15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ آب دستته بزار زمین !؟ 😈
🔹دکتر حمید شفیع زاده :
ساواک هنوز زنده است، انقلاب تازه پیروز شده. آنوسی های مخفی.
🔹بعد ازشاه عوامل بهایی وساواک در بدنه انقلاب با عناوین جعلی نفوذ کردن و وارد مکانهای تصمیم ساز شدند...
🔹پرویزتابتی.خسرو تهرانی.مسعود رجوی.بنی صدر.حجاریان.تاج زاده.
حسن روحانی.عضو ساواک
بدنه اصلاحات پر از بهایی وساواکی ..
بهزاد نبوی ، الویری ...
📌به کانال #جهاد_تبیین بپیوندید
@jtab_ir
@jtab.ir
Jtab.ir
🔰 آقای پزشکیان! ریاست جمهوری را به ظریف اجاره داده اید؟!
۱ـ آقای ظریف که چهارشنبه شب، در اقدامی غیرمتعارف به صدا و سیما دعوت شده بود تا از جایگاه حزبی (و نه رسمی) رئیس شورای راهبری دولت چهاردهم درباره فرایند انتخاب وزرا سخن بگوید، به نکاتی اشاره کردند که اولاً، از سوی کسی که سالهای متمادی در مسئولیتهای بلند پایه نظام اسلامی بوده است، تعجب آور و تأسفآور بود و تأسفآور تر آنکه ایشان در حالی به نمایندگی از جانب آقای پزشکیان سخن میگفت، که اظهاراتش نه فقط با قانون اساسی و مبانی صریح اسلامی در تناقض بود بلکه با آنچه از رئیس جمهور منتخب به وضوح دیده و شنیده شده است نیز یکصد و هشتاد درجه تفاوت داشت. بخوانید!
۲- آقای ظریف درباره معیارها و ملاک های مورد نظر برای گزینش اعضای کابینه می گوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید»!
باید از آقای ظریف پرسید؛
الف: از کِی تا به حال «شیعه بودن» در جمهوری اسلامی خصوصیت و به اصطلاح، امتیاز منفی تلقی می شود؟!
ب: میفرمایيد؛ «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»! آیا منظورتان این است که شیعه جزو مذاهب و ادیان رسمی نیست؟!
ج: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، از مذهب شیعه به عنوان مذهب رسمی کشور یاد شده است. جنابعالی چه کارهاید و از کدام جایگاه، شیعه بودن را در گزینش اعضای کابینه، خصوصیت منفی تلقی کرده اید؟! چه کسی به شما چنین اجازه ای را داده است؟!
د: آقای ظریف لطفا بدون سفسطه و از این شاخه به آن شاخه پریدن که عادت شناخته شده جنابعالیست بفرمایيد که این دیدگاه شما درباره شیعه با آنچه که پیوسته و بیوقفه از سوی آمریکا و صهیونیست ها تبلیغ می شود چه تفاوتی دارد؟! حتما می دانید و بارها خوانده و شنیدهاید که صهیونیستها اصلیترین مشکل خود را دیدگاه و گفتمان تشیع میدانند و بارها بر مقابله با آن به عنوان یک خط استراتژیک و غیر قابل تغییر تاکید ورزیده و میورزند.
۳ـ عجیبترین و سؤال برانگیزترین نکته در اظهارات چهارشنبه شب ظریف، مغایرت و تناقض آشکار دیدگاه اعلام شده ایشان با دیدگاه رسماً اعلام شده و به وضوح دیده شده جناب دکتر پزشکیان، رئیس جمهور منتخب است. آقای پزشکیان در طول یک هفته اخیر بیشترین حضور را در مراسم عزاداری حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام داشته و در هیئتها و مراسم مختلف حضور یافته و در سوگ امام حسین بر سینه و سر زدهاند. اظهارات آقای ظریف علیه تشیع با ارادت رسماً و بارها اعلام گردیده و دیده شده جناب پزشکیان در تناقض و مخالفت آشکار است.
۴- اصلیترین سخن در این وجیزه پرسشی است که از رئیس جمهور محترم و منتخب در میان است و آن پرسش این که؛ آقای پزشکیان! آیا ریاست جمهوری را به آقای ظریف اجاره داده اید؟! پاسخ به یقین منفی است ولی اگر خدای نخواسته مثبت باشد! باید خاضعانه به جناب پزشکیان گفت: آقای ظریف مستأجر خوبی نیست. ریاست جمهوری را از ایشان پس بگیرید!
۵- و بالاخره سخنی نیز با دستاندرکاران برنامه در صدا و سیما در میان است. اظهارات ضد شیعی ظریف (چه عامدانه و چه نا آگاهانه) بسیار صریح بود و از مجری برنامه و سردبیر پشت گوشی مجری در برنامه انتظار میرفت که سخنان سخیف آقای ظریف را بیپاسخ نگذارند و در حالی که هنوز یک روز بیشتر از عاشورای حسینی علیهالسلام نگذشته بود از کنار این اهانت بیتفاوت عبور نکنند.
#حسین_شریعتمداری
@Kayhan_online
JTAB_IR
این پهپاد رادارگریز از طریق دریا به تل آویو حمله کرده است.
حمله پهپادی یمن به نزدیکی سفارت آمریکا در تل آویو/ یک کشته و 8 زخمی/ نتانیاهو سفرش به آمریکا را لغو کرد.
در این حمله پهپادی بی سابقه یمن به تل آویو، دستکم یک نفر کشته و 8 تن دیگر زخمی شده اند.
انصارالله یمن در حمله ای بی سابقه بامداد روز جمعه (امروز) ساختمانی را در چند ده متری ساختمان سفارت آمریکا در شهر تل آویو اسرائیل، مورد هدف قرار داد.
یحیی سریع" سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه ای اعلام کرد این حمله با نفوذ از طریق دریا و با پهپاد رادارگریز جدید " یافا" انجام شده است. سریع از تداوم این حملات به عمق اراضی اشغالی و به بانک اهداف رژیبم اسرائیل تا زمان تداوم حمله اسرائیل به غزه خبر داد.
مقامات ارتش اسرائیل این حمله را تایید کرده اند. در جریان این حمله که به ساختمانی در نزدیکی سفارت آمریکا در تل آویو انجام شده، دستکم یک نفر کشته و 8 تن دیگر زخمی شده اند. صدای انفجار به حدی بوده که تا شعاع 40 کیلومتری شنیده شده است.
مقامات ارتش اسرائیل در واکنش اولیه به این حمله مدعی شده اند که پهپاد نفوذی را شناسایی کرده اند اما به دلیل خطای انسانی قادر به منهدم کردن آن پیش از اصابت به هدف نشده اند.
"ایتامار بن گویر" وزیر امنیت داخلی تندرو رژیم اسرائیل در واکنش به این حمله گفت: امنیت را در اسرائیل از دست داده ایم و شرایط از خطوط قرمز عبور کرده است.
این نخستین بار در بیش از 9 ماه گذشته و از زمان آغاز جنگ در غزه است که حمله ای چنین پیچیده و دقیق با استفاده از پهپاد از سوی یمن به شهر تل آویو انجام می شود که در آن تلفات انسانی به رژیم اسرائیل تحمیل شده است.
این حمله در آستانه سفر از پیش برنامه ریزی شده نتانیاهو به واشنگتن انجام شد و مقامات رژیم اسرائیل اعلام کردند در پی این حمله نتانیاهو برنامه سفرش به واشنگتن را موقتا تعلیق کرده است.
این حمله اهمیت راهبردی زیادی دارد؛ چون با پهپادی رادارگریز انجام شده و سامانه های رهگیری رژیم سرائیل آژیر هشدار نزده اند و نشان می دهد که نیروهای مسلح یمنی قادرند از فاصله بیش از 1600 کیلومتری هر نقطه ای در عمق اسرائیل را هدف قرار دهند.
#مقاومت_یمن
#خاور_میانه
#نتانیاهو_جنایتکار
#افول_آمریکا
#محو_اسراییل_نزدیک_است
@jtab.ir
این پهپاد رادارگریز از طریق دریا به تل آویو حمله کرده است.
حمله پهپادی یمن به نزدیکی سفارت آمریکا در تل آویو/ یک کشته و 8 زخمی/ نتانیاهو سفرش به آمریکا را لغو کرد.
در این حمله پهپادی بی سابقه یمن به تل آویو، دستکم یک نفر کشته و 8 تن دیگر زخمی شده اند.
انصارالله یمن در حمله ای بی سابقه بامداد روز جمعه (امروز) ساختمانی را در چند ده متری ساختمان سفارت آمریکا در شهر تل آویو اسرائیل، مورد هدف قرار داد.
یحیی سریع" سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه ای اعلام کرد این حمله با نفوذ از طریق دریا و با پهپاد رادارگریز جدید " یافا" انجام شده است. سریع از تداوم این حملات به عمق اراضی اشغالی و به بانک اهداف رژیبم اسرائیل تا زمان تداوم حمله اسرائیل به غزه خبر داد.
مقامات ارتش اسرائیل این حمله را تایید کرده اند. در جریان این حمله که به ساختمانی در نزدیکی سفارت آمریکا در تل آویو انجام شده، دستکم یک نفر کشته و 8 تن دیگر زخمی شده اند. صدای انفجار به حدی بوده که تا شعاع 40 کیلومتری شنیده شده است.
مقامات ارتش اسرائیل در واکنش اولیه به این حمله مدعی شده اند که پهپاد نفوذی را شناسایی کرده اند اما به دلیل خطای انسانی قادر به منهدم کردن آن پیش از اصابت به هدف نشده اند.
"ایتامار بن گویر" وزیر امنیت داخلی تندرو رژیم اسرائیل در واکنش به این حمله گفت: امنیت را در اسرائیل از دست داده ایم و شرایط از خطوط قرمز عبور کرده است.
این نخستین بار در بیش از 9 ماه گذشته و از زمان آغاز جنگ در غزه است که حمله ای چنین پیچیده و دقیق با استفاده از پهپاد از سوی یمن به شهر تل آویو انجام می شود که در آن تلفات انسانی به رژیم
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به احترامش تمام قد می ایستم 🌟❤️🌟
رهبرم سید علی❤️💥
#نعمت_ولایت_و_امامت_انقلاب
#ایران_مقتدر_قوی_عزتمند_سربلند
#جهاد_تبیین_روشنگری
@jtab_ir
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گزارش شبکه عبری i24 از محل اصابت پهپاد یمنی در تلآویو: اینجا در مرکز شهر، صحنهای آخرالزمانی دیدیم؛ جهنم بود، واقعاً جهنم! واقعا آنچه که رخ داده باورپذیر نیست آن هم در قلب تلآویو!
🔹انفجار بزرگی بود؛ تمام منطقه لرزید؛ انفجاری که نه دیدیم و نه به آن عادت داریم! واقعا وحشتناک بود!
#جهنم_تل_آویو
📌به کانال #جهاد_تبیین بپیوندید :
@jtab_ir
آقای پزشکیان؛
اینی که شما دولتت رو دادی بهش
اروپاییها چهار لیتر بنزین بهش ندادن
#ظریف_دیپلمات_مردود
#پزشکیان_ظریف_مصور
#رخنه_نفوذ
#تبیین_روشنگری
@jtab_ir
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه مهم رهبر معظم انقلاب به رئیسجمهور منتخب و مجلس شورای اسلامی در دیدار مورخ ۳۱ تیر ۱۴۰۳
#مجلس_شورای_اسلامی
#رئیس_جمهور_منتخب
#دکتر_پزشکیان
#نعمت_ولایت_فقیه
#ضرورت_تشکیل_دولت_نهم
@VesalNews
@jtab_ir
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین به اصطلاح اصولگرا ادعا کرد : « آمار جمعیتی حزب اللهی ها یکی دومیلیون بیشتر نیست!؟
محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: «مملکت فقط مال ۲ میلیون نفر حزباللهی نیست.» اظهارات قابل تامل این چهره اصول گرای سنتی را میبینید و میشنوید.
حضور مردم در رقابت انتخاباتی چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران بهترین محک برای کشف آمار حزب اللهی از غیر حزب اللهی بود.
اولا : از خود آقای باهنر می پرسیم که خود شما به کدام نامزد انتخابات دور دوم ریاست جمهوری رای دادی؟ دکتر سعید جلیلی بعنوان نامزد حزب اللهی ها یا دکتر مسعود پزشکیان نامزد اصلاح طلبان و غیره ... جواب قطعا آقای دکتر پزشکیان است.
دوما : جنابعالی من بعد خود را اصولگرا با افکار اصلاح طلبان معرفی نکند و در نیت و عمل خود صادق باشید!؟
سوما : آمار رای دهندگان به دکتر سعید جلیلی بیش از 13/500/000 نفر بود به جز عده ای از مردم حزب الله که به دلایلی پای صندوقهای رای حاضر نشدند.
چهارما : ایران اسلامی مملکت امام زمان است و امام زمان هم فرمانده لشگر حزب الله است و نایب برحقش سکان دار این کشور.
لطفا از همیجا از ملت شریف و شهید پرور و حزب اللهی ایران عذر خواهی کرده و من بعد هم خود را حزب اللهی جا نزنید که دیگر حنای امثال شما برای این ملت رنگ ندارد. والعاقبة للمتقین
#امام_زمان_(عج)
#نایب_امام_زمان (عج )
#رهبر_حکیم_شجاع
#لشگر_حزب_الله
#خانواده معظم_شهدا
#جانبازان_آزادگان_رزمندگان
#حزب_الله
#اصولگرا
#اصلاح_طلب
#منافقین
#نان_به_نرخ_روز_خورها
#جهاد_تبیین
@jtab_ir
پورمحمدی، محتملترین گزینه برای وزارت کشور است!
تسنیم نوشت: منابع خبری تائید کردند که هماکنون حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی محتملترین گزینه برای وزارت کشور دولت چهاردهم است.
تسنیم: پورمحمدی، محتملترین گزینه برای وزارت کشور است
رویداد۲۴| تسنیم نوشت: حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی از بعد از انتخابات ریاستجمهوری اخیر و پیروزی آقای پزشکیان، در محافل سیاسی و شبکههای اجتماعی برای چند مسئولیت در دولت چهاردهم مورد گمانهزنی قرار گرفت که وزارت اطلاعات، دبیر شورای عالی امنیت ملی و وزارت کشور از جمله آنها بود.
بر اساس پیگیریها از منابع آگاه و مشاوران نزدیک رئیس جمهور منتخب و بر اساس شواهد و قرائن، احتمال معرفی آقای پورمحمدی به عنوان گزینه پیشنهای وزارت کشور در حال تقویت شدن است و احتمال معرفی ایشان برای دبیری شورای عالی امنیت ملی یا گزینه پیشنهادی وزارت اطلاعات تقریباً منتفی شده است.
آقای پورمحمدی بعد از دیداری رسمی که جهت تبریک به دفتر رئیسجمهور منتخب رفته بود، حداقل ۲ مرتبه به صورت تلفنی با آقای پزشکیان درباره کابینه گفتگو و رایزنی داشته است.
یک منبع آگاه نزدیک به حجتالاسلام پورمحمدی نیز ضمن تائید تلویحی این خبر به خبرنگار تسنیم گفت که تیم آقای پزشکیان در حال رایزنی و مذاکره با آقای پورمحمدی است.
#پورمحمدی
#پزشکیان
#نامزد_پوششی_پزشکیان
#دولت_چهاردهم
#وزیر_کشور
@jtab_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا