💠💠 ردپای مأمور راکفلر در کشاورزی ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت چهارم
🍀 واقعیتهای نهان درباره نورمن بورلاگ
1⃣ متمرکز شدن مدیریت کلان کشاورزی، توسعه کشت تکمحصولی، صنعتی شدن مزارع، در اختیار گرفتن نهادهها مانند بذر، کود و سموم کشاورزی، افزایش مصرف سموم و کودهای شیمیایی، تجارت محصولات کشاورزی و نیز استفاده از تکنولوژیهای نوین که در انحصار #راکفلرها قرار داشت مهمترین موارد پیگیری شده در #انقلاب_سبز است.
2⃣ این سیاست به نابودی بنیانهای #کشاورزی در کشورهای هدف انجامید و تأمین «غذای سالم» و «خودکفایی در تأمین غذا» را با چالش جدی مواجه کرد. برای مثال طی هزاران سال گذشته در مناطق مختلف جهان، کشاورزی بهصورت #ارگانیک و طبیعی تولید میشده است.
3⃣ ورود گسترده آفتهای کشاورزی به کشورهای هدف -که به همراه بذرها و کودهای شیمیایی آمریکایی وارد این کشورها میشد- یکی از سیاستهایی بود که در #انقلاب_سبز پی گرفته شد تا کشاورزان مجبور باشند سموم شیمیایی کمپانیهای خاص را برای دفع این آفات استفاده کنند.
4⃣ تغییر الگوهای استفاده از منابع آب (مانند چاههای عمیق)، تغییر مدلهای کشاورزی از «سنتی، خودکفا و داخلی» به «صنعتی و وابسته» و همچنین گسترش بیماریهای صعبالعلاج مانند #سرطان که در اثر مصرف سموم و کودهای شیمیایی پدید آمدند از تبعات #انقلاب_سبز بود.
5⃣ اقدامات #نورمن_بورلاگ گذشته از سود سرشاری که برای #راکفلرها به ارمغان آورد و بازار بذر را در انحصار آنها قرار داد اثرات زیانبار بیسابقهای را برای محیط زیست و سلامت انسانها به ارمغان آورد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 ردپای مأمور راکفلر در کشاورزی ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت چهارم
🍀 رد پای نورمن بورلاگ در ایران
1⃣ حضور #نورمن_بورلاگ در ایران را از چند منظر میتوان تحلیل کرد؛ گذشته از حضور مستقیم او در ایران در زمان اوج موفقیت جهانی طرح راکفلر، در سالهای اخیر نهادهایی مانند ایری، «بنیاد جایزه جهانی غذا» و… که تحتتأثیر برنامهها و توسط #بنیاد_راکفلر تأسیس شدهاند، در ایران حضوری پر رنگ دارند؛
2⃣ برنامههای ایری برای دستیابی به منابع #ژنتیک_گیاهی ایران در گزارشهای قبلی بررسی شد؛ ذیلاً بر دو اتفاق دیگر که به این برنامه مرتبط است اشارهای خواهیم داشت:
🔸 الف) حضور «کنت کوئین»، مقام امنیتی امریکایی، در ایران
1⃣ نورمن بورلاگ در سال 1986 دفتر «بنیاد جایزه جهانی غذا» را با تأمین مالی مستقیم #راکفلر در «ایالت آیوا» دایر کرد که هر سال جایزهای 250 هزار دلاری را به فرد برجسته برنامههای راکفلر اهدا میکند.
2⃣ این نهاد خصوصی، موقوفه راکفلر و یکی از کانونهای اصلی پیگیریهای #راکفلرها در زمینه ژنتیک گیاهی در سراسر جهان است.
3⃣ مسئول بنیاد جایزه جهانی غذا #کنت_کوئین [Kenneth M. Quinn] (عضو شورای امنیت ملی آمریکا و رفیق پنجاه ساله هنری کیسینجر) است. وی چندی پیش مهمان وزارت جهاد کشاورزی بود!!
🔸 ب) حضور مستقیم بورلاگ در ایران
1⃣ گرچه حضور شخص شناختهشدهای مانند #نورمن_بورلاگ در ایران در فضای تنشآلود سیاسی میان ایران و آمریکا عجیب مینماید، اما در کمال تعجب وی نهتنها در اوج شهرت به ایران دعوت شد، بلکه مورد تجلیل قرار گرفت و «مدال طلای کشاورزی ایران» توسط «وزیر کشاورزی وقت ایران» به وی اعطا شد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 ردپای مأمور راکفلر در کشاورزی ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت چهارم
🍀 اشارهای به جریان «آیوا»
1⃣ طی قرنهای 20 و 21، #ایالت_آیوا در آمریکا کانون تحولات بیشماری در حوزهی #ژنتیک_گیاهی بوده است.
2⃣ تمرکز دانشمندانی چون بورلاگ، استکمن، ژاکوب هرار و نیز سیاستمدارانی همچون هنری والاس که طی قرن بیستم راه را برای اجرای برنامه غذایی #راکفلر باز کردهاند در این ایالت قابل توجه است؛
3⃣ همچنین این ایالت محل استقرار «بنیاد جایزه جهانی غذا» است.
4⃣ اما اظهارنظر #کنت_کوئین درباره این ایالت قابل توجه است:
5⃣ کنت کوئین به عنوان مسئول این بنیاد و همچنین عضو شورای امنیت ملی آمریکا در گزارش سفرش به ایران در سال 93 میگوید:
🔸طی یکصد سال اخیر برنامههای راکفلرها در کشاورزی کشورهایی مانند شوروی سابق، ژاپن، هند، پاکستان و همچنین ایران از این ایالت هدایت شده است!
6⃣ از سوی دیگر در گزارشهای پیشین دیدیم که نقش جریانی خاص در داخل كشور برای برقراری ارتباط مراکز داخلی با سرشاخههای راکفلر نقشی بیبدیل است.
7⃣ به عنوان نمونه:
🔸اعطای دو مدال طلای کشاورزی ایران به دو محقق برجسته راکفلرها، #نورمن_بورلاگ و #گوردیو_خوش توسط این جریان /
🔸اولین برقراری ارتباط با مؤسسه «ایری» بنا بر تاریخچه خود ایری /
🔸حضور در مراسم تقدیر از مقام امنیتی امریکایی در سال 93 /
🔸حضور مؤثر در همایشهای مرتبط با این جریان تا سال 95 /
🔸پشتیبانی و معاضدت سیاسی مؤثر نسبت به دانشآموختگان راکفلر /
🔸و دهها مورد دیگر موارد سؤالبرانگیزی است که در گزارشی مستقل به آن پرداخته خواهد شد.
8⃣ اما جالب است که یکی از وزرای سابق جمهوری اسلامی که پیگیر راهیابی این جریان بوده نیز دانشآموخته کشاورزی «دانشگاه ایالتی آیوا» بوده است!!
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس و اسناد:
👉 http://yon.ir/Quinn
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 ثروتمندترین مرد تاریخ
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت پنجم
🍀 استیلای راکفلرها بر نهادهای بینالمللی
1⃣ دو خانواده امریکایی #راکفلر و #روچیلد متمولترین و ذینفوذترین خانوادههای امریکا هستند و سیطره آنها بر مردم، دولت و نهادهای اقتصادی و سیاسی امریکا و همچنین نفوذ گسترده آنها بر نهادهای جهانی بر کسی پوشیده نیست. برای روشن شدن مسئله بهاختصار به چند نمونه اشاره میشود.
2⃣ جالب است بدانیم که ستاد سازمان ملل متحد، موقوفه راکفلر است. ساختمان ستاد سازمان در نیویورک در سالهای 1949 و 1950 میلادی بنا شد. زمین این ملک را #جان_دی_راکفلر_جونیور به قیمت 8.5 میلیون دلار خرید و پس از احداث بنا توسط فرزندش #نلسون_راکفلر آن را به سازمان ملل متحد اهدا کرد.
3⃣ این سطح از نفوذ، تصمیمات #سازمان_ملل را بکلی تحتتأثیر منویات این بنیاد قرار داده است. برای نمونه در دیماه امسال، پس از تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل درخصوص محدودیت شهرکسازی رژیم صهیونیستی، اعلام شد كه #بنیاد_راکفلر کمکهای مالی خود به این نهاد بینالمللی را محدود کرده است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 ثروتمندترین مرد تاریخ
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت پنجم
🍀 ثروتمندترینهای تاریخ
1⃣ ثروت #بنیاد_راکفلر را نیای راکفلرهای فعلی، #جان_دی_راکفلر با تجارت نفتی پایهگذاری کرد. مجله معتبر «فوربز» در سال 2014 او را با دارایی 340 میلیارد دلار در سال 1937 ثروتمندترین فرد تاریخ معرفی کرد.
2⃣ این مجله مینویسد: «دارایی #راکفلر در زمان مرگش در سال 1937، برابر 1.5 درصد تولید اقتصادی کل امریکا بود. ارزش خالص دارایی او امروزه حدود 340 میلیارد دلار است، که از چهار برابر سرمایه بیل گیتس (ثروتمندترین مرد جهان در حال حاضر) بیشتر است.»
3⃣ این ثروت عظیم دامنه نفوذ این خانواده را در امریکا گسترش داده است. بسیاری از شخصیتهای آمریکایی که از (دستکم) دهه 1930 میلادی تاکنون به پستهای کلیدی دست پیدا کردهاند، در این بنیاد «خیریه» یا سازمانهای تابعه آن فعالیت داشته یا از کمکهای آن استفاده کردهاند. در بین سیاسیون مشهور است که #بنیاد_راکفلر بهنوعی رختکن مسئولین کاخ سفید برای ورود به عرصه قدرت به شمار میرود.
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس و اسناد:
👉 http://yon.ir/JDRJr
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 آغاز پروژه جهانی تغییر ژنتیک انسانها و گیاهان از ۱۹۰۴
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت ششم
1⃣ در قسمتهای قبل با استفاده از منابع خود #بنیاد_راکفلر مستنداتی ارائه شد که برنامه یکصدوچند ساله و نظاممند صهیونیستهای متمول را برای در اختیار گرفتن «منابع راهبردی حیات» روشن کرد.
2⃣ این بنیاد از سالهای ابتدایی سده بیستم، میلیاردها دلار در مقوله #ژنتیک_گیاهی سرمایهگذاری کرده و با فاصله معنیداری از سایر مراکز دانشی دنیا در این مقوله پیش افتاده است.
3⃣ حاصل این سرمایهگذاری عمده، شبکهسازی گسترده در کشورهای مختلف (ازجمله ایران) برای در اختیار گرفتن ذخایر ژنتیکی گیاهان و تصرف جریان کشاورزی آن کشورهاست.
4⃣ #راکفلرها در دهههای 1990، 2000 و 2010، «عمقبخشی کیفی» به فعالیتها را در دستور کار قرار دادهاند. راهاندازی «بنیاد جایزه جهانی غذا» و نیز مجموعه «خزانه بذر #سوالبارد» دو اقدام مهم طی این سالهاست.
5⃣ سرمایهگذاری گسترده این بنیاد بر #ژنتیک سبب شده دانشمندانی همچون باربارا مککلاینتاک، آلفرد هرشی و اندرو فایر (برگزیدگان جایزه نوبل ژنتیک) از ابتدای قرن بیستم تاکنون در این مؤسسه به انجام تحقیقات مشغول باشند.
6⃣ اخیراً یکی از افراد خانواده فورد فاش کرد که برنامه 1904 #بنیاد_کارنگی برای تغییرات ژنتیکی در انسانها توسط #راکفلرها تأمین مالی شده است.
📖 متن کامل مقاله به همراه مستندات:
👉 http://yon.ir/0E32k
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 آخرین بکآپ غذای بشریت در اختیار بیل گیتس (1)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هفتم
🌐 بیل گیتس
1⃣ در بخشهای پیشین گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» با استفاده از مستندات خودِ #بنیاد_راکفلر برنامه یکصدوچند ساله و نظاممند صهیونیستهای امریکایی برای در اختیار گرفتن منابع راهبردی حیات ــ خصوصاً مقوله «بذر» ــ افشا شد و در قسمت قبلی روشن شد که آغاز فعالیت بنیاد راکفلر در مقوله #ژنتیک ــ انسانی و گیاهی ــ به سال 1904 بازمیگردد.
2⃣ در این میان ورود #بیل_گیتس، سرمایهدار متمول و مؤسس کمپانی #مایکروسافت ــ که عنوان ثروتمندترین انسان حال حاضر جهان را به دوش میکشد ــ به حوزهی «غذا و بذر» و نیز حوزهی «پزشکی و #واکسیناسیون» بسیار جالب توجه است. در این خصوص نکات مهمی وجود دارد:
3⃣ اول اینکه چنان که در بخشهای بعدی گزارش خواهیم دید بیل گیتس این فعالیتها را با همکاری راهبردی با صهیونیستهای #راکفلر با مشارکت در برنامهها و بنیادهای بینالمللی آنها ــمانند CGIAR و IRRI و خزانه جهانی بذر #سوالبارد و… ــ انجام میدهد.
4⃣ دوم اینکه باید به این سؤال پاسخ داد که چه عاملی سبب شده بیل گیتس علاقهمند شود زمینهی کاری خود را از خدمات کامپیوتر به حوزههای غیرمرتبط اما راهبردی «کشاورزی و غذا» و «واکسیناسیون» تغییر دهد؟
5⃣ آیا او یک #صهیونیست سنتی است یا پس از ثروتمند شدن، پیوستن او به برنامهی #سیطره_جهانی این سرمایهداران و دیدگاههای آخرالزمانی آنان در محافلی مانند #بیلدربرگ او را به این موضوعات اساسی علاقهمند کرده است؟
🔹 ادامه دارد...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ فیلم اذعان بیل گیتس به لزوم کاهش جمعیت جهان با واکسیناسیون!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 آخرین بکآپ غذای بشریت در اختیار بیل گیتس (2)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هفتم
🌐 بیل گیتس به دنبال تنظیم خانواده
1⃣ گزارش سایت خزانه بذر #سوالبارد از دیدار #بیل_گیتس و نخستوزیر نروژ در سال 2013 بسیار قابل تأمل است. این سایت مینویسد:
2⃣ نروژ و بنیاد بیل و ملیندا گیتس، با همکاری هم تسهیلاتی فراهم کردهاند که کاهش قیمت را برای برنامه #تنظیم_خانواده فراهم کرده است.
3⃣ برای مثال با ارائه ایمپلنت #پیشگیری_از_بارداری مقرونبه صرفه، در کشورهای در حال توسعه.
4⃣ در گزارشهای بعدی «ایران؛ ایری؛ راکفلر» به این موارد خواهیم پرداخت.
5⃣ در ادامه تنها یکی از برنامههای مشارکتی #راکفلر و بیل گیتس را بررسی خواهیم کرد.
ادامه دارد...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 آخرین بکآپ غذای بشریت در اختیار بیل گیتس (3)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هفتم
🌐 دربارهی مجمعالجزایر سوالبارد
1⃣ #سوالبارد (به معنای کرانه سرما) مجمعالجزایری 61 هزار کیلومتر مربعی است که در شمال محور شمالگان در اقیانوس منجمد شمالی واقع شده است. این مجمعالجزایر شمالیترین نقطه اروپا و همچنین شمالیترین منطقه تحتکنترل کشور نروژ است. این منطقه بهنوعی #خودمختار محسوب میشود؛ چه اینکه برای ورود به سوالبارد نیازی به روادید و اجازه اقامت نیست و مدت مجاز اقامت در آن نامحدود است.
2⃣ جزایر اصلی سوالبارد، «اسپیتسبرگن»، «نورداستلندت» و «ادگئویا» هستند. مرکز اداری و اجرایی این مجمعالجزایر، شهر «لانگییربین» است که جمعیتی حدود 1800 نفر در آن ساکنند. حاکمیت این مجمعالجزایر، نوعی فرمانداری است. علاوه بر #خزانه_جهانی_بذر_سوالبارد، گردشگری و معدن مهمترین فعالیتهای اقتصادی در این منطقه به شمار میرود. سابقهی فعالیتهای اقتصادی در حوزههای معدن و گردشگری در این جزایر به سالهای پایانی سده 19 میلادی، باز میگردد.
3⃣ در این جزایر در فصل سرما خودروهای مخصوص سرزمینهای برفخیز، هواپیماها و قایقها، بهعنوان وسائل نقلیه عمومی تردد میکنند. فرودگاه سوالبارد ایرپورت لانگییر، یکی از مهمترین دروازههای ورودی این سرزمین است.
4⃣ قرارداد 1920 اسپیتسبرگن، سوالبارد را تحت حکومت پادشاهی #نروژ قرار داد. همچنین پیماننامه 1925، سوالبارد را کاملاً جزو خاک حکومت پادشاهی نروژ برشمرد. سوالبارد پس از آن تبدیل به منطقه آزاد تجاری و غیرنظامی گردید. پس از آن شرکت نروژی «استور نورسک» و شرکت روسی «آرکتیکوگال» بهعنوان تنها شرکتهای اکتشاف معدن در این جزایر باقی ماندند.
5⃣ تودههای یخ 60 درصد، زمینهای سنگی و صخرهای 30 درصد و زمینهای دارای پوشش گیاهی 10 درصد خاک سوالبارد را تشکیل میدهند. این منطقه تحتتأثیر آب و هوای قطبی قرار دارد؛ مجمعالجزایر سوالبارد محل زندگی انواع مرغ دریایی، گوزن شمالی، پستاندار دریایی و خرس قطبی است.
6⃣ این سرزمین دارای فضاهای سبز طبیعی حفاظت شده و دست نخورده فراوانی است. 7 پارک ملی و 23 اندوختگاه طبیعی، هفتاد درصد مجمعالجزایر را به خود اختصاص دادهاست. شصت درصد مجمعالجزایر سوالبارد از رودهای یخی، تودههای یخ غلتان، یخچالهای طبیعی، کوههای یخی و آب درهها تشکیل شدهاست. زمستانها میانگین دمای هوا در سوالبارد 12 درجه زیر صفر است.
🔹 ادامه دارد...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 آخرین بکآپ غذای بشریت در اختیار بیل گیتس (4)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هفتم
🌐 خزانه جهانی بذر سوالبارد
1⃣ راهبرد اصلی #راکفلرها طی سه دهه اخیر «تثبیت و عمقبخشی به فعالیتها»یشان در حوزهی #بذر بوده است.
2⃣ راهاندازی «خزانه جهانی بذر سوالبارد» در سالهای ابتدایی هزاره سوم، با همکاری بنیاد «بیل و ملیندا گیتس» از مهمترین این اقدامات است.
3⃣ ساخت خزانه #سوالبارد در ماه ژوئیه 2006 آغاز و یک سال و نیم بعد در سپتامبر 2007 به اتمام رسید.
4⃣ #خزانه_سوالبارد 26 فوریه 2008 رسماً افتتاح شد و نخستین سفارش خود را با دریافت یکصد میلیون دانه بذر از یکصد کشور آغاز کرد.
5⃣ این خزانهی بذر -که به «خزانه بذر روز قیامت» هم مشهور است- در دل کوه، در انتهای یک تونل یخی در عمق 200 متری تعبیه شده است.
6⃣ شرایط طبیعی این محل بهگونهای است که در برابر بسیاری از بلایای طبیعی و انسانی مقاومت بالایی دارد.
7⃣ سایت مجموعه ضمن تأکید بر اینکه «در سراسر جهان، بیش از 1700 بانک ژن، مجموعهای از بذرهای غذا را نگهداری میکنند»، مینویسد:
«خزانه جهانی بذر سوالبارد «بزرگترین مجموعه جهان از جهت تنوع» است؛ ضمن اینکه، بسیاری از این خزانهها (نهتنها در برابر فجایع طبیعی و جنگ، بلکه حتی در وقایع قابل اجتناب، مانند کمبود بودجه و یا مدیریت ضعیف) آسیبپذیرند. گاهی مواردی مانند یک فریزر با عملکرد ضعیف، میتواند یک بانک را کاملاً از بین ببرد و از دست دادن انواع گونههای بذر، یک اتفاق غیرقابل برگشت مانند انقراض یک دایناسور، حیوان یا هر شکل از زندگی است.»
🔹 ادامه دارد...
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/BGates
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 آخرین بکآپ غذای بشریت در اختیار بیل گیتس (5)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هفتم
🌐 توضیحات سایت خزانه سوالبارد درباره این مجموعه
1⃣ این مکان به چندین دلیل یک موقعیت ایدهآل برای نگهداری بذرهاست:
🔸 اول اینکه #سوالبارد دورترین نقطهای است که یک شخص میتواند در یک پرواز برنامهریزی شده به سمت آن پرواز کند؛ به این ترتیب این موقعیت دور، دسترسی کمی دارد.
🔸 دوم اینکه این حوزه به لحاظ زمینشناسی پایدار است و میزان رطوبت اندکی دارد.
🔸 سوم این خزانه به حد کافی بالاتر از سطح دریاست و به همین دلیل از آب گرفتگی ایمن خواهد بود.
🔸 چهارم لایه منجمد دائمی زمین یک یخچال طبیعی را فراهم میآورد که سبب میشود نگهداری بذرها مقرون به صرفه و نیز در برابر از کار افتادگی سیستمهای نگهداری ایمن باشد.
2⃣ با این تمهیدات، حتی اگر برق منابع محلی از کار بیفتد، شرایط دمای طبیعی این انبار یخی، سرمای کافی برای بقاء بسیاری از دانههای کشاورزی را تا هزاران سال فراهم میکند.
3⃣ خزانه ظرفیت نگهداری 4.5 میلیون گونه را دارد؛ هر گونه بهطور متوسط حدود 500 دانه بذر را شامل میشود، و به این ترتیب حدود 2.5 میلیارد دانه بذر میتواند در این خزانه نگهداری شود.
4⃣ در حال حاضر افزون بر 860 هزار گونه که از تقریباً تمامی کشورهای دنیا جمعآوری شده در این انبار نگهداری میشود؛ که گونههای منحصر به فرد محصولات اساسی عمده آفریقایی و آسیایی را شامل میشود.
5⃣ موادغذایی مانند ذرت، برنج، گندم، لوبیا چشم بلبلی، و سورگوم تا انواع اروپایی و آمریکای جنوبی مانند بادمجان، کاهو، جو و سیبزمینی.
6⃣ درواقع، این خزانه در حال حاضر دارای متنوعترین مجموعه دانههای موادغذایی در جهان است.
7⃣ این خزانه ذیل یک سیاست برای بیمه نهایی تأمین موادغذایی جهان میگنجد، که گزینهای برای غلبه بر چالش تغییر آب و هوا و همچنین رشد جمعیت پیش روی نسلهای آینده میگذارد. این انبار برای قرنها این ایمنی را فراهم میکند که میلیونها دانه به نمایندگی از هر نوع بذر مهم موجود در جهانِ امروز، باقی بماند. این یک #بکآپ_نهایی است.
🔹 ادامه دارد...
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/BGates
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ 🌾 فیلم کوتاهی از داخل خزانه بذر سوالبارد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ فیلم گزارش سرمایهگذاری راکفلرها در ژنتیک انسانی و گیاهی از 1904
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter