یکصدو پنجمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی فقه مربوط به بهار 1400 به همت پژوهشکده فقه و حقوق و اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http:jf.isca.ac.ir نمایه گردید.
«واکاوی فقهی و حقوقی اقاله الکترونیکی» نوشته امیر احمدی؛ «بررسی تطبیقی معلومیت ثمن در حقوق مدنی ایران و مصر با رهیافتی به مستندات فقهی» اثر محمدرسول آهنگران و لقمان رضانژاد؛ «بهکارگیری قضات غیرجامعشرائط و دامنه اختیارات آنان» به قلم سیدضیاء مرتضوی؛ «تأثیر بهبود بر کاهش میزان دیه آسیبهای جنایی در فقه و قانون مجازات اسلامی ایران؛ خلأها و چالشها» اثر سعید نظری توکلی و محمدجعفر صادقپور از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «بررسی فقهی نظریه اتصال و امتزاج در تصفیه آبهای آلوده» نوشته مهدی عرفانیان؛ محمد جعفری هرندی و سیدعلی حسینی؛ «بازخوانی مبانی فقهی دیه منفعت شنوایی در افرادِ دارای یک گوش شنوا (تأملی در مبانی ماده ۶۸۳ قانون مجازات اسلامی)» به قلم امين سليمان کلوانق؛ سيدمحمدجواد وزيریفرد و محمد نوذری فردوسيه «فقه پزشکی؛ چیستی، چرایی و چگونگی» اثر محمدعلی قاسمی از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه علمی ـ پژوهشی فقه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (www.civilica.com)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی(ensani.ir)؛ سامانه نشریه jf.isca.ac.ir و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/99
شماره 8 و 9 (پیاپی 183-184) فصلنامه تحلیلی ـ انتقادی حوزه (مجله حوزه) ویژه حوزههای دینی، با عنوان «نماد روشنفكری حوزوی» با صاحب امتیازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مدیرمسئولی دکتر سیدعباس صالحی و سردبیری حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا ایزدپناه و با محتوای: مقالات، پرونده و گفتوگو منتشر شد.
در این شماره با سخن سردبیر: «حوزه و فردای دیگر» آغاز میشود. همچنین با نوشتاری از: سیدجواد میرخلیلی «تحول و نوسازی حوزه، نیمنگاهی به دیدگاه آیتالله اعرافی»؛ «علامه مصباح یزدی(ره)؛ پیشگام تحول در حوزه علمیه»؛ «تحول حوزه در نگاه آیتالله محمد یزدی(ره)»؛ سیدعباس صالحی «شیوههای تحول حوزه دینی كاستیها و بایستهها از تئوری تا عمل»؛ سیدغلامرضا موسوی «فراسوی مدیریت راهبردی و نقش آن در تحول حوزه»؛ علیرضا پیروزمند «تحول در حوزههای علوم دینی»؛ سیدمحمدرضی آصف اشكوری «انقلاب اسلامی و توسعه فقه»؛ سیدعباس رضوی «فرایند تحولات حوزه پس از انقلاب اسلامی»؛ محمدجواد مصطفوی «گزارهنگاری «تحول»، از نظریهپردازی تا اقدام» فرادیدتان میباشد.
علاقهمندان میتوانند با دفتر این فصلنامه واقع در: قم، میدان شهدا، ابتدای خیابان معلم، ستاد دفتر تبلیغات اسلامی، صندوق پستی: 599- 37185 و یا با شماره: 31152620-025 و واحد توزیع 7-66661137-025 ارتباط برقرار کنند.
🌐https://eitaa.com/journals_isca/ 100
«ارکید ORCID» شناسه پژوهشگری بین المللی برای ثبت رزومه علمی 👇👇
سیناپلاس برگزار میکند:
*دوره آموزشی تخصصی مدیریت نشریات علمی*
برگزار کنندگان:
مهندس نفیسه غرقی، مدیر پشتیبانی سیناوب
دکتر زهره چراغی، مدیر آموزش سیناوب
*شروع دوره: سه شنبه 25 خرداد ماه 1400 ساعت 16 تا 17:30*
برای ثبت نام روی این لینک کلیک کنید.
*https://sinaweb.net/workshop*
در این اعتبارنامه که از سوی آیت الله علیرضا اعرافی رئیس محترم شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی امضا و ابلاغ شده است آمده است:
باسمه تعالی
حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای نجف لکزایی«زیدعزه»
مدیر مسئول محترم نشریه مطالعات علوم قرآن
به استناد مصوبه 585 مورخه 24/06/1387 شورای عالی حوزه های علمیه و با توجه به ارزیابی کمیسیون نشریات علمی حوزه، شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی در جلسه 117 مورخ 04/03/1400 «رتبه علمی – ترویجی فصلنامه مطالعات علوم قرآن» را تصویب نمود. امید است با اتکال به خداوند منّان و الطاف حضرت ولی عصر(عج) و تلاش و تعهد مدیران و اعضای محترم هیأت تحریریه، گامهای مؤثری در جهت تحقق اهداف علمی حوزه و رشد و بالندگی اندیشه اسلامی برداشته شود.
علیرضا اعرافی
رئیس شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی
🌐https://eitaa.com/journals_isca/ 101
4_5945046495072880717.pdf
3.38M
عنوان: معرفی مجلات خارجی در حوزه مطالعات دینی
نویسندگان: مجید نبوی و رباب شاهمرادی
تعداد صفحات: ۲۴٠ صفحه
تاریخ انتشار: بهار ۱۴٠٠
🔺در این کتاب حدود 550 مجله خارجی در حوزه مطالعات دینی معرفی شده است
این مجلات در حوزه اسلام، مسیحیت، یهود، سایر ادیان و یا در حوزه مطالعات دینی به طور کلی فعالیت می کنند
❇️فایل پی دی اف کتاب خدمت پژوهشگران محترم تقدیم می شود.
🙏با تشکر از نویسنده محترم بابت ارسال فایل.
#مجلات_خارجی
#ژورنال
#نشریه_علمی
#مطالعات_دینی
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
@statesman_ir
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
به همت اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی سی و دومین شماره فصلنامه علمی - پژوهشی «اسلام و مطالعات اجتماعی» مربوط به بهار 1400 در قالب «ویژه نامه مسجد» منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرس http:jiss.isca.ac.ir نمایه گردید.
«آسیبهای اجتماعی برآیند شکاف مسجد و جامعه» نوشته داود رحیمی سجاسی؛ «تحلیلی بر علل تغییر جایگاه و کاهش کارکردهای اجتماعی مسجد در جامعه کنونی» اثر محسن قنبرینیک؛ «پیشرانهای فرهنگی مساجد در مدیریت آسیبهای اجتماعی» به قلم رضا ابروش از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «نقش مساجد در پیشگیری از کاهش جمعیت» نوشته سیدمیرصالح حسینی جبلی؛ «مسجد و پیشگیری از طلاق و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از آن» به قلم فاضل حسامی و نصوره غلامی؛ «چرایی و چگونگی ورود مساجد به آسیبهای اجتماعی» اثر میثم لطیفی و صادق مولایی؛ «کارویژههای مسجد برای سالمسازی محیط پیرامون» نوشته سیدحامد شریعتمداری و سعید روستاآزاد، از دیگر مطالبی میباشد که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه علمی ـ پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jiss.isca.ac.ir؛ کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir)؛ پایگاه Google Scholar و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/102
🌹کارگاه نمایه سازی مجلات در دوآج🌹
👈 دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در نظر دارد کارگاهی آموزشی نمایه سازی نشریات در پایگاه دوآج (https://doaj.org/) برگزار نماید.
👈 دوآج یکی از نمایه های معتبر جهانی است که اگر مجله ای در آن نمایه شود آن مجله از نظر وزارت علوم و وزارت بهداشت و ... دارای امتیاز و اعتبار خوبی خواهد بود لذا از همه مسئولان نشریات و کارشناسان که مجله شان در دوآج نمایه نشده دعوت می شود در این کارگاه شرکت نمایند.
👈 شرکت در کارگاه رایگان است.
👈 زمان برگزاری: سه شنبه 15 تیر ماه
👈 ساعت: 10 تا 13
👈 لینک ورود به جلسه
http://82.99.217.99/res
به همت پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی و اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی چهارمین شماره دوفصلنامه علمی ـ ترویجی مدیریت دانش اسلامی مربوط به پاییز و زمستان 1399منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه نشریه به آدرس http: jikm.isca.ac.ir نمایه گردید.
«ترمینولوژی «کلام فلسفی» و «فلسفه کلامی» نوشته عبدالرحیم سلیمانی؛ «نگاهی هستیشناسانه به سبک زندگی اسلامی در اندیشه مقام معظم رهبری» اثر حسین حسنزاده؛ «تحلیل و بررسی استعاره مفهومی آیات مربوط به قیامت» به قلم مرتضی عبدیچاری و فاطمه عزیزی هدایتی ازجمله مقالات این شماره است.
همچنین «خاستگاه، بایستهها و امکان مطالعات میانرشتگی در نسبت با علوم اسلامی» نوشته نفیسه فقیهی مقدس و محمدرضا مالکی بروجنی؛ «جایگاه معنوی «رب» در قرآن» به قلم مریم طاهریزاده؛ «معناشناسی واژۀ «لقاء» و رابطۀ مفهومی لقاءالله با رؤیت الهی در قرآن و نقد دیدگاه اشاعره در این باره» اثر علیرضا خسروی و سیده فاطمه حسینی میرصفی از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
دوفصلنامه علمی ـ ترویجی مدیریت دانش اسلامی در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (http://ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jikm.isca.ac.ir، کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه میشود.
🌐 https://eitaa.com/journals_isca/103
کاربردیسازی علوم انسانی و اجتماعی
ضرورتها، چالشها و موانع
عبدالمجید مبلغی
اسماء خوئینیها
مهدی نصیری
الهام ابراهیمی
چهارشنبه، 23 تیرماه 1400
لینک ورود رایگان:
https://webinar.ihcs.ac.ir/b/ihc-5wt-xy3-4py
#کاربردی_سازی #علوم_انسانی
🍀🍀
@ihcss
اي شيعه بزن ناله و فرياد امشب
از غربت آن غريب کن ياد امشب
مسموم شد از زهر، جواد بن رضا
در حجره ي در بسته ي بغداد امشب
شهادت مظلومانه جوانترين شمع هدايت و نهمين بحر کرامت، تسليت باد