🔴 پیش نشست الگوی حکمرانی و مکتب شهید سلیمانی
«از سلسله پیش نشست های اولین اجلاس بین المللی مکتب شهید سلیمانی»
🔹 برگزاری این نشست با میزبانی دانشگاه شاهد با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید دانشگاهی در روز شنبه دهم دی ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.
در این مراسم تعدادی از شخصیت های علمی و دانشگاهی کشور به ایراد سخن پرداختند.
در ابتدا رئیس نشست آقای دکتر داود عامری دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی واکاوی مفهومی دراندیشه و رفتار شهید سلیمانی در حوزه حکمرانی را نیازمند کار جدی و دامنهداری دانست که این نشست آغازی در این کار بشمار می رود.
وی در ادامه بر اساس نگاه مفهوم گرایانه به برخی از شاخص ها در سخن و اندیشه شهید سلیمانی اشاره کردند
سخنران بعدی این نشست خانم دکتر لاله افتخاری عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد بود که در سخنان خود به موضوع حکمرانی و توجه ویژه شهید سلیمانی به برخورد و ارتباط با مردم اشاره کردند. وی تبیین و واکاوی دقیق اینگونه عرصه ها را از وظایف اصلی اندیشمندان و نخبگان دانستند.
«قسمت اول خبر پیش نشست الگوی حکمرانی و مکتب سلیمانی»
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
🔴 پیش نشست الگوی حکمرانی و مکتب شهید سلیمانی
«از سلسله پیش نشست های اولین اجلاس بین المللی مکتب شهید سلیمانی»
🔹 سومین سخنران این نشست دکتر ابراهیم نجفی استاد دانشگاه بود که به موضوع حکمرانی در وصیت نامه شهید سلیمانی پرداخته و اصول حکمرانی این شهید را در متن وصیت نامه را مورد بررسی قرار داده و تحلیل نمودند.
آخرین سخنران این نشست دکتر مهدی نادری عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد بودند. محور سخنان ایشان، الگوی رفتار سیاسی شهید سلیمانی در مدیریت مخالفان بود. صورتبندی رفتار سیاسی،مبانی قرآنی رفتار، سنجه ها، شاخص ها، مراتب رفتار سیاسی و مصادیق های رفتاری این شهید در مدیریت مخالفان از جمله محورهای سخنان ایشان در این پیش نشست بود.
همچنین در این نشست برخی از اساتید مدعو دیدگاهها و نظرات خود را در این نشست از تریبون آزاد نشست در بخش پایانی طرح نمودند.
در پایان این نشست دکتر داود عامری ضمن جمع بندی، برضرورت کار بیشتر و عمیق تر در ابعاد موضوعات نشست تاکید نمودند.
🔴 مشاهده مطلب مشابه این خبر
«قسمت دوم خبر پیش نشست الگوی حکمرانی و مکتب سلیمانی»
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
سلسله نشستهای #عصرانه_کتاب ۱۲
🎙کارشناسان:
🔹خانم فاطمه #دوست_کامی
نویسنده کتاب صباح
🔸آقای محمد #قاسمی_پور
منتقد و پژوهشگر حوزه ادبیات پایداری
💬 موضوع: نقد و بررسی کتاب صباح
«قهرمان های زن ایرانی»
⏰ با انتخاب لینک مستقیم زیر پخش زندهی نشست سهشنبه ۱۳ دی ماه ساعت ۱۵:۰۰ را تماشا کنید:👇👇
https://aparat.com/jsrc.ir/live/?eitaafly
🔴 مشاهده مطلب مشابه این نشست
#اندیشکده_هنر_و_رسانه
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
🔴 سیاهکاریِ آیینه
«حقهٔ یکسانسازی رسانه»
🔻یادداشت میز تربیت رسانه مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
برای دیدن مطالب به لینک زیر مراجعه کنید👇
https://b2n.ir/g54607
#اندیشکده_تعلیم_و_تربیت
#مجید_ابراهیمیان
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
🔰 درآمدی بر رسانهی کمیک(پینما)؛ کمیک پژوهی در ایران و جهان
🔻 میز مرجعسازی و قهرمانسازی اندیشکدهی هنر و رسانه مرکز مطالعات راهبردی ژرفا، پژوهشی با عنوان «درآمدی بر رسانهی کمیک(پینما)؛ کمیک پژوهی در ایران و جهان» را در سال ۱۳۹۹ به سرانجام رساند.
⬅️ این پژوهش که از نوع کاربردی و به روش تحلیل کیفی و مطالعه اسنادی و کتابخانهای با هدف شناساندن رسانهی کمیک(پینما) و کمک به طرح تحولی مرکز رشد و شتابدهی کمیک انجام شده، به بررسی کاربردی و آکادمیک رسانهی کمیک(پینما)، تاریخچهی تحلیلی کمیک در غرب (آمریکا، اروپا و...) و شرق (ژاپن، کرهی جنوبی و...) و تاریخچهی تحلیلی کمیک در ایران میپردازد.
📚 در این پژوهش وضعیت کتابهای کودک و نوجوان شامل وضعیت آماری در بازهی ۱۰ ساله، ناشرین فعال، گروههای سنی پرطرفدار، آثار پروفروش، موضوعات پرمخاطب، علاقهمندیهای کودکان و نوجوانان به تفکیک جنسیت و... نیز مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
نتایج این پژوهش در بخش کمیک(پینما) نشان میدهد که این رسانه، علاوه بر اینکه ارزانترین پلتفرم خلق پیوست فرهنگی برای قهرمانان، ابرقهرمانان و حتی شخصیتهای داستانهاست، توانایی حمل و بسط ارزشهای دینی و انقلابی و درونىکردن ارزشهاى اجتماعى و اخلاق مدنى در کودکان، نونهالان، نوجوانان و جوانان را داراست و در بخش کتاب کودک و نوجوان نیز با توجه به آمار بدست آمده و پژوهش میدانی صورت گرفته، مشخص شده است که انتشار کتابهای کمیک از ظرفیتهای بسیاری بالایی برخوردار است.
#اندیشکده_هنرورسانه
#مرجع_سازی_و_قهرمان_سازی
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
🔰 وضعیتشناسی کمیکبوک (پینما) در ایران
🔻 میز مرجعسازی و قهرمانسازی اندیشکدهی هنر و رسانه مرکز مطالعات راهبردی ژرفا، پژوهشی با عنوان «وضعیتشناسی کمیکبوک (پینما) در ایران» را در سال ۱۴۰۱ به سرانجام رساند.
⬅️ این پژوهش از نوع کاربردی و به روش تحلیل کیفی و کمی و به کمک مطالعه اسنادی و کتابخانهای با هدف شناخت وضعیت میدانی این رسانه در ایران از سال ۱۳۸۴ تا خردادماه ۱۴۰۱ به منظور کمک به طرح تحولی مرکز رشد و شتابدهی کمیک انجام شده است.
📚 در این پژوهش با استناد به آمار اخذ شده از خانهی کتاب و کتابخانهی ملی ایران، برای اولینبار در کشور، آمار و اطلاعات مبسوط و متقنی از این رسانه منتشر شده و علاوه بر بررسی ناشران و کتابهای چاپشدهی کمیک، به حضور کمیکها در فضای مجازی، افزونههای موبایلی، کمیکهای دیجیتالی و رویدادهای کمیک نیز اشاره شده است.
در این پژوهش همچنین مصرف مانگا و انیمه در ایران نیز مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.
🔴 مشاهده مطلب مشابه این گزارش
#اندیشکده_هنرورسانه
#مرجع_سازی_و_قهرمان_سازی
#وضعیت_شناسی
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir