کافه سیاسی
🔴️ #فوری | علی صالح آبادی امروز با تصویب هیأت وزیران و حکم رئیس جمهـور، به عنـوان رئیس کل بانک مرکزی
رئیس جمهور پس از انتخاب رئیس کل جدید بانک مرکزی با تأکید بر اینکه نقش بانک مرکزی درحفظ ارزش پول ملی و کنترل تورم بسیار اساسی است، گفت: بانک مرکزی باید به صورت جدی بر عملکرد بانکها نظارت دقیق و نه نظارت توصیهای داشته باشد.
https://www.mashreghnews.ir/news/1281627/%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D9%81%D8%B9%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85
@kafesiasi
🔴امیرعبداللهیان: در تأمین امنیت خود و منطقه با کسی تعارف نداریم/ بررسیهای ما درباره گفتوگوهای وین در حال جمعبندی نهایی است
وزیر خارجه ایران در نشست خبری مشترک با لاوروف:
🔹تغییر ژئوپلتیک منطقه در حوزه قفقاز را نخواهیم پذیرفت.
🔹نگرانی خود را حضور صهیونیستها و تروریستها را کماکان داریم.
🔹از اقدامات تحریک آمیز رژیم صهیونیستی نگرانی داریم و در تأمین امنیت منطقه و ایران با هیچ کسی تعارف نداریم.
🔹مدیرکل آژانس هر زمان بخواهد در چارچوب مأموریت فنی به ایران سفر کند استقبال میکنیم. از عدم واکنش آژانس به حادثه تروریستی در کرج گلایه داریم.
🔹با لاوروف در زمینه مذاکرات وین مشورت داشتیم و تأکید کردم بعد از پایان جمعبندیها، ما به زودی گفتوگوها را از سر خواهیم گرفت.
🔹دولت رئیسی دولت عملگرا و نتیجه گراست و به طرفهای مقابل میگوییم فرصتی که در حال جمعبندی هستیم طرفهای مقابل باید تصمیم جدید بگیرند.
🔹ایران اهل گفتوگو و مذاکره است ولی مذاکرهای که حقوق ملت ایران را تأمین کند و همه طرف ها را وادار کند به تعهداتشان برگردند.
🔹بررسیهای ما درباره گفتوگوهای وین در حال جمعبندی نهایی است و بعد از پایان آن، زمان آغاز مذاکرات را اعلام خواهیم کرد.
@kafesiasi
🛑 #پهلوی_به_روایت_تاریخ: ۱۵ و ۱۶ مهر
🔹۱۵ مهر ۱۳۵۷: امروز سراسر ایران در اعتصاب و تعطیلی بود.
🔹۱۳۵۰: بیش از ۵۰۰ خبرنگار و عکاس خارجی برای پوشش جشنهای ۲۵۰۰ساله وارد تهران شدند.
🔹۱۳۲۲: دو سرباز آمریکایی در تهران، یک سروان ارتش ایران را مورد ضرب و جرح قرار دارند.
🔹۱۳۰۵: روزنامه روسی ایزوستیا نوشت: «انگلیسیها به این دلیل از رضاشاه حمایت میکنند که میخواهند او را آلت فعل لندن کنند تا وی برای منافع و مقاصد بریتانیا کار کند.»
🔹۱۳۰۱: روزنامه «شفق سرخ» نوشت: «رضاخان وزیر جنگ است ولی در امور وزارتخانههای عدلیه، مالیه، داخله دخالت داشت و به مدیران جراید دائماً تعرض میکرد.»
🔸۱۶ مهر ۱۳۵۷: «پرویز راجی» سفیر ایران در انگلیس در خاطرات امروزش نوشت: «وزیران خارجه انگلیس و آمریکا در ملاقات با وزیر خارجه ایران حمایت قاطع خود را از سیاستهای شاه اعلام کردند.»
🔸۱۳۰۷: «سرتیپ درگاهی» رئیس نظمیه تهران به اتفاق تعدادی از مأموران به خانه «آیتالله مدرس» یورش برده و وی را مورد ضرب و جرح قرار دادند، در نهایت مدرس به شهر خواف نزدیک مرز افغانستان تبعید شد.
#تاریخ_پهلوی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری
••🎥🏴••
#استوری
بینزوارکهباشمبهتونزدیکترم
قطرههیچاستاگروصلبهدریانشود..!🖤
🖐🏻| #خادم_الرضاییم
@kafesiasi
رئیسجمهور وارد بوشهر شد
🔹رئیسی و هیئت دولت در ششمین سفر استانی دولت سیزدهم وارد بوشهر شدند.
🔹طبق برنامهریزی صورت گرفته وزرای راه و شهرسازی، نفت، اقتصاد، نیرو و جهاد کشاورزی به نمایندگی از رئیس جمهور در شهرستانهای استان بوشهر برای بررسی مشکلات و مطالبات مردم حضور مییابند.
#دولت_صادق_الوعد
#جمعه_های_خدمت
🔸@kafesiasi
🎥 تعیین مهلت ۳ ماهه برای اصلاحات ساختاری در سازمان اموال تملیکی
🔹رئیسی در بازدید از انبار سازمان اموال تملیکی: باید همت شود تا هرچه زودتر تکلیف اموال موجود در انبارهای سازمان اموال تملیکی در سراسر کشور مشخص شود.
🔹نیروهای اطلاعاتی باید برای شناسایی عناصر قاچاق سازمان یافته و جریان مافیایی قاچاق همت کنند.
🔹اینکه فردی یک کالایی از آنسوی مرز آورده یا در یک لنج چند قلم کالا بوده و یا موضوع کوله بری، بحث ما نیست؛ بلکه جریان مافیای قاچاق باید بررسی شود.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نشست صمیمانه رئیس جمهور و وزرا با نخلداران و کشاورزان بوشهر
🔹کشاورزان در این نشست بهطور مستقیم مشکلات و پیشنهادات خود را با رئیس جمهور درمیان گذاشتند.
🔹وزیر جهادکشاورزی و استاندار بوشهر نیز آخرین وضعیت پروژههای آبرسانی، به ویژه ساخت سد و خطوط انتقال آب را بیان کردند.
#دولت_صادق_الوعد
#جمعه_های_خدمت
@kafesiasi
محمدجواد ظریف در اتاق گفتوگویی در کلاب هاوس درباره ماجرای اظهاراتش در مجلس که تاکید داشت در هیچ جای برجام عبارت «تعلیق تحریمها» نیامده، گفته است: من در مجلس گفتم در برجام کلمهی "تعلیق" وجود ندارد؛ اشتباه از من بود. چهار بار کلمهی "تعلیق" در برجام وجود دارد ولی مذاکرهکنندهی ما که متن را تنظیم میکرد (در دور آخر گفتوگو با اروپاییها، چهار بار کلمهی تعلیق را در متن پذیرفت) به من اطلاع نداده بود.
✅ خوبه بعد از مسئولیت چشاش باز شده
😃🤔😊🤔😃🤔😊
@kafesiasi
کافه سیاسی
محمدجواد ظریف در اتاق گفتوگویی در کلاب هاوس درباره ماجرای اظهاراتش در مجلس که تاکید داشت در هیچ جای
الهیان: اعتراف ظریف یعنی تایید ناکارآمدی
🔹عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: اینکه ظریف اعتراف کرده اطلاعی نداشته که تحریمها در برجام تعلیق شده و تصور کرده که لغو تحریمها در برجام وجود دارد شبیه اظهارات روحانی بعد از گرانی بنزین است. او هم گفته بود من مطلع نبودم و صبح روز جمعه فهمیدم.
🔹باید عدم اطلاع آقای ظریف از متن برجام به صورت دقیق پیگیری و با افراد خاطی برخورد شود. افکار عمومی نسبت به اهمال و ناکارآمدی و وادادگی در برابر غرب از عاملان این قضایا پاسخ میخواهند.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️قاسمی: دهکهای پایین در سامانه مسکن ثبتنام کنند
وزیر راه و شهرسازی:
🔹دهکهای پایین حتما در سامانه مسکن ثبتنام کنند.
🔹زمین ساخت مسکن برای دهکهای پایین مجانی است.
🇮🇷 @kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری کارمند فیسبوک درباره الگوریتم و اثرات مخرب فیسبوک و اینستاگرام روی مخاطبان + زیرنویس فارسی
پس از افشاگری روزنامه وال استریت ژورنال با استفاده از ده ها هزار صفحه اسناد بدست آمده از کارمند ناشناس شرکت فیسبوک ، اکنون این کارمند ( فرانسیس هاگن) برای اولین بار هویت و چهره ی خود را رسانه ای کرده و با حضور در برنامه تلویزیونی The ۶۰ minutes ، بخش هایی از نتایج تحقیقات محرمانه فیسبوک درباره چگونگی اثرگذاری الگوریتم فیسبوک و اثرات سوء اینستاگرام بر مخاطبانش خصوصا نوجوانان را شرح داده است .
فرانسیس هاگن در این ویدیو شرح میدهد که چگونه الگوریتم فیسبوک منجر به دیده شدن بیشتر محتوای آغشته به خشم تنفر شده و باعث ایجاد تفرقه و قطبیت و از هم گسیختگی در جامعه می شود . امری که فیسبوک آگاهانه به آن دامن میزند تا با کسب کلیک و بازدید بیشتر ، پول بیشتر تصاحب کند .
#فضای_مجازی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برنامهی احتمالی ایران برای مقابله با شرارتهای محور اردوغان-علیاف چیست؟
🔹کشور از چند راه مختلف میتواند به گستاخی دشمنان پاسخ دهد؟
@kafesiasi
💬 توییت مهم "علیاکبر رائفیپور" درباره اقدام فوری ایران در مورد پرونده آذربایجان
✍️ اقدامات فوری (بدون ذرهای تردید) درباره پرونده جمهوری آذربایجان:
۱- بازخوانی درست و پاسخ به شبهات درباره پرونده آذربایجان از زمان تجزیه شوروی تاکنون برای مخاطب ایرانی و آذربایجانی (خصوصا ترکها و آذریهای ایران)؛
۲- گرفتن پرونده آذربایجان از متصدیان مشکوک یا بیعرضه کنونی آن؛
۳- تقویت تیپ حسینیون (رزمندگان غیور شیعه آذربایجانی حاضر در سوریه) و تبدیل سریع آن به لشگر، مانند اقدامات خوبی که نیروی قدس در خصوص لشگر فاطمیون انجام داد؛
۴- پایگاههای موساد در جمهوری آذربایجان باید هدف حمله قاطع و سریع نظامی ایران قرار گیرند (مانند آنچه در اربیل صورت گرفت)؛
۵- تاسیس هرچه سریعتر پایگاه نظامی ایران در جنوب ارمنستان (با توجه به درخواست ارمنستان)؛
۶- فشار به رژیم صهیونیستی در نقاط دیگر؛
۷- عدم پذیرش رژیم حقوقی دریای مازندران توسط مجلس به دلیل نقض آن توسط رژیم باکو؛
۸- تفهیم اردوغان درباره پایان صبر ایران؛
۹- استفاده از ظرفیت بالای علویهای ترکیه و سوریه و شبکهسازی در آنجا؛
۱۰- ایجاد سکوهای انتشار رسانهای قوی و متنوع برای پاکسازی اذهان آلوده شده شیعیان جمهوری آذربایجان از پروپاگاندای صهیونیستی صورت گرفته در ۳۰ سال اخیر (بخوانید سکوت مطلق و مشکوک رسانهای مسئولان ذیربط ایرانی).
@kafesiasi
♨ عربستان چه نیازی به تنشزدایی با ایران دارد؟!
*وزیر خارجه سعودی در روزهای گذشته، در کنفرانس خبری مشترک با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا طی اظهاراتی تأکید کرد: «گفتگوها با ایران همچنان در مرحله مقدماتی است و امیدواریم که مسائل مورد اختلاف را فراگیرد». رئیسجمهور عراق هم که کشورش میزبان گفتگوهای تهران – ریاض است، تأکید نموده که این گفتگوها به پیشرفتهای خوبی رسیده است. ایرج مسجدی سفیر ایران در عراق نیز که یکی از اعضای اصلی و ارشد مذاکرهکننده تیم ایرانی با عربستان است، ابراز امیدواری کرده که گفتگوها به نتایج قطعی برسد. درعینحال نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران نیز با استقبال از اعلام ریاض مبنی بر انجام مذاکرات مستقیم با دولت جدید ایران، اذعان داشته، «این گفتوگوها به کاهش تنشها و رفع نگرانیهای بلندمدت منطقهای کمک میکند». سفیر انگلیس در عراق نیز از گفتگوهای فیمابین ایران و عربستان در این کشور حمایت کرده است؛ بااینوجود، به نظر میرسد گفتگوها میان این دو کشور همسایه، برای عربستان از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است.
👈 گزاره های تحلیلی
1⃣ جمهوری اسلامی ایران و عربستان دو کشور بزرگ و استراتژیک در منطقه و جهان اسلام هستند. جایگاه راهبردی دو کشور در تحولات منطقه و نقش مهم این دو در کاهش تنشهای جاری، بیش از هر زمان دیگری، بهبود و احیای روابط دوجانبه را به یک «اولویت اساسی» تبدیل کرده است.
2⃣ بررسی تحولات چند سال اخیر و اسناد و قرائن موجود گویای این است که دربار سعودی «نقش اصلی» را در بحرانآفرینی در مناسبات دوجانبه داشته است. این در حالی است که در سالهای اخیر تهران همواره آمادگی خود را برای رفع تنشهای موجود اعلام داشته است، بهگونهای که حتی شهید سلیمانی نیز بهخصوص در ماههای منتهی به شهادت، تلاشهایی را برای بهبود روابط دو کشور انجام داده بود که از جانب ریاض آنطور که باید معقول باشد، موردتوجه قرار نگرفته بود. بحث بر سر بهبود مناسبات تهران– ریاض، مهمترین دستور کار آخرین سفر خارجی شهید سلیمانی به عراق بود که با ترور ایشان توسط ایالاتمتحده و رژیم صهیونیستی، این موضوع برای مدتی مسکوت ماند!
3⃣ بنا به دلایل داخلی، منطقهای و بینالمللی، «ضرورت» احیای مناسبات دوجانبه و رفع تنشهای جاری، برای عربستان سعودی بهمراتب بیشتر از ایران است. در «سطح بینالملل»، تغییر دولت آمریکا و روی کار آمدن بایدن که همانند ترامپ دیگر اعتقادی به حمایت تمامقد از عربستان ندارد؛ در «سطح منطقه»، استمرار جنگ یمن که تاکنون بیش از ۳۵۰ میلیارد دلار هزینه برای سعودیها داشته، ذخایر ارزی عربستان را نصف کرده و مراکز نفتی و پالایشگاهی این کشور را در تیررس موشکهای انصارالله قرار داده است و در «سطح داخلی»، چشمانداز اقتصادی ۲۰۳۰ و پروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری نئوم و سایر برنامههای اقتصادی عربستان برای گذار از اقتصاد نفتی به غیرنفتی، سه مؤلفه مهمی است که برای عربستان چارهای جز تنشزدایی با ایران باقی نگذاشته است.
👈 نکته راهبردی
احیای روابط ایران و عربستان در دو سطح منطقه و داخل دارای منافع راهبردی متعددی است. بخش عمدهای از تنشهای موجود در منطقه، با توافق تهران- ریاض برطرف شده و ریاض را از باتلاقهای نظامی و اقتصادی همچون جنگ یمن که موجب فرسایش بیشازپیش اقتصاد عربستان میشود، نجات میدهد. اصلاح چهره خشن و تکفیری عربستان در منطقه و جهان و تسهیل روند گذار این کشور از اقتصاد نفتی به غیرنفتی، از نتایج راهبردی توافق ریاض با تهران است. نظام اسلامی ایران همواره به توافق و دوستی میان کشورهای همسایه تأکید کرده و بنای امنیت و پیشرفت منطقه را همکاری میان همسایگان، بدون دخالت خارجی عنوان کرده است و با اعلام سیاست توسعه همکاری با کشورهای همسایه در دولت رئیسی، زمینههای انتخاب مسیر صلح و دوستی برای عربستان بیشازپیش فراهم شده است.
✍ حمید خوشآیند
#نکات_تحلیلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر حکیم انقلاب اسلامی اختیارشان در بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی مبنی بر "نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام" را به جمعی منتخب از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام(۱۵ نفر که با رای اعضای مجمع انتخاب میشوند) تفویض فرمودهاند. این نظارت، طبق مقرراتی صورت میگیرد که از طرف حضرت آقا ابلاغ شده است.
بر اساس ماده ۲ این مقررات، قوانين و مقررات به خصوص قانون برنامه و بودجههاى سنواتى بايد در چارچوب سياستهاى كلى تنظيم شود. قوانين و مقررات در هيچ موردى نبايد مغاير سياستهاى كلى باشد.
همچنین بر اساس ماده ۷ این مقررات، کلیه طرحها و لوایح پس از اعلام وصول در مجلس، توسط هیئت عالی نظارت از نظر انطباق و عدم مغایرت با سیاستهای کلی بررسی شده و نظر هیئت به مجلس اعلام میشود. اگر در مصوبه نهایی مجلس، مغایرت و عدم انطباق باقی ماند، هیئت عالی نظارت این مورد را به شورای نگهبان منعکس میکند و شورا مغایرت مصوبه مجلس را با بند ۲ اصل ۱۱۰ اعلام میکند.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چالش در همسایگی؛ تمام ماجرای ایران و آذربایحان چیست؟
@kafesiasi