10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 روشنگری پلیس در مورد پوشاندن یک زن با پتو
🔺مرکز اطلاعرسانی فاتب:
🔹در مورخه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، واحدِ ویژه اجرای طرحِ نور در خیابان شهید مطهری توسط احدی از پرسنل آموزش دیدهِ نسوان به یک خانمِ جوان در حال تردد بهواسطه کشف حجاب و نقضِ علنیِ قانون تذکر داده که متاسفانه نامبرده ضمن هنجارشکنی، اقدام به پاشیدن محتویاتِ داغِ داخل لیوان (نسکافه) به سمت ماموران نموده و بهصورتی هدفمند قصدِ فرار داشته که در همین حین پرسنلِ نسوان اقدام به پوشاندنِ این خانم نموده و در ادامه به خودرو منتقل میشود.
🔹همچنین در تصاویر بررسی شده دوربینِ داخلِ خودرو نامبرده به موضوع پاشیدن محتویات داغ به سمت ماموران اعتراف که ویدیو همزمان منتشر خواهد شد.
🔹گفتنی است فردِ موصوف بدون هیچگونه مشکلی به مقرِ انتظامی منتقل و روند اقداماتِ قانونی برای ایشان انجام گردیده است.
https://eitaa.com/jorememashhod
🔰 ایده جالب و موثر برای تذکر #حجاب در نمایشگاه کتاب! 😁
🔹از تصویر مشخصه که اون دخترها هم دلشون نیومده دل فردوسی رو بشکنن و حجابشون رو رعایت کردن. 😊☺️
https://eitaa.com/jorememashhod
وَ يَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَكْفُرُ بِبَعْضٍ وَ يُرِيدُونَ أَن يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذَٰلِكَ سَبِيلًا ﴿﴾
و میگویند: ما به برخی ایمان آورده و به پارهای ایمان نیاوریم و خواهند که در این میانه، راهی اختیار کنند!
✍🏻محسن انبیائی
https://eitaa.com/jorememashhod
🔰 سوال جالب و منطقی مسئول سازمان فضای مجازی بسیج به ویدئوی پتو پیچ کردن هنجارشکن متمرّد نیمه برهنه: پلیس با پوششی که مناسب زیر پتو است چه کند؟
🔹مدیر مسئول روزنامه همشهری هم این توییت را بازنشر کرده است.
https://eitaa.com/jorememashhod
🚨کدام نوع لباس احتمال آزار جنسی را بیشتر میکند؟
📈 دو محقق آمریکایی به نام های جانسون و ورکمن در سال 1992 تحقیقی درباره تاثیر لباس تحریک آمیز و جنسیت، ناظر به تحریک و احتمال آزار جنسی انجام دادند.
🔹در این تحقیق 200 دانشجو (98 مرد، 102 زن) عکس یک زن را یک بار در لباس تحریک آمیز و بار دیگر در لباس غیر تحریک آمیز مشاهده کردند.
✅ نتایج این تحقیق نشان داد که هم مردان و هم زنان دانشجو، نمونه لباس تحریک آمیز را بیشتر در معرض تحریک آزار و اذیت جنسی ارزیابی کردند.
https://eitaa.com/jorememashhod
🔰 معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده: نقض حقوق زنان در آمریکا اسناد بسیاری دارد
🔹نخستین جلسه ستاد مرکزی هفته بازخوانی حقوق بشر آمریکا در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.
🔹دکتر انسیه خزعلی، نیز در این نشست حضور داشت و طی سخنانی اظهار کرد: نقض حقوق زنان در موضوع حقوق بشر در آمریکا اسناد متعددی دارد که باید به شکل گسترده به آن پرداخته شود.
🔹وی همچنین خواست درباره موضوع بدپوششی زنان و پیامدهای آن در کشورهای غربی و اثرات منفی و خشونت و آزاری که از این مسیر متوجه زنان است کار شود و تاکید کرد که در هفته بازخوانی حقوق بشر آمریکایی باید به موضوع نقض حقوق زنان دانشگاهی در پی اعتراضهای جاری در حمایت از غزه پرداخته شود.
https://eitaa.com/jorememashhod
🔰 نفوذ و سلطه از راه ورزش!
۱. امام خمینی: «قرآن» میگوید هرگز خدای تبارک و تعالی سلطهای برای غیرِمُسْلم بر مُسْلم قرار نداده است.
«هرگز» نباید یک همچو چیزی واقع بشود؛ یک تسلطی، یک راهی، «حتی یک راه» نباید پیدا بکند:
لَنْ یَجْعَلِاللّهُ لِلْکافِرینَ عَلَی الْمُؤْمِنینَ سَبیلاً. (صحیفۀ امام، ج۴، ص۳۱۷)
🔹۲. اصل ۱۵۳ قانون اساسی: هرگونه قرارداد که موجب سلطۀ بیگانه بر منابع طبیعی و اقتصادی، فرهنگ، ارتش و دیگر شئون کشور گردد ممنوع است.
https://eitaa.com/jorememashhod
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مراحل به دام افتادن یک دختر جوان توسط آزارگران فضای مجازی را در یک آزمایش واقعی ببینید.
https://eitaa.com/jorememashhod
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 موج جدیدی از مقابله حکومت تاجیکستان با حجاب و مظاهر اسلامی
🔹ممانعت از ورود زنان محجبه به بیمارستان دولتی در تاجیکستان و تهدید به بازداشت و جریمه آنها ، جریمه پوشش اسلامی زنان در اماکن دولتی تاجیکستان، ۳ هزار و ۵۰۰ سامان بیش از ۳۰۰ دلار است.
https://eitaa.com/jorememashhod
🚨شناسایی و برخورد با ۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در راستای اجرای طرح نور
🔹مأموران مرکز سایبری سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان گیلان در راستای اجرای طرح نور، تعداد ۴ صفحه ی اینستاگرامی با بیش از ۱۳۲ هزار دنبال کننده که اقدام به انتشار تصاویر هنجارشکنانه می نمودند را شناسایی و ضمن پاکسازی و مسدود سازی صفحات موصوف با گردانندگان آنها نیز برخورد قانونی صورت پذیرفت.
https://eitaa.com/jorememashhod
ـ🍃🌸🍃🌸
ـ🌸🍃🌸 ﷽
ـ🍃🌸
ـ🌸 #نامه_مثبت_18
❓نوشتن نامه و ایمیل یا پیامکزدن و چتکردن با نامحرم و زدن حرفهای جنسی چه حكمى داره؟
📚 همه مراجع: بین حرفزدن و نوشتن فرقی نیست. هر نوع ارتباطی با نامحرم، چه گفتاری و چه نوشتاری (پیامکی و...)، اگه با قصد و هدف لذت جنسی باشه یا باعث تحریک شهوت بشه، جایز نیست و حرامه.
🔺امام، استفتائات، ج3، سؤالات متفرقه، س127؛ دفتر:
https://eitaa.com/jorememashhod
.
♨️آیتالله جعفر سبحانی مرجع تقلید شیعیان در مورد تصویب تعطیلی روز شنبه توسط نمایندگان مجلس، بیانیهای صادر کرد که در زیر آمده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر محترم نمایندگان مجلس شورای اسلامی ـ دام تاییداتهم
با اهداء سلام، موفقیت همگان را از خداوند متعال خواهانم.
تصدیق میدهد؛ تعطیلی روزشنبه که در مجلس به تصویب رسید از لحاظ داخلی و خارجی قابل ملاحظه است.
از لحاظ خارجی:
در چنین روزهایی که دشمن صهیونیست فزون از هفت ماه، به نسل کشی پرداخته و هزاران شهروند غزه را به خاک و خون کشیده است آیا صلاح است در چنین شرایط روز تعطیلی دشمن که شنبه است، در جمهوری اسلامی ایران نیز به رسمیت شناخته شود. دنیای خارج که چشمانشان به ایران اسلامی باز است در این مورد چگونه داوری میکنند و آیا این نشانه غلبه فرهنگ غربی نیست؟
از نظر داخلی:
1. استدلال آقایان بر تعطیلی روز شنبه با منطق آنان همخوان نیست میگویند: «اقتصاد ایران با اقتصاد جهان پیوند ناگسستنی دارد باید کاری کرد که بیشترین روزهای هفته، این پیوند بر قرار باشد» این سخن بسیار منطقی است ولی دلیل بر تعطیلی روز شنبه نمیشود، چون در چنین روزی دنیای خارج نیز تعطیل است. این منطق ایجاب میکند که روزهای پنجشنبه که روز کاری بوده، بیشترین فعالیت را داشته باشد که دنیای خارج نیز فعال است؛ آقایان به جای اصلاح علت سراغ معلول رفتهاند و سبب آن این است که میخواهند تعطیلی هفته از یک روز به دو روز افزایش یابد. و مسئله ارتباط با خارج در درجه دوم است.
2. در خمیره هر ایرانی روز شنبه روز کاری است، مصوبه مجلس بر تعطیلی شنبه، شنا بر خلاف مسیر آب است و اگر هم اقلیتی تعطیل کنند اکثریت از آن پیروی نمیکنند و این سبب میشود که در جامعه دو دستگی پدید آید که ضرر آن کمتر نیست.
3. سالهاست که بر اثر یک رشته تبلیغات، روز پنجشنبه حالت تعطیلی به خود گرفته و با تصویب تعطیلی روز شنبه، شمار تعطیلی هفته به سه روز خواهد رسید و با بحران تولید که کشور با آن روبروست کاملاً در تضاد است.
4. در دراصل 17 قانون اساسی، تکلیفِ تعطیلی هفته روشن شده است : «تعطیلی رسمی هفتگی روز جمعه است».
باز در این مورد ملاحظاتی است، به همین مقدار بسنده شد امید است تجدید نظر شود.
قم ، جعفر سبحانی
28 اردیبهشت
https://eitaa.com/jorememashhod