سفارش کردهایم که در این اختلافات، ضمن پرهیز از برخردهای فیزیکی، عجولانه از حقّ خیش نگذرید، و اگر احتمال عقلایی میدهید که از طریق قانون بتوانید احقاق حق کنید، چنین کنید، و گرنه باید صبر کنید تا در دولت عدل مهدوی به حقّتان برسید، و کسانی که حقّشان را به محارم میبخشند، دیگر نمیتوانند آن را طلب کنند. البتّه اگر احتمال رشوه گرفتن قضات و حقکشی در دادگاهها را میدهید، چارهای جز صبر ندارید.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴برای اهلش یادآوری میکنیم، صرف پیگیری حقوق روزمره از طریق قانونهای عادی، از ضروریّات زندگی بشری است، و به معنای تحاکم به طاغوت و ایمان آوردن به وی نیست. منافقین به طاغوت ایمان داشتند و دارند.
🔴بدترین قحطی از زمان جنگ جهانی در راه است
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، «سونیا شولتز» وزیر همکاری اقتصادی و توسعه آلمان با اشاره به افزایش سرسام آور قیمت مواد غذایی گفت که جهان با یک بحران غذایی جدی روبرو خواهد شد.
وزیر دولت آلمان افزود که این قحطی قریب الوقوع از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون مشاهده نشده است.
«سونیا شولتز» دلایلی از جمله همه گیری کرونا و جنگ اوکراین را از جمله عللی برشمرد که زمینه ساز این قحطی خواهند بود.
هدایت شده از آخرالزّمان
🔴😳خاورمیانه آبستن رویدادهایی شگفت و سرنوشتساز!
در افغانستان و ایران و عراق و سوریه و لبنان و یمن و مصر و لیبی، در پی گرانیها و کمشدن خراک مردم و افزایش خشکسالیها و تداوم درگیریهای پیشین نظامی، زندگی روز به روز سختتر میشود. ترکیه نیز با بستن سدهایی بر روی دجله و فرات و کاستن آبریز سدهایش بر روی سوریه و عراق بر بحران خشکسالی در دو کشور همسایه میافزاید و با پشتبانی بیدریغ از آذربایجان در برابر ارمنستان و ایران، منطقه را سوی جنگ پیش میبرد. هرچه در یمن و سوریه اوضاع بحرانیتر شود، دوران زمامداری حوثیها و بشّار اسد کوتاهتر و زمان قیام یمانی موعود و سفیانی نزدیکتر میشود. همچنین، ترکیه با پشتیبانی از نیروهای داعشی در قفقاز جنوبی و نیز شمال آفریقا، زمینۀ شورش آنان را فراهم میسازد. عربستان سعودی هم با کمک ترکها و دیگران زمینهساز فروپاشی حکومت کنونی عراق و روی کارآمدن بعثیها و داعشیها در این کشور میشود. مرگ ناگهانی برخی پادشاهان و دگرگونی در برخی سران خاورمیانه نیز بر شتاب شعلهورشدن آتش فتنهها و جنگها میافزاید...!!!
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴😳 نظامیان روس پایگاههای خود را در سوریه به سپاه پاسداران واگذار میکنند
روزنامه مسکو تایمز در گزارشی نوشت روسیه روند خروج نیروهای نظامی خود از سوریه را آغاز کرده و آنها را پیش از انتقال به جبهه اوکراین در سه فرودگاه متمرکز کرده است.
نظامیان روس پایگاههای خود را در سوریه به سپاه پاسداران واگذار میکنند
روزنامه مسکو تایمز در گزارشی نوشت روسیه روند خروج نیروهای نظامی خود از سوریه را آغاز کرده و آنها را پیش از انتقال به جبهه اوکراین در سه فرودگاه متمرکز کرده است.
به نوشته این روزنامه که هم در آمستردام هلند و هم در مسکو دفتر دارد، پایگاههای هوایی روسیه که با خروج این نیروها تخلیه میشود از این پس به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حزبالله لبنان واگذار میشود.
افکار نیوز
🔴😳طبق پیشبینیها حکومت بشّار اسد رو به سستی و پایان میرود، و خروج نیروهای روسی از سوریه و دستکشیدن آنان از پشتیبانی بشّار اسد سبب تسریع در این رویداد میشود. نخست داعش و دیگر نیروهای شورشی آفریقایی و سپس نیروهای سفیانی بر حکومت مصر، اردن و سوریه و گروه حزب الاه میشورند و جنگی ویرانگر و پرکشتار در دمشق روی میدهد.
🌺گرانی نرخها و گرسنهشدن مردم در آخرالزّمان از نشانههای مهمّ ظهورند!
حوادث آخرالزّمانی، پس از جنگ روسیه با اکراین و پدیدارشدن گرانی و کمبود موادّ غذایی در جهان، شتاب بیشتری میگیرند. مؤمنانِ منتظر همچنان به آیندهای روشن امیدوار باشند. از کسانی که کفرورز و بیاعتقاد به مهدویّت بوده و یا امیدی به نزدیکبودن زمان ظهور ندارند، دوری کنید، و بدانید که دوران ستمگران و زورگویان رو به پایان است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴😳از سخنان یکی از دوستان دانشمند ما در بارۀ اثر گرانی نرخها در آخرالزّمان:
«سیاست را همۀ مردم نمیفهمند، ولی اقتصاد را خر هم میفهمد!»
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🌺خوردن سالاد به همراه غذا خطرناک و مضر است!
مصرف سالاد همراه غذا به مرور موجب ضعف معده و اختلال هضم و بروز بیماری های کبدی می شود. سالاد باید به تنهایی و با فاصله مناسب از غذا میل شود.
خبرگزاری برنا
🔴😳هنوز به گرانیهای طاقتفرسا نرسیدهایم!
تردیدی نیست در اینکه گرانی نرخها از عذابهای الاهی و برآیند گناهان مردم و سوء مدیریت حاکمان است، و بیآنکه بخاهیم گرانیها در ایران را توجیه کنیم، یادآور میشویم که نرخ برخی کالاهای ضروری و خراکیها در ماههای اخیر در همۀ دنیا حتّی در آمریکا نیز افزایش چشمگیری یافته است! هرچند گرانی اصلی و طاقتفرسا پس از طلوع ستارۀ دنبالهدارِ سختیآور خاهد بود!
کعب ابن حارث از كاهِنی به نام «سَطِیح»، در بیان رویدادهای آخرالزّمان، روایت كرده است: ... برآمدن بزرگستارهای که عربها را سخت و ناگهان میترساند، و برای آن مانند دُم است؛ پس، در آن هنگام، بارانها نمیبارند، رودها خشک، شهرها ناسازگار و نرخها در همۀ کشورها گران میشوند... (بحار الأنوار، ج ۵۱، ص ۳-۱۶۲، ب ۱۱، با گزارش از: مشارق أنوار الیقین؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی).
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴😳پس از جنگ اکراین و گرانیهای پدیدارشده در جهان، بهویژه ایران، به نزدیکبودن ظهور امیدوار شدیم!
عرب نیوز مدعی شد
🔴تهران و آنکارا رو در روی هم در دمشق/ جنگ ایران و ترکیه در راه است؟
غیبت نسبی روسیه از جبهه سوریه ممکن است باعث افزایش حضور ایران و ترکیه در سوریه و در نهایت تنش و درگیری بین این دو کشور شود.
جنگ روسیه با اوکراین همه معادلات استراتژیک دنیا را به هم ریخته است. تاثیر این جنگ حتی خود را در خاورمیانه هم نشان داده است. با خروج نیروهای روس از سوریه به سمت اوکراین، این کشور مهم و استراتژیک (سوریه) در حال تغییر موقعیت خود است و قوای مختلف حاضر در سوریه ممکن است دیر یا زود تحت تاثیر غیبت نسبی روسیه رو در روی هم قرار بگیرند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز