ﭘﻴﺎم ﺗﺒﺮﻳﻚ معاون پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی و رﺋﻴﺲ ﻣﺤﺘﺮم ﭘﮋوهشگاه ﻋﻠﻮم و ﻓﺮهنگ اﺳﻼﻣﻰ ﺑﻪﻣﻨﺎﺳﺒﺖ آﻏﺎز ﺳﺎل ۱۴۰۰ه.ش. 👇👇👇
آیا مجاز به استفاده از جملات مقالات قبلی خود در مقالات جدید هستیم؟
از نظر اصول پلاجیاریسم، نقل قول حتی یک جمله از مقالات خود محقق نیز در مقاله جدید مجاز نمی باشد. باید دقت کنیم که اصل اول در سرقت ادبی، عدم انتشار تکراری حتی یک جمله است.
محقق باید در هنگام نگارش یک مقاله به موارد زیر توجه کند:
بیشترین محل ارتکاب سرقت ادبی در بخش مواد و روش ها می باشد. در این بخش عادت کرده ایم که بخش هایی از سایر مقالات را کپی پیست نماییم. دقت کنیم که این مورد مجاز نیست. ما مجاز به کپی برداری از مقالات منتشر شده قبلی خودمان (Self Plagiarism) هم نیستیم.
به دو دلیل:
1- کپی رایت مقاله ای که منتشر کرده ایم، از آن فرد یا ناشر دیگری است.
2- علم را دوبار منتشر نمی کنند
منبع: https://sites.kowsarpub.com/scinews/articles/109717.html
به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی و پژوهشکدۀ اسلام تمدنی، بیستمین شماره فصلنامه علمی ـ تخصصی «مطالعات ادبی متون اسلامی» مربوط به زمستان 1399 چاپ و منتشر شد و مقالات این شماره بر روی سامانه نشریه به آدرس http://jrla.isca.ac.ir نمایه گردید.
«نقد و تحلیل استشهادات ابن میثم بحرانی به اشعار و امثال عربی در شرح نهج البلاغه» نوشته صغری فلاحتی، زهرا مهدوی مهر؛ «نقشمجاز (لغوی، عقلی و استعاره) در تفسیرقرآن از دیدگاه علامهطباطبایی» اثر مشترک نسرین انصاریان، حسین شیر افکن؛ « بررسی آواشناسی خطبه شقشقیه و جایگاه آن در ارتباط معنایی حروف و واژگان» نوشته سید محمد موسوی بفرویی، علی خالدی سردشتی؛ « تحلیل محتوایی معارضه صفی الدین حلی با ابن معتز در اثبات برتری امام علی (علیه السلام)» نوشته سید مهدی نوری کیذقانی، انسیه سادات امینی مجد از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «موسیقی معنوی (تناسب لفظ و معنا) در مراثی کاشف الغطاء» اثر مشترک هادی حیدری نیا نایینی، سید حسین اسعدی فیروزآبادی و حمیده مروتی شریف آباد؛ «بررسی نظریۀ تفسیری علامه طباطبایی در رویکرد ناظر به مفسر بر اساس معیارهای کارآمدی» نوشته خدیجه احمدی بیغش؛ « کاربست واقعگرایانه و غیر کنایی رنگهای سیاه و سفید در قرآن کریم و اشعار حافظ» اثر رضا رفیعی راد از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه مطالعات ادبی متون اسلامی در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیولیکا (Civilica)، پایگاه استنادی جهاد دانشگاهی SID؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/93
به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی و پژوهشکدۀ اسلام تمدنی، نود و هفتمین شماره فصلنامه علمی – پژوهشی «پژوهشهای قرآنی» مربوط به زمستان 1399 منتشر شد و مقالات این شماره بر روی سامانه نشریه به آدرس http://jqr.isca.ac.ir نمایه گردید.
«بوطیقای قرآن (درآمدی بر سبکشناسی قرآن)» اثر سیدحسین سیدی، «تأثیر بهرهگیری از راهبرد «بسط» در میزان کفایت و مقبولیت ترجمههای صفارزاده، مجتبوی و فولادوند از قرآن کریم» اثر مشترک مرضیه رحیمی آذین، مرتضی قائمی و سیدمهدی مسبوق؛ «گریزناپذیری تأویل» نوشته محمد مرادی از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «نگاهی مفهومی و آماری به روابط همسران از منظر قرآن کریم» اثر راحله کاردوانی؛ «تحلیل دیدگاه دیوید کوک راجع به مقوله «جهاد» در قرآن» نوشته محمود مکوند، سمانه رحماننژاد؛ « نقد دیدگاه آرتور جفری درباره مفهوم و مصادیق اسباط با تأکید بر آیات قرآن کریم» به همت علی اسدی و «مصداقیابی کلمة «القربی» در آیة مودت از راه نقد و بررسی روایات شأن نزول» نوشته محمدحسین واثقی راد از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه پژوهشهای قرآنی در پایگاه علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیولیکا (Civilica)، پایگاه استنادی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jqr.isca.ac.ir؛ کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/94
🔷👈کارگاه نمایه کردن مجلات در ایندکس های خارجی (1)👉🔷
با سلام خدمت مسئولان محترم نشریات
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در نظر دارد طی چند جلسه راهکارهای نمایه کردن مجلات را در وب سایت ها خارجی به صورت رایگان آموزش دهد.
این کارگاه برای مسئولان مجلات خصوصا کارشناسان نشریات بسیار مفید خواهد بود این جلسه به صورت مجازی است و نیازی به حضور ندارد.
محورهایی که در کارگاه ارائه خواهد شد به شرح زیر است.
👈 مراحل ثبت نام در گوگل اسکالر
👈مراحل ثبت نام نشریه در لینکدین
👈مراحل ثبت نام نشریه در آکادمیا و نحوه بارگذاری مقالات
👈 مراحل ثبت نام نشریه در سایت journals.msrt.ir وزارت علوم (ارزیابی و رتبهبندی نشریات علمی)
👈 مراحل ثبت نام و دریافت دریافت کد dor برای مقالات نشریه
این کارگاه در تاریخ سه شنبه 31 فرودین ساعت 10 در محیط ادوبی کانکت به آدرس
http://82.99.217.99/res
برگزار خواهد شد.
از علاقه مندان دعوت می شود که در این کارگاه شرکت نمایند.
🌙 اللَّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضَانَ
الَّذِي أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرآنَ
🌸✨🌸✨🌸
🌺حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت الهی و نزول قرآن را به همه عزیزان گرامی تبریک میگوییم.
🌸✨🌸✨🌸
اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
👈 لینک فیلم ضبط شده
🔷👈کارگاه نمایه کردن مجلات در ایندکس های خارجی (1)👉🔷
محورهای کارگاه
👈 مراحل ثبت نام در گوگل اسکالر
👈مراحل ثبت نام نشریه در لینکدین
👈مراحل ثبت نام نشریه در آکادمیا و نحوه بارگذاری مقالات
👈 مراحل ثبت نام نشریه در سایت journals.msrt.ir وزارت علوم (ارزیابی و رتبهبندی نشریات علمی)
👈 مراحل تبت نام و دریافت دریافت کد dor برای مقالات نشریه
لینک فیلم ضبط شده در ادوبی کانکت
http://82.99.217.99/p7mpqa86x2m/
کارگاه های بعدی نمایه کردن مجلات در ایندکس های خارجی اطلاع رسانی خواهد شد.
فایل پی دی اف کارگاه.pdf
3.52M
فایل پی دی اف کارگاه نمایه کردن مجلات در ایندکس های خارجی (1)