فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان و پاسخ نتانیاهو در سازمان ملل رهبرانقلاب احساس ضعف شما موجب تشویق دشمن در حمله به شماست.
#خاکریز۱
@khakriz01 عضو شوید
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ چگونه به حزب الله لبنان کمک کنیم
بر همه مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند. ۱۴۰۳/۷/۷
پیام مهم رهبر انقلاب درباره قضایای اخیر لبنان
بر همهی مسلمانان فرض است یعنی چه ؟
معنای فَرْض در فقه :
تفاوت فرض و واجب بطور خلاصه
فرض چیزی است که باید
در «همان لحظه اجرا شود
و هیچ تأخیری قابل قبول نیست»
در حالی که واجب چیزی است
که باید در زمان مناسب
(حتی با تأخیر) انجام شود.
کمک مادی به جبهه مقاومت حداقل جهادی هست که می تونیم انجام بدیم. این کار را از طریق «سایت رسمی رهبر» انجام بدید. هم مطمئن هست و هم سریع.
https://www.leader.ir/fa/monies
روی کادر «انتخاب وجوهات» کلیک کنید. سپس در کادر «بابت»، «کمکها» و در کادر «نوع»، «کمک به رزمندگان مقاومت لبنان» و یا «کمک به مردم مظلوم لبنان» را انتخاب کنید.
این پیام را در گروهها، کانالها و برای افراد بفرستید و دیگران را آگاه کنید.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
بسم الله قاصم الجبارین
درنگ در برابر دشمن پلنگ صفت و گرگ صفت جایز نیست. اکنون که رژیم جنایتکار صهیونیستی ما را تهدید می نماید، مواضع سست وزیرخارجه ما که اگر بزنی به همان اندازه می زنیم به خطر انداختن امنیت کشور را به دنبال دارد و چراغ سبزی به دشمن که خیالت راحت برو تو موضع آفندی ما پدافندیم. ما باید هر تهدیدی را قبل از عملی شدن در نطفه خفه نماییم. آیا حوادثی که در لبنان اتفاق افتاد در ایران هم باید اتفاق بیفتد تا جواب بدهیم! آنوقت خیلی دیر است، ما با رژیم صهیونیستی در حال جنگ سخت هستیم و نباید به او و حامیانش اجازه دهیم یک برنامه خصمانه علیه ما اجرا کنند، خصوصا در زمانیکه سست مایه هایی مشکوک چون ظریف سیاست های راهبردی دولت را تعیین می کنند، نیروهای مسلح ما طبق برآوردها و دکترین های خود عمل کنند و آتش به اختیار تهدیدات را قبل از عملی شدن پاسخ دهند و دولت هم موظف است پشتیبانی های لازم را انجام دهد. سستی و سهل انگاری از سوی نیروهای مسلح و منتظر رئیس جمهوری که از ظریف خط می گیرد بودن، پذیرفتنی نیست. آرزوی دشمن وارد نمودن ضربه نخستین کاری به ماست و در حال برنامه ریزی است همچنانکه می بینیم امارات را به بهانه جزایر فعال کردند درنگ نمودن و مهلت دادن تا دشمن پازل هایش را بچیند درست نیست. به جای مشغول شدن با امارات و.. باید رژیم غاصب صهیونیستی را آنقدر بزنیم تا به غلط کردن بیفته. ما باید حداقل دشمن را به موضع پدافندی بکشیم. یک کسی دو کلام درس نظامی به امثال ظریف و عراقچی بده به نفع دشمن حرف نزنند.
هدایت شده از محمد رضا
سخنرانی استاد راجی - 030715.mp3
22.2M
🎤سخنرانی استاد راجی
در رابطه با حوادث منطقه
👌 بسیار مهم
🔹لطفا با دقت گوش بدید
در لحظات ، ساعات و روزهای بسیار حساسی بهسر میبریم اگر غفلت کنیم در دنیا و آخرت متضرر و پشیمان خواهیم بود
و ان شاء الله نشر بدید برای دوستانتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نتیجه موضع غلط سخنگوی دولت که گفت قانون عفاف و حجاب قابل اجرا نیست چون از جنس باوره نه باید!
حالا بی حجابها پیام را دریافت کردند که کسی کاری به کارشان نداره و ضمن تشدید بی حجابی به زنان محجبه هم حمله ور می شوند با این کار دارند باور غلط و مجرمانه خود را به باید نسبت به دیگران تبدیل می کنند. با این وضع تکلیف و وظیفه مردم چیست؟
#ناموس داری
#قانونمداری
#جلاد و شهید
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨ در تقبیحِ ستایشِ کاهشِ نرخ ارز و سکه
امروز، ساعاتی پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به نقاطی از خاک کشور که بازارها گشوده شد، بورس تهران سبزپوش شد و قیمت سکه و دلار کاهش یافت. رسانههای اصلی کشور نیز با پوشش گسترده این واکنش اقتصادی، تحلیلهایی صریح و ضمنی به ماجرا پیوست کردند که همه، یک مفروض داشتند: متاثر شدن اقتصاد داخلی از سیاست خارجی.
اگر از این زاویه به موضوع بنگریم، کاهش نرخها پس از حمله صهیونیستها همانقدر تاسفبار است که افزایش نرخها پس از حمله ما به سرزمینهای اشغالی تاسف بار است.
چرا باید نظامات اقتصادی کشور، چنان به #مکانیسم_بازار سپرده شده باشد که بازیگران بازارهای سکه و سهام و ارز، چه خواسته و چه ناخواسته، بتوانند نسبت به رخدادهای سیاسی و امنیتی، کنشگری نمایند و در نهایت، بازار به امنیت و سیاست جهت بدهد؟! چرا محاسبات سیاسی و امنیتی ما از سیگنال بازار متاثر شود و سیاستمدار ما، به مرور، برای هنگام اخذ تصمیمات اساسی، نگران واکنش بازار باشد؟ حاکمیت با که باید باشد؟ با حکومت؟ یا بازیگران بازار؟
اقتصاد مقاومتی، یعنی اقتصادی که از شوکهای خارجی متاثر نباشد. این تلاطمها، چه در زمان افزایش نرخها و چه در زمان کاهش نرخها، یک شاخص اساسی برای اندازهگیری درجه مقاومت اقتصاد ماست؛ و وضع موجود، یعنی ما اقتصاد خود را مقاوم نکردهایم.
لذا اینک بجای سرمستی از کاهش نرخ ارز و سکه و سبزپوشی بورس پیرو حمله صهیونیستها، باید ببینیم اشکال کارمان کجاست که ارزش پول ملیمان، که اساس اقتصاد است، اینگونه دچار نوسان میشود؟
چرا ارز بجای اینکه یک دارایی عمومی تلقی شده و در کنترل و مدیریت کامل حاکمیت باشد و تحت دقیقترین نظارتها به نیازهای فوری و اولویتدار کشور تخصیص یابد، همچون یک کالا، در بازار خرید و فروش میشود؟
این وضع، یعنی سپردن اقتصاد به بازار آزاد، یادآور تجربه تلخ نلسون ماندلا پس از سرنگونی رژیم آپارتاید است. ماندلا و کنگره ملی آفریقا، بجای اینکه پس از انقلاب، اقتصاد آفریقای جنوبی را از بند بازار، آزاد کنند و به مدیریت درآورند، نظم موجود را پذیرفتند. نتیجه این شد که سیاستهای دولت جدید، اندک اندک تحت قید و بند بازار درآمد. نقل است که هر بار یکی از مسئولان ارشد دولت، از اجرای بندهای "منشور آزادی" که مصوب کنگره ملی آفریقا بود سخن میگفت، ارزش پول ملی سقوط میکرد! به قول نائومی کلاین، قواعد بازی بازار، ساده و عاری از ظرافت بود: عدالت؟ گرانبهاست، میفروشیم؛ وضع موجود؟ خوب است، میخریم...
نباید اجازه دهیم، سیاست خارجی ما، سیاست امنیتی ما، سلامت جسم و جان ملت ما، در بازار آزاد خرید و فروش شود...
@syjebraily