✡ مبلّغان نوستراداموس مدعیاند که او اعدام چارلز اوّل، پادشاه انگلیس، و لویی شانزدهم، پادشاه فرانسه، آتشسوزی سال 1666 لندن، ظهور و سقوط ناپلئون اوّل، ظهور هیتلر و بسیاری از حوادث دیگر را پیشبینی کرده است.
🎯 در حالی که وی از پیشگویی نزدیکترین حوادث زمانش عاجز بود. به نوشته ویل دورانت: «نوستراداموس برای شارل نهم عمری 90 ساله پیشگویی کرد که ده سال بعد در 24 سالگی زندگی را بدرود گفت»!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ آن سوی دیگر اینترنت
🌐 وب پنهان - وب تاریک!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ سرطان از چه زمانی و به چه دلیل فراگیر شد؟ (1)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت یازدهم
1⃣ از ابتدای قرن بیستم، فعالیتهای گستردهای برای شناخت و #اصلاح_نژاد گیاهان آغاز شد. در این راستا مطالعات عمیق و راهبردی روی بذرهای اصیل در کشتگاههای کهن جزو علاقهمندیهای ویژهی نهادهای علمی و تجاری غرب قرار گرفت.
2⃣ پیشینه این فعالیتها نشان میدهد نطفهی تفکر «سیطره بر غذا از طریق کشاورزی» پیشتر از جنگهای جهانی شکل گرفته است، اما تحولات در ابزارهای دسترسی (که همزمان با جنگ جهانی دوم رخ داد) نقطهی عطف تحولی شگرف در زمینهی کشاورزی و غذای مردم جهان بود.
3⃣ تولد مفهوم #انقلاب_سبز بلافاصله پس از خاتمه جنگ دوم در سال 1946 کلید خورد. در این سال #نلسون_راکفلر بههمراه #هنری_والاس، وزیر وقت تجارت آمریکا، در سفری به مکزیک، آغاز انقلاب سبز را اعلام کردند.
4⃣ انقلاب سبز در مرحله اول در مکزیک به اجرا درآمد و سپس به هند گسترش یافت؛ جالب است که در هر دوی این موارد #راکفلرها هزینه نمیکردند، بلکه با کانالیزه کردن منابع و حمایتهای دولتی در این کشورها برنامههایشان را پیش بردند.
5⃣ پس از اعلام این طرح، آمریکاییها به رهبری #بنیاد_راکفلر اقداماتی گسترده و سازماندهی شده را برای دستاندازی به منابع کشاورزی سایر کشورها آغاز کردند.
6⃣ «متمرکز شدن مدیریت کلان کشاورزی»، «توسعه کشت تکمحصولی»، «مکانیزاسیون و صنعتی شدن مزارع»، «در اختیار گرفتن نهادهها مانند بذر، کود و سموم کشاورزی»، «افزایش مصرف سموم و کودهای شیمیایی در کشاورزی»، «تجارت محصولات کشاورزی» و نیز «استفاده از تکنولوژیهای نوین» که در انحصار راکفلرها قرار داشت مهمترین موارد پیگیری شده در «انقلاب سبز» است.
7⃣ انقلاب سبز، درحقیقت نوعی انقلاب در بهکارگیری نهادهها و ابزارهای صنعتی کشاورزی بود که توسط کمپانیهای غربی تولید شده بودند. سیطره بر این منابع اساسی علاوه بر سود هنگفت تجاری، در افزایش #نفوذ سیاسی و اقتصادی آمریکا در این کشورها بسیار مؤثر بود.
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/UScwyM
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ سرطان از چه زمانی و به چه دلیل فراگیر شد؟ (2)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت یازدهم
1⃣ پروفسور #حمید_مولانا، استاد برجسته علوم ارتباطات، تلاشهای آمریکاییها در دهه 1960 میلادی را بهخوبی به یاد میآورد. او در این خصوص خاطرنشان میکند:
👈 بهخاطر دارم #ویلیام_گاد رئیس یک آژانس آمریکایی، در آن موقع که جنگ سرد بین آمریکا و شوروی ادامه داشت، اعلام کرد توسعه کشاورزی جدید یک انقلاب است. این انقلاب نه انقلاب خشونتآمیز قرمز شورویهاست و نه انقلاب سفید شاه ایران؛ بلکه ما نام آن را #انقلاب_سبز میگذاریم.
2⃣ گرچه همواره عناوین خیرخواهانهای همچون «حمایت از برنامه غذایی طبقه ضعیف» مهمترین بهانهی این جریان برای اجرای برنامههایشان بوده، اما در نگاهی واقعبینانه میتوان انگیزههای ایدئولوژیک و همچنین تجاری را علت اصلی تعقیب این سیاست توسط #راکفلرها دانست.
3⃣ پروفسور مولانا در توضیح اهداف سیاسی، مالی و ایدئولوژیک انقلاب سبز میگوید:
👈 هدف انقلاب سبز این اعلام شد که با توسعهی ماشینآلات جدید کشاورزی و شیوههای نو در کشورهایی مانند هند و پاکستان که جمعیت فوقالعادهای داشتند، کاشت گندم و موادغذایی افزایش یابد؛ اما انقلاب سبز آن روز آمریکاییها برای از بین بردن گرسنگی در هند نبود، بلکه انگیزهی سیاسی، مالی و ایدئولوژیک داشت. آمریکا و غرب میخواست کشورهایی مانند هند الگوهای صنعتی، اقتصادی و مالی #سرمایهداری_مدرن را که بر جهان تسلط داشت انتخاب کرده و دنبال کنند.
4⃣ مولانا با رد ادعای «کمک به رفع گرسنگی در جوامع فقیر»، به افزایش 11 تا 22 درصدی گرسنگی در کشورهای افریقایی و آمریکای لاتین بعد از اجرای این طرح اشاره کرد و افزود:
👈 با افزایش مواد کشاورزی و بهکار بردن شیوههای جدید، میلیونها هندی از مزارع رانده شده و به شهرها هجوم آوردند. انقلاب سبز شاید میزان تولید گندم و ذرت را بالا برده بود، ولی بنیاد اجتماعی روستایی و علاقهی هندیها به زمین و خانواده و زندگی را به هم زده بود.
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/UScwyM
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ سرطان از چه زمانی و به چه دلیل فراگیر شد؟ (3)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت یازدهم
1⃣ با اجرای #انقلاب_سبز یک فاجعهی دیگر نیز اتفاق افتاد؛ پیش از این برنامه، طی هزاران سال در مناطق مختلف جهان، کشاورزی بهصورت #ارگانیک و طبیعی بود. ورود گسترده آفتهای کشاورزی به کشورهای هدف (که به همراه بذرها و کودهای شیمیایی آمریکایی وارد میشد) از سیاستهایی بود که در انقلاب سبز پی گرفته شد تا کشاورزان مجبور باشند سموم شیمیایی کمپانیهای خاص! را برای دفع این آفات استفاده کنند.
2⃣ تغییر الگوهای استفاده از منابع آب (مانند چاههای عمیق)، تغییر مدلهای کشاورزی از «سنتی، خوداتکا و داخلی» به «صنعتی و وابسته» و همچنین گسترش بیماریهای صعبالعلاج مانند #سرطان که در اثر مصرف سموم و کودهای شیمیایی پدید آمدند از تبعات انقلاب سبز بود.
3⃣ محمد خوشچهره، استاد اقتصاد توسعه و مدیریت استراتژیک دانشگاه تهران در این خصوص معتقد است:
👈 کشاورزان برنجکار ما پیش از یک شیطنت اسرائیلیها اصلاً از سم استفاده نمیکردند؛ تولید این محصول کاملاً ارگانیک و سالم بود؛ اما کشاورزها را به مصرف کودها و سمومی مجبور کردند که از #اسرائیل وارد شد؛ در این کودها انگلهایی به نام «کرم ساقهخوار» وجود داشت؛ این آفت در مزارع ما گسترش پیدا کرد و این شد که نیم قرن است کشاورزهای ما برای مقابله با این آفت ناچار به سمپاشی هستند؛ مردم هم این سموم را مصرف میکنند.
4⃣ پروفسور #واندانا_شیوا متخصص بذر، فعال هندی محیط زیست و یکی از تدوینکنندگان پروتکل بینالمللی #کارتاهنا با انحصار تجارت بذرها و نهادههای کشاورزی شدیداً مخالف است. او تصریح میکند:
👈 در سال 1905 آلبرت هاوارد (از پیشتازان کشاورزی ارگانیک) به هندوستان آمد و دید علیرغم انبوه حشرات، هیچ آفتی محصولات کشاورزی را تهدید نمیکند، اما در خلال قرن بیستم شرکتهای تولیدکننده بذر به اسم «انقلاب سبز» وارد اراضی هند شدند و نوعی بردهداری جدید را رایج کردند. در نتیجه رودخانههای پنجاب به موادشیمیایی آلوده شد و منابع آبی زیرزمینی منطقه رو به نابودی رفتند؛ همچنین بسیاری از مردم و کشاورزان بر اثر مصرف سموم شیمیایی به سرطان مبتلا شدند.
5⃣ وی میافزاید:
👈 غذا از دانههای گیاهان بهوجود میآید؛ از بدو خلقت همهی غذاها از بذر بهوجود آمدهاند. هرگونه تهدید، انحصار و تحریم بذرها حیات بشر را به خطر خواهد انداخت؛ نابودی بذرها یعنی پایان حیات بشر.
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/UScwyM
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ سرطان از چه زمانی و به چه دلیل فراگیر شد؟ (4)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت یازدهم
1⃣ بسیاری از دانشمندان از بین رفتن بخش قابل توجهی از #تنوع_زیستی زمین را حاصل رویآوردن به #کشاورزی_صنعتی میدانند. در سال 1996 کنفرانس بینالمللی سازمان ملل در منابع ژنتیک گیاهی در لایپزیگ آلمان برآورد کرد که 75درصد تنوع زیستی جهان در کشاورزی بهعلت #انقلاب_سبز و کشاورزی صنعتی، نابود شده است!
2⃣ در همین راستا اجرای انواع دیگر سیاستها برای در هم شکستن ساختارهای سنتی و بومی کشاورزی ملتها را نیز نباید از نظر دور داشت؛ برای مثال اجرای #اصلاحات_ارضی در ایران در خلال دهه 40 شمسی قابل بررسی است.
3⃣ بر هم ریختن ساختار ارباب رعیتی (که تأمین سرمایه، بازاریابی، نظارت و تعاون جمعی را تضمین میکرد) به نابودی کشاورزی و هجوم کشاورزان به شهرها در دهه 50 انجامید؛ بهگونهای که طی یک دههی منتهی به انقلاب، بالغ بر 20 هزار روستا خالی از سکنه شد. به این ترتیب نظم جامعهای کشاورزی که طی 11 هزار سال غذای مردم ایران را تضمین میکرد در هم ریخت و این مهمترین پیامد اصلاحات ارضی در ایران بود!
4⃣ نکتهی قابل تأمل در این میان همزمانی «اصلاحات ارضی» با »انقلاب سبز» و همگام بودن با آن است.
5⃣ محمد خوشچهره از صنعتی شدن بخش کشاورزی ایران به «فاجعه» تعبیر میکند و میگوید:
👈 یک فاجعه اتفاق افتاد؛ که این کشورها نه تنها صنعتی نشدند، بلکه به بهانهی صنعتی شدن، داراییهای سنّتی خودشان را هم از دست دادند… من شک ندارم که عمدی در آن بود. کشاورزی، که زمینهی خودکفایی را فراهم میکند، باید در ایران زمین بخورد؛ کشاورزی اگر نباشد، وابستگی هست.
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/UScwyM
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ سرطان از چه زمانی و به چه دلیل فراگیر شد؟ (5)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت یازدهم
1⃣ نهایتاً گرچه #انقلاب_سبز، به تمام اهداف مورد نظر #راکفلرها نرسید و نتوانست تمامی کشاورزی روی زمین را قبضه کند، اما بخش قابل توجهی از کشاورزی دنیا – و ازجمله ایران – را تحت تأثیر قرار داد. پس از یک دوره چند ساله از «انقلاب سبز اول» (که در دهه 1960 با محوریت هند و با پشتیبانی #بنیاد_راکفلر انجام شده بود) «انقلاب سبز دوم» طراحی شد که با روشهای متفاوت و با پیش انداختن «بنیاد بیل و ملیندا گیتس» در قاره آفریقا و برخی کشورهای فقیر در حال پیگیری است.
2⃣ #بیل_گیتس در سال 2014 گفتوگوی جالبی با یک مجله معتبر انجام داده است. در بخشی از این مصاحبه، گفتوگوکننده با بیان اهمیت بخش کشاورزی از گیتس میپرسد که با توجه به گرمایش زمین و #افزایش_جمعیت جهان به 9.6 میلیارد نفر، چگونه باید غذای این جمعیت را تأمین کرد؟ وی در پاسخ خاطرنشان کرد:
👈 در دهه 1960، چیزی بهنام «انقلاب سبز» بود که بهوسیلهی بذرهای جدید و پیشرفتهای دیگر، تولیدات کشاورزی را در آسیا و آمریکای لاتین افزایش داد. این برنامه میلیونها زندگی را حفظ کرد و بسیاری از مردم را از فقر نجات داد، اما اساساً جنوب صحرای آفریقا را نادیده گرفت. امروزه یک کشاورز معمولی تنها یکسوم یک کشاورز آمریکایی تولید میکند. امیدوارم بتوانیم این تعداد را افزایش دهیم، و من فکر میکنم میتوانیم به این موضوع کمک جدی داشته باشیم.
3⃣ طی نیم قرن گذشته، کشورهای شمال افریقا، برزیل، سوریه، اندونزی مکزیک، چین، یمن، افغانستان، هند، پاکستان، ژاپن، هائیتی، کره شمالی و شوروی سابق تحت این برنامه قرار داشتهاند.
4⃣ بعد از گذشت بیش از نیم قرن و روشن شدن اهداف این پروژه، انقلاب سبز دوم نیز در سراسر دنیا با مقاومتهای گسترده روبهرو شده است. مردم کشورهای فقیر دریافتهاند تنها راه رفع گرسنگی و محرومیت، نه اصرار بر تغییر، مونوپلی و همسانسازی تجارت غذا؛ که برقراری عدالت در توزیع ثروت است، و البته این با اساس وجودیِ ثروتمندان متکاثر منافات دارد.
5⃣ برنامهی انقلاب سبز، یکی از خیانتآمیزترین اقدامات بشریت است که سلامت انسانها را به نفع منافع تجاری #کمپانی_راکفلر به بازی گرفت.
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/UScwyM
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ حدود ده سال پس از قتل فروهرها، در جریان دستگیری اعضای شبکه ارگنهکن در ترکیه، از خانه مصطفی ازبک، از اعضای ارگنهکن، سند مهمی به دست آمد كه قتل فروهرها را به قتل گالینا استاروویتووا، نماینده مجلس روسیه، و به ارتباط ایشان با عبدالله اوجالان، رهبر حزب کارگران کردستان (پکک)، مربوط میکند!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شکار عبدالله اوجالان و قتل داریوش فروهر (1)
🎯 بمناسبت بیستمین سالگرد قتل فروهرها
1⃣ دیروز پنجشنبه، اول آذر ماه بیستمین سالگرد قتل فجیع داریوش فروهر و همسرش پروانه اسکندری بود و شروع جنجالی بزرگ در ایران که به #قتلهای_زنجیرهای شهرت یافت.
2⃣ سالها پیش درباره «قتلهای زنجیرهای» به تفصیل نوشتهام و قصد تکرار ندارم. به این مناسبت فقط بر سندی تأکید میکنم که حدود ده سال پس از قتل #فروهرها، در جریان دستگیری اعضای شبکه #ارگنهکن (Ergenekon) در ترکیه، از خانه #مصطفی_ازبک (Mustafa Özbek)، از اعضای ارگنهکن، به دست آمد.
3⃣ ارگنهکن به #شبکههای_مخفی اطلاق میشود که در دوران «جنگ سرد»، از اوائل دهه ۱۹۵۰، بهعنوان بخشی از عملیات مخفی #پیمان_ناتو، در ترکیه ایجاد شد. مشابه آن در ایتالیا #گلادیو خوانده میشود که از اوائل دهه ۱۹۹۰ میلادی شهرت فراوان یافته است.
4⃣ سند کشف شده در خانه مصطفی ازبک بسیار عجیب است و قتل فروهرها را به قتل #گالینا_استاروویتووا (Galina Starovoitova)، نماینده مجلس روسیه، و به ارتباط ایشان با #عبدالله_اوجالان، رهبر حزب کارگران کردستان (پکک)، مربوط میکند.
5⃣ قتل خانم استاروویتووا نیز، مانند قتل فروهرها، تاکنون مرموز و بحثانگیز بوده است. امیدوارم روزی محققین به اسنادی دست یابند که بتواند مفاد این سند و پیوند این دو حادثه را روشن کند.
6⃣ سند کشف شده از خانه مصطفی ازبک نامهای است از یکی از اعضای شاخه مسلح ارگنهکن با نام مستعار «غفور» که «برای اطلاع آقای مصطفی ازبک» نوشته. در این نامه، آنگونه که در روزنامه «طَرَف» ترکیه، مورخ پنجشنبه ۹ آوریل ۲۰۰۹/ ۲۰ فروردین ۱۳۸۸، منتشر شد و روز بعد روزنامه «دیلی زمان» منعکس کرد، چنین آمده است:
7⃣📝 «رئیس محترم ما ماهرترین تیراندازان را برای عملیاتی که باید انجام شود به ایتالیا منتقل کرد. در این فاصله استاروویتووا، که با رئیس باند [عبدالله اوجالان] تماس تلفنی داشت و به او کمک کرده بود که کشوری را برای پناهندگی پیدا کند، مورد هدف گلوله قرار گرفت از طریق ارتباطاتی که خود رئیس با تیمهای اوکرائین برقرار کرده بود. فروهر، وزیر کار پیشین ایران، که غالباً تماسهای تلفنی [با عبدالله اوجالان] داشت، دو روز بعد، مقارن با ورود رئیس به آنجا [به ایران]، کشته شد. سپس، رئیس بسیار محترم ما به ایتالیا بازگشت.»
✍ عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شکار عبدالله اوجالان و قتل داریوش فروهر (2)
🎯 بمناسبت بیستمین سالگرد قتل فروهرها
1⃣ خانم #گالینا_استاروویتووا در ۲۰ نوامبر ۱۹۹۸/ ٢٩ آبان ١٣٧٧ در جلوی ورودی آپارتمانش در سنپطرزبورگ به ضرب گلوله کشته شد و #فروهرها در آخرین دقایق شنبه، ۲۱ نوامبر ۱۹۹۸ (دقایق پایانی شنبه، ۳۰ آبان و دقایق اولیه اول آذر ۱۳۷۷).
2⃣ فرمانده عملیات ترور استاروویتووا یکی از نیروهای عملیاتی پیشین جی. آر. یو. (GRU : سرویس اطلاعات نظامی شوروی و روسیه) بهنام یوری کُلچین (Yuri Kolchin) بود و کسی که گلوله را شلیک کرد فردی بنام ویتالی آکیشین (Vitali Akishin). این دو به ترتیب به ۲۰ و ۲۳ سال زندان محکوم شدند ولی آمرین (کسانی که برای قتل پول پرداخته بودند) هیچگاه شناخته نشدند!
3⃣ در هر دو مورد، در روسیه و ایران، بهدلیل قتلهای فوق، نهادهای رسمی امنیتی مورد حمله و اتهام قرار گرفتند.
4⃣ تصور میکنم #عبدالله_اوجالان با #داریوش_فروهر از ماههای اولیه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، که فروهر عضو هیئت نمایندگی امام خمینی اعزامی به کردستان و نماینده دولت موقت در امور کردستان بود، آشنا شد و حداقل از مهر ۱۳۷۷ و تشدید فشار ترکیه بر سوریه برای تسلیم کردنِ او، که در جستوجوی جایی برای پناه بردن و اختفا بود، تماس تلفنی او با فروهر بالا گرفت.
5⃣ طبق سند فوق، اوجالان با کمک خانم استاروویتووا توانست از سوریه به روسیه پناه برد و از ۲۷ مهر تا ۲۱ آبان ۱۳۷۷ در این کشور بماند.
6⃣ در سند فوق روشن نیست که این «رئیس بسیار محترم»، که در ٣٠ آبان یا اول آذر ١٣٧٧ به تهران آمد و سپس برای ترور اوجالان به ایتالیا رفت، ایرانی بود یا غیرایرانی.
7⃣ و روشن نیست که این «رئیس بسیار محترم» با عامل اصلی قتل فروهرها، که از ساعت ١٠:٣٠ بعدازظهر در صحنه حضور یافت، چه نسبتی داشت و آیا همان کسی است که حدس میزنم یا فرد دیگر؟
✍ عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شکار عبدالله اوجالان و قتل داریوش فروهر (3)
🎯 شکار عبدالله اوجالان پس از اخراج از سوریه
1⃣ #عبدالله_اوجالان بهعنوان تروریست از سوی دولت ترکیه و پیمان ناتو و اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا تحت تعقیب بود. او در سوریه و در پناه حافظ اسد زندگی میکرد. سرانجام، حافظ اسد، که با تهدیدهای شدید مواجه شد، هرچند اوجالان را به ترکیه تحویل نداد ولی او را از سوریه اخراج کرد.
2⃣ اوجالان در ۱۹ اکتبر ۱۹۹۸/ ۲۷ مهر ۱۳۷۷ (۳۲- ۳۳ روز قبل از قتل استاروویتووا و فروهرها) به روسیه رفت ولی کمی بعد مجبور شد این کشور را ترک کند. او در ۱۲ نوامبر ۱۹۹۸/ ۲۱ آبان ۱۳۷۷ (۸- ۹ روز قبل از قتل استاروویتووا و فروهرها) با هویت جعلی وارد فرودگاه رم شد. دولت ایتالیا او را دستگیر کرد و پس از مدتی مناقشهی دیپلماتیک و قضایی بین ایتالیا و آلمان، دادگاه ایتالیا اوجالان را آزاد کرد و او در ۱۶ ژانویه ۱۹۹۹ به روسیه رفت. در این زمان به غلط شایع شد که اوجالان در جمهوری آذربایجان یا ارمنستان پنهان شده است.
3⃣ پس از خروج اوجالان از سوریه، دولت بولنت اجویت در ترکیه و شبکه مخفی #ارگنهکن، با همکاری سرویسهای اطلاعاتی شریک و سایر شاخههای #گلادیو (ارتش سری پیمان ناتو) در سایر کشورها، به شدت در پی «شکار» او بودند. سند کشف شده از خانه #مصطفی_ازبک روشن میکند که در زمان بازداشت اوجالان در ایتالیا تیراندازان ماهر به این کشور اعزام شده بودند تا او را ترور کنند.
4⃣ اوجالان در ۲۹ ژانویه ۱۹۹۹ از روسیه به یونان پناه برد؛ دولتی که روابطش با ترکیه تیره بود. ولی به او اجازه اقامت در خاک یونان ندادند. در ۲ فوریه ۱۹۹۹ سرویس اطلاعاتی یونان اوجالان را با هویت ناشناس به سفارت این دولت در کنیا فرستاد و در آنجا مخفی کرد. ماجرا به سرعت لو رفت و دولت یونان برای تسلیم کردن اوجالان تحت فشار شدید قرار گرفت.
5⃣ سرانجام، در ۱۵ فوریه ۱۹۹۹، اوجالان در مسیر سفارت یونان به فرودگاه نایروبی، برای انتقال به مکانی دیگر، ربوده شد. عملیات ربودن اوجالان را رسماً #میت (MİT : سازمان اطلاعات ملی ترکیه) بهعهده گرفت ولی از همکاری فعال #موساد اسرائیل برخوردار بود که از دیرباز در کنیا بسیار قدرتمند بوده است.
✍ عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ و البته تمام مطالب فوق بدون شناخت #مسعود_عالیخانی و #شبکه_مخفی او لطفی ندارد. (اینكه ربط مسعود به مطالب بالا چیست با خودتان 😉) دوستانی كه جدیداً به كانال پیوستهاند، حتماً مطالعه كنند:
1⃣ https://eitaa.com/jscenter/3678
2⃣ https://eitaa.com/jscenter/3680
3⃣ https://eitaa.com/jscenter/3682
4⃣ https://eitaa.com/jscenter/3684
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 چرا قاجارها در سال 1320 به قدرت بازنگشتند؟
✡️ نقشآفرینی محمدعلی فروغی؛ فیلسوف یهودی فراماسون
1⃣ جانشینی #محمدرضا_شاه پس از سقوط #رضاشاه در پارهای از ابهام بود؛ روس و انگلیس، حضور آلمانها در ایران را بهانه کرده بودند و برای استفاده از ایران به عنوان پل پیروزی، به ایران حمله کرده و حالا درصدد بودند تا ضمن عزل رضاشاه، محمدرضا را نیز کنار بگذارند و یک #قجری را به قدرت برسانند:
2⃣ «دو عامل مانع اجرای این نقشه میشود:
🔸 اول اینکه عبدالحمید میرزا [قاجار] متولد انگلستان بود و نمیتوانست فارسی صحبت کند!
🔸 دوم اینکه #محمدعلی_فروغی نخستوزیر وقت ایران عداوتی خاص با خاندان #قاجار داشت و پافشاری او که مورد اعتماد دولت انگلستان و عضو #فراماسونری نیز بود، در تغییر تصمیم دولت انگلیس نقش عمده ای داشت.
3⃣ سفارت انگلستان در ایران حتی نظر موافقی با سلطنت #عبدالرضا داشت.»
📚 منبع: انوشیروان خلعتبری، محبوسین متفقین در ایران، با همکاری مصطفی شمیسا، تهران، اهورا، 1384، ص 42
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ نام فامیلی پهلوی، ارمغان یک یهودی فراماسون (محمدعلی فروغی)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ محمدعلی فروغی فیلسوف یهودی فراماسون
1⃣ #محمدعلی_فروغی را اندیشمندی لیبرال، ملیگرا و محافظهکار یا میانهرو خواندهاند. وی را از بنیانگذاران #لیبرالیسم در ایران میدانند.
2⃣ فروغی برای نخستینبار بههمراه وثوقالدوله (میرزا حسن خان) و دبیرالملک (میرزا محمدحسن خان بدر) قانون اساسی و سایر اسناد بنیادی #فراماسونری را به فرمان #لژ_بیداری ایران از فرانسه به فارسی ترجمه کرد و واژهی فراماسونری و معادلهای فارسی آن، چون «جمعیت رفیقان» و «فتیان» را در واژگان فارسی جا انداخت. فروغی در 32 سالگی از بنیانگذاران لژ بیداری ایران بود و در این لژ تا مقام #استاد_اعظم با عنوان خاص «چراغدار» نائل آمد.
3⃣ فروغی حلقهی واسط نسل کهن فراماسونهای عهد قاجار (ملکم و مشیرالدولهها) با فراماسونهای نسل بعد بود. او در رأس حلقهای از متفکران و برجستگان فراماسونری ایران (حسن پرنیا، تقیزاده، محمد جم، علی منصور، ابراهیم حکیمالملک و…) روح فراماسونری را، از راه اهرم حکومت و سیاست، در کالبد فرهنگ جدید ایران که در #دوران_پهلوی شکل گرفت، دمید.
4⃣ دربارهی #یهودیالاصل بودن فروغیها گفته شده است که جدّ اعلای این خانواده از #یهودیان_بغداد بود که برای تجارت به ایران آمده و در #اصفهان ساکن گردید و مسلمان شد. [در آن زمانها یهویان زيادی در محلهی دردشت اصفهان ساكن بودند.]
5⃣ «ملکالشعرای بهار» که خود از روشنفکران آن زمان محسوب میشد، دربارهی #یهودی بودن محمدعلی فروغی در آغاز سلطنت محمدرضا پهلوی این شعر را سروده است:
🔸شاها کنم از خُبث فروغی خبرت
🔸خون میکند این #جهودِ ناکس جگرت
🔸خطبه شهی و عزل تو را خواهد خواند
🔸زانگونه که خواند از برای پدرت
6⃣ محمدعلی فروغی بهعنوان بزرگِ #ماسونرها و مغز متفکر #رژیم_پهلوی تلاش زیادی را برای زدودن اسلام و فرهنگ غنی آن و جایگزین کردن فرهنگ تحصیلی غرب انجام داد.
7⃣ وی اندیشهپرداز #سلطنت_پهلوی بود. انتخاب نام «پهلوی» نیز ابتکار فروغی بود تا #رضاخان حتی در عرصهی نام نیز یگانه و بیهمتا باشد. نطق فروغی در مراسم تاجگذاری رضاخان، تمامی عناصر ایدئولوژی #شووینیسم شاهنشاهی و #باستانگرایی را که بعدها توسط پیروان و شاگردان فروغی پرداخت شد، در بر داشت.
8⃣ او در نطق خود رضاخان میرپنج را «پادشاهی پاکزاد و ایراننژاد» و «وارث تاج و تخت کیان» و «ناجی ایران» و «احیاگر شاهنشاهی باستان» خواند! رضاخان قزاق، دیگر «خان» و «میرپنج» و حتی «سردار سپه» نیست؛ او اینک «شاه شاهان» و «وارث تاج و تخت کیان» و جانشین کوروش، داریوش و نوشیروان است!
9⃣ محمدعلی فروغی ایدئولوژیای را پیگذارد که طی دوران سلطنت پهلویها (اول و دوم)، با صرف هزینههای گزاف و با بهکارگیری انبوهی از محققان، مصنفان و دانشگاهیان درجهی اول، پرداخت شد. این ایدئولوژی تجلیات فرهنگی و سیاسی فراوان داشت. از جمله، سال شمار شمسی حذف شد و بهجای آن تاریخ شاهنشاهی ابداع گردید؛ جشنهای 2500 ساله با زرق و برق خیره کنندهی خود اوج نمود مادی و سیاسی این ایدئولوژی بود. این ایدئولوژی، سرانجام منجر به این ادعای گزاف شد: «کز پهلوی شد ملک ایران … صد ره بهتر ز عهد باستان!»
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 http://yon.ir/maForoughi
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ محمدعلی فروغی و دوستان!
1⃣ نامهای در دست دارم که با آیهی مبارکهی «لیلة القدر خیر من الف شهر» آغاز میشود. تعداد صفحات نامه مشخص نیست اما پنج صفحهی متوالی آن در نزد من است. موضوع آن شرح و بازگویی وقایع سالهای ۱۳۰۰ تا ۱۳۰۳ میباشد. در صفحه دومش چنین آمده:
✍️ «... #سردار_سپه راغب است تا در اسرع وقت بر تخت نشیند. روز و ساعتی نیست که به احدی از یاران نگوید و بیطاقتی ننماید. دیروز به مجلس آدم فرستاده بود به همین مقصود. ما هم راغبیم که امر هر چه زودتر انجام شود اما میدانید که ممکن نیست چه حسب امر [دو کلمه ناخوانا] حکم بر انقضای ایام لیلة مقدره است. دست خطی [یک کلمه ناخواناست] و به جنابشان بگوئید که صبر پیشه کند و از سخت روزگار ملول نباشد، که آنچه مقدر است به وقت تقدیرگشته خواهد شد...»
2⃣ در ذیل آیهی مبارکهی «لیلة القدر خیر من الف شهر» آمده که مراد از هزار ماه طول عمر دولت بنیامیه است پس از جنایت عاشورا.
3⃣ #میرزا_یحیی_صبح_ازل بارها حکومت قاجار را «رجعت بنیامیه» نامیده و با اشاره به تفسیر همین آیه طول عمر قاجاریه را پس از اعدام #علیمحمد_باب هزار ماه [طبق تقویم بیانی، تقویم بابیان] اعلام نموده است.
4⃣ مخاطبِ نامه، بهعلت ناقص بودنِ صفحات، مشخص نیست اما دستخط نامه از آنِ #محمدعلی_فروغی است!
🔸 صفحه فیسبوک آقای محمد دروگر
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ جایگاه محمدعلی فروغی در تاریخ معاصر (1)
1⃣ #محمدعلی_فروغی در سال ۱۲۵۴ش. بهدنیا آمد و پس از مرگ پدر به #ذکاءالملک ملقّب شد.
2⃣ جدّ اعلای این خانواده از #یهودیان_بغداد بود، که برای تجارت به ایران آمد و در اصفهان سکنی گرفت و مسلمان شد.
3⃣ پدر فروغی تحت تأثیر #میرزا_ملکم_خان از پیشکسوتان ترویج فرهنگ غربی و فراماسونی در ایران بود و میرزا محمدعلی در چنین مکتبی تربیت شد و بهنوبه خود به یکی از برجستهترین متفکرین غربگرا و بزرگ #فراماسون ایران بدل گردید.
4⃣ محمدعلی فروغی برای نخستین بار، قانون اساسی و سایر اسناد بنیادی #فراماسونری را به فرمان #لژ_بیداری_ایران از فرانسه به فارسی ترجمه کرد و واژه فراماسونری را در واژگان فارسی جا انداخت.
5⃣ فروغی در سن ۳۲ سالگی از بنیانگذاران لژ «بیداری ایران» در سال ۱۲۸۶ش. بود و در این لژ به مقام #استاد_اعظم با عنوان خاص #چراغدار نائل آمد.
✍ عبدالله شهبازی
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 goo.gl/YsH7ry
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شعر مرحوم ملکالشعرای بهار درباره محمدعلی فروغی که در آغاز سلطنت محمدرضا پهلوی سروده شده:
شاها کنم از خُبث «فروغی» خبرت
خون میکند این «جهود» ناکس جگرت
خطبه شهی و عزل تو را خواهد خواند
زانگونه که خواند از برای پدرت!!
📚 دیوان ملکالشعراء بهار، تهران، ۱۳۶۸، ج۲، ص۱۲۹۸
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ جایگاه محمدعلی فروغی در تاریخ معاصر (2)
1⃣ #محمدعلی_فروغی در بهقدرت رسیدن #رضاخان و تأسیس #سلسله_پهلوی نقش اساسی داشت. مورخ معاصر، حسین مکّی مینویسد:
✍ فروغی از بدو پیدایش رضاخان یا از جهت هوش فطری و یا از لحاظ آگاهی از سیاست انگلستان در مورد «تمرکز حکومت قدرت» و ایجاد #دیکتاتوری همواره او را تقویت می کرد، و در بسیاری بازیهای سیاسی مبتکر و در حقیقت یکی از تعزیهگردانهای اصلی بوده است.
2⃣ فروغی در چند مقطع حساس حیات سلسله پهلوی نقش اصلی داشت:
👈 او نخستین رئیسالوزرای رضاخان بود، که «شنل آبی» سلطنت را در مراسم تاجگذاری بر دوش او استوار ساخت.
👈 سپس، در سال های ۱۳۱۲ – ۱۳۱۴، که رضاخان مأموریت یافت تا مهلكترین ضربات را بر فرهنگ ملّی ایران وارد سازد، و برنامه نابود کردن حاکمیت فرهنگی مذهب و #اسلامزدایی را با خشونت و سبعیّت به اجرا درآورد، باز فروغی نخستوزیر بود.
👈 فروغی آخرین رئيسالوزرای رضاخان بود، که در لحظات ترس و دلهرهی «دیکتاتور» به فریاد او رسید و بهخاطر «خدمات بزرگش» بقای سلطنت را در خاندان او تضمین کرد.
👈 و بالاخره بهعنوان نخستین نخستوزیر پهلوی دوم، تاج شاهی را بر فرق محمدرضا نهاد!
✍ عبدالله شهبازی
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 goo.gl/YsH7ry
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✍ خانملک ساسانی مینویسد:
✡ یک روز درس تاریخ داشتیم و گفتوگو از مستعمرههای انگلیس بود، که آیا خود اهالی قادر به اداره کردن ممالک خود هستند یا نه؟ میرزا محمدعلی ذکاءالملک گفت: آقایان شما هیچوقت سرداری برای دوختن به خیاط دادهاید؟ همه گفتند: آری. گفت: خياط برای سرداری شما آستين گذارده؟ همه گفتند: البته. گفت: وقتی سرداری را به منزل آوردید آستینهایش تکان میخورد؟ همه گفتند: نه! گفت: پس چه چیز لازم بود که آستینها را به حرکت درآورد؟ شاگردها گفتند: لازم بود دستی توی آستین باشد تا تکان بخورد. جناب فروغی فرمودند: مقصود من هم همین بود که بدانید #ایرانِ شما مثل آستین بیحرکت است که تا دست دولت #انگلیس در آن نباشد ممکن نیست تکان بخورد.
📚 اسماعیل رائین؛ فراموشخانه و فراماسونری در ایران، ج1، ص453