12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح امروز رژیم جعلی صهیونیست مدرسه ای که مردم بیگناه
در آنجا ساکن بودند را به شدت بمباران کرد وتعداد زیادی شهید
وزخمی شدند.
تا ساعاتی دیگر مردم دنیا مخصوصا مظلومان غزه شاهد صحنه های خواهند بود که باورش براشون سخته.
#اللهم_احفظ_قائدنا_الامام_خامنه_ای
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#الهی_آمین
#اسماعیل_هنیه 🥀🥀🥀🥀🇵🇸🇵🇸🇵🇸
#انتقام_میگیریم
#مجازاتی_سخت_خونخواهی
#اسرائیل_آماده_باش
#آذربایجان_علی_اف
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#مقام_معظم_رهبری
#فلسطین_آزاد_خواهد_شد
#حزب_الله_هم_الغالبون
#هن_ی_یه
#ترس_صهیون
#سپاه_پاسداران_جمهوری_اسلامی
#ایران_مقتدر_قوی_عزتمند_سربلند
#تبیین_حقایق_ایران_جهان
@jtab.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
مغز متفکر ف. ساد و رشو. ه در کرسنت مهدی هاشمی بود
مجید جعفرزاده معاون حقوقی احمدی نژاد: زنگنه هم قبول دارد که در کرسنت ف. ساد وجود دارد
#افساد_طلبان
#مهدی_هاشمی
#هاشمی_رفسنجانی
#کرسنت
#زنگنه
#تبیین_روشنگری_حقایق
@jtab_ir
@vesalnews_ir
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افغانی اگر کمتر از یک میلیارد در آمد داشته باشه بر میگردد به افغانستان !
تصاویر درآمد یک میلیارد تومانی ساقی افغانی!
ویدیویی وایرال شده از درآمد فروشنده مواد مخدر در افغانستان را میبینید. بر اساس گزارش افغان نیوز، پولهای خارج شده از جیب این فرد با توجه به نرخ روز ارز، چیزی در حدود یک میلیارد تومان بوده که گفته شده درآمد یک روزش بوده است.
#مهاجر_افغانی
#بازگشت_به_وطن
#تبیین_حقایق_ایران_جهان
@jtab.ir
@JTAB_IR
پزشکیان: دیدم از بیخ عرب بود نمیدانستم!
افشین علاء، شاعر و مدیر فرهنگی با انتشار شعری طنز «زبان حال پزشکیان» را توصیف کرد.
پاستور باغ رطب بود نمیدانستم
غرق اسرار عجب بود نمیدانستم
صوفی و زاهد و درویش بسی بهر ورود
غرق بیتابی و تب بود نمیدانستم
آنکه فالوده بسی با رقبایم میخورد
ذاتا اصلاحطلب بود نمیدانستم
از چه ناگاه ز من، قبله و بت ساخت رفیق؟
مسند و پست، سبب بود نمیدانستم
من پی هیأت و یاران همه در جشن و سرور
نه محرم که رجب بود! نمیدانستم
بهر خویشان چه سوابق که نکردند ردیف
چونکه معیار، وجب بود نمیدانستم
ز ادب آنکه به اکراه قبولش کردم
جزو اصحاب ادب بود نمیدانستم
مشورت خواستم از شیوهی گفتار فصیح
دیدم از بیخ عرب بود نمیدانستم
گفتمش از متاهل شدن نسل جوان
خودش انگار عزب بود نمیدانستم
من جراح بدون مطب و دوست من
مالک باغ و مطب بود نمیدانستم
با خود آورد پسرعمهی خود را به ستاد
صاحب اصل و نسب بود نمیدانستم
گفتم این صبح چه زیباست ولی دور و برم
همه گفتند که شب بود نمیدانستم
آنکه با سادگیاش جلب توجه میکرد
وقت قدرت چه جلب بود نمیدانستم
از من و حلقهی اصحاب، جلوتر میرفت
چونکه در لیست، عقب بود نمیدانستم
هرکسی داد به من آنهمه عنوان و لقب
پی عنوان و لقب بود، نمیدانستم
الغرض در طلب خدمت بی منت و مزد
این همه داوطلب بود، نمیدانستم!
#پزشکیان
@jtab_ir
سران این سه کشور طی بیانیهای مشترک گفتند که «هیچ تاخیر بیشتری» در مذاکرات آتشبس در غزه توجیهپذیر نیست.
🔹این بیانیه مشترک همچنین از ایران خواست تا در واکنش به تنشهای اخیر خویشتنداری نشان دهد.
🔹«امانوئل ماکرون»، رئیسجمهور فرانسه، «اولاف شولتز»، صدراعظم آلمان و «کییر استارمر»، نخستوزیر بریتانیا در بیانیهای مشترک گفتند: «درگیریها باید اکنون پایان یابد و همه اسرا باید آزاد شوند.»
🔹در این بیانیه آمده است: «مردم غزه به تحویل و توزیع فوری و بدون محدودیت کمک نیاز دارند».
🔹این بیانیه عنوان کرد: «هیچ تاخیر دیگری نمیتواند وجود داشته باشد.»
#اتنقام_سخت_تر
#وساطت_اروپا
#اسراییل
#ایران_مقتدر_قوی_عزتمند_سربلند
#تبیین_حقایق_ایران_جهان
@jtab_ir
@jtab.ir
روایت مردی که در مجلس سوریه علیه اسرائیل شعار میداد و شبها به تل آویو اطلاعات/کتاب الی کوهن؛ مامور شماره ۸۸ موساد به چاپ رسید
کوهن یکی از مهمترین جاسوسهای رژیم صهیونیستی در قرن بیستم به شمار میرفت که اطلاعات خطرناک و مهمی را طی چهار سالی که در پایتخت سوریه حضور داشت به تل آویو مخابره کرده بود و در مجلس سوریه علیه اسرائیل شعار میداد و شبها به تل آویو اطلاعات میداد.
#نفوذ_جاسوس
#اسراییل
#سوریه
#تبیین_روشنگری_حقایق
@jtab_ir
@jtab.ir
#روز_نکبت_بحرین
در روز ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران با نقشه استعماری انگلیس و بی لیاقتی پادشاه سرسپرده ایران از سرزمین مادری هزار ساله خود جدا و اعلام استقلال کردند.
#روز_نکبت
#بحرین_استان_چهاردهم
#ایران_مقتدر_قوی_عزتمند_سربلند
#تبیین_روشنگری_حقایق_ایران
@jtab_ir
@jtab.ir
⭕️ #خبر_فوری:
نیروهای هوایی اردن، آمریکا، انگلیس و فرانسه در آسمان اردن در حالت آماده باش هستند
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پایگاه خبری #وصال_نیوز
@vesalnews
جهاد_تبیین
#روز_نکبت_بحرین در روز ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران با نقشه استعماری انگلیس و بی ل
#روز_نکبت_بحرین
در روز ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران با نقشه استعماری انگلیس و بی لیاقتی پادشاه سرسپرده ایران از سرزمین مادری هزار ساله خود جدا و اعلام استقلال کردند.
بحرین (به عربی: البحرین) با نام رسمی پادشاهی بحرین (به عربی: مَملَکه البَحرَین) یک کشور جزیرهای از کشورهای عرب در جنوب خلیج فارس است که ۷۷۸ کیلومتر مربع وسعت دارد. پایتخت آن منامه و زبان رسمی آن عربی و انگلیسی است. بحرین به چهار استان تقسیم شده و تا ۳ ژوئیهٔ ۲۰۰۲ دارای ۱۴ شهر بوده است.
این کشور از ۳۳ جزیره شکل یافته که بیشتر آنها از بیابان تشکیل میشوند و بلندترین نقطهٔ آن تنها ۱۲۴ متر ارتفاع دارد. بحرین آبوهوایی بیابانی با زمستانهایی معتدل و تابستانهایی بسیار گرم و رطوبتی دارد. نفت و گاز طبیعی و ماهی و مروارید از منابع طبیعی این کشور است اما کاهش ذخیره نفتی باعث شده تا بحرین در سالهای اخیر به سمت فرآوری و تصفیه نفت حرکت کرده و به یکی از مراکز بانکی بینالمللی تبدیل شود. شیخ حمد بن عیسی آل خلیفه از سال ۱۹۹۹ قدرت را در این کشور در اختیار دارد و در سال ۲۰۰۲ کشور را به یک پادشاهی مشروطه تبدیل کرده و عنوان خود را از امیر به پادشاه تغییر داد. بر اساس برآورد سال ۲۰۱۹ جمعیت بحرین ۱٫۴۵۰٫۰۰۰ نفر بوده که بیش از ۷۰۰٫۰۰۰ هزار از آنها شهروندان خارجی هستند.
اسلام دین اغلب ساکنان بحرین است و ۷۰/۳٪ مردم این کشور خود را پیرو این دین میدانند. پس از آن مسیحیان با ۱۴/۵٪، هندوها با ۹/۸٪ و بوداییان با ۲/۲٪ بزرگترین گروههای دینی این کشور هستند.
نام بحرین
بحرین شکل دوگانه عربی بحر (دریا) است، بنابراین بحرین در اصل به معنای دو دریا است. با این وجود، این اسم بهعنوان یک اسم خاص مؤنث بهصورت واژه درآمده است و از قواعد دستوری برای نام دوگانه پیروی نمیکند. بحرین تا اواخر قرون وسطی به منطقهای از عربستان شرقی موسوم به سرزمین بحرین گفته میشد که شامل جنوب عراق، کویت، احساء، قطیف و بحرین میشد. این منطقه از بصره در عراق تا تنگهٔ هرمز در عمان امتداد داشت.
در گذشته به منطقهٔ ساحلی جنوب خلیج فارس حد فاصل بصره تا دبی امروزی بحرین گفته میشد «که شامل منطقهٔ احسا، در عربستان، هم بود».
باستان
کشور بحرین پیش از دوران ساسانیان و دوران این پادشاهی و حتی پس از آن تا سال ۱۵۲۲ در قلمرو ایران بود. مازون یکی از ساتراپیهای پادشاهی ساسانی بود که شامل بحرین، قطر و امارات امروزی میشود.
اوایل دوره مدرن
در اکتبر ۱۵۰۷ میلادی (مهرماه ۸۸۶ شمسی)، آفونسو دو آلبوکرک پرتغالی پس از فتح جزیره هرمز با فرستادگان شاه اسماعیل در جزیره هرمز ملاقات کرد. شاه از اینکه پرتغالیها جزیره او را اشغال کردهاند ناراحت نبود! بلکه بیشتر نگران از دست دادن خراج هرمز بود. او، پرتغالیها را متحد اروپایی خود در نبرد با عثمانیها و مملوکها میدانست. پرتغالیها به همین ترتیب در همان سال ۱۵۰۷ میلادی قشم، مسقط (کشور عمان تا آن زمان جزو ایران بود) و در ۱۵۱۴ میلادی بندر عباس و سپس در ۱۵۲۱ میلادی بحرین را بدون هیچ مقاومتی از طرف اسماعیل اشغال کردند.
این مناطق بیش از یک قرن در اشغال پرتغال باقی ماندند تا سر انجام شاه عباس اول (که هنوز نیروی دریایی نداشت) به کمک کمپانی هند شرقی انگلستان (دولت استعماری بعدی) توسط نیروی دریایی انگلیس بحرین را در ۱۶۰۲ میلادی بندر عباس را در ۱۶۱۴ میلادی و قشم و هرمز را در ۱۶۲۲ میلادی پس گرفت که البته زیر بار اعطای نصف درآمد گمرکات به انگلیس رفت. حاکمیت ایران بر بحرین «به جز دورههای کوتاهی از حملهٔ عمانیها» تا سال ۱۷۸۳ میلادی ادامه پیدا کرد.
قرن نوزدهم و بعدتر
در اوایل قرن نوزدهم، بحرین مورد هجوم عمانیها و نیز آل سعود قرار گرفت. در سال ۱۸۰۲، سید سلطان فرمانروای عمانی پسر ۱۲ ساله اش سلیم را به عنوان حاکم در قلعه عراد برگمارد. در سال ۱۸۱۶, ویلیام بروس مقیم سیاسی بریتانیا در خلیج فارس، نامهای از شیخ بحرین دریافت کرد که در رابطه با شایعهای در خصوص حمایت بریتانیا از حمله امام مسقط به این جزیره بود. او به بحرین رفت تا به شیخ اطمینان دهد که چنین نخواهد بود و به توافقی غیررسمی با شیخ رسید تا بریتانیا طرفی بیطرف باقی بماند.
در سال ۱۸۲۰ پس از امضای یک توافق رابطه، قبیله آل خلیفه از سوی بریتانیا به عنوان حاکم بحرین به رسمیت شناخته شدند. به هر روی، ده سال بعد آنان با وجود خواستار بودن حمایت ایران و بریتانیا مجبور شدند به مصر خراج سالیانه بپردازند.
نقشه بحرین در ۱۸۲۵.
در سال ۱۸۶۰، آل خلیفه از همان تاکتیکی استفاده کرد که بریتانیاییها برای غالب شدن بر بحرین استفاده کرده بودند. آل خلیفه در نامههایی به ایرانیان و امپراتوری عثمانی پذیرفتند در مارس آن سال به خاطر شرایط بهتر بحرین را در تحت الحمایگی عثمانی قرار دهند.
جهاد_تبیین
#روز_نکبت_بحرین در روز ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران با نقشه استعماری انگلیس و بی ل
نهایتاً راج بریتانیا وقتی ایرانیان از حمایت از بحرین خودداری کردند بریتانیا بر بحرین چیره شد. سرگرد پلی با آل خلیفه پیمان جدیدی امضا کرد که بحرین را تحت حاکمیت و حمایت بریتانیا قرار داد.
لنگرگاه منامه در حدود ۱۸۷۰
در پی جنگ قطر-بحرین در سال ۱۸۶۸ نمایندگان بریتانیا با آل خلیفه توافق دیگری امضا کردند. این پیمان بیان میکرد که حاکم حق بخشش اراضی خود به جز به بریتانیا را ندارد و نمیتواند با هیچ حکومت خارجی بدون مجوز بریتانیا وارد رابطه شود.در عوض بریتانیا قول داد از بحرین در برابر هر نوع تجاوز دریایی محافظت کند و در صورت حمله زمینی پشتیبانی ارائه کند. مهمتر از آن بریتانیا قول داد از حکومت آل خلیفه در بحرین پشتیبانی کند، و وضعیت بیثبات حاکمان این کشور را امن کند. دیگر توافقات در سالهای ۱۸۸۰ و ۱۸۹۲ جایگاه تحت الحمایگی بحرین برای بریتانیا را تحکیم بخشید.
#روز_نکبت
#بحرین_استان_چهاردهم
#ایران_مقتدر_قوی_عزتمند_سربلند
#تبیین_روشنگری_حقایق_ایران
@jtab_ir
@jtab.ir