⭕️ تعیین ناظر توسط منظور؟!
🔹اخیرا یک عضو اتاق بازرگانی فاش کرده که این مجموعه با آقای دکتر پزشکیان قرار گذاشته که وزیر صمت (صنعت، معدن و تجارت) را اتاق بازرگانی معرفی کند.
در توئیتی نوشتم که "تعیین وزیر توسط ذینفعان، آخرین میخ به تابوت موجودیتی به نام دولت است".
آقای عطاء الله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات، در پاسخ به این توئیت نوشته است: "خيلى زود از ميخ و تابوت استفاده كرديد! اندكى صبور باشيد. تا دولت معرفى شود. اگر مثل همه دولت ها معرفى وزيران در سايه انجام مى شد. مرجح بود!؟".
در پاسخ به وی نوشتم "لطفا از زاویه رقابتهای سیاسی به این مسئله نگاه نکنید. مسئله منحصر به این جریان و آن جریان نیست. آقای دکتر قالیباف هم به اتاق بازرگانی رفت و وعده سپردن تصمیمات اقتصادی به اتاق را داد که موضع گرفتم. من نگران نهاد دولت در این کشور هستم که باید خادم مردم میبود، نه عامل سرمایهداری".
وزیر صمت رئیس شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی است. دکتر پزشکیان به اتاق بازرگانی قول داده که رئیس شورای عالی نظارت بر اتاق را اتاق معرفی کند؟! منظور، ناظر را تعیین کند؟
سلطه جریان سرمایهداری بر تصمیمگیری و سیاستگذاری در کشور به طرز غیرقابل باوری در حال گسترش است. حتی آقای قاضی زاده هاشمی نیز در تبلیغات انتخاباتی وعده داد رئیس اتاق بازرگانی به عضویت هیئت دولت درآید.
جریان سرمایهداری مجموعهای به نام اتاق بازرگانی ایجاد کرده، در شوراهای تصمیمگیر کشور عضو است و امروز در مقام تعیین وزیر قرار گرفته است.
ما نیازمند تحولی اساسی در نظام اقتصادی هستیم، لکن عجالتا این اقدام ترمیمی ضروری است: جامعه کارگری و کارمندی نیز باید در این شوراها صاحب کرسی باشد.
✍سید یاسر جبرائیلی
@jonbeshsaybery
میگن وزیر کار و رفاه یا علی ربیعیه یا گزینه ای نزدیک به او....
غیر از اینکه ربیعی زمان سخنگویی دولت تا ساعت 12 شب گرونی بنزین دروغ گفت و از عاملین فجایع سال 98 بود
زمان وزارت کار و رفاه هم از مشکلات خبر داشت ولی برنامه ای نداشت...
البته بقول وزیر بهداشت روحانی همینه که هست خودتان انتخاب کردید باید تحمل کنید
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوش و سواد دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی یکی از بزرگان جبهه اصلاحات
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعار : ظریف گورت رو گم کن
نمازجمعه تهران مورخ ۲۹ تیر ۱۴۰۳
@jonbeshsaybery
✨نقدی بر مکانیسم کابینهسازی دکتر ظریف
در ابتدای کار دولت سیزدهم در جلسهای ناظر به تعیین اعضای کابینه، به عزیزان دست اندرکار پیشنهادی دادم که مقبول نیفتاد. این ایام، تکرار آن نکته خطاب به دکتر ظریف خالی از لطف نیست: «شاخص و ملاک چینش مسئولیت دستگاهها، ماموریتی باشد که برای دستگاهها در نظر دارید». در میانه کار دولت نیز وقتی شهید رئیسی اجرای یک سیاست را در حوزه کاری یک دستگاه پذیرفتند، برادر عزیزی برای مسئولیت دستگاه مربوطه نامزد بود که خطاب به شهید عرض کردم ایشان نه قائل به این سیاست است و نه قادر به اجرای آن. اما نهایتا همان برادر منصوب شد و دیدیم که نه قائل بود و نه قادر...
امروز نیز که آقای دکتر ظریف بحث چینش اعضای کابینه را دنبال میکنند، همه رقم شاخصی از جنیست تا قومیت و مذهب برای انتخاب وزیران مطرح است جز ماموریت و اعتقاد و توان افراد برای اجرای آن. کابینه، محل تقسیم غنایم نیست که بخواهیم برای گروههای گوناگون، سهم قائل شویم و چه در کارگروهها و چه در امتیازبندیها، این نگاه را حاکم کنیم. باید ببینیم در هر دستگاه، چه انجام کدام ماموریت اولویت دارد و چه کسی قائل و قادر به این امر است. دیدگاهها و سوابقش را بررسی کنیم و امتیاز دهیم.
شاید گفته شود که آقای دکتر پزشکیان اعلام کردهاند برنامهای ندارند که بخواهند بر اساس این برنامه، ماموریتها را احصاء کنند. این اشکال وارد نیست. چون مکرر در اظهارات آقای پزشکیان، بر اجرای سیاستهای برنامه پنجساله هفتم تصریح شده و به نظرم اولین منزل التزام به وعده انتخاباتی ایشان، همین چینش اعضا کابینه بر اساس ماموریتهای معین شده در برنامه هفتم است.
برای نمونه، در بند6 سیاستهای کلی برنامه هفتم آمده است: «تأمین امنیت غذایی و تولید حداقل ۹۰ درصد کالاهای اساسی و اقلام غذایی در داخل، همراه با حفظ و ارتقاء ذخایر ژنتیکی و منابع آبی و افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی». اگر آقای پزشکیان بخواهد این سیاست را اجرایی کند، شخصی را باید برای وزارت جهاد کشاورزی برگزیند که اولا قائل به خودکفایی در کشاورزی باشد (مانند آقای عیسی کلانتری نباشد که میگفت خودکفایی مزخرف است)، ثانیا هم خودش و هم تیمش، قادر به اجرای برنامه پیش بینی شده برای تحقق این هدف باشد. اخیرا شنیدم آقای پزشکیان از شرکت دانش بنیانی که به فناوری SSTI در زمینه آبیاری دست پیدا کرده، بازدید کردهاند. این فناوری که در بیانات 10 بهمن 1401 رهبر حکیم انقلاب اسلامی با تولیدکندگان نیز مورد اشاره و مطالبه قرار گرفت، مصرف آب را تا ۷۵ درصد کاهش داده و محصول را تا 50 درصد افزایش میدهد؛ یعنی میتواند کشور را برای همیشه از بحران آب و غذا نجات دهد. این طرح در دولت شهید رئیسی، در بخشهایی از کشور به صورت آزمایشی اجرا شد و نتایج آن شگفت انگیز بوده است(از جمله در 100 هکتار نیشکر خوزستان که پیشنهاد می کنم آقای پزشکیان در این ایام از پروژه مذکور بازدید کنند). در ماده 33 قانون برنامه هفتم نیز اجرای این طرح در اراضی بالای 10 هکتار کشور تکلیف شده است. لذا، هم یک راه حل کارشناسیشده که آقای پزشکیان رویش تاکید داشتند برای حل مسئله وجود دارد، هم تکلیف برنامه هفتم و سیاستهای رهبری است که آقای پزشکیان بارها آن را برنامه خود اعلام کردند. بر این اساس، این پروژه ماموریت اصلی وزارت جهاد در دولت چهاردهم است و وزیر جهاد، بر مبنای اعتقاد به این پروژه و توانمندی در اجرای این پروژه انتخاب شود. اینکه زن باشد یا مذهبش چه باشد و... تفاوتی نمی کند!
برای سایر دستگاه ها نیز رویکرد انتخاب مسئول باید همین باشد. سیاستها و قانون برنامه هفتم را ملاک قرار دهید. ایدههای کارشناسی شده برای تحقق اهداف برنامه را برگزینید و سپس دنبال فرد و تیمی بگردید که قائل و قادر به اجرای این ایدهها باشند. در این صورت هم به وعده خود به مردم پایبند بودهاید، هم ان شاءالله موفق خواهید شد.
@jonbeshsaybery
⭕️پزشکیان: به تمام افراد از جمله قالیباف، رضایی و حتی جلیلی هم گفتم افرادتان را معرفی کنید
رئیس جمهور منتخب:
🔹اگر با هم باشیم، حتی اگر برنامه ضعیف داشته باشیم میتوانیم مشکلات را حل کنیم.
🔹مردم به نگاه بسته و تمامیت خواه رای ندادند.
🔹بنده به تمام افراد از جمله آقای قالیباف، رضایی و حتی جلیلی هم گفتم افرادتان را معرفی کنید.
🔹اگر معتقدید شاخصی ضعیف است شما شاخص دیگری بگویید تا اضافه کنیم.
🔹بنده در انتخابات گفتم برنامهام سیاستهای کلی مقام معظم رهبری است.
🔹اینکه برخی فکر کنند به بنده دیکته میکنند اشتباه است، بنده شاخصهایی تعیین کردم و طبق آنها تصمیم خواهیم گرفت.
@jonbeshsaybery
🔴 یکی از اعضای شورای راهبری انتخاب کابینه پزشکیان که ادّعا میشه ساز و کار خِرد جَمعیش از زمان مشروطه تا امروز بیسابقه است ☺️
قشنگ وسط سیرک هستیم.
محمدزاده
@jonbeshsaybery
🔴 پرفروش ترین خودرو در هر کشور خاورمیانه
فقط ببینین مافیا خودرو و مسئولین تو این حوزه چه تحقیری برای ایران درست کردن
ما مخالف تولید داخلی نیستیم
ولی تولیدی در حد و شان مردم نه آشغال
@jonbeshsaybery
21.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب در مورد مقایسه سیدمحمد خاتمی با گورباچف چه گفته بودند؟
🔹شبیهسازی مسعود پزشکیان با گورباچف در برخی رسانهها در حالی است که در اواخر دهه ۷۰ نیز با روی کار آمدن دولت اصلاحات، سیدمحمد خاتمی با گورباچف مقایسه میشد.
🔹همان ایام رهبر انقلاب در بیاناتی تفصیلی این مقایسهها را اشتباه و اهانتی به خاتمی دانستند.
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 فیلم لحظه انفجار پهپاد یمنی در قلب "تل آویو"
➕🔰 حمله مستقیم پهپادی #یمن به ساختمانی نزدیک سفارت آمریکا در قلب تلآویو پایتخت رژیم صهیونیستی ...
در رخدادی کم سابقه مقامات اسرائیلی میگویند که در پی حمله یک هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) به مرکز تلآویو و به ساختمانی در ۱۰۰ متری سفارت آمریکا دست کم یک نفر کشته و ۱۰ نفر زخمی شدهاند.
با اینکه اعلام شده که این پهپاد در هوا منفجر شده ولی قطعات آن در منطقه وسیعی در شهر پخش شدهاند و خسارات جانی و مالی بر جای گذاشته است.
هنوز مشخص نیست که این پهپاد چگونه بدون به صدا در آمدن آژیر خطر از پدافند هوایی گذشته و منشأ این حمله نیز مشخص نبود.
یمن مسئولیت حمله را بر عهده گرفته است.
❓چرا حمله پهپادی یمن به تل آویو مهم است؟
۱. این عملیات، نخستین حمله انصارالله و یمنی ها به تل آویو یعنی پایتخت رژیم صهیونیستی است.
۲. این عملیات در هماهنگی کامل اطلاعاتی، میدانی و مستشاری با حزب الله انجام شده است. هدف اصلی آن، احیا و ارتقا بازدارندگی میدانی جبهه مقاومت و جلوگیری از حمله اسرائیل به خاک لبنان است.
۳. عملیات انصارالله، ترس از گسترش جنگ را از مرزهای سرزمین های اشغالی به پایتخت آن منتقل کرد. این مسئله فشارهای داخلی بر نتانیاهو برای پایان جنگ را احیا می کند.
۴. حمله بامداد امروز هشداری به ایالات متحده بود. به ویژه اینکه محل اصابت پهپاد با سفارت آمریکا حدود ۱۰۰ متر فاصله داشت.
۵. هیچکدام از لایه های پدافندی اسرائیل نتوانستند پهپاد جدید یمنی ها را نه تنها منهدم بلکه رهگیری کنند.
✍ نجفی
@jonbeshsaybery