44.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
8.mp3
37.03M
6.mp3
28.03M
7.mp3
34.95M
✅مصاحبه با فعال فرهنگی موفق سرکار خانم سیده فاطمه طیبی
🎤 لطفا خودتان را معرفی بفرمایید؟
باسلام خدمت بزرگواران وتبریک به مناسبت ایام دهه کرامت
سیده فاطمه طیبی هستم متولد ۱۳۵۱ ازاستان مازندران - ساری
فارغ التحصیل سطح ۲ جامعه الزهراسلام الله علیها و مسئول کانون طلاب جامعه الزهرادراستان مازندران که ازطریق ارتباط با طلاب وشناسایی توانمندیهاشون، زمینه رشدعلمی و تبلیغی رافراهم می آوریم.
🎤با چه انگیزه ای وارد حوزه علمیه شده اید؟
علاقه زیادی به فعالیتهای فرهنگی داشتم و با ورودم به جامعه الزهرا باارتباط با بخش های مختلف ، زمینه فعالیهای فرهنگی در شهرم فراهم شد تا درشکوفایی استعدادهای طلاب ومبلغین قدمی برداشته شود. لطف وعنایت پروردگار ونگاه مهربان امام زمان بود که باغدغه ای که برای کشورم واسلام داشتم همراه شد انشاءالله لیاقت پیداکنم این توفیق و تالحظه مرگ حفظ کنم.
🎤در مورد فعالیت های فرهنگی تبلیغی خود توضیح بفرمایید.
حدود سال ۱۳۸۵ تا۱۳۹۰ درحوزه علمیه شهرمان درواحد پژوهش ، طرح بانک اطلاعات نشریات کتابخانه ای رو ریخته و نشریات رو به صورت بانک، باموضوعات دسته بندی شده جهت استفاده درمقالات وپایان نامه ها دراختیارطلاب قرارمی دادیم. چند سالی هم بخاطر آسیب هایی که در تربیت دختر و پسرهای ۳ تا ۶ سال با حضور در کنار هم داشت مرکزقرآنی دخترانه درهمین سن را شروع کردیم تا از این سن یاد بگیرند دختر با دختر- پسر با پسر. البته فواید دیگری هم داشت که از جهت روانشناسی بازیها و کلا تربیت دختر چون با پسر فرق دارد.
قبل از اینکه مسئولیت کانون طلاب و به عهده بگیرم اساتیدی مثل خانم فرخنده و خانم فیروزی و... رو دعوت می کردم در شهرمون تا بحث احکام را برای طلاب و عموم مردم صحبت کنند مثل تغسیل اموات که غساله های ما به علت عدم اطلاعات کافی، اموات را درست غسل و کفن نمی کردند. این کار را با همکاری آرامستان شهرمون به صورت استانی انجام دادیم با غسال های زن و مرد به صورت جدا.
🎤عوامل موفقیت شما در امر فرهنگی-تبلیغی چه بوده است؟
اولین چیز برای تاثیرگزاری روی دیگران خودسازی است. تا من روی خودم کار نکنم نمی توانم روی دیگران تاثیر بگذارم. همه کار می کنند ولی چون این قسمت رو انجام نمی دهند بالطبع خروجی خوبی دیده نمی شود. دوم اینکه کار تشکیلاتی انجام نمی شود هرکس جدا کار می کند لذا بازخورد کم است.
🎤توصیه شما به طلابی که در ابتدای کار فرهنگی هستند، چیست؟
از خداوند متعال بخواهید که دغدغه کار فرهنگی را به شما بدهد و نیروهای ولایی و جهادی برای یاری شما بسیج شوند. تا با کار تشکیلاتی بتوانید کارهای بزرگ انجام دهید. بحث خودسازی و کار تشکیلاتی را جدی بگیریم. مهدی فاطمه منتظر است تا با خودسازی در درونمون، فرج ابتدا در درونمون حاصل بشود و بعد در وجود دیگران.
🔆🔆🔆🔆
💢معرفی فعالان فرهنگی 💢
1. سرکار خانم داوود الموسوی
https://eitaa.com/jz2305/3168
2. سرکار خانم مریم اسماعیلی
https://eitaa.com/jz2305/3475
3. سرکار خانم طاهره بختیاری
https://eitaa.com/jz2305/3519
4. سرکار خانم فرزانه احمدی
https://eitaa.com/jz2305/3545
5. سرکار خانم زهره نجف زاده
https://eitaa.com/jz2305/3602
6. سرکار خانم فاطمه فاضل
https://eitaa.com/jz2305/3687
7. سرکار خانم فهیمه فیضی
https://eitaa.com/jz2305/3792
8.سرکار خانم سیده فاطمه طیبی
https://eitaa.com/jz2305/3971
#لیست_فعالان_فرهنگی
⬇️⬇️⬇️
@jz2305