eitaa logo
🌹جرعه ای از یاد خدا🌹
140 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
702 ویدیو
107 فایل
تقدیم به ساحت مقدس منجی عالم بشریت امام عصر عج در جهت تعجیل در فرجشان مبارزه با هوای نفس و تعالی اعتقادات اسلامی پل ارتباطی با مدیر کانال @Nardebanetakhoda https://harfeto.timefriend.net/16340650061292 حرفاتوبصورت ناشناس با ما درمیون بزار👆
مشاهده در ایتا
دانلود
👈🏻هر کس در دعای قنوت نماز واجب خود .دعای فرج را بخواند 90 خاصیت دارد که اولین خاصیت آن این است که 🔰اگر چه فرج در قیام صاحب الزمان عج اتفاق نیفتد اما حتما در زندگی شخصی خود فرج و گشایش رخ میدهد Ⓜ️ از جمیع مشکلات و حوایج و بلا ها و گره های کور . 🌀و دومین خاصیت آن این است که اگر قلبا نماز را با دعای فرج در قنوت و تقوا را با جدیت عمل ادامه دهد ⚠️ نمیرد مگر آن که در زندگی دنیا خدمت حضرت صاحب الزمان مشرف میشود .✅
⚜{این سفارش خواندن دعای فرج در قنوت به دستور خود حضرت به صاحب کتاب مکیال المکارم آسید محمد تقی موسوی نوشته شده است 💢 و حضرت در کتاب به این عالم سفارش کرده که این نکته را و 90 خاصیت را حتما بنویسد. 🙏🏻اللهم کل لویک حجه بن حسن صلواتک علیه و..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هَر سَحر بَعدِ نَمازَم یٰاحُسِیْن سَر میدَهَم مرغِ دِل رٰا به هوٰایِ حَرَمَت پر میدَهم من بِه عِشقِ دیدَنِ آن گُنبَدِ زیبایِ دوست یِک سَلام اَز رٰاهِ دور بَر اِبنُ الْحِیدَر میدَهَم 🌹🍃🌹🍃🌹 اَلسَّلامُ عَلَى ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈کار مهدوی شماره 4⃣ ✨به نام خداوند بخشنده و مهربان ✋سلام بر امام منتظَرو سلام بر شما منتظران حضرت 💞اُنس و صمیمیت با یک انسان ،باعث می‌شود که ما با آن فرد حالت آشناییّت پیدا کنیم ، حالت صمیمیّت پیدا کنیم ؛ حالتی که می توانیم به او اطمینان کنیم 😊حالتی که می‌دانیم اگر به آن فرد حرف‌های دل مان را بزنیم ،می تواند کمک مان بکند. ✅بالاترین اُنس ، اُنس با خداست و اُنس با اولیای خدا و وجه اللّه در عصر ما امام زمان عجل اللّه .
💕توسل کنیم به امام زمان حرف بزنیم با اووبا او صحبت کنیم . درست است که پرده ی غیبت است ولی حرف های ما را می‌شنود،صدای ما را می شنود. آن آقایی که همه منتظرش هستند" امام زمان " حرف ما را می‌شنود ،حرف من و تو رامی‌شنود ، جواب می‌دهد. 😴شب‌ها قبل از اینکه بخوابی ،یا هر موقع روز که فرصت داشتی، بنشین یک ذره با آقا حرف بزن . 👌اصلا چیز خاصی هم نیست ، فکر نکن چیز خیلی سختی است، یک سلام به آقا بده ،بعد بنشین با او صحبت کن ✋سلام آقا ،منم فلانی ،می شناسی مرا،فلان کار را کردم،این دردها را دارم ،این مشکلات را دارم ،می‌خواهم باهات دوست شوم آقا،می‌خواهم باهات رفیق شوم آقا ،کمکم کن . ❓مگر می شود کمکت نکند؟!
👌بارها افرادی بودند که گفتند آقاما همین کارها را کردیم و کم کم با حضرت اُنس پیدا کردیم ، عنایات عجیبی حضرت به ما کرد . ☀️به آقا بگو آقا من گرفتار نفْس ام ،من این نفْس اماره را چه کار کنم؟ آقا خودت حل ش بکن. آقا من چشمهایم هرز می پرد این طرف آن طرف را نگاه می‌کند آقا خودت درستش کن. 😔من نمی‌خواهم " گناه " کنم.
☀️بگو آقا من مشکل دارم می خواهم آدم بشوم ،می‌خواهم درست بشوم ،کمکم کن آقا. 💠 مؤدبانه با آقا حرف بزن ،به یک سال نمی رسد خودت متوجه می‌شوی چه تغییراتی در تو ایجاد شده است . 🔱امتحان کن آقا ،امتحان که ضرر نداره . شروع کن با حضرت حرف بزن ،قشنگ همانطور که با رفیقت حرف میزنی و درد دل می کنی،همانطور هم با امام زمانت اینکار را بکن ، ببین چه می‌شود ؛نتیجه اش را خودت می بینی.
☀️آقا را به حق مادرش حضرت نرجس قسم بدهید مشکلات ما را برطرف کند ، مخصوصا مشکلات نفْس ما را ؛ نه مشکلات مادّی ما را بلکه مشکلات نفْس مان را. ⚜یا امام زمان به حق مادرت نرجس کمک مان کن آقا ، این غیبت کردن را از دهن ما برود، این دروغ گفتن از دهن ما برود ،این نگاه حرام از چشم ما برود ،این حسادت ها و کینه ها از دل ما برود ،خودت به حق مادرت حضرت نرجس کمک مان کن آقا. 💞آقا مادرشان را خیلی دوست دارند ،شما آقا را به حق مادرش حضرت نرجس قسم بدهید ؛ ان شاءالله حاجت می‌دهد.
💠آقا یک عنایتی کن ،دیگه از وضع خودمان خسته شدیم آقا ، 😢از این گناه مان مدام توبه میکنیم دوباره بر می گردیم ،آقا تو را به حق مادرت نرجس یک کمکی به ما بکن ، 😭یک عنایتی به حال ما بکن ،که دیگر خوب شویم و برنگردیم به سمت گناه. 😊چقدر خوب است آدم " آدم " بشود ،اگر هم آدم بشود چی می شود! ✋" السلام علیک یا صاحب العصر و الزمان "