32.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💣روایت امیر آرشام از یادداشت امیر حسین ثابتی درباره ی انتخابات!!
@jomhoure14
✔️تصویری منتشر نشده از حاجقاسم، حاج باقر قالیباف و سایر نیروهای ایرانی در بوسنی و هرزگوین!
@jomhoure14
نگاه حامیان آقای روحانی به دکتر قالیباف رو با مدعیان انقلابیگری مقایسه کنید؛
آقای قالیباف یک مدیر کارآزموده، حرفهای و با انگیزه بود.
با تمام حاشیههایش.
اما شما نئوانقلابیها (!) حتی به او هم که میتوانست روسفیدتان کند رحم نکردید! پزشکیان که جای خود دارد.
حالا مدام برای دولت جدید آیهی یأس بخوانید و از تحویل بهشت بگویید.
دردتان مملکت نیست.
📝رضا رشیدپور
@jomhoure14
آقای #مخبر بعد از شهید رییسی موقرانه و متشخصانه و بی طرف کشور و انتخابات را اداره کرد.
با تندروهای دولت مرز کشید.
کاش #پزشکیان در کنار وزرای جوان و نو اندیش که امید جامعه هستند، مخبر را به عنوان مجری قوی معاون اول نگهدارد تا با مسائل اجرایی که در گذشته بوده حفظ شود
خاتمی هم به همین استدلال دکترحبیبی معاون اول هاشمیرفسنجانی در همان پست نگه داشت
@jomhoure14
💡شهید مطهری: خوارج مدعی بودند که همه بد می فهمند و یا هرگز نمیفهمند و همگان راه خطا می روند و اهل جهنم هستند. آنان تنگ نظری خود را به صورت یک عقیده دینی درمیآوردند
@jomhoure14
May 11
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ کمتر شنیدهها از حضرت مسلم علیهالسلام
▪️کلیپ زوم بینهایت تبیان و روایتی از زندگی و کمتر شنیدههایی درباره حضرت مسلم علیهالسلام که مظلومانه در کوفه به شهادت رسید.
@jomhoure14
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇👇
موردی که اثبات نشده رو افشا نکنید!
(افشای آن) این از اسلام نیست!
جمهور
👇👇 موردی که اثبات نشده رو افشا نکنید! (افشای آن) این از اسلام نیست!
🔺چرا جلیلی از آبروی قالیباف دفاع نکرد؟
🔹سال ۹۲، در انتخاباتی که چند چهره سرشناس نظام، از جمله ولایتی، رضایی، قالیباف، جلیلی و روحانی بعلاوه محمد غرضی کاندیدا بودند و تا آخر نیز در رقابت ماندند، محمد باقر قالیباف با ۶،۰۷۷،۲۹۲ رای بعد از حسن روحانی که با ۱۸،۶۱۳،۳۲۹ رای به ریاست جمهوری رسید نفر دوم شد. این در حالی بود که سعید جلیلی با ۴،۱۶۸،۹۴۶ رای سوم، محسن رضایی با ۳،۸۸۴،۴۱۲ رای نفر چهارم، علی اکبر ولایتی با ۲،۲۶۸،۷۵۳ رای نفر پنجم، و سید محمد غرضی با ۴۴۶،۰۱۵ نفر ششم شدند. در آن انتخابات تعداد آرای باطله نیز ۱،۲۴۵،۴۰۹ رای اعلام شد.
🔹این آمار نشان میدهد اگر بر کاندیدای اصولگرای با اقبال بالاتر اجماعی صورت میگرفت، احتمال پیروزی بر روحانی وجود داشت، زیرا در اثر انشقاق و عدم اجماع، آرای بسیاری از حزب اللهی هایی که از نامزدهای موجود دلخور شده بودند به سبد آرای باطله ریخت، و بسیاری نیز وقتی لجبازی ها را دیدند به روحانی رای دادند که آن زمان پیشینه ای اصولگرایی داشت و صد البته مثل امروز شناخته شده نبود. البته ناگفته نماند که محسن رضایی در آن انتخابات خودش را کاندیدایی مستقل معرفی کرده بود.
🔹حزب اللهی ها اما بیش از همه از قالیباف و جلیلی انتظار اجماع داشتند که به هر حال نشد و من هم اینجا نمیخواهم راجع به آن صحبت کنم که لجاجت از جانب کدام نامزد بود، چون بحث من اساسا اینها نیست! اما پس از انتخابات ۹۲ قالیباف با آن پیشینه درخشان مدیریتی و آن همه تعریف و تمجیدهای رهبر معظم انقلاب، او ۴ سال دیگر تا ۱۳۹۶ به مدیریت جهادی و امیدآفرین خود در شهرداری تهران ادامه داد. وی سال ۹۹ نیز با کسب یک رای کم نظیر که نشان از جایگاه ویژه او نزد مردم تهران بود به نمایندگی از آنها وارد بهارستان شد و سپس با انتخاب نمایندگان به ریاست مجلس رسید که باز در این مسئولیت نیز مورد تمجید حضرت آقا قرار گرفت.
🔹قاعدتا می بایست آرای قالیباف رشد میکرد چون بعد از انتخابات ۹۲ فعالیت های چشمگیر او متوقف نشده و پیش چشم مردم قرار داشت، حال آنکه نفر بعد از او، از انتخابات ۹۲ هیچ فعالیت ملموسی که مردم بتوانند آن را ببینند و حس کنند نداشت، اما در انتخابات ۱۴۰۳ آرای قالیباف با آن کارنامه درخشان به زیر ۴ میلیون میرسد و آرای ۴ میلیونی جلیلی از ۹ میلیون عبور میکند! فکر میکنم علت را میشود با واکاوی این ویدئو از بیانات رهبر معظم انقلاب و مقایسه اش با آنچه در این مدت بر سر قالیباف آمد[خصوصا پس از ریاستش در مجلس در سال ۹۹] فهمید!
🔹تمام چهره ها و رسانه هایی که علیه قالیباف لجن پراکنی میکردند بعدا یا برای جلیلی تبلیغ نمودند و یا سر از ستادش در آوردند. تخریب ادامه دار قالیباف از یک سو و تقدیس معنادار جلیلی از سوی دیگر، وقتی به انتخابات ۱۴۰۳ رسید که در آن نهایتا ۲ نامزد حزب اللهی وجود داشت، طبیعی بود که مسیر آراء را برای ریختن به سبد جلیلی هموار کند. حتی اگر این تحلیل را هم قبول نداشته باشید، نمیتوانید این را انکار کنید که تخریب قالیباف وقتی دو گزینه بیشتر نیست به نفع جلیلی تمام میشود.
🔹این در حالی است که در تمام این مدت سعید جلیلی نسبت به تخریب قالیباف بی خیال عمل کرد، در حالی که عمده تخریبگران سرشناسی که به قالیباف ضربه زدند، از نزدیکان جلیلی به حساب می آیند. حالا یک بار دیگر این کلیپ را با دقت مرور کنید و ببینید چه بلایی را به نا حق بر سر این عنصر کارآمد و ارزشمند نظام آوردند! تبلیغات آنقدر هدفمند و هوشیارانه [و به قول آقای رائفی پور، با ضربات ریز در ذهن مخاطب تصویرسازی شده] بود که علیرغم آن همه نشانه های واضح، و گراهای دقیقی که بسیاری از بزرگان دادند، باز مردم نتوانستند به قالیباف اعتماد کنند و آرای خود را به سبد جلیلی ریختند تا آرای ۴ میلیونی اش به ۹ میلیون برسد، در حالی که عملکرد او در اذهان مردم نسبت به سال ۹۲ هیچ چیز جدیدی نداشت و اصلا قابل قیاس با مجاهدت های قالیباف از آن زمان تا ۱۴۰۳ نبود!
🔹اما مردم با ذهنیتی که لجن پراکنان برایشان ساخته بودند از دو گزینه موجود جلیلی را انتخاب کردند؛ انتخابی که از اول هم مشخص بود راه به جایی نمیبرد. اما به هر حال حزب اللهی ها ضربه خوردند و باز تاکید میکنم که عاملین تمام این نفرت پراکنی ها یا طرفدار جلیلی بودند و یا در ستادش حضور داشتند، و مع الاسف جلیلی هیچگاه به رسم اصول اسلامی هم که شده حتی یک کلمه در دفاع از آبروی قالیباف حرفی نزد، در حالی که هر آدم عاقلی میفهمید سود تخریب قالیباف به جلیلی میرسد.
🔹این در حالی است که رهبری بارها و بارها در برابر تهمت و افترا و ادعاهای اثبات نشده موضع گرفته اند؛ ایشان حتی خواستار اخلاقمداری نسبت به دولت روحانی هم شده بودند، قالیباف که دیگر روحانی نبود و مردم جز خدمت و مجاهدت چیزی از او سراغ نداشتند. کاش آقایان جلیلی، رسایی، ثابتی و رائفی پور باز این کلیپ را ببینند!
@ostan24
@jomhoure14
❤️🔥تا آخرین لحظه من تو را فراموش نکردم
آیت الله سید احمد نجفی:
🔻یک عبارتی هست در زمانی که امام حسين (علیه السلام) بر بالین ابالفضل العباس آمدند، همینطور که امیرالمومنین به بالین حضرت صدیقهی طاهره که آمدند، دیدند فاطمهی زهرا جان به جان آفرین تسلیم کردند.
صدا زدند فاطمه جان،جوابی نیامد.
مادر حسن و حسین،جواب نیامد.
دختر رسول خدا،جوابی نیامد.
یه کلمهی گفتند که بدن تکان خورد، برگشت و چشمها باز شد.
حضرت نام خودشان را بردند، گفتند فاطمه جان من علی ام..
چشمها باز شد.
آقا امام حسین هم وقتی بر بالین ابالفضل العباس نشستند، جملاتی گفتند که عباس با برادر صحبت کند.
امام حسین عاشق است بر عباس همانگونه که عباس عاشق امام حسین است.
حضرت فرمودند:عباس برادرم بامن حرف بزن،جوابی نیامد.
پسر علی بامن صحبت کن،جوابی نیامد.
علمدار من با من صحبت کن،جوابی نیامد.
یک کلمه ای گفتند که چشمهای خون آلود ابالفضل العباس بازشد، تکان خورد، لبها به حرکت درآمد و دوسه کلمه بیشتر اونجا نگفتند و دیگر تمام شد.
فرمودند: عباس حرکت کن بچه ها هنوز منتظر آب هستند!
وقتی این سخن به مسامع وجود اباالفضل العباس رسید که (سقای من حرکت کن بچهها در حرم تشنه لب هستند) تکانی خوردند و لبها تکان خورد و گفت:حسین جان مرا فراموش نکن تا آخرین لحظه من تو را فراموش نکردم..
صلی الله علیک یا مولانا یا قمر بنی هاشم یا ابوالفضل العباس (سلاماللهعلیه)
@jomhoure14
❤️🔥❤️🔥آقای قرائتی داستانی از شخصی نقل می کنند:
پدرم در سال چهل از دنیا رفت و من شش ماه بعد از وفاتش بدنیا آمدم، در شش سالگی که کمی خواندن و نوشتن آموختم تازه فهمیدم که آن شعری که پدرم وصیت کرده بود تا بر سنگ قبرش بنویسند مفهومش چیست؛
( در بزم غم حسین، مرا یاد کنید )
بعدها و در جوانی همیشه کنجکاو بودم که آیا پدرم حقیقتا حسینی بوده ؟؟
روزی در سن حدودا بیست سالگی در کوچه میرفتم که مردی حدودا پنجاه ساله که نامش حسین بود و فهمیده بود من پسر حاج عباسعلی هستم ناگهان مرا در آغوش گرفت و سر بر شانه ام گذاشت و گریست و گریست!!!
وقتی آرام شد راز گریستن خودش را برای من اینگونه تعریف کرد:
در جوانی چند روز مانده به ازدواجم گرچه آهی در بساط نداشتم ولی دلم را به دریا زدم و با نامزد و مادر زنم به مغازه زرگری پدرت رفتیم و یواشکی به پدرت ندا دادم که پولم کم است لطفا سرویسی ارزان و کم وزن به نامزدم نشون بده طوری که مادر زن و همسرم متوجه نشوند!
از قضا نامزدم سرویس زیبا و بسیار گرانی را انتخاب کرد،من که همینطور هاج و واج مانده بودم که چکار بکنم ناگهان پدرت گفت:
حسین آقا قربان اسمت،با احتساب این سرویس طلایی که نامزدت برداشت الباقی بدهی من به شما از بابت اجرت بنایی که در خانه مان کردی صد تومان است و سپس (به پول آن زمان) صد تومان هم از دخل در آورد و به من داد!
من همینطور هاج و واج پدرت را نگاه میکردم و در دلم به خودم میگفتم کدام بدهی؟ کدام بنایی ؟ من طلبی از حاجی ندارم!!
بالاخره پدرت پول طلا را نگرفت که هیچ،بلکه صد تومان خرج عروسی ام را هم داد و مرا آبرومندانه راهی کرد..
گذشت و گذشت تا اینکه بعد از مدتها شنیدم حاجی عباسعلی در سن چهل و یک سالگی پس از آمدن از سفر کربلا از دنیا رفته!
آمدم خانه خیلی گریه کردم و برای اولین بار به زنم راز خرید طلای عروسیمان را تعریف کردم..
وقتی همسرم شنید که حاجی طلاها را در موقع ازدواجمان مجانی به او داده ،زد زیر گریه و آنقدر ناله کرد که از حال رفت
وقتی زنم آرام شد از او پرسیدم تو چرا اینقدر گریه میکنی و همسرم با هق هق اینگونه جواب داد:
آن روز بعد از خرید طلا چون چادر مادرم وصله دار بود حاجی فهمید که ما هم فقیریم،شاگردش را به دنبال ما فرستاد تا خانه ما را یاد گرفت و چون شب شد دیدیم حاجی به در خانه ما آمده و در میزند،من و مادرم رفتیم و در را باز کردیم و حاجی بی آنکه به ما نگاه کند که مبادا ما خجالت بکشیم پولی در پاکت به مادرم داد و گفت خرج جهاز دخترتان است..
حواله ی آقا امام حسین علیه السلام است..
لطفا به دامادتان نگویید که من دادم!!
تا همسرم این ماجرا را تعریف کرد باز هر دو به گریه زار زدیم که خدایا این مرد چه رفتار زیبایی با ما کرده،بگونه ای که آنروز پول طلا و خرج عروسی مرا طوری داد که زنم نفهمید!
و خرج جهاز زنم را طوری داد که من نفهمیدم!!!
وقتی این ماجرا را در سن بیست سالگی از زبان حسین آقای کهنه داماد شنیدم فهمیدم که پدرم همانگونه که در عزای امام حسین بر سر می زده،دست نوازش بر سر یتیمان هم می کشیده!
همانگونه که در عزاء بر سینه میزده
مرهمی به سینه دردمندان هم بوده!
و همانگونه که برای عاشورا سفره نذری
می انداخته هرگز دستش به مال مردم آلوده
نبوده!
و یک حسینی راستین بوده است..
@jomhoure14