اولین شماره دوفصلنامه علمی ـ تخصصی Theosophia Islamica مربوط به بهار و تابستان 1400 به همّت پژوهشکده فلسفه و کلام و اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http:jti.isca.ac.ir نمایه گردید. مقالاتی که در این شماره منتشر شده است عبارتند از:
•Persons without Immaterial Souls
Lynne Rudder Baker
•Dualist Afterlives: Avicenna and Mullā Ṣadrā
Jari Kaukua
•Animal Afterlife from the Viewpoint of the Quran, Islamic Narrations and Mulla Sadra
Seyyed Jaaber Mousavirad
•Augustine and Ibn Sina on Souls in the Afterlife
Gareth Matthews
•Islamic Eschatology and Religious Differences
Muhammad Legenhausen
•On Motahhari's Theodicy of Hell
Farzad Sharifzadeh
دوفصلنامه علمی ـ تخصصی Theosophia Islamica در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jti.isca.ac.ir، کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐https://eitaa.com/journals_isca/110
به همت پژوهشکده فقه و حقوق و اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی یکصدوهفتمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی «فقه» مربوط به پاییز 1400 منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http:jf.isca.ac.ir نمایه گردید.
«حجیت قاعده مدعی بلامعارض بدون ید و کاربرد آن از منظر فقه امامیه» نوشته علی سائلی؛ سیدمرتضی تقوی و محسن ابراهیمی؛ «بررسی فقهی ضمان ناشی از خودداری مجنیعلیه از درمان» اثر علیرضا فجری؛ «تأثیر رجوع از اذن سابق بیمار در انگاره اثبات و انکار مسئولیت پزشک » به قلم مهدی کیانمهر؛ رحیم سیاح و سیدحسامالدین حسینی؛ «بازنگری در دلالتشناسی ادله خاص قرآنی و روایی برپایی آستانهای مقدس» اثر سیفالله صرامی از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «بررسی مشروعیت وقف منقطع و سرنوشت عین موقوفه بعد از انقراض صاحبان وقف» نوشته سیدتقی واردی؛ «جستاری انتقادی در حکم تعدد زوجات» به قلم مهناز دهقانی و محمدجعفر صادقپور «بررسی ادله احتیاط با رویکرد جواز تلقیح مصنوعی در رحم جایگزین» اثر محمد رحمانیزروندی از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه علمی ـ پژوهشی فقه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (www.civilica.com)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی(ensani.ir)؛ سامانه نشریه jf.isca.ac.ir و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/111
🔹دانش آموخته #دفتر_تبلیغات_اسلامی معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی، فرشاد مهدیپور را به سمت معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد منصوب کرد.
وی دانش آموخته دکترای سیاست گذاری فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم(ع) دفتر تبلیغات اسلامی و از روزنامه نگاران با سابقه کشور است.
مهدی پور پیش از این مدیر مسئول روزنامه صبح نو، سردبیر هفتهنامههای پنجره، سروش و آیندهسازان و خبرگزاری خانه ملت را عهده دار بودهاست.
💡 تبلیغ نیوز | پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🆔 @tablighnews
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر محمدهادی یعقوب نژاد زیدعزه
اینک که در سایه الطاف حضرت ولی عصر (عج) و رحمت پروردگار الهی، دوره انجام خدمت شما در سمت معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به پایان رسیده است، وظیفه خود و همکارانم در اداره نشریات دانستم تا از زحمات و تلاشهای ارزشمند شما در طول خدمتتان که در جهت بهبود فعالیتهای معاونت پژوهشی پژوهشگاه به خصوص اداره نشریات انجام دادید و همچنین ارائه خدمات شایان و ارزشمندتان در حوزه علوم دینی، اسلامی و دانشگاهی به اساتید، طلاب حوزه و دانشجویان دانشگاهی تشکر و قدردانی نمایم.
از خداوند تبارک و تعالی توفیق روز افزون و سربلندی بیش از پیش شما را خواستارم.
✅طی حکمی صورت گرفت؛ انتصاب سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️حجت الاسلام و المسلمین حسین الهی نژاد (زیدعزّه) با حفظ سمت به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منصوب شد.
💠به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی حجت الاسلام و المسلمین حسین الهی نژاد(زیدعزّه) طی حکمی از سوی ریاست محترم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی منصوب شد. در متن حکم که خطاب به حجت الاسلام حسین الهی نژاد است آمده است:
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای حسین الهی نژاد زید عزه
نظر به برخورداری از شایستگی علمی پژوهشی و سوابق ارزشمند مدیریتی و اجرایی، به موجب این حکم با حفظ سمت به عنوان «سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی» منصوب میشوید.
انتظار می رود با مجاهدت، تدبیر و درایت شما در انجام به موقع امور و با همکاری مدیران، اعضای هیأت علمی و محققان محترم، موجبات ارتقای بیشتر علمی پژوهشگاه را فراهم سازیم.
فرصت را مغتنم شمرده، از خدمات و تلاش های ارزنده جناب حجتالاسلام و المسلمین آقای محمدهادی یعقوب¬نژاد در مدت تصدی پست مذکور قدردانی نموده و برای ایشان از خداوند بزرگ موفقیت روزافزون را مسئلت می نمایم.
🌐https://eitaa.com/journals_isca/112
در این پروانه که از طرف معاون محترم مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است، آمده:
به موجب ماده 13 قانون مطبوعات مصوب 28/12/1364 مجلس شورای اسلامی، پروانه انتشار رسانه غیربرخط «اصول فقه؛ رویه المقارنه بین المذاهب الاسلامیه» در زمینه فقه و حقوق اسلامی (تخصصی) به زبان عربی و ترتیب انتشار دوفصلنامه به نام پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی در تاریخ 23/06/1400 به شماره ثبت 88813 صادر می گردد.
امید است با رعایت قانون مطبوعات در تحقق رسالت فرهنگی و مطبوعاتی خویش موفق باشید.
محمد خدادی (معاون امور مطبوعاتی واطلاع رسانی)
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/113
به همت پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی و اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پنجمین شماره دوفصلنامه علمی ـ ترویجی مدیریت دانش اسلامی مربوط به بهار و تابستان 1400 منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه نشریه به آدرس http: jikm.isca.ac.ir نمایه گردید.
«مدیریت دانش، چیستی و چرایی» نوشته محمدهادی یعقوبنژاد؛ «واژگان مرتبط با طلاق عاطفی در فقه اسلامی» اثر سیدمهدی مجیدی نظامی؛ «اصطلاحشناسی مهدویت در منابع روایی اهل سنت» به قلم محمود ملکیراد؛ «درآمدی بر مهمترین ساختارهای فقهی سلوکمحور و ناظر به علم حقوق در فقه امامیه» (بررسی سه ساختار پیشنهادی علم فقه پس از شهید صدر) نوشته سید محمدرضی آصف آگاه ازجمله مقالات این شماره است.
همچنین «طراحی مدل فرایند مدیریت دانش دینبنیان با استفاده از مدلیابی معادلات ساختاری-حداقل مربعات جزیی» اثر سلیمان شفیعی، امین زارع و کورش بابلی؛ «تأثیر مدیریت دانش اسلامی بر توسعه سرمایههای انسانی با لحاظ کردن نقش میانجی اخلاق کار اسلامی (مورد مطالعه: اعضای هیئت علمی دانشگاههای دولتی ایلام) به قلم صید مهدی ویسه، زینب محمدی و اردشیر شیری از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
دوفصلنامه علمی ـ ترویجی مدیریت دانش اسلامی در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (http://ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jikm.isca.ac.ir، کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/114
به همت اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی شماره 34 فصلنامه علمی ـ پژوهشی « اسلام و مطالعات اجتماعی» مربوط به پاییز 1400 منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http:jiss.isca.ac.ir نمایه گردید.
«روح سرگردان؛ بازخوانی روایت شهید مطهری از ملیت ایرانی» به قلم محمدحسین مظفری؛ «نقش راهبردی اقتدار فرهنگی در امتداد حیات اجتماعی شیعیان (با تأکید بر مؤلفههای امامان معصوم(علیهم السلام)» نوشته محمودرضا محمددوست؛ محمد اصغریاندستنایی و عیسی مولویوردنجانی؛ «راهکارهای مقابله با اشرافیگری بر مبنای تحلیل محتوای نامه امام علی(علیه السلام) به عثمان بن حنیف» اثر محمد عترتدوست و مهدیه احمدی از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «بسترها و پیامدهای فرهنگی پیدایشِ «داعشِ خشونتگرا» نوشته حمیدرضا محمدی و مهدی مزینانی؛ «تحلیل روشهای فرعون در «مدیریت ذهن» قومِ خویش در قرآن کریم» به قلم بیبیحکیمه حسینیدولتآباد و اكرم عربطاط؛ «بازبینی رابطه دینداری و نامداراگری (مورد مطالعه: شهر کاشان)» اثر محمدامین پاکزمانقمی و محسن نیازی؛ «بررسی میزان همگرایی عفتِ جنسی در دیدگاه نخبگان حوزوی و مردم جامعه» نوشته صالحه خدادادی و راحله کاردوانی از دیگر مطالبی میباشد که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه علمی ـ پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jiss.isca.ac.ir؛ کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir)؛ پایگاه Google Scholar و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/115
به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی صدوهشتادونهمین شماره دوماهنامه آینۀ پژوهش مربوط به مرداد و شهریور 1400 منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http://jap.isca.ac.ir نمایه شد.
«نظریه همروی در حوزه اندیشه سیاسی اسلام» نوشته سیدصادق حقیقت؛ «ورود تنباکو از غرب به شبه قاره ایران و بالاگرفتن بحث های طبی درباره آن) به قلم رسول جعفریان؛ «کلام شیعه دوازده امامی» اثر زابینه اشمیتکه و رضا پورجوادی با ترجمه ابوالفضل غریبی؛ «بود و هست و خواهد بود» نوشته سیداحمدرضا قائم مقامی؛ «نسخه خوانی(26)» اثر رسول جعفریان؛ «نسخه شناسی مصاحف قرآنی(14) به قلم مرتضی کریمینیا؛ «نه (بر پای بست) و نه (بر نای بست) نوشته جویا جهانبخش؛ «محمدصالح یا میرزا (ابو) صالح؟» به قلم فرزاد ضیایی حبیبآبادی؛ «مصطفی عالی افندی و حکیم عمر خیام» اثر سیدعلی میرافضلی از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «رگ رگ است این آب شیرین و آب شور» نوشته طاها عبداللهی؛ «بیراهه موفقیت دانشگاهی» به قلم سیدمحسن اسلامی؛ «معرفی کتاب «شعرالامام الحسن بن علی(ع)» اثر حبیب راثی تهرانی؛ «نقدنگاشت ترجمه های قرآنی(6) نوشته سیدمحمدرضا صفوی؛ «تاملاتی درباره دین در فلسفه قاره ای، به بهانه انتشار کتاب فلسفه قاره ای و فلسفه دین» نوشته فاطمه توفیقی؛ «اگرچه قصه ای بس دلنواز است» به قلم فرزاد ضیائی حبیبآبادی و «انتحال از خویشتن، با اقتباس از دیگران» اثر حمید عطائی نظری» از دیگر مطالبی است که در بخش در بخش نقد و بررسی کتاب این شماره منتشر شده است.
در قسمت نکتهها، حاشیهها و یاداشت ها مطالبی از: «نکاتی از آثار استاد علامه جلال الدین همایی(6)» «رساله جدول معرفت تواریخ در سنه 961 نوشته شد»؛ «چشمه خورشید» اثر روح الله شهیدی، رسول جعفریان و احمدرضا قائم مقامی آمده است و در قسمت درگذشتگان این شماره به زندگینامه ناصرالدین انصاری اشاره شده است.
دوماهنامه آینه پژوهش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jap.isca.ac.ir، کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐https://eitaa.com/journals_isca/116
به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی «ویژهنامه بزرگداشت آیت الله تسخیری» در قالب ضمیمه شماره 189 دوماهنامه «آینۀ پژوهش» منتشر شد.
در این ویژه نامه در قسمت مقالات اهدایی «تحریفناپذیری قرآن کریم» نوشته محمدعلی مهدویراد؛ «تعامل الازهر و عالمان شیعه در تقریب مذاهب» به قلم مهدی مهریزی؛ «اصحاب المعارف و تحلیل مفهوم (ضروریبودن معارف) از نظر آنان» اثر احمد عابدی؛ « هفت رنگ و هشت مقام نور» نوشته محمدباقر کریمیان و «دو پیشنهاد برای بازسازی دانش قواعد فقهی» نوشته احمد مبلغی از جمله مقالات این شماره است.
همچنین درباره شخصیت و آثار آیتالله تسخیری مقالاتی از جمله: «آیتالله حاج شیخ محمدعلی تسخیری نقطه کانونی در تبلیغات دینی – سیاسی انقلاب اسلامی در خارج از کشور» نوشته رسول جعفریان؛ «آیتالله تسخیری و مخالفانش» به قلم محمدعلی میرزایی؛ «التسخیری شعوریا نظرة فی شعر الشیخ محمد علی التسخیری» اثر محمدعلی آذرشب؛ «علامه آیتالله تسخیری و تسخیر قلبها» نوشته عباس آریازند؛ «بررسی کتاب القواعد الاصولیه والفقهیه علی مذهب الامامیه» سیدمجتبی میردامادی؛ «جریان گفتگوی بین ادیان در جمهوری اسلامی ایران و نقش آیتالله شیخ محمدعلی تسخیری اثر آیتالله محمدعلی تسخیری(ره)» به قلم سیدعبدالمجید میردامادی؛ «المختصر المفید فی تفسیرالقرآن المجید و حدیث» نوشته روحالله شهیدی و «نگاهی اجمالی به تنوع کتابها و اندیشههای آیتالله تسخیری» اثر محمدرضا شکیبا در این ویژهنامه منتشر شده است.
دوماهنامه آینه پژوهش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jap.isca.ac.ir، کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐https://eitaa.com/journals_isca/117
فایل کامل «ویژه نامه بزرگداشت آیت الله تسخیری» 👇👇👇
با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
از پوستر هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی رونمایی شد 👇👇👇
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به نقل از پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز )، مراسم رونمایی از پوستر هفتمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با حضور دکتر رحیمی «معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری» در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.
این نمایشگاه از 20 لغایت 25 آذر ماه 1400 برگزار می شود.