.
⭕️سال مهار تورم، رشد تولید
🔹 وضعیت کنونی تورم و گرانی، محصول تکرار سیاستهای اشتباه
🔰 حمید رسایی: وضعیت گرانیهای کم سابقه این روزها، نتیجۀ کیفیت برنامههای تیم اقتصادی دولت است.
طبق بررسی تاریخی، وضعیت کنونی اقتصاد، تشابه بالایی با اوایل دهۀ هفتاد - دولت مرحوم هاشمی - دارد.
در آن سالها تیم اقتصادی دولت، برنامهای به نام "تعدیل ساختاری" را براساس دیکتۀ سازمان آمریکایی صندوق بینالمللی پول (IMF) اجرا کرد که نتایج آن: جهش نرخ ارز، تورم شدید (۵۰ درصد در سال ۱۳۷۴)، تاراج رفتن معیشت مردم و شورشهای گسترده بود.
اکنون تیم اقتصادی دولت سیزدهم، از دو منظر: تفکر اقتصادی و سیاستهای اجرایی، شباهت زیادی با تفکر و سیاستهای اجرا شده در ابتدای دهه ۷۰ دارد و برنامههایش مشابه همان برنامۀ "تعدیل ساختاری" است. طبعا نتایج هم تکرار شده است. تفاوتها نیز صرفا در شکل ظاهری افراد اقتصادی دولت است.
مردم در سال ۱۴۰۰، رای ندادند که ظاهر افراد تغییر کند؛ رای دادند که تفکرات و سیاستهای نادرست تغییر کند. اما در اقتصاد، همان مسیر مخرّب قبل دنبال میشود.
رییس محترم دولت، دلسوزانه "گمان میکند" که تعدیل ساختاری، شفابخش اقتصاد است. اما وضعیت بد معیشت مردم نشان میدهد که این نسخه، ایجادکننده بیماری در اقتصاد است.
❌ انسان عاقل از یک منفذ، دوبار گزیده نمیشود، اما گویا سیاستگذاران اقتصادی، به چندبار گزیدگی از سیاستهای تورمزا علاقه دارند. سیاستهایی که منافع آن برای عدۀ قلیل و زیان آن برای آحاد جامعه است.
#مهار_تورم
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غنینژاد: چینِکمونیستهمسرمایهداریست!!!
لطفا اول کلیپ را ببینید!
🔸🔸🔸
ادامه مطالب کلیپ:
🔸در 21 ژوئن 2017، مدیر عامل شرکت Anbang، وو شیائوهوی، بیمهگر خودرو که با نوه دنگ شیائوپینگ ازدواج کرد، برکنار شد. وو 18 سال زندان گرفت. شرکت او ملی شد و دولت در حال تخلیه اموال او است.
🔹در ماه ژوئیه، وانگ جیانلین (دالیان واندا) ثروتمندترین مرد فهرست هونرون در چین که زمانی قول داده بود «دیزنی را شکست دهد»، دستور داده شد پارکهای موضوعی و هتلهای خود را بفروشد تا به بانکهای دولتی بازپرداخت کند.
🔸وانگ شی، بنیانگذار China Vanke، بزرگترین سازنده/کارآفرین کشور، اگرچه متهم به هیچ جنایتی نبود، در سال 2017 مجبور به ترک چین شد و شرکت او توسط شرکتهای دولتی تصرف شد.
🔹در مارس 2018، چنفنگ، مدیر عامل HNA، از بزرگترین سرمایهگذاران چین که داراییهای بسیاری را در شش قاره انباشته کرده و ۱۰ درصد از سهام دویچه بانک را به خود اختصاص داده و 25 درصد از هتلهای هیلتون، دهها میلیارد دلار در املاک منهتن، شرکتهای سوئیسی و غیره، به او دستور داده شد تا املاک و مستغلات و سایر داراییهایی را که «خارج از برنامه سیاست پکن هستند» بفروشد.
🔸بسیاری از شرکت های دولتی عملاً دهههاست که ورشکسته شده اند، اما دولت اجازه نمی دهد شکست بخورند، بنابراین وام های آنها را برای همیشه نادیده می گیرد. در چهل سال اصلاحات بازار، حتی یک شرکت دولتی مهم اجازه ورشکستگی را نداشته است. وجود و هدف آنها توسط برنامه دیکته شده است نه بازار.
لینک مرتبط
#اقتصاد_چین
@jonbeshsaybery
13.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 کلیپ استاد #رائفی_پور
📁 «میخواید رئیسی درست کار کنه، روحانی رو محاکمه کنید»
🔹کوه بدهی که دولت روحانی روی دست رئیسی گذاشت.
🎞 بخشی از سخنرانی «نقد عملکرد اقتصادی دولت»
@jonbeshsaybery
یاد باد آن روزگاران🚀
شهید سرلشکر تکاور «حسن آبشناسان»
@jonbeshsaybery
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ #دکتر_عباسی
"جریان ابوذری مطالبه گری عدالت"
@jonbeshsaybery
📝 #یادداشت_بیاناتی | برای ارتقاء وضع کشور
👈🏻 مروری بر وظایف کارآفرینان و مسئولان در قبال کارگران از منظر رهبر انقلاب اسلامی
🔍 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار کارگران، ارتقای وضع کارگران را موجب ارتقای وضع کشور دانستند. در این یادداشت برخی بیانات رهبرانقلاب در مورد وظایف کارآفرینان و مسئولان در قبال کارگران مرور شده است.
🔹 ۱. تکریم جامعه کارگری
اولین نکته در این زمینه به تکریم کارگران برمیگردد: «آنچه ما همیشه بر روی آن تکیه کردیم، تأکید کردیم و از بن دندان معتقدیم که برای کشور، برای فرهنگ عمومی کشور یک ضرورت است، عبارت است از تکریم و احترامگذاشتن به کار و کارگر... همهچیز بر پایهی این تکریم و احترام بایستی شکل بگیرد.» ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
🔹 ۲. تنظیم رابطه درست کار و سرمایه و تأمین امنیت شغلی
تنظیم رابطهی درست بین کار و سرمایه و تأمین امنیت شغلی کارگران از دیگر موارد مورد تأکید رهبر انقلاب برای ارتقای وضعیت جامعهی کارگری است: «در مسئلهی کارگری سه نقطهی اساسی هست که برنامهریزیها باید متوجّه به این سه نقطهی اساسی باشد: یک نقطه، مسئلهی زمینهسازی برای ایجاد فرصت شغلی در کشور است. ما الان احتیاج داریم به افزایش فرصتهای شغلی؛ امکانش هم در کشور وجود دارد... این یک بخش مهم است: زمینهسازی برای ایجاد فرصت شغلی یا کلّاً وارد شدن و ایجاد فرصت شغلی... دوّم، تنظیم رابطهی کار و سرمایه؛ که یک رابطهی معقول و درستی بایستی وجود داشته باشد ... مسئلهی سوّم، مسئلهی امنیّت شغلی است.» ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🔹 ۳. توجه به قوانین و سیاستهای مرتبط با معیشت کارگران
یکی دیگر از مسائل مورد توجه در این زمینه توجه به مسئلهی قوانین مرتبط با حوزهی کارگری در جهت تأمین یک زندگی شرافتمندانه برای کارگران است: «کارگر باید بتواند از یک زندگی شرافتمندانه برخوردار باشد. امروز کارگرهای ما مشکلات اقتصادی متعدّدی دارند؛ البتّه بخش مهمّی از این مشکلات ناشی از مشکلات کلّی اقتصاد کشور است... بخشی هم مربوط میشود به مسائل قوانین کار و کارگری و سیاستها و برنامهریزیهایی که بایستی انشاءالله دنبال بشود.» ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🔹 ۴. مهارتآموزی و مهارتافزایی کارگران
یکی دیگر از مطالبات مورد نظر رهبر انقلاب در حوزهی مباحث کارگری هم بحث مهارتافزایی کارگران است: «مهارتآموزی و مهارتافزایی... کار بسیار خوبی است، کار لازمی است، باید دنبال بشود؛ مهارت کارگران باید بالا برود؛ کارگر باید بتواند عمل خودش را ماهرانه همراه با ابتکار و نوآوری و اِعمال سلیقههای خوب انجام بدهد و کیفیّت را بالا ببرد. وقتی کیفیّت بالا رفت، طبعاً ارزش کار هم در چشم مشتری و کسانی که علاقهمند هستند و نیاز دارند، بالا خواهد رفت.» ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🔻 نکتهی پایانی اینکه «همه بدانند که اگر تلاش شد تا زندگی کارگر ارتقاء پیدا بکند، وضع کشور ارتقاء پیدا خواهد کرد. کارگر وقتی دغدغه نداشته باشد، امنیّت شغلی داشته باشد، رفاه داشته باشد، زندگیاش راحت بچرخد، کیفیّت کار بالا خواهد رفت، کیفیّت محصول بالا خواهد رفت.» ۱۴۰۲/۰۲/۰۹
@jonbeshsaybery
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مافیای موتور سازی هستند
داداش کوچیکهی مافیای خودروسازی
🤣🤣🤣🤣
@jonbeshsaybery
🔰 اولاً چهل و چهار ساله با آمریکایی ها در جنگیم، هر بار زدیم و گرفتیمشون و اونا شلوارشون رو خیس کردن. یه بار دیگه عکس ها و فیلم های زانو زدن کماندوهاشون رو ببین.
ثانیاً فاحشه ای مثل تو لیاقت ما رو نداره. تو لایق همون اجنبیه هستی. دختر ایرانی اونیه که ما نسبت به اون غیرت داریم و توی میدون براش تیکه تیکه می شیم.
🔹 به قول خدا: والخبیثات للخبیثین ، یعنی زنان خبیث برای مردان خبیث 😱. و الطیبات لطیبین، یعنی زنان پاک برای مردان پاک 🥰😍. حالا برو به سگ ها پا بده و بمیر 🤣😂😅
@jonbeshsaybery
📷مسئول پخش غذا (پیک)
🔹ﻫﺸﺖ ﻃﺒﻘﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﮐﻪ ﺍﻏﻠﺐ ﭘﻠﻮ،ﮐﺒﺎﺏ،ﺭﯾﺤﺎﻥ، ﺗﺮﺷﯽ،ﺩﻭﻍ،ﻣﺎﺳﺖ ﻭﺧﯿﺎﺭبود. ﺩﻫﻪ ۴۰
@jonbeshsaybery
21.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 راه حل مشکلات مردم در حوزه خودرو
🔺قوانین فعلی واردات چطور باعث افزایش مشکلات در حوزه خودرو و ایجاد نارضایتی بیشتر برای مردم خواهد شد؟!
🔻موانع قانونی دسترسی مردم به خودروی باکیفیت کدامند؟
🔺چگونه سیاستهای خودرویی مجلس باعث ضربه معیشتی به مردم خواهد شد؟!
🔹سید امیرحسین حسینی
پژوهشگر اقتصادی
@jonbeshsaybery
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
〽️ مهار تورم در مقیاس شهری!
3⃣ مالک کردن مزد بگیران با تعاون
• سال۹۹ ماجرای روستای مال استریت (مال ملّا) را یادتان هست؟! اولین روستای بورسی ایران که نخبگانش به اهالی، بورس بازی تعلیم داده و نزدیک۸۰٪ اهالی با حدود ۴۰میلیارد تومان بورسی شدند و بعد در نوسانات بورس چند ده میلیارد خسارت دیدند!
❓می دانستید همین مال ها (=سیاه چادرهای ایل) تا سال۳۵، فقط با ۲میلیون از زنانش ۴۰۰هزار تعاونی(واره) در محصولات لبنی داشتند؟!!
⁉️ واقعاً چرا نشود از فرهنگ تعاون -بجای بازارهای مالی مدرن که اقلا در کشور ما صرفا کار جابجایی سرمایه ایفا می کند- دوباره همیاری را نتیجه گرفت؟! با تعاونی های تولید کالا و خدمات، اهالی شهرهای کوچک و روستاها را مالک کرد و با تورم در مقیاس کوچک جنگید!
• تعاونی توسعه شهرستانی
تعاونی دهیاری
دو ظرفیت برای چنین ابتکاری است. با عضویت نیم درصد اهالی شهرستان، تعاونی رسمیت می یابد و امتیازاتی دارد:
- طرح های دارای رانت بجای بخش خصوصی به اینها داده میشود (ماده۱)
- همچنین زمین و اموال قابل واگذاری از سوی سازمانهای دولتی که در آن مزایده به صرفه یا به صلاح نباشد (ماده۵)
- استفاده از تملک بافت فرسوده (ماده۶)
• موثرین در یک شهرستان به کمک نیروهای دلسوز در بدنه اجتماعی و اداری با مشاورهای اقتصادی خوب میتوانند مبدا چنین خدمتی شوند. اینگونه نقدینگی در مقیاس شهرستانی نیز به سمت تولید و خدمات هدایت می شود و از تورم می کاهد.
📌 پ.ن:
مالک کردن مزد بگیران از راهبردهای موثر برای مقابله با تورم است. تورم هر روز پول جیب آنها را کم ارزش تر و املاک را گرانتر می کند.
محسن قنبریان
☑️
@jonbeshsaybery