✡ ما و «شبکه» (١)
1⃣ پدیدهای که امروزه #شبکه مینامیم، در ایران بسیار دیر شناخته شد؛ زمانی که آنقدر قدرتمند بود که بتواند این شناخت را به بنبست کشانَد یا به بیراهه بَرَد.
2⃣ پدیدهٔ فوق از دههٔ ۱۹۹۰، در فضای پس از فروپاشی اتحاد شوروی و پایان دوران ۴۵سالهٔ #جنگ_سرد، ابتدا در ایتالیا با نام #گلادیو و سپس در ترکیه با نام #ارگنهکن شهرت جنجالی یافت و بهتدریج در برخی کشورهای دیگر، با نامهای دیگر، موجودیّت آن شناسایی شد.
3⃣ «شناختِ» فوق نه کامل بود و نه به خنثی شدن #شبکههای_مخفی دوران «جنگ سرد» انجامید، ولی روشن شد که این سازمان در پسِ بسیاری از کودتاها و بمبگذاریها و عملیات تروریستی دهههایِ پیشینِ ایتالیا و ترکیه و کشورهای اروپایی، و در بسیاری موارد در پوشش سازمانهای راست یا چپ افراطی، بوده است.
4⃣ ربودن و قتل #آلدو_مورو، نخستوزیر پیشین ایتالیا، از مهمترین موارد است که #بریگاد_سرخ، سازمان مارکسیستی- چریکی نامدار ایتالیا انجام داد، ولی در دههٔ ۱۹۹۰ معلوم شد که این اقدام عملیاتِ #شبکه_گلادیو، از طریق «بریگاد سرخ»، بوده است.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ کلینورت بنسون (از مراکز اصلی سرمایهگذاری زرسالاران یهودی)، در سالهای گذشته سفرهای هیئتهای بزرگ تجاری بریتانیا به ایران را سازمان میداد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ما و «شبکه» (٢)
1⃣ شبکههای سرّی #پیمان_ناتو را دو چهرهٔ مقتدر اطلاعاتی جهان غرب، با اتکا بر امکانات پیمان ناتو و در چارچوب عملیاتی بهنام #استی_بیهایند از حوالی سالهای ۱۹۵۱-۱۹۵۲ بنیان نهادند:
2⃣ #جرج_کندی_یانگ (قائممقام سرویس اطلاعاتی بریتانیا) و ژنرال #لوسین_تراسکات (معاون سیا مستقر در فرانکفورت آلمان). بهگفتهٔ یکی از مأموران سابق ناتو، که به پروندههای عملیات سرّی در چند کشور اروپایی دسترسی داشته، میان سرویسهای بریتانیا و آمریکا تقسیم کار وجود داشت؛ انگلیسیها مسئولیت فرانسه و بلژیک و هلند و پرتغال و نروژ را بهدست گرفتند و آمریکاییها مسئولیت سوئد، فنلاند و مابقی اروپا را.
3⃣ دوران حضور ژنرال لوسین تراسکات آمریکایی در #ناتوی_اطلاعاتی کوتاه بود ولی جرج کندی یانگ تا زمان مرگ (۱۹۹۰) به تکاپو ادامه داد. قبلاً در مقالهای مفصل دربارهٔ جایگاه یانگ در تحولات تاریخ معاصر ایران و کمپانی کلینورت بنسون سخن گفتیم. (قسمت اول این مقاله، ٢٨ مرداد منتشر شد)
4⃣ هنوز نیز اطلاعات مربوط به یانگ کمیاب است. در سالهای اخیر است که نقش یانگ در ایجاد گروههای راست افراطی در بریتانیا و ساقط کردن دولت هارولد ویلسون و نقش او در پروندهٔ جنجالی نقش شخصیتهای مهم بریتانیا در سوءاستفاده از کودکان (قربانی کردن کودکان) بیشتر آشکار شده است.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شبکهٔ مخفیِ ناتوی اطلاعاتی در ترکیه با نام ارگنهکن، زودتر از ایران شناخته شد. ولی در ایران چنان ناشناختگی و سکوتی حاکم است که تنها میتواند ناشی از اقتدار بینظیر یا کمنظیر «شبکه» باشد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ما و «شبکه» (٣)
1⃣ #ناتوی_اطلاعاتی مختص اروپا نبود. در سایر کشورهای متحد آمریکا و بریتانیا، بهویژه آنان که در مجاورت شوروی بودند، نیز #شبکههای_مخفی پدید آمد. مهمترین این کشورها #ایران و #ترکیه است.
2⃣ این #شبکه در ترکیه، با نام #ارگنهکن، زودتر از ایران شناخته شد و جنجالهای فراوان برانگیخت که تا امروز ادامه دارد. ولی در ایران چنان ناشناختگی و سکوتی حاکم بوده است که تنها میتواند ناشی از #اقتدار بینظیر یا کمنظیر «شبکه» باشد.
3⃣ آگاهی ما، گامبهگام، بهرغم موانع فراوان، با تلاش و ایثار کسانی که در این تکاپو گرفتار شدند، و در آغاز نمیدانستند با چه هیولایی مواجهاند، از نیمهٔ دوم دههٔ ۱۳۷۰ بهدست آمد، یعنی در زمانی که «شبکه» آنقدر قدرتمند بود که بتواند هرگونه تلاش پژوهشی یا دستاورد اطلاعاتی تصادفی را، که به این شناخت میانجامید، به بنبست کشانَد و تمامی راههای آگاهی را مسدود کند.
4⃣ امروزه میدانیم که در ماههای مشرف به پیروزی انقلاب، بهویژه از زمان دولت جعفر شریفامامی (از ۵ شهریور تا ۱۴ آبان ۱۳۵۷)، برجستهترین چهرههای تاریخ اطلاعاتی دوران #جنگ_سرد، از #جرج_کندی_یانگ و لرد #ویکتور_روچیلد تا #شاپور_ریپورتر و #یعقوب_نیمرودی به ایران وارد شدند و در تهران مستقر بودند.
❓ آنان به چه کاری اشتغال داشتند؟ جمع کردنِ بساط خود و خداحافظی با ایران یا بررسی تمهیدات لازم و دقیق برای آیندهٔ کار در ایران؟!!
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ با انحلال شوروی (۱۹۹۱/۱۳۷۰) کارکرد سنّتی «شبکه» (مقابله با کمونیسم) منتفی شد ولی دو کارکرد دیگر (مهار نظام و بهرهبرداریهای مافیایی عظیم) همچنان ادامه یافت!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ما و «شبکه» (۴)
1⃣ انقلاب اسلامی ایران در فوریه ۱۹۷۹ به پیروزی رسید. قریب به ١٠ ماه پیش، در آوریل ۱۹۷۸، در افغانستان، کودتای حزب مارکسیستی «دمکراتیک خلق» رخ داده بود. آنگونه که برژینسکی (مشاور امنیت ملی کارتر) بیان کرد، اولین فرمان رئیسجمهور برای شروع پروژهٔ تسلیح و تربیت «مجاهدین چندملیّتی» علیه حکومت شورویگرایِ افغانستان در ژوئیه ۱۹۷۹ به امضای کارتر رسید. حدود شش ماه بعد (دسامبر ۱۹۷۹) ارتش شوروی وارد افغانستان شد. با سقوط کارتر، «دوران ریگان» (۱۹۸۱-۱۹۸۹) فرارسید. این سالها بهعنوان «اوج جنگ سرد»، و پرتکاپوترین دورهٔ #جنگ_سرد در حوزهٔ اطلاعاتی، شناخته میشود. در این تکاپوی عظیم، #عملیات_مخفی در ایران جایگاه ویژه داشت.
2⃣ بهعلاوه، انقلاب اسلامی ایران چنان پتانسیل عظیم ضدآمریکایی-ضدصهیونیستی بروز داد، و چنان پژواک گستردهٔ منطقهای یافت، که آنرا به تهدیدی برای استیلای آمریکا بر منطقه تبدیل کرد. از اینرو، پیروزی انقلاب پایان کار #شبکه نبود بلکه آغازی دوباره، و اوج تکاپوهای آن، در ایران بود.
3⃣ در دوران پسا انقلاب، «شبکه» همچنان فعال بود و کارکردی سهگانه داشت:
🔸 هم به مأموریت کلاسیک و سنتی دوران «جنگ سرد» (پیشگیری از گسترش #کمونیسم) عمل میکرد،
🔸 هم میکوشید #انقلاب_اسلامی را مهار کند و نظام را به بیراهه بَرَد و به تباهی کشانَد،
🔸 و هم، آنگونه که بنیانگذاران و گردانندگان «شبکه» در دوران نهضت «ملی شدن صنعت نفت» عمل کردند، از وضع ایران و منطقه، بهویژه جنگ ٨ساله، سودهای مالی کلان بَرَد.
⚔ اینگونه بود که «شبکه» به مافیایی وحشتناک و بسیار قدرتمند بدل شد.
4⃣ با انحلال شوروی (۱۹۹۱) کارکرد سنّتی «شبکه» (مقابله با کمونیسم) منتفی شد، ولی دو کارکرد دیگر (مهار نظام و بهرهبرداریهای مافیایی عظیم) همچنان ادامه یافت.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نخستین مطلبی که دربارهٔ «شبکه» در ایران منتشر شد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ما و «شبکه» (۵)
1⃣ تصویر فوق 👆 نخستین مطلبی است که دربارهٔ #شبکه در ایران منتشر شد. (روزنامهٔ کیهان، ۶ بهمن ۱۳۶۹)
2⃣ یادداشت فوق از من است.
🔸 آن زمان هنوز نمیدانستم «ارتش سرّی سیا و ام.آی.سیکس در ایران» بازوی اطلاعاتی پیمان ناتو يا همان «ناتوی اطلاعاتی» است.
🔸 و تصور نمیکردم این «شبکه» در ایران پس از انقلاب همچنان فعال و قدرتمند، و حتی قدرتمندتر از پیش، است.
👈 به این دلیل، در پایان آن، سادهاندیشانه، نوشتم: «با پیروزی انقلاب اسلامی ایران این شبکه فعالیت خود را آغاز کرد ولی بهتدریج کشف و متلاشی شد.»
3⃣ آغاز شناخت ما از «شبکه» مقارن با موجی است که از ایتالیا، با افشای #عملیات_گلادیو آغاز شد و بهتدریج دانش ما را مستندتر و عمیقتر کرد:
4⃣ اولین بار جولیو آندرئوتی، نخستوزیر ایتالیا، در ۲۴ اکتبر ۱۹۹۰، در مجلس ایتالیا وجود #شبکههای_مخفی را در این کشور پذیرفت و موجودیت آن را اعلام کرد.
✍ استاد عبدالله شهبازی
👉 http://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/8578
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : یکشنبه
🌞 ٢ شهریور ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٣ محرم ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٢٣ اوت ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٣ اِلول ۵۷۸۰ عبری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اخیراً سران رژیم صهیونیستی با استقبال گرم و علنی برخی شیخنشینها روبهرو میشوند، در حالیکه این مسئله در سالهای گذشته مخفیانه صورت میگرفت. نمونهای از این مناسبات، حضور «میری رگیو» وزیر ورزش رژیم صهیونیستی در ابوظبی است!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ زنانی كه یاد ملکه استر را زنده میكنند! (١)
🎯 نقش «زنان موساد» در طرحهای تلآویو و عادیسازی روابط با اعراب
1⃣ #رفعت_سید_احمد نویسنده و متفکر ملی مصری و رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای قاهره در گزارشی به نقش #زنان_موساد در روند پرشتاب عادیسازی روابط «عربی - صهیونیستی» پرداخته و آورده است:
2⃣ طیّ سالهای اخیر سران رژیم صهیونیستی با استقبال گرم و علنی برخی شیخنشینهای نفتخیز روبهرو شدند، در حالیکه این مسئله در سالهای قبلتر مخفیانه صورت میگرفت، اما امروز علناً و بدون ذرهای شرم و حیا از سوی کشورهای عربی صورت میگیرد.
3⃣ اما نکتهٔ قابلتوجه در روند عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی، حضور قوی زنان موساد است. بهعنوان نمونه #میری_رگیو (Miri Regev) وزیر ورزش رژیم صهیونیستی و نقشی که وی در دیدار از شیخنشین #ابوظبی ایفا کرد و حضور علنی در وزارتخانهها، شوراها و حتی مساجد با همراهی گرم مقامات این شیخنشین، بیسابقه و بینظیر بود.
4⃣ شاید این نمونه برای نشان دادن قدرت نقش زنان در بازی #موساد بهمنظور #نفوذ در کشورهای عربی و حاشیهٔ خلیج فارس کافی باشد. این دیدار و استقبال از یک زن #یهودی و مأمور نفوذی موساد از سوی دولتهای عربی، در واقع نشانهٔ ضعف تاریخی آنها در برابر عنصر «زن»، بهشمار میرود.
5⃣ پیشینهٔ زندگی رگیو نشان میدهد که وی رهبری گروهی را در برنامه نظامی موساد موسوم به #گادنا بهعهده داشته که متخصص در آموزش و آمادهسازی نظامی جوانان برای خدمت نظامی در داخل و خارج از سرزمینهای اشغالی، بهویژه در کشورهای نفتخیز حاشیهٔ خلیج فارس است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter