🔴۵۰۰ نظامی اوکراینی در یک روز کشته شدند
به گزارش مشرق، «ایگور کوناشینکوف» سخنگوی وزارت دفاع اوکراین امروز (چهارشنبه) گفت در حملات هوایی، موشکی و توپخانهای ارتش روسیه در محورهای مختلف، در روز گذشته بیش از ۵۰۰ نظامی اوکراینی کشته شدهاند.
به نوشته روسیا الیوم، او گفت که در جریان حمله ناموفق نیروهای اوکراینی در محور کریووی روگ نیکولایف (خرسون)، نیروهای اوکراینی ۸ تانک، ۱۳ خودروی جنگی پیاده نظام و ۱۱ خودروی زرهی دیگر را از دست دادند و ۱۵۰ نفر نیز کشته شدند.
🔴رویآوردن مردم به دیدار آرامگاه امام حسین-علیهالسّلام- در آخرالزّمان
ساختن ساختمانهای برافراشته و بازارها پیرامون آرامگاه امام حسین-علیهالسّلام- و رویآوردن مردم از سراسر زمین به دیدار آن، از نشانههای سپریشدن دوران بنی مروان یا دوران بنی عبّاس و نزدیکشدن زمان قیام امام مهدی-علیهالسّلام- است.
امام رضا از پدرانش از امیر مؤمنان [علی]-صلواتالّاهعليهم- روایت کرده است که وی فرمود: گویا ساختمانهای بزرگی را میبینم که پیرامون آرامگاه حسین-عليهالسّلام- برافراشته شدهاند، و گویا کجاوههایی(۱) را میبینم که از کوفه سوی آرامگاه حسین میروند، و شبها و روزها نمیگذرند، مگر آنکه از گوشهوکنارهها سوی آنجا برده شوند، و آن، هنگام سپریشدن پادشاهی بنی مروان خاهد بود.(۲)
امام رضا از پدرانش-علیهمالسّلام- روایت کرده و فرموده است: علی ابن حسین-عليهماالسّلام- فرموده است: گویا ساختمانهای بزرگی را میبینم که پیرامون آرامگاه حسین-عليهالسّلام- برافراشته شدهاند، و گویا بازارهایی را میبینم که گرداگرد آرامگاهش را گرفتهاند؛ پس، روزها و شبها نمیگذرند، مگر آنکه از گوشهوکنارهها سوی آنجا برده شوند، و آن، هنگام سپریشدن پادشاهی بنی مروان خاهد بود.(۳)
بیگمان برخی پژوهشگران در زیرنویس بر این روایت نوشته است: «و در نسخهای: ملك بنی العبّاس است»(۴). بنا بر این، نشانههایی که در روایت آمدهاند، از نشانههای نابودی پادشاهی بنی عبّاس در آخرالزّمان خاهند بود.
امروزه میبینید، چنانکه امام علی و نوهاش علی ابن حسین-صلواتالّاهعلیهم- خبر دادهاند، پس از فروپاشی زمامداری صدّام در عراق، بازارهایی نو و ساختمانهایی بلند، مانند هتلها، پیرامون حرم حسینی ساخته شدهاند، و رویآوردن مردم به زیارت آرامگاه امام حسین-علیهالسّلام- افزایشی چشمگیر داشته است، به گونهای که ميليونها تن از شیعیان امام و دوستدارانش برای دیدار آرامگاه شریف وی از سراسر زمین، سواره و پیاده، روز اربعین حسینی در ماه صفر از هر سالی، به کربلای مقدّس میآیند، و بنا بر پیشگوییهای بیرون آورده شده از روایات اسلامی، مروانیان، مانند بازماندگان حزب بعث و گروه داعش، چند ماه در آخرالزّمان بر عراق چیره میشوند و شتابان نابود میشوند، و بنی عبّاس بخشی از سرزمینهای مشرق را چندین سال در آخرالزّمان فرمانروایی میکنند و ناگهان نابود میشوند، و این گونه خدای متعالی زمینه را برای قیام امام مهدی-علیهالسّلام- و پیادهکردن فرمانروایی وی بر عراق و همۀ جهان فراهم میکند.
----------------------------------------------------------------
۱. مراد از «کجاوهها» در این حدیث، خُدروهای سواری به کار رونده در آخرالزّماناند.
۲. بحار الأنوار، ج ۴۱، ص ۲۸۷، ب ۱۱۴، ح ۹، با گزارش از: عیون أخبار الرضا؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. بحار الأنوار، ج ۹۸، ص ۱۱۴، ب ۱۵، ح ۳۶، با گزارش از: صحیفة الرضا؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۴. بنگرید: فروع الکافي، ج ۳، ص ۲۰۷، ک الجنائز، ب ۶۸، پ ۴.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
هدایت شده از آخرالزّمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺نوحه "زینب زینب زینب"
🔴با مدّاحی مرحوم سلیم مؤذّن زاده اردبیلی
آپارات
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴طمع ژئوپلیتیک اردوغان و علی اف و تحمیل دالان زنگه زور به تهران
دور جدید درگیرهای مرزی بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان از دوشنبه هفته گذشته آغاز شد. اگرچه تداوم این درگیریهای پراکنده مرزی پس از جنگ ۴۴ روزه پاییز سال ۲۰۲۰ امری طبیعی به نظر می رسد، اما با بررسی دقیق تر دور جدید های تنش های مرزی آنگونه که پیداست باکو با تحریک آنکارا به دنبال تشدید درگیری و حتی ایجاد جنگ مرزی با هدف تصرف و اشغال بخشی از خاک ارمنستان در استان سیونیک برای ایجاد دالان موهوم زنگه زور و تحمیل آن به ایروان و همچنین تهران است.
تا همین جای کار تجاوز و اشغال گری باکو تلفات حدی را در پی داشته است. نیکول پاشینیان، نخستوزیر ارمنستان پیشتر به پارلمان کشورش گزارش داد که از زمان آغاز خشونتها در هفته اخیر، ۱۰۵ نظامی ارمنی کشته شدهاند. جمهوری آذربایجان هم در روز اول درگیریها از کشته شدن ۵۰ نظامی خود خبر داد.
اظهارنظر جمهوری آذربایجان و روشن شدن پشت پرده تجاوز جدید باکو به خاک ارمنستان
جمهوری آذربایجان سه شنبه گذشته اعلام کرد که پس از بدترین دور درگیری بین ایروان و باکو در سال ۲۰۲۰، به اهداف نظامی خود در مرز با ارمنستان دست یافته است. همین گزاره کوتاه و به نوعی اعتراف صریح باکو نشان می دهد که دوره اخیر درگیری ها مستقیماً از سوی جمهوری آذربایجان با هدف تجاوز به خاک جمهوری ارمنستان برای ایجاد دالان موهوم زنگه زور و تحمیل آن به ایروان و تهران شکل گرفته است.
ریاست جمهوری آذربایجان در بیانیهای پس از دیدار الهام علیاف، رئیس جمهور با فرماندهان نظامی این کشور اعلام کرد: «همه اهداف باکو در تنش اخیر محقق شده است.»
به موازات این اظهار نظر ریاست جمهوری آذربایجان که پشت پرده های تنش اخیر مرزی را روشن می کند سکوت معنادار ارمنستان پس از درگیری های هفته گذشته هم به نوعی گویای آن است که باکو و علی اف با تحریک اردوغان اکنون دور جدید از درگیری ها را برای اشغال استان سیونیک در جمهوری ارمنستان آغاز کرده است. در این رابطه طبق گزارش رویترز، مقامات جمهوری آذربایجان درباره توافق آتشبس به منظور متوقف کردن مرگبارترین تنش میان این دو کشور از سال ۲۰۲۰ سکوت اختیار کردهاند.
اما آنچه که کوچک ترین شبه ای را برای دلایل و اهداف پشت پرده باکو در آغاز دور جدید درگیرها و تجاوز و اشغال خاک ارمنستان باقی نمی گذارد به اظهارنظر رسانه های در ترکیه باز می گردد.
در همین راستا شبکه ترکی TGRT صراحتا عنوان کرد: «آذربایجان ده کیلومتر از خاک ارمنستان را اشغال و اگر در درگیری های جدید بتوان حدود 20 کیلومتر دیگر در استان سیونیک پیش برود، رویای اتصال سرزمین های ترک محقق می شود.»
دیپلماسی ایرانی
🔴اسرائیل به مواضع «گروههای مورد حمایت ایران» در نزدیکی فرودگاه دمشق حمله کرد
خبرگزاری دولتی سوریه از کشته شدن ۵ سرباز این کشور در حمله هوایی اسرائیل به مواضعی در نزدیکی فرودگاه دمشق خبر داد.
سانا، خبرگزاری رسمی سوریه میگوید این حمله به برخی زیرساختها آسیب رسانده ولی سیستم دفاع هوایی سوریه موفق شده برخی از موشکهای پرتاب شده را رهگیری کند.
گروه ناظر بر حقوق بشر سوریه، مستقر در بریتانیا میگوید اسرائیل اماکنی را که گروههای شبه نظامی مورد حمایت ایران در آن مستقر بودند، هدف قرار داده و دو تن از این نیروها کشته شدهاند.
اسرائیل به ندرت درباره حملات هوایی خود اظهار نظر میکند، اما گفته است که تا کنون صدها حمله علیه اهداف مرتبط با ایران در سوریه انجام داده است.
بی بی سی فارسی
🔴فوری؛ دستور آماده باش به نظامیان آمریکایی در اروپا
رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار آماده باش و احتیاط نظامیان آمریکایی مستقر در اروپا به خاطر آنچه که او شکستهای اخیر روسیه در اوکراین خوانده است، شد.
اقتصادنیوز
🔴آسیبپذیری جنبشها و شورشهای پیش از سفیانی
بر پایۀ روایات اسلامی، روزگار نزدیک به ظهور امام مهدی-علیهالسّلام- روزگاری پر از آشوب و جنگ است، و پیش از شورش سفیانی، هر جنبش و قیام خُدسرانهای آسیبپذیر میباشد و به شکست و نابودی میانجامد، و در صورت پیروزی کوتاهمدّت رهبریش با طاغوتی خاهد بود که جای خدا پرستیده میشود. بنا بر این، بهترین کار در زمان بروز فتنهها و جنگها میان مسلمانان، پرهیز از شورش و قیام و نشستن در خانه است تا انسان بازیچۀ دست گروهها و احزاب نشود و مال و جان و ایمان خُد را از دست ندهد، و هنگامی که دشمن خدا سفیانی شامی برشورید، و رهبران بر حق و توانمندی مانند هاشمی چینی، شعیب تمیمی خراسانی، قریشی سیستانی، حسنی گیلانی و حسینی یمانی آشکار شدند و قیام کردند، انسان نیز برخیزد و به آن رهبران الاهی بپیوندد.
گرفتارشدن بسیاری از مسلمانان همروزگار ما در سرزمینهایی مانند لیبی، مصر، فلسطین، لبنان، سوریه، عراق، بحرین، یمن، کشمیر و ایران، برآیند ناآگاهی آنان از روایات بیانگر رویدادهای آخرالزّمان و ناباوری آنان و عملنکردنشان به سفارشهای پیامبر و خاندان وی-علیهمالسّلام- است. چنین کسان و مردمانی جنبشها و تلاشهایشان ناسودمند میباشند و نیروهایشان هدر میروند و چه بسا در بند میافتند و شکنجهها میشوند و خونهایشان بر زمین میریزند و گشایش را نمیبینند.
ابو کَبشَه گفته است که از ابو موسی شنیدم که رسول خدا-صلّیالّاهعلیه[وآله]وسلّم- میفرمود: بیگمان پیشِ دستان شما آشوبهایی مانند پارههای شبِ تاریکاند که مرد در آن آشوبها صبح میکند در حالی که مؤمن است و شب میکند در حالی که کافر است، شب میکند در حالی که مؤمن است و صبح میکند در حالی که کافر است، نشستۀ در آن آشوبها بهتر از ایستاده، ایستادۀ در آنها بهتر از گامبردارنده و گامبردارندۀ در آنها بهتر از تندرونده است. گفتند: چه دستوری به ما میدهید؟ فرمود: پلاسهای خانههایتان باشید.(۱)
امیر مؤمنان علی ابن ابی طالب-علیهالسّلام- فرمود: ... به زمین بچسبید و بر گرفتاری شكیبا باشید و دستهایتان و شمشیرهایتان را [در] خاهش زبانهایتان نجنبانید و در آنچه خداوند در بارهاش برای شما شتاب نکرده است، نشتابید؛ پس بیگمان هر كس از شما، با شناخت حقّ آقایش-عزّ و جلّ- و حقّ فرستادهاش و خاندانش-صلواتالّاهعلیهوعلیهم-، در بستر خیش بمیرد، شهید میمیرد و مزد وی بر خداست، و سزاوار پاداش آن چیزی که از کار شایستهاش خاسته است میشود، و خاستهاش در جای شمشیرش را از نیام برأوردن میایستد؛ پس بیگمان برای هر چیزی زمانی و سررسیدی است.(۲)
از سَدِیر روایت شده است که ابو عبدالّاه [صادق]-علیهالسّلام- به من فرمود: ای سَدِیر، در خانهات بمان، و پَلاسی از پلاسهای آن باش، و تا شب و روز آراماند، آرام باش. پس هر گاه خبر برسد که بیگمان سفیانی برشوریده است، هرچند با پایت، سوی ما کوچ کن... .(۳)
—------------------------------------------------------------------------—
۱. سنن أبي داود، ج ۶، ص ۳۱۹، ح ۴۲۶۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲. نهج البلاغة، ص ۴۴۱، ب المختار من الخطب، ش ۱۹۰؛ ترجمۀ سيّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۱-۲۷۰، ب ۲۵، دنبالۀ ح ۱۶۱، با گزارش از: سرور أهل الإیمان؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🌺گفتار «آسیبپذیری جنبشها و شورشهای پیش از سفیانی» با ویرایشی نو در کانال آخرالزّمان ارائه شده است. بنا بر این، کسانی که نشر و ویرایش پیشین این گفتار را در پایگاههای اینترنتی خد بارگذاری کردهاند، ویرایش جدید را جایگزین کنند.
🔴تاس:جمهوری آذربایجان به مرز شرقی ارمنستان حمله کرد
خبرگزاری تاس از ایروان نوشت: وزارت دفاع ارمنستان اعلام کرد قوای حکومت باکو صبح روز جمعه به مواضع ارتش ارمنستان در بخش شرقی حمله کردند. تاکنون از تلفات این حمله گزارشی مخابره نشده ا ست.
تارنمای خبری تاس نوشت: ۲۳ سپتامبر (اول مهرماه) حدود ساعت ۰۷:۴۰ صبح به وقت محلی ،(حدود ۰۸:۱۰ بوقت تهران)، قوای جمهوری آذربایجان با گشودن آتش علیه مواضع رزمی ارمنستان در بخش شرقی مرز ارمنستان باردیگر به نقض آتش بس مبادرت ورزیدند.
🔴ترکیه قصد حمله به استان سیونیک ارمنستان را دارد:رسانه های ایران از تجهیزات ترکیه در مرز ارمنستان خبر دادند.
ترکیه تانک ها و تجهیزات نظامی به مرز ارمنستان انتقال می دهد. این تجهیزات قبلا در سوریه مورد استفاده قرار گرفته بودندهماکنون مانور نظامی در مرز ارمنستان در جریان است.بر اساس بسیاری از تحلیل های موجود آنکارا و باکو قصد حمله به استان سیونیک ارمنستان (هم مرز با ایران) و قطع مرز مشترک دو کشور را دارند. ایران بارها اعلام کرده است که تغییر مرزهای بین المللی و ژئوپلیتیک منطقه خط قرمز است.برای جلوگیری از جنگ همه جانبه و بازدارندگی نظامی لازم است نیروهای نظامی ایران سریعا در امتداد مرز ارمنستان و نخجوان استقرار پیدا کنند. منبع:🆔Azariha
🔴طبق پیشبینیها و روایاتی که پیشتر در کانال آخرالزّمان آوردهایم و بهزودی با ویرایشی نو ارائه میکنیم، ترکیه و باکو یا ترکها نخست بر سرزمین ارمنستان یورش میبرند و آنجا را ویران میکنند و میگیرند، و سپس نیروهایی قفقازی با ایران درگیر میشوند. این ویرانی نخستین ویرانی کمی پیش از ظهور در سرزمینهای مسلمانان یا نزدیک به مسلمانان است و هیچ کشوری نمیتواند جلودار آن شود؛ یک روز صبح یا نیمه شب خبر آغاز آن را خاهید شنید!
کعب گفته است: جزیره از ویرانی آسوده است تا آنکه ارمنستان ویران شود، و مصر از ویرانی آسوده است تا آنکه جزیره ویران شود، و کوفه از ویرانی آسوده است تا آنکه مصر ویران شود، و نبرد پُرکشتار نخاهد بود تا آنکه کوفه ویران شود، و شهر کفر گشوده نخاهد شد تا آنکه نبرد پُرکشتار باشد، و دجّال برنمیشورد، مگر آنکه شهر کفر گشوده شود.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴سایه ها را رها کنید "زنگه زور" را در یابید!
به گزارش مشرق، محمد عبدالهی طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:
هندی ها بازی ای دارند به اسم بازی سایه ها. سایه ها را به حرکت در می آورند، بازی میدهند و وقتی همه غرق تماشای سایه ها شده اند، تو گویی جادو شده اند.. آن وقت دیگر نمیتوانند دستی که سایه ها را بازی میدهد ببینند.
درست وقتی جامعه ایران درگیر مرگ یک دختر شده، در شمال غربی ایران، توطئه ای هولناک علیه وطن مان در جریان است. شما میدانید رضاخان، به دستور انگلیسیها، قره سو را به ترکیه بخشید و این خیانت او مسیر نزدیک ایران به ایروان را قطع و ترکیه را به نخجوان وصل کرد. نخجوان نیز بخشی از جمهوری باکو است و قره باغ (با جمعیت اکثرا ارمنی) که سالهاست محل مناقشه جمهوری آذربایجان و ارمنستان بود، پس از جنگ ۴۰ روزه سال ۲۰۲۰ و توافق آتش بس به صورت تقریبا رسمی از قلمرو ارمنستان خارج شده و جزء خاک جمهوری آذربایجان شد.
در این میان، ارتباط بین ترکیه و نخجوان با جمهوری آذربایجان از طریق کریدور زنگه زور که جزء خاک ارمنستان است از مفاد توافق آتش بس بود. حالا ۲ سال پس از شکست غیررسمی ارمنستان، جمهوری آذربایجان به تحریک ترکیه و دقیقتر بگوییم: اسرائیل، به دنبال تصرف کریدور زنگه زور است. منطقه ای که در صورت غفلت ایران و سستی ارمنستان، اگر اشغال شود، مرز ایران و ارمنستان را قطع کرده و راه زمینی ایران به کل اروپا قطع شده و رسما به دست ترکیه و اسرائیل میفتد. از سوی دیگر، خوی جهانخواری نوعثمانی های ترکیه را حریص تر میکند و احتمالا در آینده نزدیک طبق آنچه رسانه های ترکیه صریحا میگویند باید شاهد امپراتوری ترکیه در شمال ایران باشید. و طمع بیشتر به تصاحب شهرهای ترک نشین ایران.
🌺آغاز ربیع اوّل ۱۴۴۴
با فرارسیدن ماه ربیع اوّل ۱۴۴۴، وضو بگیرید و دو رکعت نماز اوّل ماه را بخانید و صدقهای کنار بگذارید و از خداوند متعالی سلامت امام مهدی-علیهالسّلام-، مؤمنان، خُد و خانواده و دورشدن بلاهای آسمانی و زمینی از ایشان تا آخر ماه و نزدیکشدن ظهور آن امام بزرگوار را بخاهید.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴خلاصه و شاهکلید رویدادهایی که طیّ سه سال، از دی ماه ۱۳۹۹ تا دی ماه ۱۴۰۲، روی داده و روی خاهند داد را در گفتار زیر بیابید👇👇👇
هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 1 از 2
🔴پیشدرآمدها و پیامدهای نزدیکی مشتری و زحل در آخرالزّمان
🔵نزدیکشدن مشتری و زحل از رویدادهای نجومیای است که هر بیست سال یک بار انجام میشود.
منجّمان خبر دادهاند که مشتری و زحل، در ۱ دی ۱۳۹۹ برابر ۲۱ دسامبر ۲۰۲۰، با ۶ دقیقۀ کمانی در صورت فلکی جَدْی (بزغاله)، به هم نزدیک میشوند، و گفتهاند که این نزدیکی کمیابترین و نزدیکترین نزدیکی میان دو بزرگستاره از ژوئیه ۱۶۲۳ است که در آن نزدیکیای با ۵ دقیقۀ کمانی روی داده است(۱)؛ زیرا دوری مشتری و زحل هنگام اقتران کمتر از یک درجۀ قوسی خاهد بود، و دو بزرگستاره، با نزدیکی بسیار و کمیابی میانشان، آشکارا کمی پس از غروب خُرشید در جنوب غربی آسمان دیده میشوند، و چنین نزدیکیای در گذر سدهها و روزگاران جز بارهایی اندک روی نمیدهد.
دانشمندان نجوم باور دارند که نزديكی دو بزرگستارۀ مشتری و زحل در برخی زمانها از آشکارشدن انسانهای برجستۀ کارساز در سرنوشت بشر و رویدادن زمینلرزهها، ناسازگاریها، دشمنيها، ناآرامیها و جنگها ميان فرمانروایان و مردمان و فرودآمدن اندوهها و سختیها بر سران و ناتوانشدن پادشاهان و مرگشان و فروپاشیدن حکومتها و دولتها و کشورها و جابهجاشدن فرمانروایی از خاندانی به ديگری و دگرگونی در اخلاق مردم و دینهایشان خبر میدهد، و بر کسی که در علم نجوم پیگیری و آزمودگی دارد، پوشیده نمیماند که این رویدادها گاه از یکسالی پیش از اقتران تا سهسالی پس از آن نمایان میشوند، و گاهی پیامدهایشان در درازای سالیان یا سدهها و روزگاران پایدار میمانند، و خداوند داناتر است.
شیخ مفید-رحمهالّاه- آورده است: هرگاه زحل و مشتری در یک برج گرد آیند، دنیا در بیشتر حالات دگرگون میشود، و کارهای مردم دگرگون میشوند، و شورشیان از همه سو، بهویژه از گیلان و از دیلمها و کردها، برمیشورند، و مردم را میکشند، کشتاری سخت، و کار بر مردم از ترس و اندوه سخت میشود، و فرومایگان جایگاهشان بلند میشود، سرشتهای همۀ مردمان دگرگون میشوند، و از آنان شرم و انسانیّت میرود، و هر کدام در دیگری آزمندی میکند، و در ایشان، بهویژه زنان، تباهی، انداختن زایندگان فرزندان حرام را، ریختن خونها، کشتن و گرسنگی افزوده میشود.(۲)
بدان که نوشتار نجومیای که پیشتر آوردیم، به واپسین نزدیکیای که میان مشتری و زحل پیش از ظهور امام مهدی-علیهالسّلام- روی میدهد، اشاره میکند. پس، پیامدهای پیشبینیشده برای این اقتران بهرهگرفتهشده از علم نجوم و برپایۀ درونمایۀ برخی روایات اسلامیِ بیانگر رویدادهای آخرالزّماناند؛ مانند آنچه امیر مؤمنان علی-علیهالسّلام- فرمود: «هر گاه ... قیامگری از ما در گیلان برخیزد»(۳)، و آنچه امام صادق-علیهالسّلام- از آن خبر داد: «حسنی، نوجوان روشنچهره، از سوی دیلمان بيرون میآید»(۴)، و آنچه امام علی-علیهالسّلام- آن را پیشبینی فرمود: «هر گاه ... برای بلندقدان و تناوران کردها پرچم برافراشته شود»(۵)، و مراد از «شورشیان از همه سو ... برمیشورند»، کسانیاند که پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- برمیشورند، حق باشند یا باطل، مانند: هَجَری کوتاهقد در اَحسا یا بحرین، عَوْف سُلَمِی و اَصْهَب مَرْوانِی در جزیره و عراق، هاشمی شَیْصَبانِی در کوفه، شَهْرزُورِی در سلیمانيه از کردستان عراق، سعید شُوشِی در خوزستان، عَدَوِی سیستانی در سیستان، حسنی گیلانی در دَیْلَمِسْتان، شُعَیْب تَمِیمِی خراسانی در سمرقند، هاشمی چینی در سِینْکِیانْگ، شَرُوسِی در ارمنستان و آذربایجان، اَعْرَج کِنْدِی در لیبی، اَبْقَع فِهْرِی در مصر، جُرْهَمِی و رَبِیعِی و سُفْیانِی در سوریه، چشمفروهشته در صنعا و حسینی یمانی در یمن.
نیز احمد بُونی گفته است: هر گاه زحل با مشتری نزدیک شود، جنگ در سرزمینها فراگیر میشود، و پادشاهی از پادشاهان دنیا و زمین میمیرد.(۶)
هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 2 از 2
شایان یادآوری است که بیگمان مشتری و زحل، در ۱۰ دی ۱۳۵۹ برابر ۳۱ دسامبر ۱۹۸۰، با ۱ درجه و ۲ دقیقۀ کمانی، به هم نزدیک شدند، و یکسالی پیش از این نزدیکی، ارتش سرخ شوروی در ۲۵ دسامبر ۱۹۷۹ وارد افغانستان شد و حفیظالّاه امین رئیسجمهوری را در ۲۷ دسامبر ۱۹۷۹ کشتند و بَبْرَک کارْمَل را جایگزین وی کردند، و نهسالی در آنجا ماندند، و در این دوران، یک و نیم میلیون افغان کشته و سه میليون زخمی و دو میلیون رانده و پنج میلیون تن به دیگر کشورها پناهنده شدند، و پنجماهی پیش از نزدیکی، پادشاه بركنارشدۀ ایران محمّدرضا پهلوی در ۵ مرداد ۱۳۵۹ در مصر مرد، و سهماهی پیش از نزدیکی، میان ایران و عراق در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ جنگی بزرگ شعلهور شد که هشت سال پایدار ماند و کشتههای بسیار و ویرانیهای فراوانی از آن بر جای ماند، و نهماهی پس از آن نزدیکی، محمّد اَنْوَر سادات، رئیسجمهوری مصر، در ۶ اکتبر ۱۹۸۱ کشته شد، و محمّد حُسْنِی مبارک، در ۱۴ اکتبر ۱۹۸۱ جانشينش گردید، و نیز میان مشتری و زحل در ۸ خرداد ۱۳۷۹ برابر ۲۸ می ۲۰۰۰ نزدیکیای با ۱ درجه و ۹ دقيقۀ کمانی روی داد، و پس از گذشتن پانزدهماهی از این نزدیکی، حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در آمریکا روی داد که مایۀ ویرانی دو برج مرکز تجارت جهانی در نیویُرک و کشته و زخمیشدن نزدیک ۱۰ هزار تن شد، و در پی آنها، آمریکا و همپیمانانش جنگ با افغانستان را در اکتبر ۲۰۰۱ برپا ساختند و حکومت طالبان را که سازمان القاعده را پناه داده بود، برانداختند، و سپس در مارس ۲۰۰۳ بر عراق یورش بردند و حکومت حزب بعث با رهبری صدّام را فروپاشاندند، و از این دو جنگ هزاران کشته و زخمی و زیانهای مالی فراوانی بر جای مانده است!
هنگامی که به تاریخهای دور مینگریم، میبینیم که بیگمان مشتری و زحل در سال ۶ پیش از سال میلاد عیسی مسیح-علیهالسّلام- نزد بیشتر مسیحیان، به هم نزدیک شدند، ولی چون برخی پژوهشگران باور دارند که مسیح چهار تا هشتسالی پیش از سال آغازین میلادی زاده شده، پس، سزاوار است گفته شود که ولادت در سال اقتران یا در سالی نزدیک به آن بوده است، و نیز میبینیم که بیگمان میان مشتری و زحل در ۵۷۱ م، سال ولادت پیامبر-صلّیالّاهعلیهوآله-، و همچنین در سال ۶۱۰ م، سال بعثت وی، نزدیکی روی داده است!
افزون بر آنها، مشتری و زحل در مارس ۱۲۲۶ با ۲ دقیقۀ کمانی به هم نزدیک شدند، و زمینلرزۀ سختی شهرزور در کردستان عراق را در نوامبر ۱۲۲۶ ویران کرد، و چنگیزخان، بنیادگذار امپراتوری مُغُلی، در اوت ۱۲۲۷ مرد!
در پایان این گفتار از خداوند متعالی میخاهیم که بدیها و آسیبهای آسمانی و زمینی را، با برکت محمّد و خاندان پاکش-صلواتالّاهعلیهم- و خاندن آیةالکرسی و دادن صدقات در راه خدا، از ما و همۀ مؤمنان، دور کند.
------------------------------------------------------------------
۱. در سال ۱۶۲۳ م شاه عبّاس یکم بغداد را گشود و آن را از دستان سپاهیان دولت عثمانی بیرون آورد.
۲. الاختصاص، ص ۱-۱۶۰، آفة العلامات في السنة؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. الغیبة، نعمانی، ص ۲۸۳، ب ۱۴، ح ۵۵؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۴. الهدایة الکبری، ص ۴۰۳، ب ۱۴؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۵. مشارق أنوار الیقین، ص ۲۶۶، خطبة التَّطَنْجِيَّة؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۶. شمس المعارف الكبرى، ص ۳۲، الجزء ۱، فصل في اقتران الکواکب بالکواکب؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
ایران-قم-یکشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۹
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
هدایت شده از آخرالزّمان
🔴اوضاع اقتصادی و سیاسی و اجتماعی کنونی در ایران و افغانستان و سوریه و لبنان و یمن و مصر، منطقۀ خاورمیانه را سوی بحرانی تمام عیار به پیش میبرند! در کنار سختیهای فزاینده و طاقتفرسا، سرنوشت و مقدّرات حکومتها و مردم نیز رو به تغییرند!
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴بهزودی گفتار «ارمنستان در آخرالزّمان» را با ویرایشی نو ارائه خاهیم داد.
نیز گفتاری داریم با نام «آذربایجان در آخرالزّمان» که در زمانی مناسب ارائه خاهیم داد.
🔴دوران «فرودآمدن آشوبها و پدیدارشدن شمشیر»!!!
هرچند هنوز برای قضاوت قطعی زود است، با درگیریها و آشوبهایی که در ایران و پیرامونش در حال رخدادناند، شاید بتوان گفت که به سرآغاز دوران «فرودآمدن آشوبها و پدیدارشدن شمشیر» رسیدهایم!!!
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴خشکترین زمستان تاریخ تهران فرا میرسد!
محمدرضا بختیاری، مدیرعامل آبفای تهران، گفت: آمار نشان میدهد از ابتدای سال تا کنون میزان مصرف آب تنها دو درصد کاهش داشته است که آمار امیدوارکنندهای نیست. همچنین شاهد کاهش ۲۶ درصدی بارندگی نسبت به سال گذشته بودهایم.
او ادامه داد: سال قبل ایران ۲۸۰ میلیمتر بارندگی داشت؛ امسال این میزان به ۲۰۷ میلیمتر رسید. این کاهش ۷۳ میلیمتری بارندگی میتواند وضعیت بحرانی را برای پاییز رقم بزند.
بختیاری پیشبینی کرد که امسال خشکترین زمستان در تاریخ آب تهران باشد. چرا که نهتنها میزان بارش کاهش یافت، بلکه سدهای تهران نیز در وضعیت مساعدی به سر نمیبرند.
بهارنیوز ۱۴۰۱/۰۷/۱۱