هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
❌بازنشر گسترده کلیپ جشن فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده الزهرا در رسانههای معاند و ذوق زدگی حامیان جنبش ولنگاری از این حجم ولنگاری در دانشگاه های کشور!
👈🏻 داریم به کجا می رویم؟؟.....جشن متفاوت فارغ التحصیلی دختران دانشگاه الزهرا بوشهر در سایه بی تفاوتی برخی مسؤلین فرهنگی و نظارتی بی غیرت و بازنشر فیلم آن در پیج شبکه معاند منو تو .
🏷 رهبر انقلاب :
دانشگاه مرکز معنویت است؛ چون علم یک امر معنوی است...محیط دانشگاه، محیط جوانی است؛ محیط مؤمنی است. در کشور، متدینترینهایمان در میان جوانهامان هستند؛ فداکارترینهایمان در میان جوانهامان بودند و هستند؛ بنابراین چه دلیلی دارد که محیط جوانِ اهل علمِ دانشگاه، یک محیط غیردینی باشد؟ نخیر، محیط دینی است. من توقعم این است که کسی که وارد دانشگاه میشود، اگر قبل از آنکه وارد دانشگاه بشود، تقیدات دینیاش ضعیف بوده، با ورود به دانشگاه، تقیدات دینیاش تقویت شود.(١٣٩١/٠٥/١٦)
✍️ پی نوشت:
چنین اتفاقاتی نشاندهنده ناکارآمدی برخی مسئولین بهخصوص رؤسای دانشگاهها و انفعال در بدنه مسئولان وزارت علوم میباشد که بنظر برخی مسئولان آن هیچ دغدغه ای دینی و کاملا با جنبش ولنگاران همراه هستند.
نگران هیچی نباشید مسئولین برنامه دارند و مشغول کارند! اینم نتایجشه!!!! تو دانشگاهی پسر نیست وضع اینه وای به حال بقیه اش! کاش اختلاسگران و مسئولین ناشایست مربوطه در حوزه فرهنگ و مدیریت هم مثل مفاسد اقتصادی دادگاهی می شدن و مجازات! کاش!!!!
👆🏻👆🏻
هدایت شده از حیدرکرار
دلیل کاهش سرعت و اختلالات اینترنت به احتمال زیاد حمله دیداس گسترده بر روی شبکه زیرساخت کشور هست و این مشکلات به صورت کلی بر روی زیرساخت شبکه اینترنتی کشور بوجود اومد.
@HeydarrKarar
هدایت شده از پونز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اذان در ورزشگاه لیورپول
📌 @ponezs
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خداحافظی امام زین العابدین (علیه السلام) با ماه مبارک رمضان
#آیت_الله_مجتبی_تهرانی
🆔 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺امیرعبداللهیان: چرا امریکا حمله تروریستی به سفارت ایران که نقض معاهده وین است را محکوم نمیکند؟ / به نظر میرسد نتانیاهو بدون چراغ سبز آمریکا قادر به این کار نبود
وزیر امورخارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای سوری خود:
🔴در گفتگوهای روزهای گذشته با برخی از مقامهای غربی به آنها نکته مهمی را یادآور شدم؛ گفتم تصور کنید در محیط جنگی اوکراین یک سفارت کشوری غربی مورد حمله موشکی قرار گرفت؛ در آن صورت واکنش آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی چگونه بود؟
🔴هرچند آمریکایی ها در پیام خود ادعا کردند که هماهنگی با اسراییل نداشتند.
🔴آیا عدم محکومیت امریکا موجب تشویق بیشتر اسرائیل نخواهد شد؟
🔻 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 تذکر علیرضا دبیر به پیمان یوسفی: مراقب حرف هایی که در فضای مجازی میزنیم باشیم
🔻 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔺بانکها تنها ۷ درصد از تعهدات خود درباره تسهیلات مسکن را انجام دادند/ بانک سرمایه یک ریال وام مسکن نداده است!
🔺طبق قانون جهش تولید مسکن بانکها و موسسات اعتباری غیربانکی مکلفند حداقل ۲۰ درصد از تسهیلات پرداختی خود را در هر سال به بخش مسکن اختصاص دهند؛ به صورتی که در سال اول اجرای قانون از حداقل ۳۶۰ هزار میلیارد تومان کمتر نباشد.
🔺برطبق عدد گفته شده در قانون، باید تاکنون از طرف شبکه بانکی کشور ۹۰۰ همت (هزار میلیارد تومان) به مردم وام پرداخت میشده است درصورتی که تنها ۱۹۲ همت در طی ۲ سال و شش ماه اجرای قانون توسط بانکها اعطا شده است.
🔺محاسبه دیگر این تسهیلات بر اساس ۲۰ درصد کل وامهای اعطا شده توسط شبکه بانکی است. در طی دو سال و نیم تصویب قانون جهش تولید مسکن، باید ۲۳۶۰ همت تسهیلات به متقاضیان پرداخت میشد که مقدار واقعی وام پرداخت شده خبر از شکاف بسیار زیاد بین وضع موجود و وضع مطلوب میدهد؛ به طوری که در طی این مدت صرفا هشت درصد از این میزان اعطا شده است.
🔺موضوع قابل توجه این است که در ۳۰ ماهی که بانکهای کشور ملزم به اجرای قانون و اعطای تسهیلات مسکن بودند، بانک سرمایه براساس آمار دریافتی از بانک مرکزی، کوچکترین تسهیلاتی اعطا نکرده است.
مشروح گزارش را اینجا بخوانید
🔻 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔴 🌘 زکات فطرهی میهمان
🔸 استفتاء: آیا پرداخت فطریه مهمان به عهده میزبان است؟
🔹 پاسخ حضرت آیتالله خامنهای: فطریه میهمان یک شبه، به عهده میزبان نیست؛ در وجوب فطریه میهمانی که پیش از غروب آفتاب بر میزبان وارد میشود، شرط است که جزء افراد نانخور و تحت عنوان عائلهی میزبان محسوب شود، مانند خدمتکار یا بعض افراد فامیل که هر از چند گاه چند روزی در منزل شخص بسر میبرند.
🆔 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔺زارعپور: آییننامه فروش اینترنتی دارو نهایی شد
وزیر ارتباطات:
🔺آیین نامه حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی نهایی و به زودی اجرای آزمایشی آغاز میشود.
🔺با اجرای این طرح، هموطنان در صورت تمایل میتوانند داروهای مندرج در نسخه الکترونیکی خود را از داروخانه ها به صورت غیرحضوری تهیه کنند.
🔻 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔴 حجم ترانزیت خارجی از مسیر ایران رکورد شکست و ۵۰ درصد از دوران اوج برجام هم بیشتر شد
🔸 اخیرا مرکز آمار ایران گزارش عملکرد ترانزیت خارجی در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرده است.
🔸 براساس این آمارها، در سال ۱۴۰۲ حجم ترانزیت خارجی کشورمان به ۱۷.۸ میلیون تن رسیده است. بررسی وضعیت عملکرد ترانزیت خارجی کشور در بازه زمانی سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۲ نشان میدهد سال ۱۴۰۲ رکورد ترانزیت خارجی ایران شکسته شده است. هرچند این آمار با ظرفیتهای واقعی کشورمان فاصله دارد اما به نظر میرسد با توجه به القای حس ناامنی نسبت به ایران و پیگیری پروژه ناامنسازی کشورمان از سوی دشمنان بهویژه در سال ۱۴۰۱، این رکوردشکنی حائز اهمیت است.
🆔 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزییاتی از زندگی شخصی رهبرانقلاب و وضعیت سلامتی ایشان از زبان دکتر مرندی سرپرست تیم پزشکی ایشان
🆔 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حضور گسترده ارتش لبنان در خیابان های بیروت و منع آمد و شد در برخی مناطق پایتخت لبنان
🔻در پی ربوده و کشته شدن پاسکال سلیمان از مقامات حزب «القوات اللبنانیة» و به خیابان آمدن برخی طرفداران مسلح این حزب و مسدود کردن برخی خیابان ها و تعدی به اموال عمومی ارتش لبنان با انتشار گسترده نیرو های خود برخی خیابان های بیروت را مسدود کرد
🔻پس از اینکه قوات حزب الله را متهم به ربایش و قتل این شخص کرد ، ارتش لبنان در بیانیه ای اعلام کرد این یک موضوع جنایی و سرقت بوده است که مجددا حزب قوات در بیانیه ای اعلام کرد بیانیه ارتش را قبول ندارد و این اتفاق یک ترور سیاسی است
🔻 @snn_ir
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
کودک به محض بالا رفتن صدای پدر
و مادر دچار "احساس نا امنی" میشه.
دعوای والدین برای کودک به عنوان
"خطری برای مادر" تلقی میشه و کودک
و فرزند ما به شکل وسواس گونه ای
هراسان و نگران مادر میشه،
اما نمی تونه هیچ واکنشی نشون بده.
بنابراین یکی از حقوق مسلم کودک،
نیاز او به تامین امنیت مادر است.
اعتماد به تداوم تامین امنیت مادر برای
تامین امنیت روانی کودک بسیار مهمه...
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
@nooredideh
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
سؤال: اگر در منزل در عوض کاری که بچه ها انجام می دهند، به آن ها پول بدهیم عادت به این کار نمی کنند و برای هرکاری پول از ما بخوان؟
پاسخ : من ابتدا مشارکت را توضیح دادم و گفتم که یک سری کارها در خانه را باید بچه ها به عنوان مشارکت انجام بدهند و قرار نیست که دیگه ریز به ریز کارهای خانه را پولی کنیم این دیگه معامله گری می شود. ما کار مشترک انجام می دهیم مثل غذا خوردن و چیدن و بردن وسایل آن؛ سهم مادر و سهم پدر و سهم کودک در انجام آن مشخص می شود. یا مثلاً بچه مهد می رود یا مدرسه می رود و درس می خواند این ها همه شغل و وظیفه ی او حساب می شود.
اما یک جاهایی بعضی کارها اضافه است. این دو باید از هم تفکیک شوند و اول مشارکت انجام شود بعد کارهای اضافه. مثل، می خواهیم دیوارها را تمیز کنیم، پسر بزرگ هم در منزل داریم، کارگر پانزده هزار تومان می گیرد مثلاً ما می گیم من بیست هزار تومان به تو پسرم میدم اما باید تمیز بشوری! بشوره تمیز کنه پولش را بگیره چه اشکالی داره؟! حتی چه خوبه که بچه ها برن و کوچه را تمیز کنند و کمک رفتگر کنند. یا کفش های همه ی اعضاء خانه را واکس بزند و در مقابلش دستمزد بگیرد. حالا ممکنه که به خاطر دستمزد بیان هی تند تند واکس بزنند حواستون باشه مثلاً فقط هفته ای یک بار دستمزد داره.
بازی های زندگی را دقت کنید که درست انجام بدهید و درست هدایت کنید روح کلام و مطلب را دریافت کنید، با کتاب و جزوه بچه بزرگ نکنید. مسئله ی مهم این است که بچه ها تلاش برای پول درآوردن را یاد بگیرند. من در این جا کلیات را مطرح کردم. هر خانواده ای باید با باورها و ارزش های خودش عمل کند. روح کلام من این است که بچه ها را برای تلاش تربیت کنید نه برای آماده خواهی. بچه ها باید بدانند که باید تلاش کنند.
یکی از مسائلی که در جامعه ی ما ندیده گرفته شده، تلاش است. تلاش فکری، جسمی، ذهنی و غیره. بیگاری در فرهنگ ما کلمه ی بدی است ولی باور کنید که چیز خوبی است. بچه ها خصوصاً کوچکترها عاشق بیگاری هستند، بیگاری یعنی کار بدون دستمزد، کار مجانی، بچه ها عاشق بیگاری هستند به خصوص تا زمانی که خیلی کوچک هستند. اما والدین به خاطر نظم و نظافت و میندازه و میشکنه و مخصوصاً به خاطر عجول بودن مانع کار بچه ها می شوند. ما می خواهیم که زود و تند و سریع همه چیز را ببندیم و درست کنیم. اجازه بدهید بچه ها کار کنند، می دونم خراب می کنند، می شگنند و گند می زنند ولی رشد می کنند. خوب تا این جا در زمینه ی تولید صحبت کردیم، در بخش بعد در زمینه ی مصرف و تفکر مصرف صحبت خواهیم کرد.
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت24}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
⁉️چه کنیم ارتباط با همسالان در نوجوانی، افراطی نشود؟!
💠 از دوازده تا ۱۸ سالگی، شیب تغییرات #دوران_بلوغ زیاد میشود. حالا شباهت پسرتان با بزرگسالان بیشتر شده امّا هنوز باید در رفتار با او ملاحظاتی داشته باشید. تمایل بیشتر به وقت گذرانی با همسالان از ویژگیهای بارز این دوره است. گاهی ارتباط با همسالان حالت افراطی و خارج از کنترل پیدا میکند. این شش راهکار برای پیشگیری از دوستیهای افراطی به شما پیشنهاد میشود.
🔻 آنچه خواهید خواند:
۱- اعتماد کنید و احترام بگذارید.
۲- فکرچپانی نکنید.
۳- متناقض نباشید.
۴- رازدار باشید.
۵- خوشمشرب باشید.
۶- اوقات دونفره داشته باشید.
@nooredideh
هدایت شده از سِدخارجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تا حالا کسی بهت نگفته
من واسه اینکه انقدر خوبی بهت افتخار میکنم❣️
بفرست براش بگو چرا بهش افتخار میکنی
بذار بدونه که رفتارش باعث افتخاره👌🏻
@sedkhareji✔️
هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚 زمان ادای زکات فطره
💠 سؤال: چه زمانی باید برای ادای فطریه اقدام کرد؟
✅ جواب: از غروب شب عید فطر می تواند فطریه را بپردازد یا کنار بگذارد و بنابر احتیاط واجب، مکلف باید فطریه را پیش از نماز عید بپردازد، ولی اگر نماز عید نمی خواند، می تواند دادن فطریه را تا ظهر به تأخیر بیندازد و در صورتی که آن را از مال خود جدا کرده و کنار گذاشته، تأخیر در پرداخت چنانچه برای غرض عقلایی باشد و سهل انگاری محسوب نشود، اشکال ندارد و اگر کنار نگذاشته باشد نیز بنا بر احتیاط واجب ساقط نمی شود و باید با قصد قربت و بدون نیت ادا و قضا، فطریه را بپردازد.
#زکات_فطره #زمان_پرداخت_فطریه
🆔 @leader_ahkam
هدایت شده از بر پا
آقای تشکل!
⚡️⚡️«این مقداری که شما(تشکلها) راجع به توقّع از دولت و نظام و شخص حقیر و مانند اینها اینجا بیان کردید، بدانید چند برابرش من از شما توقّع دارم»
🔺وضعیت اخلاقی که درگیرش هستید و خبر هم ندارید که این گناه است و چه بلایی سرتان میآورد. متهم کردن این و آن در فضای مجازی است، شما فرصت دارید تهمت بزنید و او فرصت پاسخ هم ندارد. این عین ظلم و بی عدالتی است. ولو به اسم عدالت چنین کنید. اینقدر راحت اسم نبرید.
(ضعف تشکلها در اخلاق)
🔺به لحاظ فکری و اندیشه باید روی خودتان کار کنید. اینطور به مرور دارید تحلیل میروید. خیلی اوقات زیر اسم اسلام کارهای ضد اسلامی انجام میگیرد. متصل شوید به اساتید فکر انقلاب مثل مرحوم مصباح.
(ضعف تشکلها در اندیشه)
🔺بدانید کجایید و چه آرمانی را دنبال کنید. شما در دامن «نظام انقلابی» متولد شدید. آن را بشناسید. به آن لگد نزنید. از داشته های آن بهره بگیرید. بدانید چه بودیم و امروز چه هستیم. ارزش آن را بدانید. این محافظه کاری نیست.
(شکر نظام انقلابی)
🔺دو آرمان را پیگیری کنید
🌱«ادارهی کشور به شیوهی اسلامی»
🌱«ارائهی یک الگو به مردم جهان برای ادارهی خوب یک کشور»
بدانید در زمانه دولت سازی هستیم. از دوران نظام انقلابی عبور کرده ایم. فقط نق نزنید. ایده بدهید برنامه بدهید، فکر کنید، راه حل بدهید. در این جهت که رسالت تاریخی شما است، باشید.
(آرمان مشخص برای کار در داخل و خارج)
🔺بیش از توجه به خارج از دانشگاه به داخل توجه کنید. دانشگاه باید به جز «تربیت عالم» و «تولید علم»، مدیریت این دو را بر عهده بگیرد. این دو نباید در خدمت دستگاه استکبار قرار بگیرند. همینها را پیگیری کنید که دانشگاه چنین بشود و دانشجویان دیگر هم پای کار بیایند.
(تحقق حاکمیت انقلابی در بستر دانشگاه)
🔺«این حوادثی که در سطح منطقه و در سطح دنیا شما را به هیجان میآورد و به آنها افتخار میکنید، مربوط به کشور شما است، مربوط به جامعهی شما و به انقلاب شما است.»
این ها همه محصول تلاش کشور و پیشرفت آن در الگودهی است. متوجه شدید یکی از سر فصلهای مهم نقش ایران در حوادث منطقه و دنیا را؟ همین را پیگیری کنید، همین را دنبال کنید که عقب ماندگیهایش جبران شود.
(آرمان جهانی که باید دنبالش کنید این است)
🔺من خیلی حرفها میزنم، میشنوید، ولی دنبال نمیکنید. چرا دنبال نمیکنید؟ مشغول چه کار مهمتری هستید؟
@ali_mahdiyan