🔴بایدن از رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کناره گیری کرد
❌️بایدن از کامالا هریس، معاون خود بهعنوان نامزد حزب دموکرات حمایت کرد.
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نتیجه قومگرایی و قوم و قبیله بازی ...
تنش در نشست تجلیل از فعالان ستاد پزشکیان در ارومیه :از کردها به عنوان « کمیته عشایر » تجلیل شد /
بلافاصه یکی از فعالان ترک زبان ستاد پزشکیان بنام مجید میلان حکم تجلیل را پاره کرد!
⚠️وقتی برای رأی جمع کردن به جای تأکید بر « ایرانی بودن » به قوم و قبیله بازی و عشیره گرایی روی می آورند ، نتیجه اش میشود این !
البته فجایع قومگرایی خیلی خطرناکتر از این می تواند باشد ، اینکه چیزی نیست ...
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حضور مجدد مشت قربانعلی ها
در دولت جدید
مجدد بعد سه سال آرامش باید به افراد کم سوادی چون مشت قربانعلی که با حمایت دولت اصلاحات یازدهم و دوازدهم یک ساله از کوخ نشینی به کاخ نشین تبدیل شدند باید سلام بگیم.
#بصیرباشیم_تافریب_نخوریم.
🍃⚫️🍃⚫️🍃⚫️🍃
@jonbeshsaybery
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️ فیلم کامل سخنان محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس دوازدهم، در دیدار صبح امروز رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر معظم انقلاب
📮
@jonbeshsaybery
❌ پزشکیان در محاصره " زاویهدارها" و "محکومان امنیتی"
🔥رئیسجمهور منتخب را حلقهای محاصره کرده که برخی از آنها سوابقی همچون پادویی آمریکا، انگلیس و اسرائیل در فتنه 88، حمایت از تحریم انتخابات، عاملیت ناراضیتراشی و ناکارآمدی عمدی در دولت اشرافی روحانی، متهم بودن به فساد اقتصادی، پرونده فساد کرسنت و اجرای سند ضدفرهنگی و ضداسلامی 2030 دارند.
💢محمدجواد ظریف فهرست اسامی اعضای "شورای راهبری انتخاب اعضا کابینه دولت چهاردهم" را به شرح ذیل اعلام کرده است؛
محمد جواد آذری جهرمی، نورالدین آهی، رحمتالله بیگدلی، علی تاجرنیا، احمد ترکنژاد، سمیه توحیدلو، محمدرضا جلاییپور، محسن حاجی میرزایی، الیاس حضرتی، هادی خانیکی، علی ربیعی، محسن رنانی، محمد رهبری، فیاض زاهد، علی شکوریراد، ابراهیم شیخ، سید رضا صالحی امیری، محمد صدوقی، علی طیبنیا، محمد جواد ظریف، امین عارفنیا، علی عبدالعلیزاده، حسین عبده تبریزی، عباس عبدی، رئوف قادری، محمد قائمپناه، محمد کبیری، حسین مرعشی، شهیندخت مولاوردی، مصطفی مولوی، فاطمه مهاجرانی. در میان این افراد ، افرادی هستند با سوابق مجرمانه و خیانتآلود.
♨️جای محکومان امنیتی و عاملان فتنه، فساد و خسارت
‼️روی صندلیهای دادگاه است نه شورای انتخاب کابینه
📌برگرفته از روزنامه کیهان 30 تیر 1403
#دولت_ظریف
#سرطان_اصلاحات
#اصلاحات_سرمایههای_صهیون
#علوم_شناختی & #جنگ_ادراکی 🧠⚔
@jonbeshsaybery
📌آیا ایران به بدبختی لبنان دچار می شود⁉️
نکاتی دربارۀ سهمیه بندی مذهبی دولت
❇️ بی اغراق، فاجعهبارترین سیستم حکومتیای که بشر به خود دیده سیستم «محاصصة» است. محاصصة یعنی تقسیم مناصب حکومتی بر اساس وابستگیهای قومی و مذهبی.
در دنیا، فعلا عراق و لبنان رسما چنین سیستمی دارند و میبینیم هر بار هنگام انتخاب روسای سه قوه (یا در لبنان حتی هنگام انتخاب فرمانده ارتش و فرمانده نیروهای امنیت داخلی و رئیس بانک مرکزی و ... که هر کدام باید از طائفهای خاص باشند) چه وضع وحشتناکی به وجود میآید: قفل مطلق!
❇️یک قلم، اینکه ما در لبنان اصطلاح رایجی داریم به عنوان «الشغور الرئاسی» یعنی دورانی که کشور رئیس جمهور ندارد. رئیس جمهوردر لبنان با رأی نمایندگان مجلس، از بین مسیحیان مارونی انتخاب می شود و به دلیل اختلافات خود مارونی ها با هم، و اختلافات مارونی های مختلف با دیگر اقوام و طوایف، گاهی تا سالها نمی توانند رئیس جمهور تازه را طبق ملاکهای محاصصة انتخاب کنند و کشور بی رئیس جمهور میماند!
❇️ مثلا لبنان در حد فاصل سالهای 2014 تا 2016، حدودا دو سال رئیس جمهور نداشت! الان هم که این متن را می خوانید لبنان رئیس جمهور ندارد و از 9 آبان 1401 که دوران ریاست جمهوری میشل عون تمام شده، نتوانسته اند رئیس جمهوری برای کشور انتخاب کنند!
❇️ سخنانی که این روزها دربارۀ تشکیل دولت جدید می شنویم، بیش از آنکه «سهیم کردن» اقوام و طوایف در سرنوشت کشور باشد (که امر لازمی است)، سهم دهی به اقوام و طوایف، در سمت های دولتی است. این کار خواهینخواهی (و البته یقینا دور از نیت گویندگان آن) کشور را به سمت سیستم محاصصة میبرد.
❇️کم کم (و نه به یکباره)، داشتن «سهم» و صندلی در بخش هایی از دولت «سهم» پیروان یک مذهب یا قوم می شود و از آن پس، اگر آن صندلی به قوم دیگری یا مذهب دیگری سپرده شود، گروه نخست به شدت احساس ظلم خواهد کرد. در نتیجه، عملا این تقسیم بندی «سهامی»، تبدیل به سنت جاری در کشور خواهد شد و این، آغاز (ولو ناخواستۀ) سیستم «محاصصة» در ایران خواهد بود.
❇️ نباید گمان کنیم که در لبنان، چنین امری «قانونی» است و چون در ایران چنین قانونی نداریم، به چنین آفتی دچار نخواهیم شد.
❇️ خیر. اتفاقا در لبنان هم این مسئله عملا طبق «سنت جاری» اجرا میشود. یک روز شروع شده و دیگر نتوانستهاند از آن حلقهٔ بسته (که حتی در قانون نیست) بیرون بیایند
❇️حتی در ادواری مثل دوران قدرت «جنبش ملی لبنان» (الحرکة الوطنیة اللبنانیة) که ترکیبی بود از چند گروه چپگرای لبنانی و دوران برو بیای کمال جنبلاط بود، جنبلاط طبق همین اصل که چنین قانونی وجود ندارد، با این که دُرزیمذهب بود، تلاش کرد رئیس جمهور شود ولی موفق نشد و زورش به «سنت جاری» (تاکید میکنم سنتی که حتی در قانون نیست) نرسید.
❇️ این خطر، واقعا دور از هیچ کشور چندقومیتی و چندمذهبیای نیست. نباید گمان کنیم از ما دور است. آن سیستمهای فاجعهبار، از گامهای کوچکی که در ابتدا برای «وحدت» برداشته شده، شروع شده است.
❇️در لبنان، مدتی پس از استقلال این کشور و برای «وحدت بین طوایف» کشور، در جریان تنظیم «میثاق ملی»، سیستم محاصصة مطرح شد و دیگر نتوانستند از آن رهایی یابند.
❇️ نباید گمان کرد این سیستم فقط در کشورهایی که هیچ قومی اکثریت ندارد به وجود می آید. خیر. در لبنان هم همین الان اکثریت جمعیتی با شیعیان است (دهها سال است در لبنان سرشماری رخ نداده این آمار، به دست آمده از دستگاههای خدماتی است). ولی میبینیم که این مشکل بالفعل در لبنان وجود دارد.
❇️می گویند محاصصة در جاهایی که جنگ داخلی بوده، و برای رفع فتنۀ داخلی رخ داده و در ایران، با چنین وضعی مواجه نیستیم. این هم صحیح نیست. چه در لبنان چه در عراق، پیش از محاصصة درگیری قومی نبود، از قضا جنگهای داخلی و کشتار قومی-مذهبی، در هر دو کشور بعد از محاصصة رخ داد.
در لبنان، محاصصه از سال ۱۹۴۳ میلادی شروع شد، ولی جنگ داخلی در سال ۱۹۷۵ آغاز گردید.
در عراق هم محاصصه از ۲۰۰۵ شروع شد، ولی کشتارهای مذهبیِ داخلی از ۲۰۰۶.
❇️ همچنان گفتنی در این باره بسیار است، اما به هر روی، راه سهیم کردن اقوام و مذاهب، «تقسیم» سمتهای حکومتی نیست. اگر قرار است در دولت جدید از «تجربیات دنیا» استفاده کنیم، از این تجربهٔ زنده هم استفاده ببریم.
@jonbeshsaybery
♦️ترامپ: هریس شبیه دیوانههاست!
🔹دونالد ترامپ حمله مستقیم به کامالا هریس را یک روز پیش از کنارهگیری بایدن و حمایت او از هریس شروع کرده بود.
🔹او در این ویدیو با اشاره به خندههای هریس میگوید نگاه کردن به خندههای او نشان میدهد که دیوانه است اما دیوانهتر از پلوسی نیست.
🔹کامالا هریس، معاون بایدن و گزینه احتمالی دمکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری با خنده های معروفش، نزد افکار عمومی شناخته می شود.
#افول_امریکا
@jonbeshsaybery
🔴 بایدن خواست از منطقه حذفشون کنه ولی اون رفت و همچنان این شیرمردان حکومت داری میکنند
🔹«حلیفه»
@jonbeshsaybery
📸 رشد ۱۰ تا ۳۰ درصدی تولید تایر در بهار ۱۴۰۳
🔹به گزارش «نود اقتصادی» براساس اطلاعات گزارش ماهانه تولید شرکتهای تولیدکننده تایر و تیوب، تولید تایر در بهار ۱۴۰۳ در شرکتهای مختلف بین ۱۰ تا ۳۰ درصد رشد داشته است.
🔹براساس این آمارها، در بهار امسال نسبت به بهار سال ۱۴۰۲ تولید انواع تایر در گروه بارز بین ۹ تا ۲۲ درصد، در گروه آرتاویل تایر بین ۲۵ تا ۵۰ درصد، در گروه کویر تایر و ایرانتایر ۱۷ درصد و در گروه ایران یاسا ۱۴ درصد رشد داشته است.
@jonbeshsaybery
نهضت امام حسین ع مقدمه ساز ظهور امام زمان عج.mp3
41.62M
نهضت امام حسین ع مقدمه ساز ظهور امام زمان عج| منبر شب هفتم محرم
#شیخ_قمی
➖➖➖
@jonbeshsaybery