✅ اعتراف جالب دانشمند آمریکایی
مایکل اچ هارت، دانشمند بزرگ آمریکایی و یهودی معتقد، فیزیک دان، ریاضی دان ، اخترفیزیک ، حقوق دان، کارشناس علوم کامپیوتر و ... و نویسنده کتاب بزرگ و معروف "100 تاثیرگذار ترین افراد در تاریخ" در مقاله ای می نویسد:
چنانچه از من سوال شود که چه کسی می تواند این جهان آشفته بازار را سامان بخشد و مدیریت کند؟
می گویم محمد صلی الله علیه و آله و سلم. اگر محمد صلی الله علیه و آله و سلم نبود می گویم علی علیه السلام، اگر علی علیه السلام نبود میگویم فقها، آنهم فقهای شیعه نه اهل سنت ،
اگر به من گفته شود از فقهای شیعه کدام فقها، در جواب می گویم: فقهای ایران و در میان فقهای ایران تنها کسی که می تواند جهان را اداره کند "حضرت آیت الله خامنه ای" می باشند.
#اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّــکَ_الفَــــرَج
#لبیک_یا_خامنه_ای
🇮🇷
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ونزوئلا چگونه مچ ابرتورم را خواباند
🔹کاهش تورم ماهانه ونزوئلا به فقط یک درصد در ماه ژوئن، این گزاره را تقویت کرد که دولت مادورو نیز با توافق با آمریکا توانست از بحران اقتصادی عبور کند؛ اما ماجرا چیست؟
🇮🇷
✅چرا رئیس ستاد پزشکیان "هو " شد؟
شعار علیه "دولت ائتلافی"
در این مراسم، بارها شعارهای "پزشکیان زنده باد خاتمی پاینده باد" و "دولت ائتلافی نمیخواهیم" شنیده شد.
وقتی عبدالعلی زاده رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان به نقش سیدمحمد خاتمی در پیروزی پزشکیان اشاره نکرد اما به نقش ستادهای قالیباف اشاره کرد با اعتراض شدید و "هو " شدن از سوی فعالان ستادهای پزشکیان روبه رو شد.
🔹مراسم تجلیل از فعالان ستاد مرکزی مسعود پزشکیان در تهران با حضور گستردهی فعالان از سراسر کشور برگزار شد که با حاشیههایی همراه بود.
🔹در ابتدای این برنامه، تعدادی از فعالان ستادیِ بلوچستان به دلیل اصرار یکی از متصدیان برای تغییرِ محلِ نشستنشان ناراحت شدند و با اعتراض به این رفتارِ ناپسند و غیرحرفهای، عصبانیت خود را با فریادهایی از جمله "همیشه تبعیض است"، "نه به تبعیض" و "بلوچستانی پاشید بریم بیرون" ابراز کردند.
🔹علی عبدالعلیزاده، رئیس ستاد کشوری پزشکیان، در خلال سخنان خود که به ارائهی گزارشِ عملکرد ستادِ کشوری پرداخت از پیوستن مجموعههای مختلف ازجمله مجموعهای از ستاد قالیباف به ستاد پزشکیان خبر داد که با واکنش شدید مخاطبان و شعارهای "اصلاحات زنده باد؛ خاتمی پاینده باد" مواجه شد.
این واکنشها سخنرانیِ او را دچار اخلال کرد و مخاطبان فریادِ "دروغه دروغه" سردادند و منظورشان این بود که تنها اصلاحات بود که پزشکیان را موفق کرد و در پایانِ سخنرانیِ عبدالعلیزاده نیز بازهم مخاطبان او را "هو" کردند.هو" کردنِ عبدالعلیزاده شاید حاوی پیامی جدی از سوی هوادارانِ پزشکیان به رئیس جمهورِ جدید بود. پیامی که میگوید دیگر شیفتهی افراد نیستند و تسامحی در خطاهای کوچک هم ندارد.
✅ نکته :
این جماعت نخواهند گذاشت ایران روی آرامش ببیند از همین الان به جان هم افتادند.جدی ترین دشمن پزشکیان همین افرادی هستند که در ستاد او جمع شدند و الان مطالبات خود را طلب می کنند و به هیچ وجه هم دنبال وفاق ملی نیستند.براندازان با فرصتی که یافتند آرامش را از ایران خواهندگرفت.تحریک گسل های قومی و مذهبی هم در درجه اول دامن شخص آقای پزشکیان را خواهدگرفت و البته ضرر آن متوجه ایران و انقلاب خواهدشد.
هوشیاری آقای پزشکیان و تبعیت او از مقام معظم رهبری و پرهیز از افراطیون براندازی که او را محاصره کرده اند آرزویی است که برای تحقق آن دعا میکنیم
🇮🇷
📌دلیل عصبانیت ظریف ، بغضاً لابراهیم است.
✍ #علی_اکبر_شفیعی
🗣 ظریف در سخنانی گفته ؛ در انتخابات ۱۵ تیر ، ایران را پس گرفتیم. ایران در اشغال چه کسانی بود که شما پس گرفتید؟
❇️ظاهرا منظور ظریف این است که ایران را از دولت رئیس جمهور شهید ( انقلابیون) پس گرفته است . سیدالشهدای خدمت در طول سه سال حکمرانیش مگرچه کرده بود که غربگدایان آمریکایی عصبانیت خودشان را نمی توانند پنهان کنند و پیروزی در انتخابات را آزادی ایران از دست اشغالگران می دانند.
❇️ علت عصبانیت #دوتابعیتی_ها از مدل موفق حکمرانی دولت شهید رئیسی بر مبنای عقلانیت ، اخلاق مداری، دشمن شناسی ، ساده زیستی ، پرکاری ، خدمت به مردم ، مردمداری و ولایت مداری با نگاه تمدنی بوده است که علاوه بر بی خاصیت کردن آمریکا در منطقه و الگوی جدیدی را به دنیا معرفی کرد
❇️ هم اکنون نیز این جماعت کینهتوز، بعد از شهادت رئیس جمهور خدمت ، با یادآوری روز نکبت دوم خرداد و نام بردن از فتنه گران آتش فتنه را بخاطر سرپوش گذاشتن عملکرد دولت روحانی و پاسخگو نبودن به ۸ سال سیاه دورانشان و معاهده ننگین برجام روشن نگه خواهند داشت و در آینده به دلیل بغضا لابراهیم با شگردهای مختلفی می تازند که چه زیبا شهید رئیسی عزیز گفت : " اگر مشکلات مردم با اهانت به من حل میشود، اشکالی ندارد".
❇️ و اما بعد ؛ اینکه ظریف بگوید که ایران را پس گرفتیم ، جای تعجب نیست. چون برای گرفتن تابعیتش قسم یاد کرده "فَبِعِزَّتِكَ ... " متعهد و ملزم می شود که منافع کشور صادر کننده تابعیت را بر منافع وطن خود مقدم دانسته و حتی برای حفظ آن ، سلاح به دست بگیرد با کشورش هم بجنگد... این مهم باعث شده که پیروزی اصلاح طلبان را تامین کننده منافع آمریکا بداند به همین دلیل حاکم شدن صاحبان انقلاب بر مسند خدمت را اشغال ایران می دانند .
❇️ اما شناختی که از آقای دکتر پزشکیان دارم و مواضع قاطعی که در دانشگاه تهران از خود نشان داد که با واکنش تند گروهی از اصلاح طلبان واقع شد و در رسانه هایشان نوشتند : " پزشکیان دیگر تمام شد" . چون فهمیدند در مرز بندی عقاید پزشکیان درطرف درست تاریخ ایستاده است نه در کنار فتنه گران.
جناب آقای دکتر پزشکیان شما رئیس جمهور همه مردم ایران هستید و شعار انتخاباتی شما " #ایران_برای_همه_ایران" و"#وفاق_ملی " و راه خود را همان راه امام علی علیه السلام عنوان کردید و وام دار ظریف و امثالهم نیستید. شورای راهبری ظریف با توجه به امتیاز دهی انتخاب وزرا شبیه همان شورای سقیفه است که اولین و بزرگترین انحراف و شکاف را در بین مسلمان به وجود آورد و اگر از آنها فاصله نگیرید آبرویت را خواهند برد.
❇️ و " این جمله امام خمینی (ره) به آدرس صحیفه امام، ج15، ص446 ، پیام به فرهنگیان ؛ 7 دی 1360 دقیقاً حال و روز این روزهای ما را بیان میکند مخلص کلام باشد که فرمود : «ما از شر رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم؛ اما از شرّ تربیتیافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت. اینان برپادارندگان سلطه ابرقدرتها هستند و سرسپردگانی هستند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند و هماکنون با تمام ورشکستگیها دست از توطئه علیه جمهوری اسلامی و شکستن این سد عظیم الهی بر نمیدارند. ملت عزیز ایران و سایر کشورهای مستضعف جهان اگر بخواهند از دامهای شیطنتآمیز قدرتهای بزرگ تا آخر نجات پیدا کنند چارهای جز اصلاح فرهنگ و استقلال آن ندارند...»"
🇮🇷
✅ این جملات بر خلاف نظر وفاق ملی رییس جمهور است.
🔺ظریف مدعی شده :« شما مردم بزرگ در این انتخابات ، ایران را پس گرفتید!
نکات تحلیلی :
🔺این جملات یادآور تیتر روزنامه آفتاب یزد بعد از انتخابات شوراهاست که مدعی شد:« تهران و مشهد را پس گرفتیم!»
🔺گویا جماعت اصلاح طلب ، انتخابات را بسان یک جنگ می دانند. همان فتح سنگر به سنگر سعید حجاریان!
🔺دولت چهاردهم اگر خواستار موفقیت و همراهی همگان باشد، نباید همچنان در فضای رقابت انتخاباتی با حامیان رقیب به سر ببرد.
🔺اما سخنی با دکتر پزشکیان؛
رییس جمهور منتخب ، شما اظهار داشتید که می خواهید دولت وفاق ملی شکل دهید. به نظرتان جملات گزنده افراد نزدیک شما به حامیان نامزد رقیب تان وحدت آفرین است یا اختلاف آفرین؟
تا دیر نشده مرزبندی خود را با اختلاف افکنان روشن کنید.
✍سعید میرزایی
#مطالبه_گری
🇮🇷
💢سیاهنمایی از روشناییهای برقی
🔹این روزها موج شدیدی از گرما وارد کشور شده و رکوردهای جدیدی از افزایش دما را به ثبت رسانده است. افزایش بیسابقه دما موجب فشار بر نیروگاههای کشور و تأمین برق خانگی و صنایع شده است؛ اما با وجود تلاش کارگران و متولیان امر، و همچنین همیاری هموطنان عزیز در مصرف، شبکه برق کشور پایدار است.
🔰مسئله تأمین برق کشور ابعاد گوناگونی دارد که به برخی از آنها اشاره میکنیم:
🔸نادیده گرفتن زحمات بیسابقه دولت سیزدهم در توسعه نیروگاههای برق و رکوردشکنی در تأمین برق با وجود افزایش بیسابقه مصرف، و نادیده گرفتن زحمات کارگران نیروگاهها برای پایداری شبکه برق، از جمله مواردی است که این روزها در برخی رسانهها دیده میشود، اما باید گفت جایگاه ایران از منظر افزایش ظرفیت تولید برق در سه سال گذشته مستند به ارزیابیهای بینالمللی(نشریه فوربس در سال قبل) هفتم جهان، رتبه اول تولید برق منطقه غرب آسیا و چهارم در آسیاست. البته منظور این نیست که اکنون مشکل ناترازی برق در کشور وجود ندارد، بلکه سخن آن است که با بررسی موانع و امکانات موجود و آنچه به دولت سیزدهم به ارث رسید، نباید زحمات این دولت را نادیده گرفت و سیاهنمایی کرد؛ بلکه انصاف است که آن را تقدیر کرد.
🔹در برنامه ششم توسعه، دولت مکلف بود طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، ظرفیت شبکه برق کشور را ۲۵ هزار مگاوات افزایش دهد، اما در این مدت فقط ۱۱ هزار مگاوات افزایش یافت و دقیقاً نقطه ناترازی برق کشور از همین جا شروع شد. در واقع، در این دوره توسعه و تولید نیروگاهها مطابق برنامه پیش نرفت. توقف احداث نیروگاههای جدید فسیلی(به بهانه قرارداد پاریس) و عدمنوسازی سیستم انتقال و توزیع قدرت برق در همین دوره بود و در نتیجه ارثیهای شدیداً ناتراز به دولت سیزدهم رسید.
🔸دولت سیزدهم باید هم ناترازیها را برطرف میکرد و هم اضافه تقاضای ۵ تا ۶ درصدی را جبران میکرد. در فاصله سه ساله دولت شهید رئیسی حدود ۹هزار مگاوات (در قالب توسعه و تولید)به ظرفیت نیروگاه کشور افزوده شد و با مدیریت مصرف برای اولین بار در سال قبل، میزان تأمین برق صنایع از برق خانگی بیشتر شد و عمق ناترازی برق از ۲۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۳.۴ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید. ضمن اینکه ۲۲هزار مگاوات برق نیز در دستور کار قرار دارد و چنانچه ادامه یابد، در کوتاهمدت بخشی مهمی از ناترازی حل و فصل میشود. در مجموع، صنعت برق طی دهه اخیر با چهار ناترازی زیر روبهرو بوده است که باید سریعاً برای آن برنامه عملیاتی کوتاهمدت و بلندمدت تدوین کرد: ناترازی تولید و مصرف، ناترازی هزینه درآمد، ناترازی تأمین سوخت و ناترازی تدریجی نیروی انسانی و بخش خصوصی.
🌷 باما باشید با آخرین اخبار وتحلیل های سیاسی روز وبین المللی ومنطقه ای
#خبر_و_نظر
https://eitaa.com/nazrvkabar
🔴 سوگیری های شناختی در رسانه
✍ سید علیرضا آلداود
🔸سوگیریهای شناختی در رسانهها میتوانند تأثیرات عمیق و گستردهای بر نحوه درک و تفسیر اطلاعات توسط مخاطبان داشته باشند. در زیر به برخی از این سوگیریها اشاره میشود:
1. سوگیری تأیید (Confirmation Bias): تمایل به جستجو، تفسیر و یادآوری اطلاعات به گونهای که با باورها و اعتقادات قبلی ما همخوانی داشته باشد. این سوگیری میتواند موجب شود که رسانهها تنها به پوشش اخبار و اطلاعاتی بپردازند که با دیدگاههای خاص همخوانی دارد.
2. سوگیری دسترسی (Availability Heuristic): افراد تمایل دارند بر اساس اطلاعاتی که به راحتی در دسترس است، قضاوت کنند. رسانهها میتوانند با برجستهسازی برخی اخبار یا رویدادها، تأثیر زیادی بر ادراک عمومی بگذارند.
3. سوگیری نمایندگی (Representativeness Heuristic): این سوگیری به تمایل افراد برای قضاوت درباره یک گروه بر اساس ویژگیهای یک نمونه کوچک از آن گروه مربوط میشود. رسانهها میتوانند با انتخاب نمونههای خاص، تصورات نادرستی درباره گروههای خاص ایجاد کنند.
4. سوگیری منفی نگری (Negativity Bias): تمایل به توجه بیشتر به اطلاعات منفی نسبت به اطلاعات مثبت. رسانهها معمولاً اخبار منفی را بیشتر پوشش میدهند، که میتواند منجر به ترس و اضطراب در جامعه شود.
5. اثر دامنزنی (Framing Effect): نحوه ارائه اطلاعات میتواند تأثیر زیادی بر نحوه درک آنها داشته باشد. رسانهها میتوانند با انتخاب کلمات و تصاویر خاص، تأثیرات عاطفی و شناختی خاصی را ایجاد کنند.
6. سوگیری گروهی (In-group Bias): تمایل به ترجیح دادن افراد و گروههایی که به آنها تعلق داریم. رسانهها ممکن است به نفع یک گروه خاص پوشش دهند و دیگر گروهها را نادیده بگیرند یا تحقیر کنند.
7. سوگیری خودمحور (Egocentric Bias): تمایل به ارزیابی رویدادها و اخبار بر اساس تجربیات و دیدگاههای شخصی. این سوگیری میتواند باعث شود که افراد اخبار را به گونهای تفسیر کنند که خودشان را در مرکز آن ببینند.
8. سوگیری زمان (Temporal Bias): تمایل به ارزیابی رویدادها بر اساس زمان وقوع آنها. رسانهها ممکن است برخی رویدادها را در زمان مناسب پوشش دهند تا تأثیر بیشتری بر مخاطب بگذارند.
9. سوگیری هالهای (Halo Effect): تأثیر مثبت یا منفی یک ویژگی خاص بر ارزیابی کلی از یک فرد یا سازمان. رسانهها میتوانند با معرفی یک شخصیت عمومی به گونهای خاص، تأثیرات هالهای بر تصویر عمومی او ایجاد کنند.
10. سوگیری دوقطبی (Black-and-white Thinking): تمایل به دیدن مسائل تنها در دو حالت خوب یا بد، درست یا غلط. رسانهها ممکن است مسائل پیچیده را سادهسازی کنند و تنها دو گزینه متضاد ارائه دهند.
✅شناخت این سوگیریها میتواند به مخاطبان کمک کند تا با دقت بیشتری به تحلیل و ارزیابی اطلاعات ارائهشده توسط رسانهها بپردازند و از تأثیرات منفی آنها جلوگیری کنند.
❌کپی کردن مطالب بدون ذکر منبع شرعا مجاز نیست ❌
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
📜 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی طی حکمی، با تنفیذ رأی ملت ایران در انتخابات، جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
✏️بسماللهالرحمنالرحیم
والحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین سیما بقیةالله فی العالمین
✏️سپاس پروردگار دانا و توانا را که بار دیگر ایران اسلامی را سرافراز و چهرهی ملت عظیمالشأن را درخشان ساخت؛ آزمون سرنوشتساز انتخابات ریاست جمهوری به همّت مردم و مسئولان، در شرائطی دشوار، با آرامش و متانت به سرانجام رسید و شخصیت برگزیدهی ملت برای ادای مسئولیتی بزرگ آماده گشت.
✏️چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، پس از دورهی ناتمامْماندهی رئیسجمهور فقید شهید، یکی از افتخارات ملت ایران، و نشانهی استقرار نظام پایدار اسلامی، و حاکی از عقلانیت و متانت فضای سیاسی کشور است. نگاه به برخی پدیدههای ناپسند در برخی از آزمونهای مشابه در برخی از مناطق جهان، نشاندهندهی برجستگی ایران و ایرانی است.
✏️اکنون اینجانب با تشکر از همهی کسانی که در خلق این افتخار نقش آفریدهاند، به پیروی از ملت بزرگ، رأی آنان به شخصیت فرزانه، و صادق، و مردمی، و دانشمند جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم. و با دعا و آرزوی صمیمانه برای موفقیت ایشان، یادآوری میکنم که رأی ملت و تنفیذ اینجانب تا هر زمان که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب برقرار باشد، ادامه خواهد داشت.
والسلام علی عبادالله الصالحین
سید علی خامنهای
۷/مرداد/۱۴۰۳
📜
🌷 باما باشید با آخرین اخبار وتحلیل های سیاسی روز وبین المللی ومنطقه ای
#خبر_و_نظر
https://eitaa.com/nazrvkabar
😱 عارف معاون اول خاتمی و معاون اول پزشکیان با ۷۳ سال سن پیرترین معاون اول ریاست جمهوری است.
🔻آقای پزشکیان نیز پیرترین رئیس جمهور تاریخ است.
🤦♂فکر کردیم یک معاون اول جوان پرشور مطلع از سیاست کمبودهای پزشکیان را جبران خواهد کرد‼️چابک و پرانرژی❗️
🔸خانه سالمندان در حال تکمیل شدن است.
دولت فراجناحی در حال تکمیل شدن است.
☆ــــــــــــــــــــ