💠💠 توطئه سرطانی راکفلرها برای غذای ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» - قسمت سوم
🍀 کارنامه سیاه «انقلاب سبز» - قسمت اول
1⃣ در این گزارش تلاش میكنیم به اختصار پروژه #انقلاب_سبز به عنوان یکی از تلاشهای مهم #بنیاد_راکفلر برای جهتدهی به کشاورزی و غذای ملتها معرفی شود.
2⃣ یکی از مهمترین اتفاقات قرنهای 20 و 21، جهتگیری صاحبان قدرت برای سیطره بر نیازهای اساسی است. دو مورد از مهمترین راهبردهایی که برای کنترل این نیازها به کار گرفته شد، تمرکز بر «غذا و کشاورزی» و همچنین فناوری بدیع تغییر #ژنتیک بود. طی یکصد سال اخیر این دو راهبرد دو مسیر مستقل را طی کرده، اما در برخی موارد تلاقی این دو شرایط خاصی را رقم زده است.
3⃣ یکی از مهمترین نقاط تلاقی این دو، حوزه «بذر» و «ژنتیک گیاهی» است که بهطور ویژه حداقل از دهه 1910 در دستور کار قدرتمندان قرار گرفته است؛ بنیاد راکفلر، #بنیاد_فورد و اخیراً #بنیاد_بیل_و_ملیندا_گیتس از سرشناسترین نهادهایی هستند که در این حوزه سرمایهگذاری گستردهای کردهاند.
4⃣ بنیاد راکفلر ذینفوذترین نهاد آمریکایی به شمار میرود. این بنیاد، به همراه بانکداران #روچیلد ساختار قدرت در آمریکا و مراکز حساس این کشور را در اختیار گرفتهاند. تقریباً همگی شخصیتهای آمریکایی که از سال 1945 تاکنون به پستهای کلیدی دست پیدا کردهاند، بهنوعی در این بنیاد «خیریه»! یا سازمانهای تابعه آن فعالیت داشته یا از کمکهای آن استفاده کردهاند. تا جایی که مشهور است بنیاد راکفلر بهنوعی «رختکن مسئولین کاخ سفید» برای ورود به عرصه قدرت بهشمار میرود.
5⃣ بنیاد راکفلر دارای بخشهای مطالعاتی پیشرفتهای در زمینه «مطالعات استراتژیک»، «روانشناسی»، «جامعهشناسی» و «رسانه» است. این بخشها در زمینه شناخت چالشهای آمریکا و تدوین راهبردها و سیاستهای جهانی این کشور فعالیت میکنند. «شبکهسازی سیاسی» و «فعالیتهای دانشمحور» دو اهرم بنیاد راکفلر برای عمقبخشی به نفوذ در سراسر دنیاست.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
#ایران_ایری_راکفلر
💠💠 توطئه سرطانی راکفلرها برای غذای ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» - قسمت سوم
🍀 کارنامه سیاه «انقلاب سبز» - قسمت دوم
1⃣ از دهههای ابتدایی قرن بیستم مطالعات عمیق و راهبردی روی بذرهای اصیل در کشتگاههای کهن جزو علاقهمندیهای ویژه #بنیاد_راکفلر قرار گرفت.
2⃣ به این ترتیب نطفه تفکر «سیطره بر غذا از طریق کشاورزی» بسیار پیشتر از جنگ دوم جهانی شکل گرفت، اما آغاز تولد مفهوم #انقلاب_سبز بلافاصله پس از خاتمه جنگ در سال 1946 میلادی کلید خورد.
3⃣ در این سال #نلسون_راکفلر به همراه #هنری_والاس وزیر وقت تجارت امریکا در سفری به مکزیک، آغاز انقلاب سبز را اعلام کردند.
4⃣ اولین #انقلاب_سبز در مکزیک و هند با کانالیزه کردن منابع و حمایتهای دولتی این کشورها انجام شد.
5⃣ پروفسور حمید مولانا، استاد برجسته علوم ارتباطات، تلاشهای آمریکاییها در دهه 60 میلادی را به یاد میآورد. او در این خصوص خاطرنشان میکند:
🔸«به خاطر دارم «ویلیام گاد» رئیس یک آژانس آمریکایی، در آن موقع که جنگ سرد بین آمریکا و شوروی ادامه داشت، اعلام کرد توسعه کشاورزی جدید یک انقلاب است. این انقلاب نه انقلاب خشونتآمیز قرمز شورویهاست و نه انقلاب سفید شاه ایران؛ بلکه ما نام آن را «انقلاب سبز» میگذاریم.»
6⃣ گرچه همواره عناوین خیرخواهانهای همچون «حمایت از برنامه غذایی طبقه ضعیف» مهمترین بهانه این جریان برای اجرای برنامههایشان بوده است، اما درحقیقت باید انگیزههای ایدئولوژیک و تجاری را علت اصلی تعقیب این سیاست توسط #راکفلرها دانست؛ در این راستا برخی اعترافات تکاندهنده و گاهبهگاه، پرده از نیت واقعی طراحان این انقلاب بالا میزند.
7⃣ #هنری_کیسینجر -استراتژیست و صهیونیست بلندپایه امریکایی- در دهه 1970 میلادی پس از شکست امریکا در جنگ ویتنام صراحتاً اعلام کرد:
🔸«اگر نفت را کنترل کنید دولتها را کنترل میکنید و اگر غذا را به دست بگیرید، بر مردم سیطره خواهید داشت.»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
#ایران_ایری_راکفلر
💠💠 توطئه سرطانی راکفلرها برای غذای ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» - قسمت سوم
🍀 کارنامه سیاه «انقلاب سبز» - قسمت سوم
1⃣ بلافاصله بعد از جنگ جهانی دوم امریکاییها به رهبری #راکفلرها اقدامات گسترده و سازماندهی شدهای برای دستاندازی به منابع کشاورزی سایر کشورها آغاز کردند.
2⃣ متمرکز شدن مدیریت کلان کشاورزی / توسعه کشت تکمحصولی / مکانیزاسیون و صنعتی شدن مزارع / در اختیار گرفتن نهادهها مانند بذر، کود و سموم کشاورزی / افزایش مصرف سموم و کودهای شیمیایی در کشاورزی / تجارت محصولات کشاورزی و نیز استفاده از تکنولوژیهای نوین که در انحصار راکفلرها قرار داشت مهمترین موارد پیگیری شده در #انقلاب_سبز است.
3⃣ سیطره بر این منابع اساسی علاوه بر سود هنگفت تجاری، در افزایش قدرت اعمال #نفوذ امریکا در این کشورها بسیار مؤثر بود.
4⃣ این سیاست به نابودی بنیانهای کشاورزی در کشورهای هدف انجامید و تأمین «غذای سالم» و «خودکفایی در تأمین غذا» را با چالش جدی مواجه کرد.
5⃣ برای مثال طی هزاران سال گذشته در مناطق مختلف جهان، کشاورزی بهصورت #ارگانیک و طبیعی تولید میشده است. ورود گسترده آفتهای کشاورزی به کشورهای هدف (که به همراه بذرها و کودهای شیمیایی امریکایی وارد این کشورها میشد) یکی از سیاستهایی بود که در انقلاب سبز پی گرفته شد تا کشاورزان مجبور باشند سموم شیمیایی کمپانیهای خاص را برای دفع این آفات استفاده کنند.
6⃣ تغییر الگوهای استفاده از منابع آب (مانند چاههای عمیق)، تغییر مدلهای کشاورزی از «سنتی، خودکفا و داخلی» به «صنعتی و وابسته» و همچنین گسترش بیماریهای صعبالعلاج مانند #سرطان که در اثر مصرف سموم و کودهای شیمیایی پدید آمدند از تبعات انقلاب سبز بود.
7⃣ محمد خوشچهره، استاد اقتصاد توسعه و مدیریت استراتژیک در این خصوص معتقد است:
🔸 «باید تاریخ را موشکافانه بررسی کنیم. مثلاً کشاورزان برنجکار ما پیش از یک شیطنت اسرائیلیها اصلاً از سم استفاده نمیکردند؛ یعنی تولید این محصول کاملاً ارگانیک و سالم بوده است؛ اما کشاورزها را به مصرف کودها و سمومی مجبور کردند که از #اسرائیل وارد شد؛ در این کودها انگلهایی به نام «کرم ساقهخوار» وجود داشت؛ این آفت در مزارع ما گسترش پیدا کرد و این شد که نیم قرن است کشاورزهای ما برای مقابله با این آفت ناچار به سمپاشی هستند؛ مردم هم این سموم را مصرف میکنند.»
8⃣ پروفسور واندانا شیوا، فعال هندی محیط زیست و یکی از تدوینکنندگان پروتکل بینالمللی کارتاهنا تصریح میکند:
🔸 «در سال 1905 آلبرت هاوارد (یکی از پیشتازان کشاورزی ارگانیک) به هندوستان آمد و دید که علیرغم انبوه حشرات، هیچ آفتی محصولات کشاورزی هند را تهدید نمیکرد. اما در خلال قرن بیستم شرکتهای تولیدکننده بذر به اسم «انقلاب سبز» وارد اراضی هند شدند و نوعی #بردهداری جدید را رایج کردند. در نتیجه کلیه رودخانههای پنجاب به موادشیمیایی آلوده شد و منابع آبی زیرزمینی منطقه رو به نابودی رفتند؛ همچنین آمار سرطان بهشدت رو به افزایش گذاشت و بسیاری از مردم و کشاورزان بر اثر مصرف سموم شیمیایی به سرطان مبتلا شدند.»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
#ایران_ایری_راکفلر
💠💠 توطئه سرطانی راکفلرها برای غذای ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» - قسمت سوم
🍀 کارنامه سیاه «انقلاب سبز» - قسمت چهارم
1⃣ #انقلاب_سبز که در دهه 1960 با پشتیبانی #بنیاد_راکفلر انجام شد، اکنون در ادامه مسیر، با پیش انداختن #بنیاد_بیل_و_ملیندا_گیتس در قاره آفریقا و برخی کشورهای فقیر در حال پیگیری است.
2⃣ #بیل_گیتس و همسر او به عنوان مالکان ابَرکمپانی #مایکروسافت و با سرمایه دهها میلیارد دلاری، پرچمداری گروه ائتلافی انقلاب سبز را به عهده گرفتهاند.
3⃣ در این پروژه پول #راکفلرها از نفت و پول گیتسها از کامپیوتر و نرمافزارهای رایانهای بر محور «غذا» ائتلاف کرده است.
4⃣ ائتلاف این دو نمادی از یکپارچگی و اتحاد کمپانیهای متموّل امریکایی علیه بشریت است؛
5⃣ تنها راه رفع گرسنگی و محرومیت، نه اصرار بر تغییر، مونوپلی و همسانسازی تجارت غذا، که برقراری عدالت در توزیع ثروت است؛ و این با اساس وجودی این ثروتمندان متکاثر منافات دارد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
#ایران_ایری_راکفلر
💠💠 توطئه سرطانی راکفلرها برای غذای ایران
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» - قسمت سوم
🍀 کارنامه سیاه «انقلاب سبز» - قسمت پنجم
1⃣ نمیتوان از #انقلاب_سبز سخن گفت و از #نورمن_بورلاگ پدر انقلاب سبز یاد نکرد.
2⃣ او از سال 1944 تا زمان مرگش در سال 2009 محقق برجسته و نفر دانشی سه نسل از #راکفلرها در حوزه ژنتیک گیاهی به شمار میرفت.
3⃣ راکفلرها از #بورلاگ یک قدیس و اسطوره ساختند و او را پدر انقلاب سبز نامیدند؛ شایع کردند که خدمات بورلاگ در صنعتی شدن کشاورزی کشورهای فقیر طی قرن بیستم میلادی جان یک میلیارد نفر را نجات داده است؛ حتی به پاس خدمات گستردهاش به راکفلرها #جایزه_صلح_نوبل را به او اعطا کردند.
4⃣ نکته جالب در خصوص نورمن بورلاگ پیگیری منویات این «اسطوره» در ایران است!!
5⃣ جالب است بدانید اولین مدال طلای کشاورزی ایران توسط #عیسی_کلانتری (وزیر کشاورزی وقت ایران) در سال 1378 به او اهدا شد!!
6⃣ البته این #نفوذ از سال 1378 آغاز نشده؛ بلکه نفوذ جریان #راکفلر در کشاورزی ایران (پس از انقلاب) به سال 1983 میلادی (1361 شمسی) بازمیگردد.
7⃣ همچنین این جریان بعد از آغاز روی کار آمدن دولت یازدهم تا هماکنون مشغول عمقبخشی به منویات راکفلر است.
8⃣ برای مثال تصویر زیر که مربوط به سال 93 است حقایق بسیاری را درخصوص شدت راهیابی جریان راکفلرها در کشاورزی ایران نشان میدهد.
9⃣ بهزاد قرهیاضی (نفر اول از راست و دانشآموخته مشهور راکفلر)، حجتی وزیر کشاورزی ایران و نیراعظم خوشخلق سیما (مسئول پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کرج) که تابلو فرش نفیسی را به کنث کوئین (عضو شورای امنیت ملی امریکا، مقام برجسته بنیاد راکفلر و دوست 50 ساله هنری کیسینجر) هدیه میکنند، که منقش به تصویر نورمن ارنست بورلاگ است!!
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس و اسناد:
👉 http://yon.ir/Rokfeler3
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
#ایران_ایری_راکفلر