5d3c30f987e0522ec1e73180_5409211329857976337.mp3
6.14M
🎙🍃
✨ #نشید دلنشین مَنَّان سُبحان با صدای طه امیر
🍁 @jqkhhamedan 🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیه_موشن
🌸🍃
أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ
🍁 @jqkhhamedan 🍁
امام حسن عسکری علیه السلام :
مقدّراتی که در انتظار ظهور میباشد با زرنگی و تلاش از بین نمیرود و آنچه مقدّر باشد خواهد رسید، همچنین رزق و روزی هرکس، ثبت و تعیین شده است و با زیاده روی در مصرف به جائی نخواهد رسید؛ و نیز با نگهداری هم نمیتوان آن را دفع کرد.
شهادت حضرت امام حسن عسگری (ع) محضر امام زمان (ع) و همچنین جمیع محبین آن حضرت تسلیت باد.
▪️ @jqkhhamedan ▪️
شهادت مظلومانه امام عسگری تسلیت
چگونگی شهادت: امام بزرگوار
معتمد در ربیع الاول سال 260 هجری قمری بوسیله یکی از نزدیکانش امام حسن عسکری(ع) را با زهر مسموم نمود. امام در اثر آن ، چند روز در بستر بیماری قرار گرفتند و در این ایام معتمد پیوسته پزشکان درباری را بر بالین امام می فرستاد تا مردم گمان کنند که حضرت از بیماری طبیعی رنج می برد.از طرفی ضمن مداوای حضرت و کسب وجهه عمومی اوضاع و شرایط را زیر نظر بگیرند و رفت و آمدها را به کنترل در بیاورند اگر صحنه مشکوکی در رابطه با جانشینی و امامت پس از امام حسن(ع) دیدند آن را گزارش کنند. امام پس از مدت کوتاهی بیماری شدید، در روز جمعه هشتم ماه ربیع الاول سال 260هجری هنگام نماز صبح به شهادت میرسد .ایشان در بیست و هشت سالگی از دنیا رفتند و دوره امامتشان فقط شش سال طول کشید. بنابر تواریخ، تمام این مدت شش سال یا در حبس بودند یا اگر هم آزاد بودند ممنوع المعاشر و ممنوع الملاقات بودند. از نظر معاشرت آزادی نداشتند.
@jqkhhamedan
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
💫🌟🌙#داستــــــــــان شـــــــــب🌙🌟💫
⭕️✍حکایتی بسیار زیبا و خواندنی
🌺🍃🍁🍃🍂🍃🍁🍃🍂🍃🍁
🍃
در دامنه دو کوه بلند، دو آبادي بود که يکي «بالاکوه» و ديگري «پايين کوه» نام داشت؛ چشمه اي پر آب و خنک از دل کوه مي جوشيد و از آبادي بالاکوه مي گذشت و به آبادي پايين کوه مي رسيد. اين چشمه زمين هاي هر دو آبادي را سيراب مي کرد. روزي ارباب بالا کوه به فکر افتاد که زمين هاي پايين کوه را صاحب شود.
پس به اهالي بالاکوه رو کرد و گفت: «چشمه آب در آبادي ماست، چرا بايد آب را مجاني به پايين کوهي ها بدهيم؟ از امروز آب چشمه را بر ده پايين کوه مي بنديم.» يکي دو روز گذشت و مردم پايين کوه از فکر شوم ارباب مطّلع شدند و همراه کدخدايشان به طرف بالا کوه به راه افتادند و التماس کردند که آب را برايشان باز کند. اما ارباب پيشنهاد کرد که يا رعيت او شوند يا تا ابد بي آب خواهند ماند و گفت: «بالاکوه مثل ارباب است و پايين کوه مثل رعيت. اين دو کوه هرگز به هم نمي رسند. من ارباب هستم و شما رعيت!»
اين پيشنهاد براي مردم پايين کوه سخت بود و قبول نکردند. چند روز گذشت تا اينکه کدخداي پايين ده فکري به ذهنش رسيد و به مردم گفت: بيل و کلنگ تان را برداريد تا چندين چاه حفر کنيم و قنات درست کنيم. بعد از چند مدت قنات ها آماده شد و مردم پايين کوه دوباره آب را به مزارع و کشتزارهايشان روانه ساختند. زدن قنات ها باعث شد که چشمه بالاکوه خشک شود.
اين خبر به گوش ارباب بالاکوه رسيد و ناراحت شد اما چاره اي جز تسليم شدن نداشت؛ به همين خاطر به سوي پايين کوه رفت و با التماس به آنها گفت: «شما با اين کارتان چشمه ما را خشکانديد، اگر ممکن است سر يکي از قنات ها را به طرف ده ما برگردانيد.» کدخدا با لبخند گفت: «اولاً؛ آب از پايين به بالا نمي رود، بعد هم يادت هست که گفتي: کوه به کوه نمي رسد. تو درست گفتي: کوه به کوه نمي رسد، اما آدم به آدم مي رسد.»
#ضرب_المثل
🍃
🌺🍃
@jqkhhamedan
🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱
هدایت شده از جامعة القرآن خواهران همدان
۳۲۵۲۶۳۰۱ -
🔸 دعای روز چهارشنبه
#به_ما_بپیوندید 👇👇👇👇
💠 @jqkhhamedan
هدایت شده از جامعة القرآن خواهران همدان
۳۲۵۲۶۳۰۱ -
🌱هر روز خود را با بسمالله آغاز کنید🌱
🔹امام على عليه السلام: هرچه محبّت دارى نثار دوستت كن، اما هرچه اطمينان دارى به پاى او مريز.
@jqkhhamedan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار که ماتم
عظیم است امروز
دلها همه با غصه ندیم
است امروز
برصاحب عصر
تسلیت باید داد کان درّ
گرانمایه یتیم است امروز
شهادت امام حسن عسگری
تسلیت🏴
join➡️ @jqkhhamedan ⬅️
🌺#استبراء_از_خون_حيض🌺
📤پرسش کاربر در گروه:
آیا لازم است، زن هنگامی که از خون حیض پاک می شود، حتما داخل را وارسی کند تا مطمئن شود در داخل خون نیست؟
📤پاسخ:
زن برای اینکه اطلاع پیدا کند که باطنش آلوده به خون حيض است يا نه، خود را وارسی ( استبراء و استعلام) می کند، اما این وارسی کردن همیشه واجب نیست، بلکه با وجود دو شرط واجب می شود:
۱.خونريزي اش قبل از ده روز در ظاهر قطع شده باشد.
۲. يقين به پاكی باطن نداشته باشد و احتمال معقول می دهد در باطن خون باشد.
بنابراین اگر زن یقین به پاکی باطن داشته باشد، نيازی به استبراء و استعلام نيست.
توضیحات بیشتر:👇
استبراء زن یعنی اطلاع پیدا کردن زن از باطن مجرا و به هر شكلی بتواند از وضعيت باطن مجرا و پاكی يا آلودگی آن به خون اطلاع یابد، كفایت می کند.
به عنوان نمونه اگر زن احتمال می دهد که در باطن مجرا خون است، برای اطلاع از وضعیت باطن می تواند، قدری پنبه داخل فرج نمايد و مقداری صبر نمايد و اگر عادت او چنين است كه خون او برای مدّت كوتاهی در بين حيض قطع می شود، بايد بيش از آن مقدار صبر كند و بعد پنبه را بيرون آورد و ببيند آلوده به خون شده يا نه، که در این صورت دو فرض دارد:
اگر سطح پنبه کاملا پاک بود: باید غسل کند و عبادتهای خود را به جا آورد.
اگر سطح پنبه پاک نبود (گرچه ترشح زرد رنگی داشته باشد):
📝 اگر زن در حیض عدد مشخصي ندارد یا عدد او ده روز است: حیض است و باید صبر کند و اگر پیش از ده روز پاک شد، غسل کند، اما اگر سر ده روز پاک شد یا خون او از ده روز گذشت، سر ده روز غسل کند.
اگر بیش از ده روز طول کشید، دیگر نمیتواند تمام ده روز را حیض قرار بدهد، بلکه باید به صفات توجه کند و تعداد روزهای حیض را با توجه به صفات مشخص کند و اگر از طریق صفات قابل تشخیص نبود باید به خویشاوندان رجوع کند و طبق عدد آنها حساب کند اگر عدد هماهنگ داشتند و اگر در عدد هماهنگ نبودند بنا را بر هفت روز بگذارد و مابقی را استحاضه قرار بدهد، بنابراین اگر قرار شده ۷ روز را حیض قرار بدهد، باید آن سه روز را که فکر می کرده حیض است و حالا متوجه شده که حیض نبوده، اعمالش را قضا کند.
📝اگر در حيض عدد مشخصي دارد: اگر عدد او کمتر از ده روز باشد و نداند که از ده روز می گذرد یا نه و خون از عدد همیشه او بگذرد، وظیفه او #استظهار است. (استظهار این است که زن، خود را حائض به شمار آورد، به احکام حائض رفتار نموده، عبادت را ترک و از محرمات حائض اجتناب کند تا وضعش روشن شود.)
📚منابع:
العروه الوثقی، ج ۱، فی احکم الحیض، م ۲۳؛ تحریر الوسیله، ج ۱، فی الحیض، م ۱۸؛ توضیح المسائل مراجع م ۵۰۶٫.
💠
╔══🌿🌼🌿═══╗
🆔 @jqkhhamedan
╚═══🌿🌼🌿══╝
مردم همہ از قصّہ ی تو بی خبر اند
نَخلے تو ،ولی مردم دورت تبر اند !
از گــردشِ ایـّام چنیــن فهمیـدم
انگار #حسن_ها همہ پاره جگر اند...
#یا_امام_عسڪرے
صلوات خاصه امام عسکری علیه السلام
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْبَرِّ التَّقِيِّ الصَّادِقِ الْوَفِيِّ النُّورِ الْمُضِي ءِ خَازِنِ عِلْمِكَ وَ الْمُذَكِّرِ بِتَوْحِيدِكَ وَ وَلِيِّ أَمْرِكَ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ الْهُدَاةِ الرَّاشِدِينَ وَ الْحُجَّةِ عَلَى أَهْلِ الدُّنْيَا فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيَائِكَ وَ حُجَجِكَ وَ أَوْلادِ رُسُلِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ
■ @jqkhhamedan ■
#صدای_مشاور
✅ در مسابقات قرآنی شرکت کنید.
شرکت در #مسابقه به تقویت حفظ و تلاوت شما کمک شایانی میکند.
کسب رتبه کمترین نتیجه شرکت در مسابقات قرآنی است.
پس با این توجیه که می دانید رتبه نمی آورید خود را از این فرصت بی نظیر محروم نکنید.
💠 شرکت در مسابقه
✔️ محفوظات شما را در معرض ارزیابی جدی قرار می دهد و در نتیجه اشکالات و نقص هایی که مدت ها از آن ها غافل بوده اید هم خود را نشان می دهند.
✔️ انگیزه پیشرفت و ارتقاء در حسن حفظ و حسن تلاوت را در شما زنده میکند.
✔️ تعامل شما را با دوستان، اساتید و محافل قرآنی پررنگتر میکند و بهترین فرصت را برای هم افزایی ایجاد میکند.
✔️ موجب رونق محافل قرآنی است و وقتی با نیت الهی و به قصد مهجوریت زدایی از قرآن کریم انجام شود قطعا موجب خشنودی پروردگار مهربان است.
✔️ شرکت مستمر در مسابقه به مرور استرس را در شما کاهش می دهد و به شما قدرت کنترل آن را می دهد.
✔️ به برنامه های حفظ و مرورتان نظم و قوت می بخشد و معادل چندین ماه مرور و تلاوت معمول، شما را پیش می اندازد چون موجب میشود برنامه هایتان را نه فقط برای «خوب» بودن بلکه برای «بهترین» بودن تنظیم کنید.
✔️ و...
💐 موفقیت فقط کسب رتبه نیست، رسیدن به تک تک این نتایج یعنی موفقیت👆
https://eitaa.com/jqkhhamedan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک معلم با این آزمایش به شاگردانش ثابت کرد در صورتی که ما آرام باشیم، گاو آسیبی به ما نمی زند. 😊
🌸وَ إذا خاطَبَهُمُ الجاهِلونَ قالوا سلاما
https://eitaa.com/jqkhhamedan
💠 اوصاف شیعیان از دیدگاه امام حسن عسکری علیه السلام
امام حسن عسکری علیه السلام در اوصاف شیعیان می فرماید:
🌷 شيعيان على(ع) کسانی هستند كه باكشان نيست در راه خدا مرگ به سراغشان آيد، يا آنان به پيشواز مرگ روند. شيعيان على(ع) آنانند كه برادرانشان را بر خود ترجيح مى دهند، هر چند خود نيازمند باشند و شیعیان علی (ع) کسانی هستند كه از آن چه خداوند نهی کرده دوری می کنند و به آنچه امر نموده عمل می کنند و آنان در تکریم و احترام برادران مؤمن خود به علی (ع) اقتدا می نمایند.
🌹الإمامُ العسكريُّ عليه السلام: شِيعَةُ عليٍّ عليه السلام هُمُ الذينَ لا يُبالُونَ في سَبيلِ اللّه أوَقَعَ المَوتُ علَيهِم أو وَقَعُوا عَلَى المَوتِ، و شِيعَةُ عَليٍّ عليه السلام هُمُ الذينَ يُؤثِرُونَ إخوانَهُم على أنفُسِهِم و لَو كانَ بِهِم خَصاصَةٌ، و هُمُ الذينَ لا يَراهُمُ اللّه حيثُ نَهاهُم، و لا يَفقِدُهُم حيثُ أمَرَهُم، و شِيعَةُ عليٍّ عليه السلام هُمُ الذينَ يَقتَدُونَ بِعليٍّ عليه السلام في إكرامِ إخوانِهِمُ المُؤمنينَ.
📚 میزان الحکمه، ج 5، ص 231.
👉 @jqkhhamedan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸فردانهم ربیع الاول آغاز ولایت حضرت ولی عصر (عج) و عیدالله الاکبر روز شادی اهل بیت علیهم السلام را به تمام مسلمین جهان تبریک و تهنیت می گوئیم.
@jqkhhamedan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️✨❤️
#همسرداری
#آقایان عزیز 👌😉
ثوابهای فراوان برای خدمت مرد در خانه!
🔴 آقایان حتما ببینند😉
❤️✨❤️
@jqkhhamedan
🔴 "عسکری" صحیح است یا "عسگری" !؟
1. عسگری به معنای عقیم و بیدانه است؛ همانطور که انگور عسگری به جهت بی دانه بودنش به این نام مشهور شده است. لذا دشمنان از این شهرت برای اثبات عقیم بودن امام و عدم وجود امام زمان استفاده میکرده و میکنند!
2. در حالیکه عسکر محلهای بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشت.
3. خلفای عباسی برای زیر نظر داشتن فعالیتهای فرهنگی، علمی و سیاسی امام هادی(علیه السلام)، آن حضرت را در سال 236 ه.ق از مدینه به سامرا انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون امام حسن عسکری (علیه السلام) و پدر بزرگوارش امام هادی(علیه السلام) در محله عسکر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگی میکردند، به « #عسکری » لقب یافتند و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(علیه السلام) است و آنها را عسکریین گفتهاند.
4. اگر بنا بود این لفظ به (گاف) نوشته یا تلفظ شود، باید امام هادی نیز عقیم میبود و از نعمت فرزند محروم تلقی میشد.
5. از سوی دیگر عسکر لفظی عربی است و اصولا در زبان عربی حرف گاف وجود ندارد. پس آنچه صحیح است، عسکری (با کاف) است، نه عسگری (با گاف).
6. در به وجود آمدن شایعه عقیم بودن حضرت، عوامل مختلفی چون خلفای عباسی، جعفر کذاب و فردی به نام زبیری تاثیری بهسزا داشتند.
7. شایسته است با بازنشر این مطلب در ترویج کلمه صحیح عسکری به جای عسگری کوشش نماییم.
@jqkhhamedan
↫✳️ پیشگیری ساختاری از بیماری
❇️ صله ارحام
امام باقر علیه السلام
◀️صله رحم،
🔸اعمال را پاكيزه،
🔸اموال را بسيار،
🔸بلا را دفع،
🔸حساب (قيامت) را آسان
🔸و مرگ را به تأخير مى اندازد.
📔اصول کافی ج۲ ص۱۵۷
🌸آیة الله حق شناس میفرمود در مسجد سید عزیزالله بازار تهران، یکی از رفقا در سن ۳۹ سالگی فوت کرد. با اینکه بسیار متدین بود در عالم معنا دیدم سن و اجل واقعی ایشون در سن ۶۳ سالگی باید فوت میکردن. به بنده گفتن چون ایشون صله رحم نمیکرده عمرشون کوتاه شده است.
🌸
💠💠💠
@jqkhhamedan