از اشتباهات فرزندتان به عنوان یک فرصت استفاده کنید تا جبران کردن را به فرزندتان بیاموزید و به او یاد دهید از اشتباه کردن نترسد. برخورد نادرست با اشتباهات کودکان آنها را دچار وحشت از اشتباه می کند و به همین دلیل در بزرگسالی از ترس شکست خیلی از فرصتها را از دست خواهد داد یا با هر شکست فرد به راستی می شکند. خیلی از افراد از ترس اشتباه حرف زدن، حرف نمی زنند.
لجبازی کودک پیامی است به بزرگسالان که " من می توانم، من می دانم، اجازه بده راه خودم را پیدا کنم" اگر والدین در این زمان سعی کنند به کودک خود ثابت کنند تو نمی دانی، تو نمی توانی، پس آنچه من می گویم را گوش کن خیلی از فرصتهای خوب را خراب خواهند کردـ به اشتباه بیخطر فرزندتان به عنوان یه فرصت نگاه کنید.
@jqkhhamedan
🌸اعمال روز هفدهم ماه رَبیعُ الاوّل🌸
💐غسل کردن
💐روزه گرفتن که ثواب روزه یک سال را دارد.
💐زیارت پیامبر (ص)
💐زیارت امیرالمؤمنین (ع)
💐خواندن دو ركعت نماز، در هر ركعت بعد از سوره حمد، ده مرتبه اِنّا اَنْزَلْناهُ و ده مرتبه سوره توحيد بخواند و بعد از اتمام نماز اين دعا بخواند: اَللّهُمَّ اَنْتَ حَىُّ لاتَمُوتُ...
💐خیرات کردن و صدقه دادن
📚مفاتیح الجنان
🍁 @jqkhhamedan
#بخوانیم
🔷اوصاف #پیامبر اکرم(ص) از زبان #سید_الشهدا (ع)
🔷تعابيرى كه امام#حسين (ع) راجع به ايشان دارند، تعابير بسيار بلندى است. مى فرمايند: پيامبر(ص) «دائم الْفِكْرِ» بود؛ هميشه در #تفكر بود، هرگز از #فكر كردن خسته نمى شد، «متَواصِلُ الاْحزانِ» بود؛ يعنى همواره در غم شيرين با وقارى فرورفته بود و معلوم مى شد كه غم متصلى است و بخش اعظم اين غم، در دل پيغمبر(ص) است، حال آن كه معمولا بر لبش، لبخند جارى بود اما غم سنگين و ريشه دارى در دل با او بود. آيا غم ناشى از درك يك حقيقت بزرگ بود؟ غم مردم بود؟ «ولَيست لَه راحة» هرگز پيامبر (ص) رابی غم بی دغدغه نمى ديدم، هميشه دغدغه چيزى داشت.«طَويلُ السكْت» بود، پيامبر اهل سكوتهاى طولانى بود، «لايتَكَلَّم فى غَيرِ حاجة»، جز وقتى كه لازم و مفيد بود، سخن نگفت. بناى پيامبر برسكوت بود، الا وقتى كه حرف زدن، ضرورت و فايده اى مى داشت و بايدحقيقتى را آشكار مى كرد، يا بايد از عدالتى دفاع مى كرد، در برابر منكر يا
بى عدالتى بر مى آشفت و مشكل كسى را حل مى كرد و الا ساكت بود.
🔶گزیده ای از #کتاب محمد پیامبری برای همیشه
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
✅ @jqkhhamedan
✳️ ذکری که گناهان را نابود میکند
🔹قالَ الرِّضَا علیه السلام: مَنْ لَمْ يَقْدِرْ عَلَى مَا يُكَفِّرُ بِهِ ذُنُوبَهُ فَلْيُكْثِرْ مِنَ الصَّلَوَاتِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فَإِنَّهَا تَهْدِمُ الذُّنُوبَ هَدْماً.
🔻امام رضا(ع) فرمود:
هرکس چیزی ندارد تا کفاره گناهان خود سازد، بسیار بر محمد و آل او صلوات بفرستد؛ چراکه صلوات گناهان را به شدت نابود می کند.
📚 امالی شیخ صدوق، ص73
@jqkhhamedan
✅
💠پنج سفارش امیرمومنان (ع) به مومنین
🔆أوصِيكُمْ بِخَمْسٍ لَوْ ضَرَبْتُمْ إِلَيْهَا آبَاطَ الْإِبِلِ لَكَانَتْ لِذَلِكَ أَهْلًا لَا يَرْجُوَنَّ أَحَدٌ مِنْكُمْ إِلَّا رَبَّهُ وَ لَا يَخَافَنَّ إِلَّا ذَنْبَهُ وَ لَا يَسْتَحِيَنَّ أَحَدٌ مِنْكُمْ إِذَا سُئِلَ عَمَّا لَا يَعْلَمُ أَنْ يَقُولَ لَا أَعْلَمُ وَ لَا يَسْتَحِيَنَّ أَحَدٌ إِذَا لَمْ يَعْلَمِ الشَّيْءَ أَنْ يَتَعَلَّمَهُ وَ عَلَيْكُمْ بِالصَّبْرِ فَإِنَّ الصَّبْرَ مِنَ الْإِيمَانِ كَالرَّأْسِ مِنَ الْجَسَدِ وَ لَا خَيْرَ فِي جَسَدٍ لَا رَأْسَ مَعَهُ وَ لَا [خَيْرَ] فِي إِيمَانٍ لَا صَبْرَ مَعَه
🔆شما را به پنج چیز سفارش می کنم که اگر در طلب آنها متحمل رنج زیاد شوید سزاوار است:
🌸 جز به خدا امیدوار نباشید .
🌺غیر گناه خود از چیزی نترسید.
🌸 اگر چیزی را بلد نیستید از گفتن نمی دانم خجالت نکشید.
🌺 اگر چیزی را نمیدانید در یادگیری آن خجالت به خود راه ندهید .
🌸 همواره صبر پیشه کنید که صبر در ایمان مانند سر در بدن است. بدنی که سر نداشته باشد خیری در آن نیست و ایمانی که صبر نداشته باشد نیز خیر ندارد.
📚 نهج البلاغه ص۴۸۲
🍁 @jqkhhamedan
🌹علامه شهید مطهری:
✨ پیغمبر نه تنها فرمود اخلاق نیک، بلکه نیکی را هم در مکتب خود تفسیر کرد: من تنها نمی گویم نیک (نیک را همه می گویند، این که چیز تازه ای نیست)بُعِثْتُ لِاتَمِّمَ مَکارِمَ الْاخْلاقِ من مبعوث شدم که اخلاقی را تکمیل کنم که در آن روح مکرمت هست؛ یعنی اخلاق بزرگواری، اخلاق آقایی اما نه آقایی به معنای آن سیادتی که بر دیگری مسلط بشوم، بلکه آقایی که روح من آقا باشد و از پستی، دنائت، دروغ، غیبت، از تمام صفات رذیله احتراز داشته باشد، خودش را برتر و بالاتر از اینها بداند؛ و در این زمینه به قدری ما در آثار اسلامی داریم که الی ماشاء اللَّه.
📚 آزادی معنوی ص ۲۰۱
🍁 @jqkhhamedan
#پاک_ترین_سلوک
🔸بهترین حرکات نماز،
🔹و بهترین سکنات روزه است
🔸بالاترین نیکی صدقه،
🔹و پاکترین سلوک، صبر
🔸و باطلترین سعی، ریا است
🔹و نفس از بدن خلاصی نمییابد، به حالی منتقل نمیگردد، مادامی که متوجه #قیل و #قال و #مناقشه و #جدال است.
🔸بهترین عمل آن است که از #نیت صادر شود،
🔹و بهترین نیت آن است که از علم ناشی گردد
🔸و حکمت، مادر فضایل است.
📚رساله لقاالله
🍁 @jqkhhamedan
🌺حکم #شک_در_تعداد_تسبیحات_اربعه🌺
📤پرسش کاربر در گروه :
سلام.
اگر در نماز در رکعت سوم یا چهارم شک کنیم که تسبیحات را دو مرتبه گفتیم یا سه مرتبه وظیفه چیست؟
مرجع: آیه الله مکارم شیرازی.
📤پاسخ:
سلام علیکم.
بنا را بر این بگذارید که دو مرتبه گفتید و یک بار دیگر تسبیحات اربعه را بگویید و نماز را ادامه دهید.
توضیحات بیشتر:👇
از نظر همه مراجع عظام غیر از آیه الله فاضل لنکرانی، در رکعت سوم و چهارم نماز اگر یک مرتبه تسبیحات را بگویید، کفایت می کند و سه مرتبه تسبیحات اربعه گفتن مستحب است، بنابراین اگر شک کردید که تسبیحات را دو مرتبه خواندید یا سه مرتبه، می توانید رجائاً یک مرتبه دیگر بخوانید و می توانید هم نخوانید.
مقلدین آیه الله فاضل لنکرانی اگر شک کنند، که دو بار تسبیحات اربعه را خوانده اند یا سه بار، علی القاعده باید یک بار دیگر بخواند، زیرا آیه الله فاضل لنکرانی سه مرتبه خواندن تسبیحات اربعه را در رکعت سوم و چهارم نماز واجب می داند.
📚منبع:
توضیح المسائل مراجع، ج 1، مسئله 1005.
💠 @jqkhhamedan