هدایت شده از یا زهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراسم دیدار با رئیس جمهور
بسیار با شکوه برگزار گردید
ما از مسجد حضرت ابوالفضل قلعه 100نفر با 4مینی بوس وبقیه هم با ماشین قروه آمده بودن
خانه قرآنی مکتب المهدی مسجد حضرت ابوالفضل قلعه
مجمع بانوان انقلابی شهرستان قروه
هدایت شده از یا زهرا
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻توقف پروژه خطآهن همدان-سنندج به دلیل بدهی سنگین در دولت قبل
معاون وزیر راه و شهرسازی:
🔹در دولت قبل صرفا زیرسازی خطآهن همدان-سنندج انجام شد، در دولت قبل هیچ کدام از تقاطعهای غیرهمسطح پروژه ساخته نشده بود.
🔹در دولت سیزدهم ۴۶ تقاطع غیرهمسطح در ۱۵۰ کیلومتر خطآهن مذکور احداث شده که در نوع خود این حجم عملیات بینظیر بوده است.
🔹هیچکدام از ایستگاههای بین راهی خطآهن همدان-سنندج در دولت قبل ساخته نشده بود، علاوه بر این ۳۰ کیلومتر خطوط ایستگاهی پروژه ساخته نشده بود.
🔹در انتهای دولت قبل حدود ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی به پیمانکاران از جمله بدهی سنگین به ذوب آهن اصفهان داشتیم که باعث توقف تکمیل پروژه در دولت قبل شده بود.
✅ @Rajanews_com
.
🔶#مزاج_لباسها_و_پوششها
لباسهایی که می پوشیم نیز دارای مزاجی از نوع سردی و گرمی است و میتواند موجب ایجاد سردی و گرمی در تن باشد.
♻لباس #پشمی گرم است،#ابریشم خیلی گرم است،#کتان سرداست،لباسهایی از جنس (آکرولیک)مواد پلاستیکی سرد هستند،#فرش_ماشینی سرداست. و کسیکه روی این فرش می خوابد احساس سردی میکند و ادامه این رفتار موجب درد در بدن میشود.
♻تشکهای خوشخواب سرد هستند،پشم شیشه گرم است.
↩بنابراین در موقعیت های سردسیری مانند:#آذربایجان _شرقی_و_غربی و #کردستان ایران,از تشک های پشمی استفاده میشود و #یزد از تشک های پنبه ایی بهره می گیرند،ولی در موقعیت جغرافیایی سرد و مرطوب #شمال ایران از نمد استفاده می کنند که یک نوع فرش ساخته شده از پشم فشرده است و در موقعیت گرم وتر مانند #جنوب ایران و هندوستان از حصیر استفاده می کنند.
برای سلامتی وفرج امام زمان صلوات
🔶 @Tabibonline_official
#آینده_متعلق_به_طب_اسلامی_است
#پیشگیری_بهتر_از_درمان_است
#طب_اسلامی_ایرانی
#مزاج_لباس
#مزاج_پوشش
#مزاج_شناسی
#لباس
#پوشش
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🚨نگاهی به جزئیات سفر رئیس جمهور به غرب کشور
🔻مردم کردستان سیراب شدند/ برق پایدار به این منطقه رسید
🔹با دور دوم سفر رئیس جمهور به کردستان، بسیاری از پروژههای آبی که بر زمین مانده بود، به بهرهبرداری رسید. بر همین اساس آب شرب بسیاری از روستاها و شهرهای این استان تامین شده و میتوان مدعی بود که مشکلات آبی این استان به پایان رسیده است.
🔹تعداد پروژههای فراموش شده در کشور بسیار زیاد است. در واقع دولتهای قبل تنها پروژهها را آغاز کرده و پس از مدتی آنها را رها میکردند. اکنون اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم، اوضاع این پروژهها بهتر شده و دولت در راستای تکمیل و افتتاح آنها حرکت کرده است.
🔹با دور دوم سفر رئیس جمهور به کردستان، قرار بر افتتاح پروژههای کلانی بوده که سالیان سال از آغاز آنها گذشته اما تکمیل نشدهاند. بسیاری از این پروژهها در حوزه آبرسانی هستند که میتوانند آب شرب بسیاری از مردم این منطقه را فراهم کرده و یکی از مشکلات اساسی مردم را حل کنند.
🔹پروژه شبکه پایاب سد گاران یکی از همان پروژهها است. این پروژه از سال ۱۳۸۷ آغاز شده و حالا در دولت سیزدهم به بهرهبرداری میرسد. ارزش فعلی این پروژه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است و میتواند ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد را تحت پوشش قرار دهد.
🔹پروژه ساختمان سد چراغ ویس سقز، یکی دیگر از این پروژههای آبی است. این پروژه نیز سال ۱۳۸۲ با اعتبار هزینه شده ۳۰۰ میلیارد تومان آغاز شد. اکنون نیز در دولت سیزدهم با ارزشی معادل ۳ هزار میلیارد به بهرهبرداری میرسد. این پروژه ۲۰ ساله با اهداف زیست محیطی، آبرسانی به شهر سقز و تبدیل ۵ هزار هکتار از اراضی پایاب سد به اراضی آبی افتتاح خواهد شد.
⬅️متن کامل این گزارش را در سایت رجانیوز بخوانید:
http://rajanews.com/node/372277
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🚨نگاهی به جزئیات سفر رئیس جمهور به غرب کشور
🔻پروژههای بر زمین مانده کردستان به بهرهبرداری رسیدند/ کام مردم شیرین شد
🔹با دور دوم سفر رئیس جمهور کشورمان به استان کردستان، تعدادی از پروژههای عمرانی و بسیاری از پروژههای آبرسانی که سالهای سال به فراموشی سپرده شده بودند، به بهرهبرداری رسیدند. با این اتفاق بار دیگر اهتمام دولت سیزدهم به تکمیل پروژههای نیمه تمام و فراموش شده، ثابت شد.
🔹استان کردستان یکی از استانهایی بود که در سال گذشته به دلیل موج سواری رسانههای معاند و ضدانقلاب درگیر حواشی شده بود. با این حال اما نه تنها این استان کانون توجه دولت سیزدهم قرار گرفت بلکه استقبال پرشور و بینظیر مردم از آیتالله رئیسی، تشت رسوایی این رسانهها را بر زمین ریخت.
🔹گفتنی است سفر اول رئیس جمهور در تیر ۱۴۰۱ به استان کردستان، ۱۸۰مصوبه با اعتبار ۱۵هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان را با خود به همراه داشت. این موضوع در حالی بوده که بهگفته محسن منصوری، معاون اجرایی رئیسجمهور طی یکسال گذشته حدود ۶ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات بهصورت کامل به کردستان تخصیص یافته و بر همین اساس نیز عمده تصمیمات و تعهدات در دور اول سفر به این استان عملیاتی و اجرایی شده است.
🔹پروژه راهآهن همدان- سنندج یکی از آن پروژههایی بوده که حالا پس از ۱۷ سال انتظار به بهرهبرداری میرسد. این پروژه در سال ۱۳۸۵ و با اعتبار هزینه شده ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان آغاز شده بود اما پس از مدتی کلا به فراموشی سپرده شد. اکنون اما با ارزشی معادل ۱۶ هزار میلیارد تومان توسط دولت سیزدهم به بهرهبرداری میرسد. این پروژه قابلیت اشتغالزایی ۹۵۰ نفر را داشته و میتواند جابهجایی ۶۰۰ هزار مسافر و ۳ میلیون تن بار در سال را فراهم آورد.
🔹پروژه فرودگاه سقز، یکی دیگر از پروژههایی است که از سال ۱۳۸۲ آغاز شده و حالا پس از ۲۰ سال با ارزشی معادل ۲ هزار میلیارد تومان به بهرهبرداری میرسد. افتتاح این پروژه نه تنها میتواند در مواقع بحران، امدادرسانی را تسهیل دهد بلکه خلاء پروازی شمال غرب کشور را نیز برطرف خواهد کرد.
⬅️متن کامل این گزارش را در سایت رجانیوز بخوانید:
http://rajanews.com/node/372276
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از یا زهرا