آیا مجاز به استفاده از جملات مقالات قبلی خود در مقالات جدید هستیم؟
از نظر اصول پلاجیاریسم، نقل قول حتی یک جمله از مقالات خود محقق نیز در مقاله جدید مجاز نمی باشد. باید دقت کنیم که اصل اول در سرقت ادبی، عدم انتشار تکراری حتی یک جمله است.
محقق باید در هنگام نگارش یک مقاله به موارد زیر توجه کند:
بیشترین محل ارتکاب سرقت ادبی در بخش مواد و روش ها می باشد. در این بخش عادت کرده ایم که بخش هایی از سایر مقالات را کپی پیست نماییم. دقت کنیم که این مورد مجاز نیست. ما مجاز به کپی برداری از مقالات منتشر شده قبلی خودمان (Self Plagiarism) هم نیستیم.
به دو دلیل:
1- کپی رایت مقاله ای که منتشر کرده ایم، از آن فرد یا ناشر دیگری است.
2- علم را دوبار منتشر نمی کنند
منبع: https://sites.kowsarpub.com/scinews/articles/109717.html
به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی و پژوهشکدۀ اسلام تمدنی، بیستمین شماره فصلنامه علمی ـ تخصصی «مطالعات ادبی متون اسلامی» مربوط به زمستان 1399 چاپ و منتشر شد و مقالات این شماره بر روی سامانه نشریه به آدرس http://jrla.isca.ac.ir نمایه گردید.
«نقد و تحلیل استشهادات ابن میثم بحرانی به اشعار و امثال عربی در شرح نهج البلاغه» نوشته صغری فلاحتی، زهرا مهدوی مهر؛ «نقشمجاز (لغوی، عقلی و استعاره) در تفسیرقرآن از دیدگاه علامهطباطبایی» اثر مشترک نسرین انصاریان، حسین شیر افکن؛ « بررسی آواشناسی خطبه شقشقیه و جایگاه آن در ارتباط معنایی حروف و واژگان» نوشته سید محمد موسوی بفرویی، علی خالدی سردشتی؛ « تحلیل محتوایی معارضه صفی الدین حلی با ابن معتز در اثبات برتری امام علی (علیه السلام)» نوشته سید مهدی نوری کیذقانی، انسیه سادات امینی مجد از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «موسیقی معنوی (تناسب لفظ و معنا) در مراثی کاشف الغطاء» اثر مشترک هادی حیدری نیا نایینی، سید حسین اسعدی فیروزآبادی و حمیده مروتی شریف آباد؛ «بررسی نظریۀ تفسیری علامه طباطبایی در رویکرد ناظر به مفسر بر اساس معیارهای کارآمدی» نوشته خدیجه احمدی بیغش؛ « کاربست واقعگرایانه و غیر کنایی رنگهای سیاه و سفید در قرآن کریم و اشعار حافظ» اثر رضا رفیعی راد از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه مطالعات ادبی متون اسلامی در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیولیکا (Civilica)، پایگاه استنادی جهاد دانشگاهی SID؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/93
به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی و پژوهشکدۀ اسلام تمدنی، نود و هفتمین شماره فصلنامه علمی – پژوهشی «پژوهشهای قرآنی» مربوط به زمستان 1399 منتشر شد و مقالات این شماره بر روی سامانه نشریه به آدرس http://jqr.isca.ac.ir نمایه گردید.
«بوطیقای قرآن (درآمدی بر سبکشناسی قرآن)» اثر سیدحسین سیدی، «تأثیر بهرهگیری از راهبرد «بسط» در میزان کفایت و مقبولیت ترجمههای صفارزاده، مجتبوی و فولادوند از قرآن کریم» اثر مشترک مرضیه رحیمی آذین، مرتضی قائمی و سیدمهدی مسبوق؛ «گریزناپذیری تأویل» نوشته محمد مرادی از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «نگاهی مفهومی و آماری به روابط همسران از منظر قرآن کریم» اثر راحله کاردوانی؛ «تحلیل دیدگاه دیوید کوک راجع به مقوله «جهاد» در قرآن» نوشته محمود مکوند، سمانه رحماننژاد؛ « نقد دیدگاه آرتور جفری درباره مفهوم و مصادیق اسباط با تأکید بر آیات قرآن کریم» به همت علی اسدی و «مصداقیابی کلمة «القربی» در آیة مودت از راه نقد و بررسی روایات شأن نزول» نوشته محمدحسین واثقی راد از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه پژوهشهای قرآنی در پایگاه علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیولیکا (Civilica)، پایگاه استنادی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jqr.isca.ac.ir؛ کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/94
🔷👈کارگاه نمایه کردن مجلات در ایندکس های خارجی (1)👉🔷
با سلام خدمت مسئولان محترم نشریات
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در نظر دارد طی چند جلسه راهکارهای نمایه کردن مجلات را در وب سایت ها خارجی به صورت رایگان آموزش دهد.
این کارگاه برای مسئولان مجلات خصوصا کارشناسان نشریات بسیار مفید خواهد بود این جلسه به صورت مجازی است و نیازی به حضور ندارد.
محورهایی که در کارگاه ارائه خواهد شد به شرح زیر است.
👈 مراحل ثبت نام در گوگل اسکالر
👈مراحل ثبت نام نشریه در لینکدین
👈مراحل ثبت نام نشریه در آکادمیا و نحوه بارگذاری مقالات
👈 مراحل ثبت نام نشریه در سایت journals.msrt.ir وزارت علوم (ارزیابی و رتبهبندی نشریات علمی)
👈 مراحل ثبت نام و دریافت دریافت کد dor برای مقالات نشریه
این کارگاه در تاریخ سه شنبه 31 فرودین ساعت 10 در محیط ادوبی کانکت به آدرس
http://82.99.217.99/res
برگزار خواهد شد.
از علاقه مندان دعوت می شود که در این کارگاه شرکت نمایند.
🌙 اللَّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضَانَ
الَّذِي أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرآنَ
🌸✨🌸✨🌸
🌺حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت الهی و نزول قرآن را به همه عزیزان گرامی تبریک میگوییم.
🌸✨🌸✨🌸
اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
👈 لینک فیلم ضبط شده
🔷👈کارگاه نمایه کردن مجلات در ایندکس های خارجی (1)👉🔷
محورهای کارگاه
👈 مراحل ثبت نام در گوگل اسکالر
👈مراحل ثبت نام نشریه در لینکدین
👈مراحل ثبت نام نشریه در آکادمیا و نحوه بارگذاری مقالات
👈 مراحل ثبت نام نشریه در سایت journals.msrt.ir وزارت علوم (ارزیابی و رتبهبندی نشریات علمی)
👈 مراحل تبت نام و دریافت دریافت کد dor برای مقالات نشریه
لینک فیلم ضبط شده در ادوبی کانکت
http://82.99.217.99/p7mpqa86x2m/
کارگاه های بعدی نمایه کردن مجلات در ایندکس های خارجی اطلاع رسانی خواهد شد.
فایل پی دی اف کارگاه.pdf
3.52M
فایل پی دی اف کارگاه نمایه کردن مجلات در ایندکس های خارجی (1)
در این پروانه که از طرف معاون محترم مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است، آمده:
به موجب ماده 13 قانون مطبوعات مصوب 1364/12/28 مجلس شورای اسلامی، پروانه انتشار رسانه غیربرخط «Theosophia Islamica» در زمینه فلسفه (تخصصی) به زبان انگلیسی و ترتیب انتشار دوفصلنامه به نام پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در تاریخ 1399/12/25 به شماره ثبت 87620 صادر می گردد.
امید است با رعایت قانون مطبوعات در تحقق رسالت فرهنگی و مطبوعاتی خویش موفق باشید.
محمد خدادی (معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی)
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/95
در این پروانه که از طرف معاون محترم مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است، آمده:
به موجب ماده 13 قانون مطبوعات مصوب 1364/12/28 مجلس شورای اسلامی پروانه انتشار رسانه غیر برخط «التاریخ والحضاره الاسلامیه: رویة معاصرة» در زمینه تاریخ اسلام (تخصصی) به زبان عربی و ترتیب انتشار دو فصلنامه به نام پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در تاریخ 1399/12/25 به شماره ثبت 87612 صادر میگردد.
امید است با رعایت قانون مطبوعات در تحقق رسالت فرهنگی و مطبوعاتی خویش موفق باشید.
محمد خدادی (معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی)
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/96
در این پروانه که از طرف معاون محترم مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است، آمده:
به موجب ماده 13 قانون مطبوعات مصوب 1364/12/28 مجلس شورای اسلامی، پروانه انتشار رسانه غیربرخط «الهیات شهر» در زمینه الهیات و معارف اسلامی (تخصصی) به زبان فارسی و ترتیب انتشار دوفصلنامه به نام پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در تاریخ 1399/12/25 به شماره ثبت 87621 صادر میگردد.
امید است با رعایت قانون مطبوعات در تحقق رسالت فرهنگی و مطبوعاتی خویش موفق باشید.
محمد خدادی (معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی)
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/97
صدویکمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی نقدونظر مربوط به بهار 1400به همّت پژوهشکده فلسفه و کلام و اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http:jpt.isca.ac.ir نمایه گردید.
«تناظر انسانشناسی عملگرا و انسانشناسی اخلاقی کانت و نقش آنها در تحقق عملی اخلاق وی» نوشته ذوالفقار همتی؛ «سنجش غیراخلاقی پنداشتن اعتقاد به حیات پس از مرگ» اثر غلامحسین جوادپور؛ «انسان اصیل کیست؟ تحلیل انتقادی خوانش مصطفی ملکیان از مفهوم «اصالت» با ابتنا بر دیدگاه چارلز تیلور» به قلم مصطفی مرادی؛ «شیوههای ارتباطی خداوند با انسان؛ تحلیلی از دیدگاه صوفیه دربارۀ ولیّپنداری خود و امکان مخاطبۀ مستقیم با خداوند» نوشته امداد توران ازجمله مقالات این شماره است.
همچنین «مبانی شریعتگریزی صوفیه» نوشته حسن یوسفیان؛ «بررسی انتقادی دیدگاه شحرور دربارۀ گسترۀ عصمت پیامبران» به قلم زهرا حمزهای و محمدعلی محیطیاردکان؛ «بررسی سرایت دلایل عصمت از شخصی به شخص دیگر» اثر علی فقیه، علی غضنفری و سیداحمد فقیهی از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه علمی ـ پژوهشی نقدونظر در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی(ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jpt.isca.ac.ir، کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐https://eitaa.com/journals_isca/98
یکصدو پنجمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی فقه مربوط به بهار 1400 به همت پژوهشکده فقه و حقوق و اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http:jf.isca.ac.ir نمایه گردید.
«واکاوی فقهی و حقوقی اقاله الکترونیکی» نوشته امیر احمدی؛ «بررسی تطبیقی معلومیت ثمن در حقوق مدنی ایران و مصر با رهیافتی به مستندات فقهی» اثر محمدرسول آهنگران و لقمان رضانژاد؛ «بهکارگیری قضات غیرجامعشرائط و دامنه اختیارات آنان» به قلم سیدضیاء مرتضوی؛ «تأثیر بهبود بر کاهش میزان دیه آسیبهای جنایی در فقه و قانون مجازات اسلامی ایران؛ خلأها و چالشها» اثر سعید نظری توکلی و محمدجعفر صادقپور از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «بررسی فقهی نظریه اتصال و امتزاج در تصفیه آبهای آلوده» نوشته مهدی عرفانیان؛ محمد جعفری هرندی و سیدعلی حسینی؛ «بازخوانی مبانی فقهی دیه منفعت شنوایی در افرادِ دارای یک گوش شنوا (تأملی در مبانی ماده ۶۸۳ قانون مجازات اسلامی)» به قلم امين سليمان کلوانق؛ سيدمحمدجواد وزيریفرد و محمد نوذری فردوسيه «فقه پزشکی؛ چیستی، چرایی و چگونگی» اثر محمدعلی قاسمی از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه علمی ـ پژوهشی فقه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (www.civilica.com)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی(ensani.ir)؛ سامانه نشریه jf.isca.ac.ir و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/99
شماره 8 و 9 (پیاپی 183-184) فصلنامه تحلیلی ـ انتقادی حوزه (مجله حوزه) ویژه حوزههای دینی، با عنوان «نماد روشنفكری حوزوی» با صاحب امتیازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مدیرمسئولی دکتر سیدعباس صالحی و سردبیری حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا ایزدپناه و با محتوای: مقالات، پرونده و گفتوگو منتشر شد.
در این شماره با سخن سردبیر: «حوزه و فردای دیگر» آغاز میشود. همچنین با نوشتاری از: سیدجواد میرخلیلی «تحول و نوسازی حوزه، نیمنگاهی به دیدگاه آیتالله اعرافی»؛ «علامه مصباح یزدی(ره)؛ پیشگام تحول در حوزه علمیه»؛ «تحول حوزه در نگاه آیتالله محمد یزدی(ره)»؛ سیدعباس صالحی «شیوههای تحول حوزه دینی كاستیها و بایستهها از تئوری تا عمل»؛ سیدغلامرضا موسوی «فراسوی مدیریت راهبردی و نقش آن در تحول حوزه»؛ علیرضا پیروزمند «تحول در حوزههای علوم دینی»؛ سیدمحمدرضی آصف اشكوری «انقلاب اسلامی و توسعه فقه»؛ سیدعباس رضوی «فرایند تحولات حوزه پس از انقلاب اسلامی»؛ محمدجواد مصطفوی «گزارهنگاری «تحول»، از نظریهپردازی تا اقدام» فرادیدتان میباشد.
علاقهمندان میتوانند با دفتر این فصلنامه واقع در: قم، میدان شهدا، ابتدای خیابان معلم، ستاد دفتر تبلیغات اسلامی، صندوق پستی: 599- 37185 و یا با شماره: 31152620-025 و واحد توزیع 7-66661137-025 ارتباط برقرار کنند.
🌐https://eitaa.com/journals_isca/ 100