eitaa logo
جرعه نور
1.1هزار دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
3.2هزار ویدیو
122 فایل
همراه گرامی شما می توانید پیشنهادات و یا انتقادات خود را به این آدرس ارسال فرمایید https://eitaa.com/jore_noor
مشاهده در ایتا
دانلود
# زیبایی دخترتان را تحسین کنید! زیبایی‌های ظاهری و باطنی او را تشویق کنید. با تمجید از زیبایی دخترتان،نه تنها حس توجه‌طلب او را اغنا می‌کنید بلکه وجود او را سرشار از امید و انرژی می‌کنید. این عبارات مثبت را به دخترتان هدیه کنید: «از این که امروز توی جمع خوب صحبت کردی به تو افتخار می‌کنم» «این مدل مو خیلی بهت میاد» «امروز فوق العاده زیبا شده‌ای» و...
🏡‍ قانون گذاشتن در خانه: منزل شما نیاز به قوانین و مقررات مشخصی دارد. چنانچه این قوانین وجود نداشته باشد کودک شما نمی‌داند که وظیفه‌اش چیست. در ضمن، شما هم نمی‌توانید کودک را تنبیه کنید یا پاداش دهید. اگر در خانه ساعت رفتن به خواب مشخص نباشد، شما نمی‌توانید به کودک خود بگویید "چرا دیر میخوابی؟". اگر برای استفاده از کامپیوتر و تلوزیون قانونی نداشته باشید، نمی‌توانید به کودک خود بگویید که چون "از کامپیوتر زیاد استفاده کرده"، پس به این علت او را از کامپیوتر محروم می‌کنید. مفهوم "دیر"، "زیاد" و نظایر آن زمانی معنا پیدا می‌کند که شما از قبل آن‌ها را مشخص کرده باشید. پس اگر در منزل شما قوانین مشخصی وجود ندارد، باید در انتظار بی‌نظمی کودک نیز باشید.
# بخاطر خوش آمدن دیگران، فرزندتان را بر خلاف میلش به آغوش دیگران نفرستید! احساس عجز و خشمی که کودک احساس میکند، تاثیرات جدی وگاهی ماندگار براوخواهد گذاشت. بزرگترین دلیل کتک زدن، گاز گرفتن و مو کشیدن کودکان نوپا این است که این راه تنها راهیست که میتوانند به بزرگسالان نشان دهند که از رفتار آنها خشمگین و عصبانی هستند. اثر منفی دیگر خجالتی شدن، سلام ندادن، ترس از بزرگسالان، عدم تمایل به رفتن مهمانی است. زیرا کودک اعتماد خود را به آنها از دست داده است.
# وقتي كودك رفتاراشتباهي ميكند به او نشان دهيد رفتارش اشتباه بوده. بلافاصله بعد از آن رفتار نامطلوب، كودك را در اتاقي گذاشته و به او تاكيد كنيد تا رفتارش را درست نكند، اجازه ندارد خارج شود. در اتاق بايد باز باشد تا هم شما او را ببينيد و هم او شما را. فقط نگاه كنيد: ممكن است كودك خشم و ناراحتي اش را با به هم ريختن و تخريب اتاقش نشان دهد. شما فقط چندباري نزديك اتاق او شويد طوريكه او ببينند، نگاه كنيد و برويد. او را ببخشيد: پس از گذشت يك يا چند ساعت كه كودك با بي محلي هاي شما رو به رو شد، خودش بيرون مي آيد و طلب بخشش ميكند. در اين شرايط كمي صبور باشيد تا كودك بداند شما كمي مقاومت در بخشش او داريد. سپس او را بغل كرده و ببوسيد و او را ببخشيد.
✅ درس دوم : هوش شناختی هوش شناختی چیست و دارای چه اهمیتی می باشد ؟ هوش شناختی از چه زمانی در فرزند شکل می گیرد ؟
1_1130821573.mp3
16.26M
✅ درس دوم : هوش شناختی هوش شناختی چیست و دارای چه اهمیتی می باشد ؟ هوش شناختی از چه زمانی در فرزند شکل می گیرد ؟
6_144233937392185242.mp3
8.16M
●━━━━━━─────── ⇆ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ ↻ 🎙 #⃣ #⃣ #⃣ #⃣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6_144233937384943003.mp3
8.22M
باورش آقا سخته برام چون نذاشتی بیام 💔 🔊 🏴 🎙