eitaa logo
کانال شماره ۱ تحلیلی راهبردی ج.رزما 🆔️@J.RAZMAA                             
1.7هزار دنبال‌کننده
20.9هزار عکس
12.6هزار ویدیو
289 فایل
کلام مولا علی علیه‌السلام در نهج البلاغه؛ ...و لا يَحمِلُ هذا العَلَمَ إلاّ أهلُ البَصَرِ و الصَّبرِ و العِلمِ بِمَواضِعِ الحَقِّ.. این عَلَم را کسی نمی‌تواند حمل کند مگر اینکه اهل بصیرت و صبر و عالِمِ به موضع حق باشد،
مشاهده در ایتا
دانلود
❌ مهم روابط عمومی سپاه: توطئه‌های دشمن برای جبران شکست‌ها و تغییر معادلات جنگ در ساعات آتی از چشم سپاه پاسداران پنهان نیست. ضربت سخت ایران در کمتر از آنی بر سر آمرین، عاملین و تابعین هرسطحی از تجاوز و جنایتی فرود خواهد آمد. پ.ن ظاهرا این پیام حاوی کدهای خاصی است ..باید منتظر بود
هدایت شده از جوانان حزب الله
❌️نیویورک تایمز: مقامات ارشد ارتش آمریکا در حال بحث درباره احتمال استقرار نیروهای چترباز از لشکر ۸۲ هوابرد برای کمک به مبارزه با ایران هستند. این لشکر که حدود ۳۰۰۰ سرباز دارد، ممکن است در چارچوب عملیاتی احتمالی برای تصرف جزیره خارک فعالیت کند.
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷پیام مستقیم غیور مردان نیروی زمینی سپاه از مرزهای غرب کشور به هموطنان عزیز
پیام جدید ترامپ بسیار هوشمندانه طراحی شده است. باید به شدت مراقبت کرد. این توییت، شش هدف دارد: ۱. درگیر کردن ایرانی ها با یکدیگر و ایجاد اختلاف و از بین بردن روحیه ما ۲. پایین آوردن قیمت نفت ۳. کم کردن فشار خارجی ها روی خودش ۴. ایجاد شرایط غافلگیری برای نیروهای نظامی خودش در حالی که ما فکر کنیم نمی خواهد تا پنج روز آتی حمله کند. ۵. نشان دادن اینکه ایران در حال تسلیم شدن است و اثبات حرف های قبلی اش. ۶. فرار از اولتیماتوم ۴۸ ساعته برای زدن زیرساخت ها و نمی توانست آن را عملی کند.
❌️پیش بینی مذاکرات جعلی ترامپ فقط یک تاکتیک تأخیری برای آماده سازی حمله آخر هفته به ایران با تفنگداران دریایی ایالات متحده است. من معتقدم که آنها در شرق تنگه هرمز پیاده خواهند شد زیرا عبور از تنگه خودکشی خواهد بود. شرط میبندم که در نزدیکی چابهار پیاده خواهند شد. البته این اتفاق فقط پس از بسته شدن بازارها رخ خواهد داد. اگر ترامپ به این کار ادامه دهد هزاران تفنگدار دریایی ایالات متحده کشته خواهند شد و مردم آمریکا از هیچ یک از آنها مطلع نخواهند شد!
📷ترامپ: من و آیه الله با هم تنگه هرمز را مدیریت می کنیم!!!
هدایت شده از حزب‌الله
هوالعزیز از: حزب الله شمالغرب به: رییس جمهور محترم با سلام ضمن تسلیت شهادت امام عادل و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امتم خاامنه ای و همه فرماندهان و مسئولین محترم خاصا وزیر محترم اطلاعات ؛ با عنایت به اظهارات چندین باره سخنگوی دولت و اظهارات مشکوک و سخیف این فرد در این مدت و برخی موارد که خودتان بهتر می دانید، ادامه مسئولیت نامبرده بر خلاف موازین انقلاب می باشد، لذا خواسته قاطبه امت حزب الله برکناری فوری این خانم می باشد. شایسته است سخنگوی دولت در شان باشد و بیش از این دل خانواده های معظم شهدا و دلسوزان انقلاب خون نشود. بیاری خدای توانا شورای هماهنگی حزب الله شمالغرب @jehad_hezbollah🇮🇷
🇮🇷🔻مهههههههههههههمممممممم🔻🇮🇷 ای لشکرصاحب زمان آماده باش آماده باش بهر نبردی بی امان آماده باش آماده باش 🇮🇷مردم عزیز و انقلابی ... 🔹برادران و خواهران جمعیت رزما 🇮🇷شنیده اید که باپیروزیهای بزرگ رزمندگان اسلام درمیدان نبرد با همکاری مردم در کف خیابانها، استکبار پوشالین درحال عقب نشینی بوده و صدای زوزه لاشخورهای بی وطن نیز در داخل کشور بلند شده است و دوست و دشمن قوت و قدرت ما را محور گفتگوهای خود کرده و معترف آن شده اند. ⁉️نکته مهم اینکه نباید،تیم دیپلماسی و اتاق جنگ از هم فاصله بگیرند و نکند یک وقت دو از توجه به فرمان ولی امر مسلمین شوند - نبایستی از فتنه گری دشمنان داخلی و خارجی غفلت کرد و به اندک ابرازهای عجز دشمن غره شد،چرا که به قول امام شهیدمان«ما وارد فاز فتنه_اکبر شده ایم» و باید مقتدر و محکم و تمام قد و تا پیروزی کامل و عملی کردن فرامین امامین جامعه درمیدان باشیم. 🇮🇷لذا«یگان مردمی رزما» بدور از هیاهوهای سیاسی و صرفا با اخلاص و ایثارگری، تکلیف خود را، اعم از حضور درخیابانها وکمک به نیروهای نظامی،انتظامی،امنیتی و قضایی ،ادامه خواهد داد. ✅یادمان نرود، ارزش این عمل میدانی ما بعنوان یک حرکت مردمی آنقدر بالاست که رزمندگان دلاور هوافضا وسایر رزمندگان خط مقدم نبرد اعلام کردند « حاضرند ثواب جهاد خودشان را با یک ساعت حضور درخیابان عوض کنند» 🇮🇷رزمندگان ولی امر مسلیمن ، در «جمعیت رزما» از شب اول جنگ تا کنون،برای صیانت از «محله» و شهر و کشورخود قیام کرده اند. ✔️چراکه معتقدند: «اقداماتی که در کنار نیروهای مسلح و... انجام می دهیم،برایمان حفظ تنگه اُحد است» 🔹لذا این مجموعه‌ی انقلابی«رزما»برای استمرار این جهادمقدس تا پیروزی نهایی جبهه اسلام،نیازمند مساعدت شمامردم شریف است؛ ✔️نحوه‌مساعدت:🔻 ۱)معرفی خود به مجموعه رزما و سازماندهی جهت ماموریتهای واگذاری به مجموعه. ۲)در صورت عدم توانایی برای کار میدانی،حضور میدانی بااعضای خانواده از ساعت۲۰ الی ۲۴در جلوی مساجد-تکیه‌ها،میادین و چهارراهها. ۳)پشتیبانی های عمومی از این یگان مردمی در همه‌ی زمینه ها شامل: ((مالی - اقلامی - پذیرایی-تبلیغی،محتوایی و...)) «درصورت تمایل برای تامین نیازمندیها، به آیدی مدیران در کانال رزما مراجعه شود» 🇮🇷به یاد پشتیبانیهای دوران دفاع مقدس، ازقافله‌ی عشق ایثارگرانه ای که فراهم شده عقب نمانیم و در پیروزی آتی ایران عزیزسهیم باشیم.
✍ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد مردم ایران ترامپ ترویست را تحفیر کردند موشک های ایرانی ترامپ اپستین تجاوز گر را زمین گیر کرد ترامپ ترویست ومهره های داخلی او از افساد طلبان گرفته تا سلطنت طلبان بی وطن بدانند خدای خامنه‌ای زنده است با شهادت امام خامنه ای عزیز اتحاد ملت ایران همچنان پرندگان ابابیل برسر سپاه فیل سوار ابرهه فرود خواهند آمد بعتث مردم واستقامت مردم مقتدر وسرافراز ایرانی در کف خیابون ها در این نبرده ۲۲روزه در مواجهه با تجاوز وترور آمریکا واسرائیل پیامی مهمی را به دنیا داد که ایران ها در مکتب حسین ابن علی علیه السلام پرورش یافته اند نه اهل تجاوزهستند نه زیر بار زورگویان می روند همه جای دنیا مسئولان نگران تاب آوری مردم در جنگ هستند ایران تنها کشوری است که مردم نگران تاب آوری مسئولان در جنگ هستند! همیشه بوده وهست بدون مرز خراسان شمالی
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨صحبتهای عجیب عظیمی، در مورد موشک های فوق سرّی ایرانی که تاکنون، توسط هیچ مسئولی رسانه ای نشده اند.!! 👈 کلیپ جالبی هست، از دست ندهید.